Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! ΄Έκλεισα solo διακοπές για Μαγιόρκα αρχές αυγούστου 7 μερες. Έχει πάει κανείς; εντυπώσεις;;;

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 5/6/2023 στις 6:08 ΠΜ, geomrk είπε

Καλημέρα! ΄Έκλεισα solo διακοπές για Μαγιόρκα αρχές αυγούστου 7 μερες. Έχει πάει κανείς; εντυπώσεις;;;

Έχω πάει εγώ.Να πας για μπάνιο στο βορά μιας και όλες οι άλλες παραλίες είναι απαράδεκτες.

Επισης να πας μονοήμερη ibiza.

Παιδιά προτείνετέ μου έναν προορισμό για διακοπές Ελλάδα ή εξωτερικό που να μην χάσω τα μπάνια όμως.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, skiabox είπε

Επισης να πας μονοήμερη ibiza.

Εκεί ήθελα να παω εξαρχής αλλά η διαμονή για solo ήταν πολύ ακριβή και ομολογώ δεν μου είχε περάσει απτό  μυαλό το concept μονοήμερης! θα το κάνω ευχαριστώ

Δημοσ.
5 ώρες πριν, geomrk είπε

Εκεί ήθελα να παω εξαρχής αλλά η διαμονή για solo ήταν πολύ ακριβή και ομολογώ δεν μου είχε περάσει απτό  μυαλό το concept μονοήμερης! θα το κάνω ευχαριστώ

H ibiza δεν βγάζει πακέτα γιατί δεν χρειάζεται να βγάλει πακέτα.

Αλλά λογικά στο πακέτο που θα πας mallorca θα έχει μονοήμερη ibiza με κόστος περίπου 100 ευρώ, μιας και παίρνεις καταμαράν.

@poulinos Εσύ που έχεις γυρίσει όλον τον πλανήτη θα μας δώσεις καμιά πρόταση;

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, skiabox είπε

Αλλά λογικά στο πακέτο που θα πας mallorca θα έχει μονοήμερη ibiza με κόστος περίπου 100 ευρώ, μιας και παίρνεις καταμαράν.

Δεν πάω με πακέτο..τελείως μόνος και ότι ψάξω και μ'αρέσει θα το γυρίσω. Έχω δει πολύ πράμα πάντως. Κοίταξα για αεροπορικά έχει λιγότερα από 100 πηγαινέ έλα πάντως, απτό 3ωρο με ακτοπλοικό με ψήνει εκτός αν αξίζει όντως το καταμαράν,θα το κοιτάξω περαιτέρω

Δημοσ.
23 ώρες πριν, geomrk είπε

Δεν πάω με πακέτο..τελείως μόνος και ότι ψάξω και μ'αρέσει θα το γυρίσω. Έχω δει πολύ πράμα πάντως. Κοίταξα για αεροπορικά έχει λιγότερα από 100 πηγαινέ έλα πάντως, απτό 3ωρο με ακτοπλοικό με ψήνει εκτός αν αξίζει όντως το καταμαράν,θα το κοιτάξω περαιτέρω

Κακώς.

Δεν εκμεταλλεύεσαι τη χαμηλή τιμή που παίρνουν οι πακετάδες μιας και αγοράζουν τα δωμάτια ένα χρόνο πριν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Κακώς.

Δεν εκμεταλλεύεσαι τη χαμηλή τιμή που παίρνουν οι πακετάδες μιας και αγοράζουν τα δωμάτια ένα χρόνο πριν.

Με προβλημάτισες η αλήθεια είναι γιατί κοιτούσα καιρό πακέτα απλά δεν είχα δει συγκεκριμένα για εκεί. Και ξαναπήγα να δω τώρα από γραφεία και όντως δεν βρήκα κάτι ή δεν με εξυπηρετούσε στην άδεια μου οπότε ησύχασα, λέω κάτσε μην έχασα λεφτά τσάμπα 😛 τελος παντων ευχαριστω πολυ παντως,με βοηθησες με τη μονοημερη!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, geomrk είπε

Με προβλημάτισες η αλήθεια είναι γιατί κοιτούσα καιρό πακέτα απλά δεν είχα δει συγκεκριμένα για εκεί. Και ξαναπήγα να δω τώρα από γραφεία και όντως δεν βρήκα κάτι ή δεν με εξυπηρετούσε στην άδεια μου οπότε ησύχασα, λέω κάτσε μην έχασα λεφτά τσάμπα 😛 τελος παντων ευχαριστω πολυ παντως,με βοηθησες με τη μονοημερη!!

Ε ναι εσύ θα πληρώσεις στο 100% τα δωμάτια και αυτοί στο 50%.

Γενικά το επίπεδο υπηρεσιών στη Mallorca είναι υψηλό πάντως.

Από τη λίστα των 10 ξενοδοχείων που έπαιζες στο πακέτο, μόνο το τελευταίο έβγαλε παράπονα από τους πελάτες.

Εμείς που είμασταν στο προτελευταίο στη λίστα μείναμε πολύ ικανοποιημένοι.

Επίσης το νερό είναι ακριβό οπότε θα πρέπει να εντοπίσεις τα μηχανήματα με το φθηνό νερό σε ποια σημεία είναι.

Επίσης το βράδυ δεν βρίσκεις και φαγητό.

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, Αύγουστο πάμε Ικαρία για 6 μέρες και σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε με το αμάξι (4 άτομα).

Παίρνουμε το δικό μας από Πειραιά ή νοικιάσουμε εκεί; 

Εχει κανείς εμπειρία με ενοικιαζόμενα εκεί; 

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, Rumpelstiltskin είπε

Καλησπέρα σε όλους, Αύγουστο πάμε Ικαρία για 6 μέρες και σκεφτόμαστε τι θα κάνουμε με το αμάξι (4 άτομα).

Παίρνουμε το δικό μας από Πειραιά ή νοικιάσουμε εκεί; 

Εχει κανείς εμπειρία με ενοικιαζόμενα εκεί; 

Δικό σας από Πειραιά. Αύγουστος και ενοίκιο αμαξιού Ικαρία απαγορευμένα πράγματα 

• Like 1
Δημοσ.

Καμία πρόταση παιδιά για καλοκαιρινό προορισμό όπου δεν χάνεις τα μπανια Ελλάδα ή εξωτερικό;

Δημοσ.

Θα πάμε 3 άτομα για λίγες μέρες στην Ιθάκη, θα υπάρχει αυτοκίνητο.

Οποιαδήποτε πρόταση για αξιοθέατα, παραλίες και ιδίως καλά μέρη για φαγητό, ευπρόσδεκτη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, gcf είπε

Θα πάμε 3 άτομα για λίγες μέρες στην Ιθάκη, θα υπάρχει αυτοκίνητο.

Οποιαδήποτε πρόταση για αξιοθέατα, παραλίες και ιδίως καλά μέρη για φαγητό, ευπρόσδεκτη.

μεγαλο λαθος το αμαξι Ιθακη. Η' θα στο σπασεις ή θα κολλησεις στη κινηση. Anyway αν γκουγκλαρεις θα βρεις παραλιες (αν και ολες τελειες ειναι απλως αλλαζει βοτσαλο αμμο): στη πιο γνωστη/κατσικι:

1)πας με ποδια /πατημενος χωματοδρομος. Οποσδηποτε καθημερινη και ισως μετα το μεσημερακι. Αν πας με το καραβακι ή σ/κ θα φυγεις με χαλια εντυπωσεις. Ιθακη μπορεις ευκολα να νοικιασεις βαρκα ειτε να σου κανει το γυρο του νησιου ή να σε παει σε συγκεκριμμενη παραλια. Φαι/ποτο στο βαθυ αλλα υπαρχουν και 1-2 ταβερνες σε χωρια (που καλυτερα μεταξυ μας) που επισης ααξιζει καθημερινες να πας

https://www.athinorama.gr/restaurants/3007636/ti-kai-pou-na-fas-stin-ithaki/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...