AGGANIS13 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε γκουγκλαρε "Τυρος Αρκαδιας" και θα με θυμηθεις Ευχαριστώ αλλά έχω πάει.
skiabox Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Στις 12/6/2023 στις 11:43 ΠΜ, vamvakoolas είπε μερικα ειναι το φλοίσβος Σητεια (εκει σχεδον μονο οικογενειας πανε), αστρον και Βιλλα Ειρηνη ιεραπετρα, περγκολα, ελ γκρεκο Αγ νικολα αλλα δε ξερω μπατζετ και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα απο το booking Για Creta Royal σκέφτομαι γιατί οι πακετάδες θα μου γλυτώσουν πολλά λεφτά. Επίσης ο θείος μου που έχει περάσει και από εκεί διευθυντής μου είπε ότι είναι καλή η θάλασσα μπροστά.
sthenelos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Γεια χαρά σε όλους! Ψάχνω πληροφορίες για Λευκάδα και Πρέβεζα, αξιοθέατα και καλές ταβέρνες. Από Αθήνα ποιες στάσεις αξίζουν στον Κορινθιακό; Αν κάποιος είναι ντόπιος και μπορεί να γράψει ακόμα καλύτερα. Για φαγητό, προτάσεις για ταβέρνες και ψαροταβέρνες ευπρόσδεκτες. Για κρεατικά βρήκα ενδιαφέρουσες επιλογές. Ωστόσο για ψαροταβέρνες, περίμενα οι γαρίδες Αμβρακικού να είναι σε νορμάλ τιμές, αλλά τις βλέπω στα 50 ευρώ!
NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Θα πας να φας στο πανόραμα https://m.facebook.com/PanoramapanoramicView Και και εδώ https://www.taverna7islands.gr
Menelaos83 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, sthenelos είπε Γεια χαρά σε όλους! Ψάχνω πληροφορίες για Λευκάδα και Πρέβεζα, αξιοθέατα και καλές ταβέρνες. Από Αθήνα ποιες στάσεις αξίζουν στον Κορινθιακό; Αν κάποιος είναι ντόπιος και μπορεί να γράψει ακόμα καλύτερα. Για φαγητό, προτάσεις για ταβέρνες και ψαροταβέρνες ευπρόσδεκτες. Για κρεατικά βρήκα ενδιαφέρουσες επιλογές. Ωστόσο για ψαροταβέρνες, περίμενα οι γαρίδες Αμβρακικού να είναι σε νορμάλ τιμές, αλλά τις βλέπω στα 50 ευρώ! Στην Λευκαδα θα πας οπωσδηποτε στον Σκουπλα, στην ραχη και το amente, ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην λευκαδα Για πρεβεζα τωρα αν θες μαγειρευτα θα πας στον ψαθα, για σουβλακια στον νικολο,για πιτσα στο dal forno, για σουβλα στο αλατοπιπερο και για ψαρια θαλασσσινα στο αλατι, την τρελη γαριδα και στον βεντουρα και για γλυκακι στο HB. Επισης υπαρχει και ο τουρκος για κεμπαπ παστουρμαδοπιτες και αλλα πολιτικα αλλα και το καφενειο του δημου σε μεγαλο χωρο με δεντρα γυρω γυρω που εχει κρεατικα κυριως και ειναι πολυ καλο. Εχω παει παρα πολλες φορες πρεβεζα και αυτα θεωρω οτι ειναι τα καλυτερα. Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2023 από Menelaos83
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2023 45 λεπτά πριν, Menelaos83 είπε την τρελη γαριδα Δεν το προτείνω, απαράδεκτη εξυπηρέτηση και μεγάλες καθυστερήσεις ακόμα και σε σχεδόν άδειο μαγαζί. Επίσης, γενικά υπερβολικά μέτριο φαγητό στα δυτικά. Διάβαζε με προσοχή τις χαμηλές αξιολογήσεις, μιας και οι 5στερες βασίζονται σε τουρίστες
Mr.kostas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Καλημερα έχω μια απορία έχουμε σκοπό να πάμε φέτος διακοπές 3-4 μέρες Αγγλία και ερώτημα μου είναι πέρα από το διαβατηριο θέλει και visa ή οχι?
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλημερα έχω μια απορία έχουμε σκοπό να πάμε φέτος διακοπές 3-4 μέρες Αγγλία και ερώτημα μου είναι πέρα από το διαβατηριο θέλει και visa ή οχι? Eλληνικό διαβατήριο δεν θέλει visa. https://www.gov.uk/guidance/visiting-the-uk-as-an-eu-eea-or-swiss-citizen 1
Mr.kostas Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Eλληνικό διαβατήριο δεν θέλει visa. https://www.gov.uk/guidance/visiting-the-uk-as-an-eu-eea-or-swiss-citizen Τελεια Ευχαριστω πολυ 1
ParafronGR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Παίδες, τα φώτα σας! Φεύγω μέσα Ιουλίου για Όσλο για δουλειά και επειδή μου πληρώνουν μεταφορικά και διαμονή, έβαλα και 3 μέρες άδεια να δώ λίγο από Νορβηγία. Θέλω, λοιπόν, από κάποιον που έχει πάει να με βοηθήσει στα εξής: 1) Οικονομικά-VFM εστιατόρια/καφέ με αξιολογησεις γιατί είδα ότι όλα είναι απλησιαστα πάνω κατω 2) Επειδή δεν βγάζω άκρη με τους χάρτες των μετρο/λεοφορείων, σκέφτομαι να βγάλω την πρώτη μέρα το Oslo Pass που έχει πρόσβαση σε μουσεία και μμμ και μετά να βγάζω ημερησια πάσο μέχρι να φύγω. αξίζει να βγάλω μόνο για μία γραμμή που είναι και το μετρό (απ'ότι έχω καταλαβει) ή να βγάλω για όλες τις γραμμές (δεν είναι και φθηνά 60€/ατομο). 3) εκτός από καμία βαρκάδα σε κάνα νησάκι κοντά στο Όσλο, και από πεζοπορια σ'ένα άλλο μέρος που είδα που πας με μετρό, αξίζει κάτι άλλο εκεί κοντά?? Κάποια περιοχη κτλ? Είδα και το bergen, αλλά είναι του απλησιαστου και θέλει 6 ώρες με τραίνο. Ευχαριστω πολυ!
FilipposMD Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2023 Οικονομικά και Νορβηγία δε νομίζω ότι γίνεται! Όσλο δεν έχω πάει, αλλά αν έχεις χρόνο, μπορείς να δοκιμάσεις να πας με τρένο μέχρι το Flam και να κάνεις βόλτα το φιόρδ. Φθηνά δεν είναι, αλλά θα δεις φύση που αξίζει τον κόπο. Το Bergen ως πόλη δεν είναι και τίποτα τρομερό. Όχι ότι είναι άσχημο, πέρασα δυο μέρες εκεί και ήταν ευχάριστα, αλλά πιο πολύ ως βάση για τις βόλτες στα φιορδ λειτουργεί.
Mr.kostas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Καλημέρα έχω μια απορία πόσο καιρό θέλει να εκδοθεί ένα διαβατήριο; Θα βγάλω το πρώτο μου
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 3 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλημέρα έχω μια απορία πόσο καιρό θέλει να εκδοθεί ένα διαβατήριο; Θα βγάλω το πρώτο μου Σε 5 μέρες θα το έχεις στα χέρια σου.Εδωσα τα χαρτιά την Δευτέρα και την Παρασκευή ήταν έτοιμο,σε επαρχία.Αττική πρέπει να κάνει 3 μέρες. 1
Mr.kostas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Σε 5 μέρες θα το έχεις στα χέρια σου.Εδωσα τα χαρτιά την Δευτέρα και την Παρασκευή ήταν έτοιμο,σε επαρχία.Αττική πρέπει να κάνει 3 μέρες. Τελεια ευχαριστω!
Ukforthemoment Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2023 2 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Τελεια ευχαριστω! Bγάλε τις φωτό ,βγάλε και πλήρωσε το παράβολο και πήγαινε στην διευθυνση διαβατηρίων της περιοχής σου. Ο κωδικός του παράβολου ειναι 1862 https://www1.gsis.gr/sgsisapps/eparavolo/public/create.htm Γίνεται και απο το ebanking της τράπεζας σου λογικά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα