babisa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Σε ότι είπε ο @vamvakoolas έχει δίκιο,με την επιφύλαξη της ζέστης αν κατέβεις Μαϊάμι! Αλλα οι προορισμοί σου έχουν διαφορετικό χαρακτήρα μεταξύ τους,θαλασσιτσα,διακοπουλες (Κανκουν-Πουντα) και αστικό τουρισμό (Ν.Υ. - Ατλαντα) κι εγώ το Ντουμπάι το προσπερνάω 😂😂 Θα συμφωνήσω και με τον @katergaris79 και θα σου πω ΝΥ !! Θα το χαρείτε το ταξιδάκι να είσαι σίγουρος! ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ο λογος που οι προορισμοι εχουν διαφορετικο χαρακτηρα ειναι κυριως γιατι μπηκα σε 2-3 sites και αυτες οι τοποθεσιες βγηκαν πανω πανω και ειναι εντος του budget, ετσι τους εγραψα και εδω για να μου πειτε την γνωμη σας. Μαλλον για ΝΥ μας βλεπω.... Καποιο τιπ; Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2023 από merkon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
babisa Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, merkon είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ο λογος που οι προορισμοι εχουν διαφορετικο χαρακτηρα ειναι κυριως γιατι μπηκα σε 2-3 sites και αυτες οι τοποθεσιες βγηκαν πανω πανω και ειναι εντος του budget, ετσι τους εγραψα και εδω για να μου πειτε την γνωμη σας. Μαλλον για ΝΥ μας βλεπω.... Καποιο τιπ; Αθλητικά παπούτσια,ελαφριά ρούχα,δολάρια ! 😂😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james_s Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2023 Γνώμες για διακοπές στο Πήλιο (για ζευγάρι στα 30); Έχω δει ότι για διαμονή προτείνουν τον Αγ. Ιωάννη, υπάρχει κι άλλο μέρος που μπορώ να επιλέξω; και να έχει μαγαζιά για χαλαρό ποτό το βράδυ! Επίσης ποιες παραλίες αξίζουν πιο πολύ; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParafronGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, merkon είπε Ευχαριστω για τις απαντησεις σας, ο λογος που οι προορισμοι εχουν διαφορετικο χαρακτηρα ειναι κυριως γιατι μπηκα σε 2-3 sites και αυτες οι τοποθεσιες βγηκαν πανω πανω και ειναι εντος του budget, ετσι τους εγραψα και εδω για να μου πειτε την γνωμη σας. Μαλλον για ΝΥ μας βλεπω.... Καποιο τιπ; Φίλε μου ,αν επιτρεπεται, κοιτάς κάτι σε πακέτο ή μόνος? εννοώ μέσω ταξιδιωτικού ή μόνος σου εισιτήρια κτλ? Το bugdet για 7 μέρες (αν καταλαβα σωστά τόσες θα κάτσεις), πόσο σου βγήκε στο περιπου για να έχω ένα μποσουλα? (μπορεις να μου στειλεις και ΠΜ). Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2023 από ParafronGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maximusgr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2023 Λέμε με την παρέα να πάμε Σκιάθο 27 Αυγούστου για μια βδομάδα. Έχει πάει κανείς αυτήν την περίοδο να μας πει αν έχει συνήθως κίνηση ή αν είναι νέκρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 2 Ιουλίου 2023 Στις 30/6/2023 στις 12:50 ΜΜ, james_s είπε Γνώμες για διακοπές στο Πήλιο (για ζευγάρι στα 30); Έχω δει ότι για διαμονή προτείνουν τον Αγ. Ιωάννη, υπάρχει κι άλλο μέρος που μπορώ να επιλέξω; και να έχει μαγαζιά για χαλαρό ποτό το βράδυ! Επίσης ποιες παραλίες αξίζουν πιο πολύ; Ευχαριστώ. Αν δε θες να σαι παραλιακά μπορείς να μείνεις κ Πορταριά απ οπου και πας στη πλευρά προς Μυλοπόταμο, Αγ Γιάννη, Χορευτο, αλλα μπορείς να κατέβεις και Βόλο και μετά να φύγεις εξω απο Αγριά. Αν θες παραλιακά θα δεις Αη Γιάννη , Χορευτο. Προσωπικά δεν καίγομαι για θάλασσα, αν μένω κάπου με πισίνα ειμαι οκ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
merkon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2023 On 01/07/2023 at 04:28, ParafronGR said: Φίλε μου ,αν επιτρεπεται, κοιτάς κάτι σε πακέτο ή μόνος? εννοώ μέσω ταξιδιωτικού ή μόνος σου εισιτήρια κτλ? Το bugdet για 7 μέρες (αν καταλαβα σωστά τόσες θα κάτσεις), πόσο σου βγήκε στο περιπου για να έχω ένα μποσουλα? (μπορεις να μου στειλεις και ΠΜ). Πακέτο από Αγγλία από διαφορά ταξιδιωτικά πρακτορεία, για 2 άτομα με πτήσεις και 7 διανυκτερεύσεις οι τιμές που βρίσκω είναι από £900 έως £1500 αναλόγως του ξενοδοχείου κλπ παροχών δεν έχω κλείσει κάτι ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
αποστόλης Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2023 Καλημέρα! Έκλεισα για μέσα Αυγούστου για Κούβα με το versus travel. Υποτίθεται είναι εξειδικευμένο σε τέτοια ταξίδια. Έχει πάει κανείς να μου κάνει ένα μικρό review; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Σκέφτομαι να διοργανώσω για πρώτη φορά μόνος μου το επόμενο μου ταξίδι 2 άτομα στο Βέλγιο. 4 διανυκτερεύσεις 5 ημέρες.. Το πλάνο έχει μέχρι στιγμής 1η μερα Αθήνα Βρυξέλλες (Charleroi) ryanair, Γάνδη με τρένο, διανυκτέρευση,, 2η μέρα Γάνδη Μπριζ διανυκτέρευση 3,4 Μπριζ 5 Μπριζ Βρυξέλλες (Zaventem) Αθήνα με βραδινή πτήση. Προτάσεις για day trips αν περισσέψει χρόνος στην Μπριζ όπως και προτάσεις διαμονής και εστιασης καλοδεχουμενες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekparot Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Καλησπέρα, θα είμαι για 4 ημέρες στο 2ο πόδι της Χαλκιδικής (Ν. Μαρμαράς) με την οικογένεια μου (2 παιδιά). Μπορείτε να μου προτείνετε παραλίες αλλά και ταβέρνες για φαγητό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2023 21 hours ago, ssof said: 1η μερα Αθήνα Βρυξέλλες (Charleroi) ryanair, Γάνδη με τρένο Tην πρώτη μέρα ετοιμάσου για ταλαιπωρία, δεν έχει τρένο το αεροδρόμιο του Σαρλερουά, θα πρέπει να παρεις κάποιο λεωφορείο μέχρι Βρυξέλλες κι από κει να πάρεις τρένο για Γάνδη. Το λένε Brussels south το αεροδρόμιο αλλά βρίσκεται 65 χιλιόμετρα μακριά από τις Βρυξέλλες χωρίς ιδιαίτερα καλές ανταποκρίσεις για να κινηθείς εντός της χώρας. Επίσης 3 βράδια Μπριζ είναι πάρα πολλά, καλύτερα να έχεις βάση τη Γάνδη και να πηγαινοέρχεσαι Μπριζ (τελευταίο τρένο στις 11.30 το βράδυ) ή να μείνεις ένα βράδυ Μπριζ και τα άλλα Γάνδη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
psyaris Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Καλημέρα σας, Πρόκειται να ταξιδέψω στην ζανζιβαρη τον Αύγουστο. Ξέρετε τι ισχύει για τα drones; έχω το dji mini 2 se το οποίο ζυγίζει κάτω από 250 γραμμάρια. Χρειάζομαι κάποια άδεια; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) On 05/07/2023 at 00:12, ssof said: Σκέφτομαι να διοργανώσω για πρώτη φορά μόνος μου το επόμενο μου ταξίδι 2 άτομα στο Βέλγιο. 4 διανυκτερεύσεις 5 ημέρες.. Το πλάνο έχει μέχρι στιγμής 1η μερα Αθήνα Βρυξέλλες (Charleroi) ryanair, Γάνδη με τρένο, διανυκτέρευση,, 2η μέρα Γάνδη Μπριζ διανυκτέρευση 3,4 Μπριζ 5 Μπριζ Βρυξέλλες (Zaventem) Αθήνα με βραδινή πτήση. Προτάσεις για day trips αν περισσέψει χρόνος στην Μπριζ όπως και προτάσεις διαμονής και εστιασης καλοδεχουμενες οπως εγραψε και ο ts απο charleroi αεροδρομιο για να πας σταθμο τρενων στη πολη του charleroi ειτε θα παρεις λεωφ (περναει οποτε το θυμηθει, ψαξε σταση) ειτε ταξακι. Η πιο απλη λυση ειναι λεωφ για βρυξελλες https://www.flibco.com θα το βρεις σχεδον αμεσως απο την εξοδο και για να μπεις απλως ο οδηγος σκαναρει το qr! σε καμμια ωρα εισαι Βρυξελλες. Το προγραμμα ειναι παρα πολυ σφικτο και αγχωτικο. Ετσι οπως το γραφεις θα σε φαει η κουραση και το αγχος: για παραδειγμα απο τη Γανδη για Μπριζ φανταζομαι οτι θα αλλαξεις τρενο ενω απο μπριζ για βρυξελλες το ιδιο και σου προτεινω να βαλεις και επιπλεον ωρα (τωρα το καλοκαιρι δεν ειναι σπανιο καποια δρομολογια να ακυρωνονται/συγνωνευονται). Εγω θα νοικιαζα ιχ (μεχρι και με app πλεον ξεκλειδωνεις αυτοκινητο! https://miles-mobility.com/en-be) Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από vamvakoolas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssof Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ ,τελικά άλλαξα την πτήση αφιξης για αυτό το λόγο , Ryanair παει στο Charleroi , οπότε με βόλεψε καλύτερα Aegean φτάνει και νωρίτερα , και κερδίζω και την μια ώρα του πούλμαν(flibco15€ αλλά παίζει και λεωφορείο με λιγότερα) ,το καλό είναι ότι στα τρένα για Ιούλιο Αύγουστο έχει 1 εισιτήριο για 2 άτομα (duo) το τρένο νυπάρχει περίπτωση να μην εχει θεση όταν είμαι στο σταθμό ? απότι βλέπω στο https://www.belgiantrain.be/ και στο app υπάρχει διαθεσιμότητα οποιαδήποτε ώρα Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2023 από ssof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα