Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, Mpiftekis είπε

Φοινικούντα και Γυάλοβα είναι κάπως έτσι και με ωραίες παραλίες.

Ευχαριστώ θα το έχω στα υπόψιν για του , έκλεισα 5 μέρες στα καλά νερά να πάω να δω πως είναι όπως πρότεινε και το @james9tito

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

31 λεπτά πριν, phanispal είπε

Εγώ έκλεισα για Μηλίνα, το θέμα παραλία με απασχολεί κάπως βέβαια.

Σε απασχολεί γιατί ? Και εγώ έχω ακούσει ότι απο εκεί (Αργαλαστή) ότι είναι ωραία

6 λεπτά πριν, phanispal είπε

Επειδή έχω βρει θαλασσάρα/ες προς Μεσσηνιακή Μάνη, δύσκολα εντυπωσιάζομαι πλέον, γι' αυτό έχω έναν ενδοιασμό.

οκ αντίθετα εγώ μετά τα Καμένα Βούρλα μέχρι και ο Αλιμος είναι Καραϊβική (σε εμφάνιση όχι καθαριότητα)

32 λεπτά πριν, phanispal είπε

Επειδή έχω βρει θαλασσάρα/ες προς Μεσσηνιακή Μάνη, δύσκολα εντυπωσιάζομαι πλέον, γι' αυτό έχω έναν ενδοιασμό.

Η Μηλίνα είναι τίμια, για 'μενα που είμαι ντόπιος δεν είναι κάτι απίστευτο αλλά ούτε κάτι άσχημο. Είναι όμορφη μικρή παραλία να πας αν έχεις παιδιά.

Αν έχεις χρόνο και διάθεση, λίγο πιο πίσω υπάρχει το Λεφόκαστρο (Παγασητικός μεριά) που είναι πολύ όμορφα και βέβαια με κατεύθυνση προς την άκρη του ακρωτηρίου πετυχαίνεις πολλές μικρότερες, πρακτικά χωρίς όνομα, παραλίες εξαιρετικά γραφικές.

Στη φωτο παρακάτω είναι η Τζάστενη, μια παραλία πολύ κοντά στη Μηλίνα, για να έχεις μια εικόνα του τί μπορείς να δεις κοντά σου.

Ψάξε έχει πάρα πολλές παραλίες ;)

Thalasea – Boat Rental

• Thanks 1

Διάβασα για Τζάστενη, μάλιστα μου ήρθε φλασιά να πάω απευθείας εκεί γιατί θα φτάσω πολύ νωρίς για το check in, αλλά Σάββατο γύρω στις 11:00 που έχω σκοπό να φτάσω, φαντάζομαι ότι θα έχει πολύ κόσμο.

4 hours ago, janus5555 said:

Η Μηλίνα είναι τίμια, για 'μενα που είμαι ντόπιος δεν είναι κάτι απίστευτο αλλά ούτε κάτι άσχημο. Είναι όμορφη μικρή παραλία να πας αν έχεις παιδιά.

Αν έχεις χρόνο και διάθεση, λίγο πιο πίσω υπάρχει το Λεφόκαστρο (Παγασητικός μεριά) που είναι πολύ όμορφα και βέβαια με κατεύθυνση προς την άκρη του ακρωτηρίου πετυχαίνεις πολλές μικρότερες, πρακτικά χωρίς όνομα, παραλίες εξαιρετικά γραφικές.

Ψάξε έχει πάρα πολλές παραλίες ;)

Ακριβώς. Και εμείς, όταν έχει βοριά ειδικά, πηγαίνουμε Λεφόκαστρο γιατί είναι ιδανικά για παιδιά.

Είναι καθαρά τα νερά όπως του Αιγαίου;

Όχι φυσικά, ούτε και τόσο όμορφες οι παραλίες, αλλά τα νερά είναι ρηχά, έχει δέντρα με σκιά, άμμο και δεν έχουν κύμα.

Μια διευκρίνιση, προφανώς και όλα είναι σχετικά και έχουν να κάνουν με τις εικόνες  και τις εμπειρίες του καθενός, καθώς και με τα γούστα του.

1 minute ago, phanispal said:

Επειδή δεν έχω εικόνα, από δροσιά τι παίζει εκεί;

Δηλαδή αν Αθήνα έχει 38-40 όπως αυτές τις μέρες, εκεί παίζει να γλιτώσουμε τίποτα;

Πολυ καλύτερα ειναι, καμια σχέση. Και το βραδυ πας Λαυκο στην πλατεια, ενα χωριο στο βουνο πανω απο Μιλινα, εκει εχει και δροσουλα

• Thanks 1

Σ' ευχαριστώ. Ρωτάω επειδή πολλοί λένε ότι μόνο και μόνο επειδή ένα μέρος είναι παραθαλάσσιο αυτόματα είναι και αρκετά πιο δροσερό ενώ δεν ισχύει πάντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν έχω ιδέα και πρώτη φορά θα ταξιδέψω εκτός Ελλάδας με αεροσκαφος . Η ερώτηση μου είναι ΄. Εχω ένα backpack που στην 3η του διάσταση η εταιρεία ,δέχεται   55 x 40 x 23 cm αλλά εμένα η 3η διάσταση είναι off κατά 5cm . Λέει(ο κατασκευαστης της τσαντας)   πως η τσάντα  είναι 51 x 29 x 28 cm .  Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται? Η βαλίτσα που θα μπει απο κάτω είναι ακριβώς 158 cm το άθροισμα των 3ων διαστάσεων που θέλει η εταιρεία οπότε οκ. Τέλος ήθελα να σας ρωτήσω εσείς που ταξιδεύετε συχνά , έχετε κανένα προιον που να σας έχει λύσει τα χέρια , είτε στην οργάνωση της βαλίτσας , είτε σε οποιαδήποτε συμβουλή για οργάνωση αποσκευών , αποθήκευση υγρων κλπ. Οτιδήποτε μπορείτε να πείτε θα σας ήμουν ευγνώμων . Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. 

Επεξ/σία από jerry banana

4 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Παιδιά δεν έχω ιδέα και πρώτη φορά θα ταξιδέψω εκτός Ελλάδας με αεροσκαφος . Η ερώτηση μου είναι ΄. Εχω ένα backpack που στην 3η του διάσταση η εταιρεία ,δέχεται   55 x 40 x 23 cm αλλά εμένα η 3η διάσταση είναι off κατά 5cm . Λέει(ο κατασκευαστης της τσαντας)   πως η τσάντα  είναι 51 x 29 x 28 cm .  Σε αυτή τη περίπτωση τι γίνεται? Η βαλίτσα που θα μπει απο κάτω είναι ακριβώς 158 cm το άθροισμα των 3ων διαστάσεων που θέλει η εταιρεία οπότε οκ. Τέλος ήθελα να σας ρωτήσω εσείς που ταξιδεύετε συχνά , έχετε κανένα προιον που να σας έχει λύσει τα χέρια , είτε στην οργάνωση της βαλίτσας , είτε σε οποιαδήποτε συμβουλή για οργάνωση αποσκευών , αποθήκευση υγρων κλπ. Οτιδήποτε μπορείτε να πείτε θα σας ήμουν ευγνώμων . Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. 

Μην το γεμίζεις τόσο πολύ ώστε αν πρέπει να μπει στο καλάθι που μετράνε τις διαστάσεις να έχει χώρο να μαζεψει.

Θα πάρεις μαζί σου τα άκρως απαραίτητα.Πχ όχι 2 ζευγάρια παπούτσια,άντε ένα επιπλέον απο αυτό που θα φοράς για το ταξίδι.Τα ρούχα σε ρολό πιάνουν λιγότερο χώρο.Φόρα κάτι επιπλέον ώστε να εξοικονομείς χωρο στις αποσκευές.Σαμπουάν και αφρόλουτρα μην κουβαλάς,θα πας σε ΣΜ εκει και θα αγοράσεις .Αν θα κουβαλάς λαπτοπ ταμπλετ να το βάλεις έτσι ώστε να βγαίνει ευκολα για τον ελεγχο.

• Thanks 1

18 ώρες πριν, phanispal είπε

Σ' ευχαριστώ. Ρωτάω επειδή πολλοί λένε ότι μόνο και μόνο επειδή ένα μέρος είναι παραθαλάσσιο αυτόματα είναι και αρκετά πιο δροσερό ενώ δεν ισχύει πάντα.

Το μόνο δροσερό μέρος που υπάρχει με αυτή τη ζέστη είναι αυτό που έχει air condition . Κατά τα αλλα μεγάλος μύθος ότι στη παραλία δροσίζεσαι . Εκτός και είσαι όλη την ώρα μέσα στη θάλασσα .

Φέτος το καλοκαίρι όπως φαίνεται δεν θα πάω πουθενά, οπότε λέω να πάω σε κάποια μέρη της Κρήτης (είμαι Κρητικός).

Αυτά τα μέρη είναι:

Μπάλος/Γραμβούσα

Πειρατικό Φιόρδ

Νησίδες Παξιμάδια

Ελαφονήσι

Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω κάποια πράγματα. Στο πειρατικό φιόρδ, μπορείς να πας και χωρίς να είσαι πελάτης του ξενοδοχείου που βρίσκεται εκεί, έτσι; Έχει πρόσβαση με το αμάξι; Στο Ελαφονήσι πας και με το αμάξι ή είναι καλύτερα να πας οργανωμένα σε εκδρομή όπως στο Μπάλο, λόγω του ότι ο δρόμος στον Μπάλο είναι κακοτράχαλος; Έχετε εμπειρία από κάποιο γραφείο που οργανώνει εκδρομές για Μπάλο/Γραμβούσα και νησίδες Παξιμάδια; Έχω βρει κάποια, αλλά καλοδεχούμενη η όποια πρόταση. Αν έχετε και κάτι που πρέπει να προσέξω πριν πάω σε κάποιο από αυτά τα μέρη, ευχαρίστως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...