Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

On 07/06/2023 at 10:21, skiabox said:

H ibiza δεν βγάζει πακέτα γιατί δεν χρειάζεται να βγάλει πακέτα.

Αλλά λογικά στο πακέτο που θα πας mallorca θα έχει μονοήμερη ibiza με κόστος περίπου 100 ευρώ, μιας και παίρνεις καταμαράν.

@poulinos Εσύ που έχεις γυρίσει όλον τον πλανήτη θα μας δώσεις καμιά πρόταση;

ειναι λιγο δυσκολο να δωσεις συγκεκριμενες κατευθυνσεις αν ο αλλος δεν σου πει τι θεωρει διακοπες.

εξαρτατε αν θελει παραλια ο αλλος αν θελει βουνο αν θελει Night life Κτλ.

πχ καναρια νησια που ειχα παει( πηγα πιο πολυ για το βουνο) μου αρεσε σαν μερος παρα πολυ. αλλα λιγο μεγαλο ταξιδι.

πολωνια εχω παει κοντα στις 10 φορες σε διαφορες πολεις. warsaw,krakow,katowice,poznan,zakopane Κτλ.σε ολα τα μερη εχω περασει πολυ ωραια.εχει μερη να δεις εχει μερη να φας,εχει night life να πιεις ενα ποτακι αν θες. εχει εμπορικα κεντρα να κανεις βολτα. επισης στην πολωνια αν καποιος του αρεσουν τα Theme parks (Luna park) εχει το energylandia.  γαλλια εχει τα 2 παρκα της disneyland και το parc d'asterix. γερμανια ειχα παει στο europa park. γενικως μαρεσουν τα luna parks.

σε παρα πολλες χωρες εχω παει για να κανω το πιο ψηλο βουνο της εκαστοτε χωρας.

malta μου αρεσε επισης

και νορβηγια επισης μου αρεσε σαν ταξιδι.χωρα που θα εμενα μονιμα ανετα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για Θάσο 3-4 μέρες τι λέτε ; σκεφτόμουν να κάνω το γύρο του νησιού με στάσεις /διανυκτέρευση ανά περιοχή /χωριό ξεκινώντας από το λιμάνι και κατεβαίνοντας προς κάτω και ξανά πάνω μέχρι το λιμάνι και πίσω.

Με μια πρώτη ματιά ο οδικός άξονας παραλιακά φαίνεται σε καλή κατάσταση (τουλάχιστον από το google maps).

Παιδιά διαδρομή Θεσσαλονίκη-Πρέβεζα είναι εύκολη; δεν έχω πάει ξανά οπότε είπα να ρωτήσω. Έχει κάνα sos να προσέξω κάτι; ο δρόμος είναι καλός, parking αν χρειαστεί κλπ έχει στη διαδρομή; 

3 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Παιδιά διαδρομή Θεσσαλονίκη-Πρέβεζα είναι εύκολη; δεν έχω πάει ξανά οπότε είπα να ρωτήσω. Έχει κάνα sos να προσέξω κάτι; ο δρόμος είναι καλός, parking αν χρειαστεί κλπ έχει στη διαδρομή; 

Εγνατία μέχρι τα Γιάννενα μετά Ιονία Οδό μέχρι Φιλιππιάδα και από εκεί Πρέβεζα , μια χαρά είναι ο δρόμος,

• Like 1

1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Εγνατία μέχρι τα Γιάννενα μετά Ιονία Οδό μέχρι Φιλιππιάδα και από εκεί Πρέβεζα , μια χαρά είναι ο δρόμος,

Ιονια Οδο ειναι σαν την Εγνατια η ειναι πανε-ελα μονο φιλε ?

1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Ιονια Οδο ειναι σαν την Εγνατια η ειναι πανε-ελα μονο φιλε ?

Σαν την Εγνατία είναι,  μετά την έξοδο για Φιλιππιάδα είναι διπλής κατεύθυνσης περίπου 40km και φτάνεις Πρέβεζα.

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Σαν την Εγνατία είναι,  μετά την έξοδο για Φιλιππιάδα είναι διπλής κατεύθυνσης περίπου 40km και φτάνεις Πρέβεζα.

Ωραια γιατι δεν εχω ιδεα τι παιζει προς τα εκει πρωτη φορα θα παω απο εκεινη την μερια! Σε ευχαριστω πολυ!

Τελικά μελετώντας τα πακέτα για Κρήτη και Ρόδο βλέπω ότι έχουν βέβαια λίγο καλύτερες τιμές αλλά έχουν όλα τα ξενοδοχεία θέματα.

Ειναι προφανές ότι δίνουν τα καλά ξενοδοχεία σε ξένα μεγάλα πρακτορεία και στα δικά μας ότι περισσέψει.

Μιλαμε ένα σωστό ξενοδοχείο δε βρήκα.

Αν έχετε οτιδήποτε να προτείνετε παιδιά για τα 2 αυτά νησιά ποστάρτε.

Θελω ησυχία, καλή θάλασσα με αμμουδιά χωρίς πέτρες και όχι βαθιά.

Ετσι όπως το βλέπω πείτε μου εσείς σε ποιες περιοχές έχει καλές θάλασσες για μπάνιο και θα ψάξω με booking εγώ για κατάλυμα.

Φυσικα αν ξέρετε κάποιο combo δηλαδή με ξενοδοχείο δίπλα στην παραλία ακόμα καλύτερα!

Ευχαριστω!

8 ώρες πριν, skiabox είπε

Τελικά μελετώντας τα πακέτα για Κρήτη και Ρόδο βλέπω ότι έχουν βέβαια λίγο καλύτερες τιμές αλλά έχουν όλα τα ξενοδοχεία θέματα.

Ειναι προφανές ότι δίνουν τα καλά ξενοδοχεία σε ξένα μεγάλα πρακτορεία και στα δικά μας ότι περισσέψει.

Μιλαμε ένα σωστό ξενοδοχείο δε βρήκα.

Αν έχετε οτιδήποτε να προτείνετε παιδιά για τα 2 αυτά νησιά ποστάρτε.

Θελω ησυχία, καλή θάλασσα με αμμουδιά χωρίς πέτρες και όχι βαθιά.

Ετσι όπως το βλέπω πείτε μου εσείς σε ποιες περιοχές έχει καλές θάλασσες για μπάνιο και θα ψάξω με booking εγώ για κατάλυμα.

Φυσικα αν ξέρετε κάποιο combo δηλαδή με ξενοδοχείο δίπλα στην παραλία ακόμα καλύτερα!

Ευχαριστω!

σχεδον ολος ο νομος λασιθιου (αγ Νικολας/Ιεραπετρα/Σητεια) εχει τα τικ σου και γιαυτο επιλεγεται αρκετα απο οικογενειες. Στα συν οτι μπορειτε να πατε τοσο με πλοιο οσο και με αεροπλανο (αεροδρομιο σητειας). Αν μαλιστα κατεβασεις αυτο δε το συζηταω μπορεις καθε μερα να κανετε και μπανιο αλλου (ασε που εχει και το ενυδρείο εξω απο ηρακλειο που ειναι μαστ για παιδια οσο και γεοπαρκα/φαραγκια στο Λασιθι)

59 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

σχεδον ολος ο νομος λασιθιου (αγ Νικολας/Ιεραπετρα/Σητεια) εχει τα τικ σου και γιαυτο επιλεγεται αρκετα απο οικογενειες. Στα συν οτι μπορειτε να πατε τοσο με πλοιο οσο και με αεροπλανο (αεροδρομιο σητειας). Αν μαλιστα κατεβασεις αυτο δε το συζηταω μπορεις καθε μερα να κανετε και μπανιο αλλου (ασε που εχει και το ενυδρείο εξω απο ηρακλειο που ειναι μαστ για παιδια οσο και γεοπαρκα/φαραγκια στο Λασιθι)

Γράψε αν θέλεις κάποιο combo ξενοδοχείο + παραλία μπροστά του για πολλά μπάνια.

Ευχαριστώ.

μερικα ειναι το φλοίσβος Σητεια (εκει σχεδον μονο οικογενειας πανε), αστρον και Βιλλα Ειρηνη ιεραπετρα, περγκολα, ελ γκρεκο Αγ νικολα αλλα δε ξερω μπατζετ και ειμαι σιγουρος οτι υπαρχουν και αλλα απο το booking

Ιδέες για προορισμό για ζευγάρι για 4 διανυκτερεύσεις.

Οδικώς μόνο και κατα προτίμηση παραθαλάσσια.

Μου αρέσουν μέρη που να μπορω να περπατήσω να κάνω βόλτες και επίσης μου αρέσουν οι πεζόδρομοι

Μερη που εχω παει και μου αρεσουν:

Καλαμάτα - Ναύπλιο - Πάτρα - Λουτράκι - Τρίκαλα - Βόλο - Λευκάδα  - Θεσσαλονίκη - Ναυπακτος

Καλησπέρα, θα είμαι για 3 μέρες Λιουμπλιάνα, έχει κανείς καμιά πρόταση για μαγαζιά για φαγητό/ποτό και αξιοθέατα; Επαγγελματικό ταξίδι είναι, με λίγα κενά απογεύματα/βράδυ.

18 ώρες πριν, AGGANIS13 είπε

Ιδέες για προορισμό για ζευγάρι για 4 διανυκτερεύσεις.

Οδικώς μόνο και κατα προτίμηση παραθαλάσσια.

Μου αρέσουν μέρη που να μπορω να περπατήσω να κάνω βόλτες και επίσης μου αρέσουν οι πεζόδρομοι

Μερη που εχω παει και μου αρεσουν:

Καλαμάτα - Ναύπλιο - Πάτρα - Λουτράκι - Τρίκαλα - Βόλο - Λευκάδα  - Θεσσαλονίκη - Ναυπακτος

γκουγκλαρε "Τυρος Αρκαδιας"  και θα με θυμηθεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...