xgol Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Γραμβούσα.. Τι μου θυμισες. Τυχερος που εισαι απο κρητη. Θα προτεινα και το λουτρό σφακίων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, xgol είπε Γραμβούσα.. Τι μου θυμισες. Τυχερος που εισαι απο κρητη. Θα προτεινα και το λουτρό σφακίων. Το Λουτρό να σου πω την αλήθεια το έχω δει από μακριά με το καραβάκι. Δεν με ενθουσιάζει τόσο όσο τα μέρη που ανέφερα. Αλλά έχει οπαδούς γενικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 15 hours ago, Nate said: Φέτος το καλοκαίρι όπως φαίνεται δεν θα πάω πουθενά, οπότε λέω να πάω σε κάποια μέρη της Κρήτης (είμαι Κρητικός). Αυτά τα μέρη είναι: Μπάλος/Γραμβούσα Πειρατικό Φιόρδ Νησίδες Παξιμάδια Ελαφονήσι Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποια πράγματα. Στο πειρατικό φιόρδ, μπορείς να πας και χωρίς να είσαι πελάτης του ξενοδοχείου που βρίσκεται εκεί, έτσι; Έχει πρόσβαση με το αμάξι; Στο Ελαφονήσι πας και με το αμάξι ή είναι καλύτερα να πας οργανωμένα σε εκδρομή όπως στο Μπάλο, λόγω του ότι ο δρόμος στον Μπάλο είναι κακοτράχαλος; Έχετε εμπειρία από κάποιο γραφείο που οργανώνει εκδρομές για Μπάλο/Γραμβούσα και νησίδες Παξιμάδια; Έχω βρει κάποια, αλλά καλοδεχούμενη η όποια πρόταση. Αν έχετε και κάτι που πρέπει να προσέξω πριν πάω σε κάποιο από αυτά τα μέρη, ευχαρίστως. Ελαφονήσι με αμαξι ειχαμε παει απο Χανια και δεν μας κουρασε η διαδρομη. Απλα το θεμα ειναι να φτασεις πολυ πρωι ωστε να προλάβεις να βαλεις καπου την πετσετα σου πριν καταφθασουν οι ορδες κοσμου. Μιλαμε για απιστευτο χαμο. Επισης οταν φτανεις στο Ελαφονησι, αμα θες να περασεις τις ξαπλωστρες και την καντινα και να πας πιο περα για πιο ηρεμα πρεπει να μπεις μεχρι τη μεση περίπου στο νερο για να διασχισεις ενα σημειο. Αλλα οκ, παλευεται. Μπαλο επισης πηγαμε με αμαξι και το αφήσαμε στο parking. Αυτο το μονοπατι για να κατεβεις στην παραλια ομως με τα πόδια ηταν θανατος. Φαντασου φτυσαμε αιμα στην αναβαση μετα την κουραση του μπάνιου (και πετυχαμε και μερα με απιστευτο αερα). Οποτε λογικα καλυτερα με καραβακι που λες και να δεις εκδρομη και Γραμβουσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 31 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ελαφονήσι με αμαξι ειχαμε παει απο Χανια και δεν μας κουρασε η διαδρομη. Απλα το θεμα ειναι να φτασεις πολυ πρωι ωστε να προλάβεις να βαλεις καπου την πετσετα σου πριν καταφθασουν οι ορδες κοσμου. Μιλαμε για απιστευτο χαμο. Επισης οταν φτανεις στο Ελαφονησι, αμα θες να περασεις τις ξαπλωστρες και την καντινα και να πας πιο περα για πιο ηρεμα πρεπει να μπεις μεχρι τη μεση περίπου στο νερο για να διασχισεις ενα σημειο. Αλλα οκ, παλευεται. Μπαλο επισης πηγαμε με αμαξι και το αφήσαμε στο parking. Αυτο το μονοπατι για να κατεβεις στην παραλια ομως με τα πόδια ηταν θανατος. Φαντασου φτυσαμε αιμα στην αναβαση μετα την κουραση του μπάνιου (και πετυχαμε και μερα με απιστευτο αερα). Οποτε λογικα καλυτερα με καραβακι που λες και να δεις εκδρομη και Γραμβουσα. Οπότε το Ελαφονήσι είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Ωραία. Για τον Μπάλο ναι, λέω κι εγώ καλύτερα με καραβάκι για να είμαι κι εγώ και το αμάξι πιο άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, Nate said: Οπότε το Ελαφονήσι είναι πιο εύκολα προσβάσιμο. Ωραία. Για τον Μπάλο ναι, λέω κι εγώ καλύτερα με καραβάκι για να είμαι κι εγώ και το αμάξι πιο άνετα. Ναι, βεβαια απο το parking στο Ελαφονησι περπατας περιπου 800-900μ για να φτασεις στην παραλια. Οχι ομως σε κακοτραχαλα μονοπατια, ειναι νορμαλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nate Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, *nenya* είπε Ναι, βεβαια απο το parking στο Ελαφονησι περπατας περιπου 800-900μ για να φτασεις στην παραλια. Οχι ομως σε κακοτραχαλα μονοπατια, ειναι νορμαλ. Εντάξει, άμα είναι νορμάλ παλεύεται, μια της μιας πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα,σκέφτομαι να πάω με την κοπέλα μου 6 μέρες Χαλκιδική,από 14 Αυγούστου μέχρι 19.Λεω να μείνουμε Ουρανούπολη και να πάμε και μια-δυο μέρες στην Αμμουλιανή.Επειδη θα πάω πρώτη φορά εκεί,έχει καποιος υποψιν κανένα καλό μέρος να μείνουμε?Κοιτάω στο booking αλλά δεν έχω ιδέα από την περιοχή και μερικα καταλύματα που μου εμφανίζει,ειναι όπου να ναι. Αν πήγε κάποιος πρόσφατα και έμεινε κάπου που του φάνηκε ωραία,ας μου πει έστω και σε πμ να πάρω τηλ να κλείσω.Οχι με 300€ την βραδιά που βλέπω στο booking 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
livaspy Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα στην παρέα, έχει κάποιος κωδικό κάρτας seasmiles ή αριθμό εισιτηρίου να μου στείλει σε pm ώστε να έχω έκπτωση στο αυτοκίνητο; Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2023 από livaspy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximus2177 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στην ομάδα! Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα συμβουλές και πληροφορίες που σχετίζονται με το θέμα του τίτλου, καθώς δεν έχω ξανά πάει στο νησί αυτό (Κουφονήσια). Γενικότερα για μαγαζιά σχετικά με φαγητό/διασκέδαση, αν και ξέρω ήδη πως δεν υπάρχουν άπειρες επιλογές λόγω μεγέθους του νησιού (που ήταν και η επιθυμητή προτίμηση δηλαδή), για το όλο κομμάτι που έχω ακούσει με την μεταφορά στις παραλίες με βάρκες κλπ, αλλά και πραγματικά οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με το νησί και τις διακοπές σε αυτό θα βοηθούσε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από Maximus2177 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Αν μας έλεγες και σε ποιο νησί αναφέρεσαι θα ήταν καλύτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 6 λεπτά πριν, phanispal είπε Αν μας έλεγες και σε ποιο νησί αναφέρεσαι θα ήταν καλύτερα. Tυχαία θα πω Κουφονήσια 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maximus2177 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, phanispal είπε Αν μας έλεγες και σε ποιο νησί αναφέρεσαι θα ήταν καλύτερα. Damn νόμιζα ότι φαινόταν 🥲 Στα Κουφονήσια αναφέρομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 18 λεπτά πριν, Maximus2177 είπε Damn νόμιζα ότι φαινόταν 🥲 Στα Κουφονήσια αναφέρομαι. Επειδή γραφεις Κουφονήσια μάλλον. Ενα είναι το Κουφονήσι που παει ο κόσμος το ανω, το κάτω δεν εχει τίποτα εκτός αν πας για ερημίτης😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vaggelisnaoum Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Κρήτη είναι απίστευτη. Τα φαλασαρνα νομιζω εμενα μου εκλεψαν την καρδιά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 54 λεπτά πριν, Vaggelisnaoum είπε Κρήτη είναι απίστευτη. Τα φαλασαρνα νομιζω εμενα μου εκλεψαν την καρδιά. Την Κρήτη ή θα την λατρέψεις ή δεν θα θες να ξανακούσεις για αυτη. Εμένα πχ μου είναι παντελώς αδιάφορη, δεν την έχω καν στη κατηγορία νησί ή προορισμό διακοπών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα