vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 3 hours ago, ssof said: Σας ευχαριστώ ,τελικά άλλαξα την πτήση αφιξης για αυτό το λόγο , Ryanair παει στο Charleroi , οπότε με βόλεψε καλύτερα Aegean φτάνει και νωρίτερα , και κερδίζω και την μια ώρα του πούλμαν(flibco15€ αλλά παίζει και λεωφορείο με λιγότερα) ,το καλό είναι ότι στα τρένα για Ιούλιο Αύγουστο έχει 1 εισιτήριο για 2 άτομα (duo) το τρένο νυπάρχει περίπτωση να μην εχει θεση όταν είμαι στο σταθμό ? απότι βλέπω στο https://www.belgiantrain.be/ και στο app υπάρχει διαθεσιμότητα οποιαδήποτε ώρα οχι κυριακες συνηθως εχει μονο τουριστες και ελαχιστοι ντοπιοι που πανε βολτουλα. Οπως ειχα γραψει εχε το νου σου οχι για θεσεις αλλα μην ακυρωθει/συγχωνευτει δρομολογιο (για παραδειγμα θυμαμαι ενα δρομολογιο 13.15 παντα το ακυρωνανε καθημερινες /διαλλειμα για φαι;/ αλλα παντοτε σε app/sites φαινοταν οτι θα περασει κανονικα. Οταν εφτανες σταθμο ετρωγες ξενερα!) 1
Georgearas Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Πάω για μερικες μέρες Σαντορίνη, προετοιμαζομαι για ψιλόξενερουα φάση γι αυτό θέλω τα φώτα σας. Εκτός από τουρ σε αμπελώνες υπάρχει κάτι που να αξίζει? Που θα φάμε καλά μαξ 120-150 ε με θέα, κάνα 2 ορεκτικά από 1 κυρίως ένα γλυκό και 2 ποτήρια κρασί; σουβλάκι/αρνίσια παϊδάκια της προκοπής; το ηφαίστειο λέει η είναι σαν τον Βεζουβιο; ότι τιπ έχετε καλοδεχουμενο. Ευχαριστώ πολύ!
georgekasa Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2023 Καλησπερα σας, σκεφτομαι να παω για μια ημερα ΑΘηνα -> Δελφοί. Μετα γνωριζεται καποια ωραια παραλια που μπορω να επισκεφτω εκει κοντα? ευχαριστω πολύ
G.bar Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Μάλλον το μόνο που δεν αξίζει να κάνεις στη Σαντορίνη, αν πας για λίγες μέρες, είναι το τουρ σε ελαιώνες, καθώς δεν είσαι του κρασιού όπως φαίνεται, γιατί σε καμια περίπτωση δεν θα πίνατε απο ένα ποτήρι με το φαΐ. Το ηφαίστειο μακάρι να ήταν σαν τον Βεζούβιο αλλα μοιάζει περισσότερο με λακούβα που έσκαψαν στην άμμο. Παρόλα αυτά αφού προετοιμάστηκες για ξενερουά, θα είναι σίγουρα ξενερουα. Με 150€ τρως αν θες στα περισσότερα μέρη στα Φηρά με θέα, ΑΝ βρεις τραπέζι και αφού πρώτα τσεκάρεις τον κατάλογο.
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 14 hours ago, georgekasa said: Καλησπερα σας, σκεφτομαι να παω για μια ημερα ΑΘηνα -> Δελφοί. Μετα γνωριζεται καποια ωραια παραλια που μπορω να επισκεφτω εκει κοντα? ευχαριστω πολύ η πιο απλη λυση ειναι απο Δελφους να κατηφορησεις Ιτεα. Δε θα σου παρει πολυ 30->45 λεπτα. Απλως ειναι μεχρι Αμφισσα στροφιλικι με μια λωριδα ανα κατευθυνση οποτε υπομονη αν βρεις πουλμαν/φορτηγο. (Μιλαμε ομως για κανα τεταρτακι)
Dantε Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Αυγουστο θα παιξει Κρητη για αρκετες μερες (περιπου 10). Θα υπαρχει αυτοκινητο για μεσο. Για 4-5 μερες θα μεινουμε σε γνωστο λιγο εξω απο τον Αγ.Νικολαο. Τις υπολοιπες 5 μερες ποιο μερος της Κρητης προτεινετε; Γενικα οι διακοπες θα ειναι τυπου ησυχια,φαι και παραλια και οχι τοσο ξενυχτι η ολη μερα περα δωθε για αξιοθεατα κτλ (θα περιλαμβανει βεβαια και τετοια αλλα σε μικροτερο ποσοστο). Κυριως ο σκοπος θα ειναι η ξεκουραση δηλαδη. Που μου προτεινετε να ψαξω δωματιο με αυτα τα κριτηρια; Δε θα ηθελα να ειναι μεσα σε μεγαλη πολη για να αποφυγω το θορυβο κτλ. Σκεφτηκα για Χανια δηλαδη, αλλα να φυγω απο την Αθηνα και να παω παλι σε πολη δε νομιζω πως λεει...
totalius Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, Dantε είπε Αυγουστο θα παιξει Κρητη για αρκετες μερες (περιπου 10). Θα υπαρχει αυτοκινητο για μεσο. Για 4-5 μερες θα μεινουμε σε γνωστο λιγο εξω απο τον Αγ.Νικολαο. Τις υπολοιπες 5 μερες ποιο μερος της Κρητης προτεινετε; Γενικα οι διακοπες θα ειναι τυπου ησυχια,φαι και παραλια και οχι τοσο ξενυχτι η ολη μερα περα δωθε για αξιοθεατα κτλ (θα περιλαμβανει βεβαια και τετοια αλλα σε μικροτερο ποσοστο). Κυριως ο σκοπος θα ειναι η ξεκουραση δηλαδη. Που μου προτεινετε να ψαξω δωματιο με αυτα τα κριτηρια; Δε θα ηθελα να ειναι μεσα σε μεγαλη πολη για να αποφυγω το θορυβο κτλ. Σκεφτηκα για Χανια δηλαδη, αλλα να φυγω απο την Αθηνα και να παω παλι σε πολη δε νομιζω πως λεει... Αφού θες ησυχία κ όχι πόλη ψάξε να μείνεις νότια του Ρέθυμνου στο Πλακιά κ από εκεί να πας σε μερικές από τις ωραιότερες παραλίες του νησιού όπως Πρέβελη - Τριοπετρα - Άγιος Παύλος - Σκοινάρια . Πρέβελη εννοείται δεν πας ΣΚ κ φροντίζεις να είσαι εκεί μέχρι τις 10 το πρωί . Επίσης πετάγεσαι κ ένα βράδυ να δεις το Ρέθυμνο 50 λ απόσταση . 1
vamvakoolas Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 συμφωνω και εγω με Ρεθυμνο ακομα και τα μικρα ορεινα χωρια αν θες ησυχια ειναι οτι πρεπει. Ακομα και η ιδια η πολη του ρεθυμνου ειναι πιο υσηχη σε σχεση με Χανια ή Ηρακλειο. Εναλλακτικα μιας και εισαι Λασιθι δες και Ιεραπετρα (μιση ωρα απο Αγ Νικολαο) που απο τη μια ακομα και στη πολη να βρεις καπου ειναι υσηχα και τα εχεις ολα στα ποδια σου, μπορεις να πας στα απεναντι μικρα νησακια αν βαρεθεις (π.χ ελαφονησι), να δεις τη κοσμοπολιτικη ελουντα (κανα 45 λεπτο) και βεβαια τα απογευματα να πας σε καμμια ταβερνα στα ορεινα προς Σητεια με θεα απεριγραπτη επισης κανα 45 λεπτο ή να ανακαλυψεις το περιβοητο φαραγγι του Ρηχτη (μια ωρα περιπου)
skiabox Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Μιας και πιάσαμε την Κρήτη παιδιά και επειδή έχω κλείσει για 10 μέρες λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο, σε οργανωμένες παραλίες για να νοιώθω ασφάλεια για τα πράγματά μου που να πάω;Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, αρκεί να νιώθω ασφάλεια.Ευχαριστώ! Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2023 από skiabox
enlightened Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2023 36 minutes ago, skiabox said: Μιας και πιάσαμε την Κρήτη παιδιά και επειδή έχω κλείσει για 10 μέρες λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο, σε οργανωμένες παραλίες για να νοιώθω ασφάλεια για τα πράγματά μου που να πάω;Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, αρκεί να νιώθω ασφάλεια.Ευχαριστώ! Όπου και να πας δεν πρέπει να είσαι ποτέ σίγουρος. Εμένα μου είχαν κλέψει ένα σεβαλιέ από ξαπλώστρα στην πισίνα του Four Seasons στη Βουλιαγμένη που κάνει 125€ το άτομο η ξαπλώστρα και υποτίθεται ότι έχει πολύ χάι κοινό με κάμερες παντού, είσοδο στην είσοδο κλπ. Δεν ξέρεις πώς θα του τη βαρέσει του άλλου εκείνη τη στιγμή και θα την κάνει την πατάτα. Καλύτερα να μην έχεις τίποτα αξίας στην τσάντα σου όσο είναι εφικτό ή το πολύ δώσε τα πράγματα που θεωρείς αξίας στο μπαρ αφού σιγουρευτείς ότι υπάρχουν κάμερες κλπ.
skiabox Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 hour ago, enlightened said: Όπου και να πας δεν πρέπει να είσαι ποτέ σίγουρος. Εμένα μου είχαν κλέψει ένα σεβαλιέ από ξαπλώστρα στην πισίνα του Four Seasons στη Βουλιαγμένη που κάνει 125€ το άτομο η ξαπλώστρα και υποτίθεται ότι έχει πολύ χάι κοινό με κάμερες παντού, είσοδο στην είσοδο κλπ. Δεν ξέρεις πώς θα του τη βαρέσει του άλλου εκείνη τη στιγμή και θα την κάνει την πατάτα. Καλύτερα να μην έχεις τίποτα αξίας στην τσάντα σου όσο είναι εφικτό ή το πολύ δώσε τα πράγματα που θεωρείς αξίας στο μπαρ αφού σιγουρευτείς ότι υπάρχουν κάμερες κλπ. Καλά εννοείται ότι θα παίξω και με λουκετάκι και με αποφυγή πολυκοσμίας.Αυτά είναι τα πολύ βασικά πιστεύω.
vamvakoolas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 11 hours ago, skiabox said: Μιας και πιάσαμε την Κρήτη παιδιά και επειδή έχω κλείσει για 10 μέρες λίγο έξω από τον Άγιο Νικόλαο, σε οργανωμένες παραλίες για να νοιώθω ασφάλεια για τα πράγματά μου που να πάω;Δεν με ενδιαφέρει το κόστος, αρκεί να νιώθω ασφάλεια.Ευχαριστώ! Βουλισμα με κλειστα ματια. Ειναι λιγο εξω απο αγ νικολαο (αρα αυτοκινητο) αλλα εκτος οτι ειναι εκπληκτικη παραλια με παροχες πανε σχεδον μονο τουριστες αλλα ποιοτικοι. Αν κατεβεις εχεις 2 επιλογες: αριστερα ειναι πιο κυριλε με απειρες παροχες και δεξια ειναι σαν οργανωμενη παραλια της αττικης. Ανετο παρκινγκ ειτε παραλια ειτε στον επαρχιακο και εννοειται επιλογες για φαι
skiabox Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 25 minutes ago, vamvakoolas said: Βουλισμα με κλειστα ματια. Ειναι λιγο εξω απο αγ νικολαο (αρα αυτοκινητο) αλλα εκτος οτι ειναι εκπληκτικη παραλια με παροχες πανε σχεδον μονο τουριστες αλλα ποιοτικοι. Αν κατεβεις εχεις 2 επιλογες: αριστερα ειναι πιο κυριλε με απειρες παροχες και δεξια ειναι σαν οργανωμενη παραλια της αττικης. Ανετο παρκινγκ ειτε παραλια ειτε στον επαρχιακο και εννοειται επιλογες για φαι Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Εξαιρετικά χρήσιμες. Να είσαι καλά!
Mr.kostas Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα έχω μία απορία τον Αύγουστο θα πάω στην Αγγλία και θα πάω σ’ αυτά τα καταστήματα που σου μετατρέπουν τα λεφτά δλδ στην περίπτωση μου από ευρώ σε λίρες…. Θα μου κρατήσουν κάποια προμήθεια γι’ αυτό ή είναι ότι δώσω θα το πάρω πίσω αλλά σε άλλο νόμισμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2023 1 ώρα πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα έχω μία απορία τον Αύγουστο θα πάω στην Αγγλία και θα πάω σ’ αυτά τα καταστήματα που σου μετατρέπουν τα λεφτά δλδ στην περίπτωση μου από ευρώ σε λίρες…. Θα μου κρατήσουν κάποια προμήθεια γι’ αυτό ή είναι ότι δώσω θα το πάρω πίσω αλλά σε άλλο νόμισμα; Τίποτα δεν είναι τζάμπα. Βγάλε μια ρεβολουτ και κάνε απο εκεί συνάλλαγμα και κάνε ανάληψη λίρες στην αγγλία.Αν και η κάρτα περνάει στο 99% των καταστημάτων. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα