enlightened Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Θα φύγουμε αύριο για Λονδίνο για 5 μέρες με έναν συνάδελφό μου για επαγγελματικό ταξίδι. Θα δουλεύουμε 7-2 με τις εκεί δημόσιες υπηρεσίες και κάτι εταιρείες και μετά θα είμαστε ελεύθεροι. Εγώ έχω πάει αρκετές φορές, ο συνάδελφος 2 φορές οπότε πάνω κάτω έχουμε δει τα βασικά. Τι καινούργιο μπορούμε να δούμε; Ό,τι βλέπω σε ταξιδιωτικό οδηγό το έχω κάνει! Αν υπάρχει κάποιος που να μένει εκεί και έχει κάποια ωραία local πρόταση, δεκτή! Είτε είναι φαγητό, μουσείο, δραστηριότητα, βόλτα κλπ. Θέμα χρημάτων δεν υπάρχει γιατί τα περνάμε όλα στην εταιρεία και μας έχουν δώσει και κάποιο αέρα να έχουμε. Θα μένουμε στο Matfair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Στις 22/7/2023 στις 11:00 ΠΜ, therock είπε Εκανα τωρα μολις, (μεσα ιουλη) ενα ταξιδι με Μηχανη και Γυρισα Νοτια Ιταλια απο Μπαρι-Ναπολι και παρακτια μεχρι κατω Σικελια και απο κει εως Παλερμο. Και ξανα πισω. Κοντα στα 3000 χλμ βγηκε. Τωρα σκεφτομαι το επομενο, το οποιο θα ηθελα να ειναι Ελβετια και πισω. Θα βγαλει διπλασια χιλιομετρα. Θελω να το οργανωσω γιατι θα ειναι μεγαλη η κουραση. Ειναι 24 ωρες οδηγησης ως Ελβετια. Οποτε το βλεπω ιδανικα 3ημερο με 8ωρη οδηγηση ως εκει και αλλο τοσο για πισω, ωστε να εχουμε και μια βδομαδα εκει για να γυρισουμε πολεις και βουνα. Στην διαδρομη ως Ελβετια τι στασεις να κανουμε για ξεκουραση και υπνο? Επειδη περναμε απο Σκοπια και κρατη που ειναι Αφιλοξενα θελω λιγο να εχω ελεγχο για το τι θα συναντησουμε. Η Σερβία ειναι οκ για να μείνεις. Προφανώς να προτιμήσεις κάποια μεγάλη πόλη, το Βελιγράδι είναι μακριά αν ξεκινάς απο Αθήνα, η Νις όμως φτάνεται. Τη 2η μέρα μπορείς να μείνεις στο Γκρατς της Αυστρίας. Για να σου βγαινει η οδήγηση 8-9 ωρες μαζί με τα τελωνεία. 1 ώρα πριν, enlightened είπε Θα φύγουμε αύριο για Λονδίνο για 5 μέρες με έναν συνάδελφό μου για επαγγελματικό ταξίδι. Θα δουλεύουμε 7-2 με τις εκεί δημόσιες υπηρεσίες και κάτι εταιρείες και μετά θα είμαστε ελεύθεροι. Εγώ έχω πάει αρκετές φορές, ο συνάδελφος 2 φορές οπότε πάνω κάτω έχουμε δει τα βασικά. Τι καινούργιο μπορούμε να δούμε; Ό,τι βλέπω σε ταξιδιωτικό οδηγό το έχω κάνει! Αν υπάρχει κάποιος που να μένει εκεί και έχει κάποια ωραία local πρόταση, δεκτή! Είτε είναι φαγητό, μουσείο, δραστηριότητα, βόλτα κλπ. Θέμα χρημάτων δεν υπάρχει γιατί τα περνάμε όλα στην εταιρεία και μας έχουν δώσει και κάποιο αέρα να έχουμε. Θα μένουμε στο Matfair. Να μας πεις ποια εταιρία ειναι να στείλουμε CV 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 4 hours ago, ProponitisTouKanape said: Η Σερβία ειναι οκ για να μείνεις. Προφανώς να προτιμήσεις κάποια μεγάλη πόλη, το Βελιγράδι είναι μακριά αν ξεκινάς απο Αθήνα, η Νις όμως φτάνεται. Τη 2η μέρα μπορείς να μείνεις στο Γκρατς της Αυστρίας. Για να σου βγαινει η οδήγηση 8-9 ωρες μαζί με τα τελωνεία. Να μας πεις ποια εταιρία ειναι να στείλουμε CV Χαχα, δεν είναι τίποτα τρομερό, πιο πολύ αγγαρεία είναι τα συγκεκριμένα ταξίδια που δεν πάνε τα «σοβαρά στελέχη» αλλά οι «χαμάληδες». Φαντάσου να ταξίδευες στην Ελλάδα για να περιμένεις στην ουρά της εφορίας Γαλατσίου να βγάλεις κλειδάριθμο… Κάπως έτσι είναι αυτό που κάνουμε!! On topic, Έχεις καμία πρόταση;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, enlightened είπε Χαχα, δεν είναι τίποτα τρομερό, πιο πολύ αγγαρεία είναι τα συγκεκριμένα ταξίδια που δεν πάνε τα «σοβαρά στελέχη» αλλά οι «χαμάληδες». Φαντάσου να ταξίδευες στην Ελλάδα για να περιμένεις στην ουρά της εφορίας Γαλατσίου να βγάλεις κλειδάριθμο… Κάπως έτσι είναι αυτό που κάνουμε!! On topic, Έχεις καμία πρόταση;; Αδιάβροχο,ομπρέλα κλπ να φέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikakiT Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Μια ερώτηση, όσον αφορά volotea στο check in για πτήση εσωτερικού δεν ζητάει ταυτότητα??? Ξέρεις κάνεις να με διαφωτίσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Στις 22/7/2023 στις 11:00 ΠΜ, therock είπε Εκανα τωρα μολις, (μεσα ιουλη) ενα ταξιδι με Μηχανη και Γυρισα Νοτια Ιταλια απο Μπαρι-Ναπολι και παρακτια μεχρι κατω Σικελια και απο κει εως Παλερμο. Και ξανα πισω. Κοντα στα 3000 χλμ βγηκε. Τωρα σκεφτομαι το επομενο, το οποιο θα ηθελα να ειναι Ελβετια και πισω. Θα βγαλει διπλασια χιλιομετρα. Θελω να το οργανωσω γιατι θα ειναι μεγαλη η κουραση. Ειναι 24 ωρες οδηγησης ως Ελβετια. Οποτε το βλεπω ιδανικα 3ημερο με 8ωρη οδηγηση ως εκει και αλλο τοσο για πισω, ωστε να εχουμε και μια βδομαδα εκει για να γυρισουμε πολεις και βουνα. Στην διαδρομη ως Ελβετια τι στασεις να κανουμε για ξεκουραση και υπνο? Επειδη περναμε απο Σκοπια και κρατη που ειναι Αφιλοξενα θελω λιγο να εχω ελεγχο για το τι θα συναντησουμε. Γιατί δεν πας με πλοίο μέχρι τη Βενετία; Μετά η Ελβετία είναι πολύ κοντά. Εναλλακτικά, περνάς σουβλάκι την Αλβανία και κάνεις στάση κοντά στη Σκόδρα. Και μετά όπως σε βολεύει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Παιδιά καλησπέρα έχω μια τεράστια απορία που θέλω να μου λύσετε θα πάω Αγγλία και θα πάρω ρεβολουτ μαζί μου αλλά θέλω να έχω και μετρητά μαζί μου… ποσά % προμήθεια κρατάει για μετατροπή από ευρώ σε λίρα άμα παω σε κάποιο κατάστημα για μετατροπή εσω στην ελλαδα? Και επίσης η ρεβολουτ την έχω ψηφιακά στο κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 του Σεπ θα παμε σε μια βάφτιση λιγο έξω απ την Λαμία κοντα στα Λουτρά Υπάτης. Υπάρχει κάποια πρόταση για διαμονη σε απόσταση περίπου μιας ωρας με το αμαξι (απο εκει) και παραθαλάσσια ωστε να το κάνουμε mini διακοπες? Πχ με μια πρώτη ματια στον χαρτη ειδα τον Βόλο (βασικα λιγο εξω απ τον Βόλο αλλα οκ) . Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2023 από panosno1com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 29 λεπτά πριν, panosno1com είπε 9 του Σεπ θα παμε σε μια βάφτιση λιγο έξω απ την Λαμία κοντα στα Λουτρά Υπάτης. Υπάρχει κάποια πρόταση για διαμονη σε απόσταση περίπου μιας ωρας με το αμαξι (απο εκει) και παραθαλάσσια ωστε να το κάνουμε mini διακοπες? Πχ με μια πρώτη ματια στον χαρτη ειδα τον Βόλο (βασικα λιγο εξω απ τον Βόλο αλλα οκ) . Βόλο είστε 2 ώρες από τα λουτρά Υπάτης. Δείτε τα Καμένα βούρλα 40 λεπτά περίπου από τα λουτρά Υπάτης, όχι κάτι φανταστικό αλλά οκ μια χαρά για λίγες μέρες στην περίπτωση σας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 3 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Παιδιά καλησπέρα έχω μια τεράστια απορία που θέλω να μου λύσετε θα πάω Αγγλία και θα πάρω ρεβολουτ μαζί μου αλλά θέλω να έχω και μετρητά μαζί μου… ποσά % προμήθεια κρατάει για μετατροπή από ευρώ σε λίρα άμα παω σε κάποιο κατάστημα για μετατροπή εσω στην ελλαδα? Και επίσης η ρεβολουτ την έχω ψηφιακά στο κινητο https://www.google.com/search?q=bureau+de+change+αθηνα&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=bureau+de+change+αθηνα&aqs=chrome..69i57j0i22i30l2.9806j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 αν είχες φυσική κάρτα ρεβο θα μπορούσες να βγάλεις λίρες στο αεροδρόμιο άφιξης.Για ψηφιακή δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται ανάληψη απο ΑΤΜ.Αν έχεις ευρώ μαζί σου μπορείς να τα αλλάξεις σε post office ή σε σουπερ μαρκετ . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μην κάνεις το λάθος. Revolut, φορτώνεις σε ευρώ, τα αλλάζεις από την εφαρμογή σε λίρες και τέλος. Πήγα τα Χριστούγεννα και πραγματικά 9/10 επιχειρήσεις δεν δέχονται καν μετρητά. Παντού Revolut και ησυχάζεις. Είχα κάνει 400 ευρώ συνάλλαγμα το μετάνιωσα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 9 ώρες πριν, james9tito είπε Μην κάνεις το λάθος. Revolut, φορτώνεις σε ευρώ, τα αλλάζεις από την εφαρμογή σε λίρες και τέλος. Πήγα τα Χριστούγεννα και πραγματικά 9/10 επιχειρήσεις δεν δέχονται καν μετρητά. Παντού Revolut και ησυχάζεις. Είχα κάνει 400 ευρώ συνάλλαγμα το μετάνιωσα. Ωραια ευχαριστωω 10 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.google.com/search?q=bureau+de+change+αθηνα&rlz=1CAYKUD_enGB1028GB1028&oq=bureau+de+change+αθηνα&aqs=chrome..69i57j0i22i30l2.9806j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8 αν είχες φυσική κάρτα ρεβο θα μπορούσες να βγάλεις λίρες στο αεροδρόμιο άφιξης.Για ψηφιακή δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται ανάληψη απο ΑΤΜ.Αν έχεις ευρώ μαζί σου μπορείς να τα αλλάξεις σε post office ή σε σουπερ μαρκετ . Ναι καταλαβα… Ωραια Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Αλλά για να έχω μία εικόνα πάνω κάτω πόση προμήθεια κρατάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 50 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Αλλά για να έχω μία εικόνα πάνω κάτω πόση προμήθεια κρατάει; Στο https://www.onexchange.gr/el/ με 100€ παίρνεις 78£ σε wise κλπ 85£ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2023 45 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Στο https://www.onexchange.gr/el/ με 100€ παίρνεις 78£ σε wise κλπ 85£ Α δλδ χάνω 5-7 ευρώ αν το κανω με μετρητά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα