Mr.kostas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Bγάλε τις φωτό ,βγάλε και πλήρωσε το παράβολο και πήγαινε στην διευθυνση διαβατηρίων της περιοχής σου. Ο κωδικός του παράβολου ειναι 1862 https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/create.htm Γίνεται και απο το ebanking της τράπεζας σου λογικά. Α δεν το ήξερα ευχαριστώ για την ενημέρωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2023 Παραλιακό μέρος με ωραία θάλασσα και ταβέρνες στη 1 ώρα το πολύ από Ρίο? Κουρούτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karthan7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, ribo7 είπε Παραλιακό μέρος με ωραία θάλασσα και ταβέρνες στη 1 ώρα το πολύ από Ρίο? Κουρούτα? Η κουρουτα μια <βαρετη> θαλασσα και παραλια με αμμο εχει. Εχω πολλα χρονια να παω, καποια καφε και κλαμπακια θυμαμαι, δεν γνωριζω αν εχουν φτιαξει περισσοτερα καταστηματα. Την αλλη πλευρα απο ψαθοπυργο εως Διακοπτο - πουντα - πλατανο την εχεις δει ; εχει πολυ καλυτερα νερα θεωρω απλα οι παραλιες συνηθος δεν εχουν αμμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freegr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Για διακοπές στη Μεσσηνία πάντως δείτε αφιερώματα εδώ http://kalamatanews.blogspot.com/2023/06/blog-post_496.html?m=1 αλλά και εδώ https://kyparissiagr.blogspot.com/2023/06/blog-post_39.html?m=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 9 ώρες πριν, karthan7 είπε Η κουρουτα μια <βαρετη> θαλασσα και παραλια με αμμο εχει. Εχω πολλα χρονια να παω, καποια καφε και κλαμπακια θυμαμαι, δεν γνωριζω αν εχουν φτιαξει περισσοτερα καταστηματα. Την αλλη πλευρα απο ψαθοπυργο εως Διακοπτο - πουντα - πλατανο την εχεις δει ; εχει πολυ καλυτερα νερα θεωρω απλα οι παραλιες συνηθος δεν εχουν αμμο. Ψαθόπυργο θα πάω για μπάνιο σίγουρα, έλεγα και για την δυτική πλευρά. Αλλά έδωσες ιδέες για Διακοπτό κλπ. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fotini1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα, θέλει η κόρη μου να παμε εξωτερικό πρώτη φορά. Βλέπω οικονομικά εισιτήρια για Ρώμη και Παλέρμο. Δεδομένου του κατακαλόκαιρου μήπως κάνει υπερβολική ζέστη και δεν μπορύμε να κινηθούμε περπατώντας σε μεγάλες πόλεις? Και Βουδαπέστη βλέπω εισιτήρια αρχές Ιουλίου αλλά δεν ξέρω μηπως δεν ευχαριστηθούμε ταξίδι. Θα ηθελα την γνώμη σας καθώς δεν έχω ταξιδέψει εξωτερικό. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 10 λεπτά πριν, fotini1 είπε Καλησπέρα, θέλει η κόρη μου να παμε εξωτερικό πρώτη φορά. Βλέπω οικονομικά εισιτήρια για Ρώμη και Παλέρμο. Δεδομένου του κατακαλόκαιρου μήπως κάνει υπερβολική ζέστη και δεν μπορύμε να κινηθούμε περπατώντας σε μεγάλες πόλεις? Και Βουδαπέστη βλέπω εισιτήρια αρχές Ιουλίου αλλά δεν ξέρω μηπως δεν ευχαριστηθούμε ταξίδι. Θα ηθελα την γνώμη σας καθώς δεν έχω ταξιδέψει εξωτερικό. Ευχαριστώ πολύ Η Ιταλία εχει ζέστη το καλοκαίρι, ειδικά η Σικελία την οποία θεωρώ ψιλοάκυρο προορισμο αφού κι εσύ τώρα ξεκινάς πρώτη φορά για εξωτερικό. Η κεντρική Ευρώπη είναι τζόκερ τι θα σου κάτσει απο θέμα καιρού, μπορει να εχει ζέστη Ελλάδας, μπορει να εχει δροσούλα και να ψιχαλίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 11 λεπτά πριν, fotini1 είπε Καλησπέρα, θέλει η κόρη μου να παμε εξωτερικό πρώτη φορά. Βλέπω οικονομικά εισιτήρια για Ρώμη και Παλέρμο. Δεδομένου του κατακαλόκαιρου μήπως κάνει υπερβολική ζέστη και δεν μπορύμε να κινηθούμε περπατώντας σε μεγάλες πόλεις? Και Βουδαπέστη βλέπω εισιτήρια αρχές Ιουλίου αλλά δεν ξέρω μηπως δεν ευχαριστηθούμε ταξίδι. Θα ηθελα την γνώμη σας καθώς δεν έχω ταξιδέψει εξωτερικό. Ευχαριστώ πολύ Δεν υπαρχει κατι σταθερο, μπορει εκεινες τις μερες να τυχει να εχει 27 βαθμους και να ειστε τελεια, μπορει να εχει 36 και να εχει καυσωνα. Οτι ακριβως μπορει να γινει και σε ενα σημειο της Ελλαδας που θα πατε διακοπες. Προσωπικα, εχω ταξιδεψει 3 φορες εξωτερικο καλοκαιρι (Βελιγραδι, Βιεννη, Μπρατισλαβα) και ειχε οντως ζεστη αλλα ειναι απο τις καλυτερες εκδρομες που εχω κανει. Τη χειροτερη ζεστη της ζωης μου την εχω φαει σε Παρο-Ιο. Αν βρειτε καλα εισιτηρια, μπορειτε να δοκιμασετε ενα ταξιδι στο εξωτερικο κατα την αποψη μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mezger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 53 minutes ago, fotini1 said: Καλησπέρα, θέλει η κόρη μου να παμε εξωτερικό πρώτη φορά. Βλέπω οικονομικά εισιτήρια για Ρώμη και Παλέρμο. Δεδομένου του κατακαλόκαιρου μήπως κάνει υπερβολική ζέστη και δεν μπορύμε να κινηθούμε περπατώντας σε μεγάλες πόλεις? Και Βουδαπέστη βλέπω εισιτήρια αρχές Ιουλίου αλλά δεν ξέρω μηπως δεν ευχαριστηθούμε ταξίδι. Θα ηθελα την γνώμη σας καθώς δεν έχω ταξιδέψει εξωτερικό. Ευχαριστώ πολύ Μπορείς να δεις τι καιρό έκανε πέρυσι, π.χ. Ρώμη τον 15αύγουστο: https://www.wunderground.com/history/daily/LIRA/date/2022-8-15 30 βαθμοί, ενώ πρόπερσι 36. Παίρνεις έτσι μια ιδέα. Κατά τη γνώμη μου για Ρώμη αξίζει να μην πάτε τελευταία στιγμή, γιατί θα δυσκολευτείτε με τα εισητήρια στα βασικά αξιοθέατα (συμφέρει και βολεύει να κλείσεις νωρίς). Την Βουδαπέστη θα έλεγα να μην την φοβάσαι, έχει πολλά ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα να δειτε, θα την ευχαριστηθείτε σίγουρα, και θα αποφύγετε και τη ζέστη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
karthan7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2023 11 ώρες πριν, ribo7 είπε Ψαθόπυργο θα πάω για μπάνιο σίγουρα, έλεγα και για την δυτική πλευρά. Αλλά έδωσες ιδέες για Διακοπτό κλπ. Ευχαριστώ! Στον "κουρσαρο" τερμα ακρη πεπατας προς τα επανω, εκει θα βρεις παλιες γραμμες τρενου, ακολουθεις τις γραμμες ~200 μετρα και μετα κατεβαινεις το μικρο μονοπατι για να πας στην παραλια που βλεπεις στο βιντεο. Η αλλη περιπτωση ειναι να αφησεις το αμαξι σε ενα πλατωμα (φαιναιται και στο βιντεο) στη παλια εθνικη πανω απο την παραλια και μετα να κατεβεις κατω. Ο Ψαθοπυργος ειναι δυνατη επιλογη ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, fotini1 είπε Καλησπέρα, θέλει η κόρη μου να παμε εξωτερικό πρώτη φορά. Βλέπω οικονομικά εισιτήρια για Ρώμη και Παλέρμο. Δεδομένου του κατακαλόκαιρου μήπως κάνει υπερβολική ζέστη και δεν μπορύμε να κινηθούμε περπατώντας σε μεγάλες πόλεις? Και Βουδαπέστη βλέπω εισιτήρια αρχές Ιουλίου αλλά δεν ξέρω μηπως δεν ευχαριστηθούμε ταξίδι. Θα ηθελα την γνώμη σας καθώς δεν έχω ταξιδέψει εξωτερικό. Ευχαριστώ πολύ Ρώμη που πήγα πέρυσι αρχές Αυγούστου, οι ενδοιασμοί μου για τη ζέστη βγήκαν αληθινοί. Η Ρώμη θέλει περπάτημα, τα περισσότερα αξιοθέατα θα είναι έξω, που ακόμα και ουρές να γλιτώσεις π.χ. για Κολοσσαίο, θα είσαι συνέχεια κάτω από τον ήλιο. Θα έλεγα Ρώμη για άλλη εποχή. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από ribo7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 8 λεπτά πριν, ribo7 είπε Ρώμη που πήγα πέρυσι αρχές Αυγούστου, οι ενδιασμοί μου για τη ζέστη βγήκαν αληθινοί. Η Ρώμη θέλει περπάτημα, τα περισσότερα αξιοθέατα θα είναι έξω, που ακόμα και ουρές να γλιτώσεις π.χ. για Κολοσσαίο, θα είσαι συνέχεια κάτω από τον ήλιο. Θα έλεγα Ρώμη για άλλη εποχή. Θα συμφωνησω. Δεν ειναι τοσο αφορητη η ζεστη αλλα η Ρωμη απαιτει πολυ περπατημα για να δεις τα αξιοθεατα αρα θα εισαι συνεχεια κατω απο τον ηλιο. Ειδικα στην αρχαια ρωμαικη αγορα θυμαμαι οτι η γυναικα μου δεν ακολουθησε αλλα επιασε μια σκια κατω απο ενα δεντρο και με περιμενε να γυρισω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BrocasHelm Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Στις 20/6/2023 στις 2:47 ΜΜ, ribo7 είπε Παραλιακό μέρος με ωραία θάλασσα και ταβέρνες στη 1 ώρα το πολύ από Ρίο? Κουρούτα? Χίλιες φορές Αρκούδι και τριγύρω περιοχές παρά Κουρούτα. Ο ορισμός του overrated με μια θάλασσα που ανάλογα τον καιρό μου είναι από αδιάφορη ως κακή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά σκέφτομαι για Λευκάδα μιας και μπορώ να παω με το αυτοκίνητο χωρίς να παίρνω πλοία ή αεροπλάνα. Εχετε να προτείνετε κάτι; Διαβάζω ότι έχει τρομερές παραλίες αλλά είναι απρόσιτες με το αυτοκίνητο κάτι που δεν το θέλω. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2023 από skiabox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2023 Οι περισσότερες προσιτές είναι με το αυτοκίνητο, ίσως οι Εγκρεμνοί να είναι πιο ζόρικα, δεν ξέρω πλέον τι παίζει. Και ο Μύλος στον Άγιο Νικήτα (τρομερή παραλία που δεν πάει το μπούγιο) που πας είτε από μονοπάτι είτε με καραβάκι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα