javavall Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, jmmys είπε 90 λεπτά,αν δεν υπάρχει καθυστέρηση,είναι υπεραρκετός χρόνος. Αν έχει καθυστέρηση,και πετάς με την ίδια εταιρία,τότε περιμένει η επόμενη πτήση για λίγη ώρα. Ετσι μου έτυχε πριν λίγα χρόνια,με την AirSerbia,από Θεσσαλονίκη για Ντισσελντορφ,μέσω Βελιγραδιου.1 ωρα ήταν ο ενδιάμεσος χρόνος,1 ωρα καθυστέρηση είχε από Θεσσαλονίκη,φτάσαμε Βελιγράδι,μας περίμεναν 2 άτομα στην έξοδο του αεροπλάνου,πετούσαν και άλλοι Έλληνες,και μας πήγαν κατευθείαν στην επόμενη πτήση. Αν σου πω οτι με AirSerbia δεν περιμενε η επόμενη πτήση στο Βελιγράδι και επρεπε να παρω την επομενη διαθέσιμη πτήση, που ηταν την επόμενη μερα. (και μαζί αλλοι 15-20 Έλληνες) Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από javavall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Στο Stanstedt στις 2 Μαίου με 3 ώρες αναμονή μεταξύ των πτήσεων (Ryan και στις δύο) προλάβαμε οριακά, παρόλο που δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το αεροδρόμιο, απλά είχε πολύ κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, javavall είπε Αν σου πω οτι με AirSerbia δεν περιμενε η επόμενη πτήση στο Βελιγράδι και επρεπε να παρω την επομενη διαθέσιμη πτήση, που ηταν την επόμενη μερα. (και μαζί αλλοι 15-20 Έλληνες) Το ίδιο πράγμα είχε πάθει ο πατέρας μου με δυο πτήσεις air Serbia. Ενώ αυτοί είχαν καθυστερήσει να φτάσουν Βελιγράδι μετά απο Βελιγράδι για Ελβετία δεν ήθελαν να περιμένουν. Κατάφερε να τους καθυστερήσει συνάδελφος του που είχε φτάσει νωρίτερα απο Θεσσαλονίκη. τους έλεγε εσείς αργήσατε και θα τη πληρώσει ο άνθρωπος? Κι αυτοί δε καταλάβαιναν Χριστο αλλα στο μεταξύ Ευτυχως ο πατέρας μου έφτασε στην πύλη. οποτε 90 λεπτά ειναι οριακά θα έλεγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, javavall είπε Αν σου πω οτι με AirSerbia δεν περιμενε η επόμενη πτήση στο Βελιγράδι και επρεπε να παρω την επομενη διαθέσιμη πτήση, που ηταν την επόμενη μερα. (και μαζί αλλοι 15-20 Έλληνες) Δεν ξέρω πόση ώρα επιλέγει κάθε εταιρία να περιμένει,εμείς δηλαδή προσγειωθήκαμε Βελιγράδι σχεδόν ακριβώς την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης,και μετά από 15 λεπτά είμασταν μέσα στο επόμενο αεροπλάνο.Δηλαδή έφυγε με ένα 20λεπτο καθυστέρηση. Δεν ξέρω πόση ώρα μπορεί να περιμένει μια πτήση ανταπόκρισης μια άλλη που έχει καθυστέρηση. Στην επιστροφή,είχε χιονοθύελλα στο Βελιγράδι,ακυρώθηκε η πτήση,και μου έκλεισε η AirSerbia μέσω Βιεννης,με Austrian Airlines,ίδια σχεδόν ώρα. Να σημειωσω ότι και τότε ο ενδιάμεσος χρόνος στη Βιέννη,ήταν πάλι 1 ώρα,αλλα επειδή δεν είχε καθόλου καθυστέρηση,είχα χρόνο και για βόλτα στα Duty free. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 12 λεπτά πριν, famas είπε Στο Stanstedt στις 2 Μαίου με 3 ώρες αναμονή μεταξύ των πτήσεων (Ryan και στις δύο) προλάβαμε οριακά, παρόλο που δεν υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το αεροδρόμιο, απλά είχε πολύ κόσμο. Τελικά δεν πηγαν όλα ομαλά,αλλά αφου προλάβατε όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
famas Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τελικά δεν πηγαν όλα ομαλά,αλλά αφου προλάβατε όλα καλά. Βοήθησε τα όσα είχες αναφέρει στο να μην αγχωθούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raylan Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Gingerbread είπε 90 λεπτά είναι αρκετός χρόνος για να προλάβει κάποιος πτήση με ανταπόκριση; Είναι της ίδιας εταιρείας, στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Τα 90 λεπτά δεν είναι αρκετός χρόνος για να προλάβεις μια πτήση με ανταπόκριση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, ειδικά αν πρέπει να περάσεις από τον έλεγχο ασφαλείας ή να μεταφέρεις τις αποσκευές σου. Συνήθως ο κανόνας είναι να έχεις τουλάχιστον 2 ώρες μεταξύ δύο πτήσεων για να είσαι αρκετά άνετος και να αποφύγεις τυχόν αναποδιές. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2023 από Raylan Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lydd Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2023 Καλησπέρα, θα ήθελα να πάω κάπου δύο τρεις μερούλες εντός Ελλάδας, πιο πολύ για να δω κάτι καινούριο, ίσως φύση πιο πολύ, αλλά θα ήθελα να έχει κοντινές αποστάσεις για να μπορώ να περπατήσω. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; Έχω πάει μόνο Ύδρα και Πάτρα, αλλά δεν θα ήθελα να πάω στα ίδια, πάντως είχαν και τα δύο σχετικά κοντινές αποστάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα μια γνώμη για διακοπές τον Αύγουστο για ζευγάρι. Είμαστε ανάμεσα σε σκόπελο και Λήμνο. Θα θέλαμε έτσι ένα ωραίο μέρος με αρκετά πράγματα να δούμε μιας και δεν είμαστε τόσο του αράγματος, με καλες παραλίες όπως και μια ικανοποιητική νυχτερινή ζωή! Σας ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, NikosRocknRolla είπε Καλημέρα σε όλους! Θα ήθελα μια γνώμη για διακοπές τον Αύγουστο για ζευγάρι. Είμαστε ανάμεσα σε σκόπελο και Λήμνο. Θα θέλαμε έτσι ένα ωραίο μέρος με αρκετά πράγματα να δούμε μιας και δεν είμαστε τόσο του αράγματος, με καλες παραλίες όπως και μια ικανοποιητική νυχτερινή ζωή! Σας ευχαριστώ! δυστηχως δεν εχω παει ποτε Σκοπελο :(. Λημνο ομως σχεδον ντοπιος (πρωην απο Λημνο). Ειναι παρεξηγημενο νησι (ισως λογω στρατου) αλλα αν το δεις τουριστικα ειναι απιστευτο: φθηνο, ποιοτικο και πανεμορφο. Έχει πολλες παραλιες (αμφιβαλλω αν πατε σε ολες) διαφορετικες μεταξυ τους, μινι ερημο, βιοτοπους και πανεμορφα χωρια. Το καλο ειναι οτι δε βαριεσαι γιατι κυριολεκτικα μπορεις να γυρισεις το νησι. Τα ντοπια προιοντα ειναι πλεον γνωστα (κρασι που καμαρωνουν μελι, γλυκα κουταλιου μεχρι αναψυκτικα!). Νυχτερινη ζωη (αν και μεγαλο νησι) μη περιμενεις τρελα πραγματα μονο στη πρωτευουσα Μυρινα εχεις επιλογες. Κατα τη γνωμη μου καλο ειναι να εχετε καποιο μεσο να γυρισετε γιατι οι αποστασεις μεγαλες (και τα ταξι ακριβουτσικα) Μπονους εξτρα; επισκεψη στον Αη Στρατη (διπλα) που ελαχιστοι εχουν παει (εμπειρια ζωης)! για να μη γραφω σεντονια δες το βιντεο του Ιωσηφ (δημοσιογραφος εχει γυρισει σε ολη την Ελλαδα) που και ο ιδιος εμεινε @##@ας οταν πηγε Επεξ/σία 10 Μαΐου 2023 από vamvakoolas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosRocknRolla Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 10 Μαΐου 2023 9 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε δυστηχως δεν εχω παει ποτε Σκοπελο :(. Λημνο ομως σχεδον ντοπιος (πρωην απο Λημνο). Ειναι παρεξηγημενο νησι (ισως λογω στρατου) αλλα αν το δεις τουριστικα ειναι απιστευτο: φθηνο, ποιοτικο και πανεμορφο. Έχει πολλες παραλιες (αμφιβαλλω αν πατε σε ολες) διαφορετικες μεταξυ τους, μινι ερημο, βιοτοπους και πανεμορφα χωρια. Το καλο ειναι οτι δε βαριεσαι γιατι κυριολεκτικα μπορεις να γυρισεις το νησι. Τα ντοπια προιοντα ειναι πλεον γνωστα (κρασι που καμαρωνουν μελι, γλυκα κουταλιου μεχρι αναψυκτικα!). Νυχτερινη ζωη (αν και μεγαλο νησι) μη περιμενεις τρελα πραγματα μονο στη πρωτευουσα Μυρινα εχεις επιλογες. Κατα τη γνωμη μου καλο ειναι να εχετε καποιο μεσο να γυρισετε γιατι οι αποστασεις μεγαλες (και τα ταξι ακριβουτσικα) Μπονους εξτρα; επισκεψη στον Αη Στρατη (διπλα) που ελαχιστοι εχουν παει (εμπειρια ζωης)! για να μη γραφω σεντονια δες το βιντεο του Ιωσηφ (δημοσιογραφος εχει γυρισει σε ολη την Ελλαδα) που και ο ιδιος εμεινε @##@ας οταν πηγε Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική σου απάντηση! Και εμείς ακούσαμε πολύ καλά λόγια για αυτό το βάλαμε στις επιλογές μας. Νυχτερινή ζωή δεν θελουμε και πολλά, ισα ισα μέχρι 12-1 γιατί την μέρα θελουμε να εξερευνούμε το νησί. Μεταφορικό θα υπάρχει μιας και όπου και να πάμε θα είμαστε με μηχανή η αυτοκίνητο. Θα δω και το βίντεο εννοείται! Ευχαριστώ και πάλι! 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Extacy156 Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2023 Έχουμε καμία πρόταση για Λευκάδα φαγητό και ποτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Θα με ενδιέφεραν κι εμένα προτάσεις για τη Λευκάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2023 Καλημέρα, έχουμε προτάσεις για βόλτες αξιοθέατα και φαγητό στη Γλασκώβη; Διαμονή για 5 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
janus5555 Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2023 Καλημέρα, το άλλο σκ πάω Κροατία, Ζάγκρεμπ για τρία βράδια. Έχεις πάει κάπιοος πρόσφατα για προτάσεις και οδηγίες; Έχουν μπει στο ευρώ από 1 Γενάρη βλέπω, πως είναι οι τιμές εκεί τώρα; Καλά ταξίδια σε όλους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα