*nenya* Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 hour ago, Vaggelisnaoum said: Κρήτη είναι απίστευτη. Τα φαλασαρνα νομιζω εμενα μου εκλεψαν την καρδιά. Φαλασαρνα so far η αγαπημενη μου παραλια. Βεβαια κωλοφαρδια, πετυχαμε τότε λαδι την θαλασσα και ηταν σαν μια πισινα με τιρκουαζ νερα. 20 minutes ago, G.bar said: Την Κρήτη ή θα την λατρέψεις ή δεν θα θες να ξανακούσεις για αυτη. Εμένα πχ μου είναι παντελώς αδιάφορη, δεν την έχω καν στη κατηγορία νησί ή προορισμό διακοπών. Ε με νησι ωρες ωρες δεν μοιαζει λογω μεγεθους (οπως και η Ευβοια). Εμενα πιο πολυ με χαλασε η συμπεριφορα κάποιων επαγγελματιων προς τους ξενους τουριστες. Δεν γινεται να χρεωνεις πιο φθηνα τον Ελληνα και πιο ακριβα τον ξενο. Δεν λεγεσαι επαγγελματιας αλλα καπως αλλιως... Το φαι ομως δεν σου αρεσε; Δεν πετυχες τιποτα καλο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 34 λεπτά πριν, G.bar είπε Την Κρήτη ή θα την λατρέψεις ή δεν θα θες να ξανακούσεις για αυτη. Εμένα πχ μου είναι παντελώς αδιάφορη, δεν την έχω καν στη κατηγορία νησί ή προορισμό διακοπών. Ειναι τεραστια, με απειρες επιλογες για τα παντα. Το θεμα ειναι αν θα ανεξεις τους ντοπιους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, *nenya* είπε Φαλασαρνα so far η αγαπημενη μου παραλια. Βεβαια κωλοφαρδια, πετυχαμε τότε λαδι την θαλασσα και ηταν σαν μια πισινα με τιρκουαζ νερα. Ε με νησι ωρες ωρες δεν μοιαζει λογω μεγεθους (οπως και η Ευβοια). Εμενα πιο πολυ με χαλασε η συμπεριφορα κάποιων επαγγελματιων προς τους ξενους τουριστες. Δεν γινεται να χρεωνεις πιο φθηνα τον Ελληνα και πιο ακριβα τον ξενο. Δεν λεγεσαι επαγγελματιας αλλα καπως αλλιως... Το φαι ομως δεν σου αρεσε; Δεν πετυχες τιποτα καλο; Το φαϊ εξαιρετικό δεν αντιλέγω, αλλα….. 1 ώρα πριν, Ntinaras είπε Ειναι τεραστια, με απειρες επιλογες για τα παντα. Το θεμα ειναι αν θα ανεξεις τους ντοπιους. …αλλά αυτό ακριβώς δεν την παλεύω με τους ντόπιους με τίποτα. Υπερβολικός τοπικισμός για τα γούστα μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σε όλους! Εχθές έκλεισε εκδρομούλα με την παρέα για Αγγλία μέσα Οκτώβρη για 6 μερούλες. Η διαμονή μας θα είναι στο Κέιμπριτζ λόγω του ότι θα φιλοξενούμαστε σε φιλικό σπίτι, η απόσταση είναι περίπου μια ώρα και θα πηγαίνουμε με τρένο για Λονδίνο. Απ' ότι καταλαβαίνω 2 ημέρες γεμάτες ίσως και 3 θα τις φάμε σίγουρα στο Λονδίνο, επίσης θα πάμε και Οξφόρδη. Εγώ θέλω να μου πείτε μερικές προτάσεις για αξιοθέατα εκτός από τα κλασικά που γνωρίζω ήδη Βρετανικό μουσείο κλπ ώστε να γνωρίζω λίγο πάνω κάτω πως θα κινηθώ! Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, b1LLy23 είπε Καλημέρα σε όλους! Εχθές έκλεισε εκδρομούλα με την παρέα για Αγγλία μέσα Οκτώβρη για 6 μερούλες. Η διαμονή μας θα είναι στο Κέιμπριτζ λόγω του ότι θα φιλοξενούμαστε σε φιλικό σπίτι, η απόσταση είναι περίπου μια ώρα και θα πηγαίνουμε με τρένο για Λονδίνο. Απ' ότι καταλαβαίνω 2 ημέρες γεμάτες ίσως και 3 θα τις φάμε σίγουρα στο Λονδίνο, επίσης θα πάμε και Οξφόρδη. Εγώ θέλω να μου πείτε μερικές προτάσεις για αξιοθέατα εκτός από τα κλασικά που γνωρίζω ήδη Βρετανικό μουσείο κλπ ώστε να γνωρίζω λίγο πάνω κάτω πως θα κινηθώ! Ευχαριστώ πολύ! Είχα πάει Λονδίνο τον Φεβρουάριο. Για αξιοθέατα αυτά που έχω να προτείνω απίστευτα είναι η national gallery, το the shard και η trafalgar square. Και τα 3 απίστευτα και στα δύο τελευταία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο. Το the shard αν τυχόν δεν το ξέρεις είναι ένας ουρανοξύστης που βλέπεις από ψηλά το Λονδίνο. edit: θα πρότεινα και imax στο bfi imax ή στο science museum of London αν είσαι οπαδός της ποιότητας εικόνας στο σινεμά. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από Nate 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
b1LLy23 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 17 λεπτά πριν, Nate είπε Είχα πάει Λονδίνο τον Φεβρουάριο. Για αξιοθέατα αυτά που έχω να προτείνω απίστευτα είναι η national gallery, το the shard και η trafalgar square. Και τα 3 απίστευτα και στα δύο τελευταία δεν χρειάζεται να ξοδέψεις τόσο πολύ χρόνο. Το the shard αν τυχόν δεν το ξέρεις είναι ένας ουρανοξύστης που βλέπεις από ψηλά το Λονδίνο. edit: θα πρότεινα και imax στο bfi imax ή στο science museum of London αν είσαι οπαδός της ποιότητας εικόνας στο σινεμά. Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου! Θα τα τσεκάρω όλα ένας προς ένα! 🤩 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, b1LLy23 είπε Καλημέρα σε όλους! Εχθές έκλεισε εκδρομούλα με την παρέα για Αγγλία μέσα Οκτώβρη για 6 μερούλες. Η διαμονή μας θα είναι στο Κέιμπριτζ λόγω του ότι θα φιλοξενούμαστε σε φιλικό σπίτι, η απόσταση είναι περίπου μια ώρα και θα πηγαίνουμε με τρένο για Λονδίνο. Απ' ότι καταλαβαίνω 2 ημέρες γεμάτες ίσως και 3 θα τις φάμε σίγουρα στο Λονδίνο, επίσης θα πάμε και Οξφόρδη. Εγώ θέλω να μου πείτε μερικές προτάσεις για αξιοθέατα εκτός από τα κλασικά που γνωρίζω ήδη Βρετανικό μουσείο κλπ ώστε να γνωρίζω λίγο πάνω κάτω πως θα κινηθώ! Ευχαριστώ πολύ! Μουσεία στο Cambridge.Eχει κάμποσα και διαφορετικά μεταξύ τους. https://www.visitcambridge.org/place-categories/museums-galleries/ Duxford war museum ,εχει και αεροπλάνο που κάνει πτήσεις πανω απο την περιοχή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, ψάχνω να βρω ποια είναι η οικονομικότερη επιλογή για ακτοπλοϊκά προς Νάξο με επιστροφή 4 άτομα και αυτοκίνητο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, livaspy είπε Καλησπέρα, ψάχνω να βρω ποια είναι η οικονομικότερη επιλογή για ακτοπλοϊκά προς Νάξο με επιστροφή 4 άτομα και αυτοκίνητο. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Μπες στο ferryhopper.com, επέλεξε όλα τα λιμάνια για αναχώρηση βάλε προορισμό Νάξο και από κάτω βάλε 4 άτομα και 1 αμάξι, θα σου βγάλει όλα τα δρομολόγια και από τα δύο λιμάνια και δες τι σας συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bikey77 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Εχω κλείσει ένα τριήμερο στις Σπέτσες και ήθελα να ρωτήσω τι παίζει με τις μετακινήσεις στο νησι απο και προς παραλίες και ποιες ειναι οι πιο αξιόλογες. Επίσης, προτάσεις για φαγητό (για οικογένεια 4 ατόμων) κοντά σε παραλίες αλλά και στο κέντρο, καλοδεχούμενες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σε όλους!! Σκέφτομαι φέτος να πάω λίγες μέρες (4-5) Χανιά, αεροπορικός (αρά όχι αυτοκίνητο). Για προτείνεται, γιατί δεν έχω ιδέα, μέρη να επισκεφτώ, να φάω κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sablj είπε Καλημέρα σε όλους!! Σκέφτομαι φέτος να πάω λίγες μέρες (4-5) Χανιά, αεροπορικός (αρά όχι αυτοκίνητο). Για προτείνεται, γιατί δεν έχω ιδέα, μέρη να επισκεφτώ, να φάω κλπ. Για πότε το προγραμματίζεις ; Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2023 από totalius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sablj Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 12 minutes ago, totalius said: Για πότε το προγραμματίζεις ; Γύρω στις 20/8... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 7 ώρες πριν, Sablj είπε Γύρω στις 20/8... Αν είσαι χωρίς αυτοκίνητο και θέλεις να κανείς και κάνα μπάνιο το καλύτερο είναι να μείνεις στη μεγάλη παραλία έξω από τα Χανιά ( Κάτω Σταλος - Αγία Μαρίνα - Πλατανιάς ) και βραδάκι κατεβαίνεις με ταξί ή λεωφορείο για βόλτα στη πόλη . Αλλιώς κανείς το ανάποδο και μένεις στη πόλη. Η περίοδος είναι δύσκολη με πολύ κόσμο παντού και καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για πολύ κίνηση όπου και να πας . Το ΚΤΕΛ μπορεί να σε βολέψει και για τις γνωστές παραλίες όπως Φαλάσαρνα Ελαφονήσι Μπάλο κλπ ή μπορείς να κλείσεις μέσω ταξιδιωτικού γραφείου . Επίσης αξίζει αν σου αρέσει η φύση να περάσεις το Φαράγγι της Σαμαριάςτο οποίο θα κλείσεις αναγκαστικά μέσω γραφείου . Στα Νεωρεια στη παλιά πόλη και στη Νέα Χώρα θα βρεις καλό φαγητό Ψαροταβέρνες κυρίως . Επίσης στη Θερισο αξίζει εκδρομή και να κάτσεις να φας καλό Κρητικό φαγητό . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Εκανα τωρα μολις, (μεσα ιουλη) ενα ταξιδι με Μηχανη και Γυρισα Νοτια Ιταλια απο Μπαρι-Ναπολι και παρακτια μεχρι κατω Σικελια και απο κει εως Παλερμο. Και ξανα πισω. Κοντα στα 3000 χλμ βγηκε. Τωρα σκεφτομαι το επομενο, το οποιο θα ηθελα να ειναι Ελβετια και πισω. Θα βγαλει διπλασια χιλιομετρα. Θελω να το οργανωσω γιατι θα ειναι μεγαλη η κουραση. Ειναι 24 ωρες οδηγησης ως Ελβετια. Οποτε το βλεπω ιδανικα 3ημερο με 8ωρη οδηγηση ως εκει και αλλο τοσο για πισω, ωστε να εχουμε και μια βδομαδα εκει για να γυρισουμε πολεις και βουνα. Στην διαδρομη ως Ελβετια τι στασεις να κανουμε για ξεκουραση και υπνο? Επειδη περναμε απο Σκοπια και κρατη που ειναι Αφιλοξενα θελω λιγο να εχω ελεγχο για το τι θα συναντησουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα