Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Διαβατήριο έχεις φαντάζομαι.

Με παίδεψε λίγο αλλά τα κατάφερα :P

3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Οι χρεωστικές ναι,μπορεί να έχεις χρέωση εξόδων απο την τράπεζα σου σε κάθε κίνηση.Δεν έχεις μια ρεβολουτ;

Δεν έχω όχι αλλά θα το κοιτάξω. Σκωτία έχεις εικόνα αν τα πάνε καλά με χρεωστικές ή αν πρέπει να χω και μετρητά;

5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Βλεπω πακέτο giga month roaming EU για κατανάλωση 4GB απο το πακέτο με 8,50€

και ας μην είναι  EU?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα σε όλους . Θα πάμε με την κόρη μας τον Αύγουστο διακοπές και ψάχνουμε μέρη . Από Χαλκιδική τι θα προτείνατε η γενικά κάπου κοντά Θεσσαλία ; Θα 2.5 σχεδόν τότε ευχαριστώ 

14 λεπτά πριν, Gingerbread είπε

Με παίδεψε λίγο αλλά τα κατάφερα :P

Δεν έχω όχι αλλά θα το κοιτάξω. Σκωτία έχεις εικόνα αν τα πάνε καλά με χρεωστικές ή αν πρέπει να χω και μετρητά;

και ας μην είναι  EU?

Δεν ξέρω Σκωτία,είμαι  νότια κοντά στο Λονδίνο,αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι το ίδιο,η κάρτα περνάει παντού.ΣΜ ,στα μηχανήματα που βγάζεις εισιτήρια για το τρένο,στα λεωφορεία,pubs,fast foods.Μετρητά δεν χρησιμοποιώ πουθενά.

Ναι ισχύουν ακόμα τα πακέτα για ΕΕ.Αυτό που πρότεινα το βγάζει η εφαρμογή της whats up για εξωτερικό.Αν θα μείνεις πολλες μερες/θες τόσα πολλά GB αγόρασε μια sim στο αεροδρόμιο όταν φτάσεις.Δεν χρειάζεται ταυτοποίηση.

• Thanks 1

Καμία πρόταση για να μην χάσουμε ανταπόκριση από Stansted ; Υποτίθεται υπάρχει κενό 3 ωρών ανάμεσα σε άφιξη στο Stansted από Ελλάδα και αναχώρηση πάλι από εκεί γαι Ισπανία, αλλά οι αξιολογήσεις που διαβάζω για το αεροδρόμιο με προβληματίζουν.

Στις 23/4/2023 στις 10:25 ΠΜ, billyst είπε

Καλημέρα σε όλους . Θα πάμε με την κόρη μας τον Αύγουστο διακοπές και ψάχνουμε μέρη . Από Χαλκιδική τι θα προτείνατε η γενικά κάπου κοντά Θεσσαλία ; Θα 2.5 σχεδόν τότε ευχαριστώ 

Όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, ιδανικά μέρη στη Χαλκιδική για μικρά παιδιά είναι η Σίβηρη, η Φούρκα, το Πολύχρονο, η Χανιώτη, το Πευκοχώρι και η Ποτίδαια στο πρώτο πόδι, η Νικήτη, ο Μαρμαράς, η Συκιά και η Βουρβουρού στο δεύτερο πόδι.

Άλλα μέρη κοντά που μου έρχονται στο μυαλό είναι Θάσος και Πήλιο. Αν δεν έχετε πρόβλημα να πάρετε καράβι, δείτε και για Σποράδες.

Στις 25/4/2023 στις 9:05 ΜΜ, famas είπε

Καμία πρόταση για να μην χάσουμε ανταπόκριση από Stansted ; Υποτίθεται υπάρχει κενό 3 ωρών ανάμεσα σε άφιξη στο Stansted από Ελλάδα και αναχώρηση πάλι από εκεί γαι Ισπανία, αλλά οι αξιολογήσεις που διαβάζω για το αεροδρόμιο με προβληματίζουν.

Επειδή είχα πάει πρόσφατα στο Λονδίνο με άφιξη/αναχώρηση το Stansted, είχα προβληματιστεί κι εγώ με τα σχόλια στις αξιολογήσεις που είχα διαβάσει. Καμία σχέση πάντως, όλα ήταν ok και μπορώ να πω απ' τα πιο εύκολα αεροδρόμια που έχω ταξιδέψει. Δεν είχα κανένα θέμα.

• Like 1

Στις 25/4/2023 στις 7:05 ΜΜ, famas είπε

Τι σε προβληματίζει ;

Θα πάμε τον Ιούλιο στην Κωνσταντινούπολη με ένα παιδάκι δύο ετών.

Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα; 

Επίσης, έχετε να προτείνετε κάποιο ξενοδοχείο νορμάλ τιμής (3-4*) που να είναι κοντά στα κυριότερα αξιοθέατα;

Ευχαριστώ

18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Τι σε προβληματίζει ;

Οι αναφορές επιβατών ότι δεν προλαβαίνουν να επιβιβαστούν σε πτήσεις τους, παρόλο που είχαν φτάσει νωρίς.

1 ώρα πριν, famas είπε

Οι αναφορές επιβατών ότι δεν προλαβαίνουν να επιβιβαστούν σε πτήσεις τους, παρόλο που είχαν φτάσει νωρίς.

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε άφίξεις ή αναχωρήσεις.Τώρα αν αυτοί έπεσαν στην εποχή που γινόταν χαμός σε όλα τα αεροδρόμια μετά τον κόβιντ ,οκ.Αλλά αυτό ήταν πέρυσι,φέτος τα πράγματα είναι πολύ ομαλά.Διαβατήριο στο χέρι ,έλεγχος απο τις αυτόματες πύλες στην άφιξη και σε 10 λεπτά θα έχεις ξεμπερδέψει.Το ίδιο και για την αναχώρηση,έτοιμα τα πράγματα σας για τον έλεγχο ,λαπτοπ κλπ, και περάσατε.

Καλό ταξίδι.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, έχει κανείς άποψη για Σύρο, Τήνο, Σέριφο, Σίφνο; Θελω να συνδυάσω κάποιο νησί (για καμιά βδομάδα) με την Σαντορίνη κοντά στον 15γουστο. Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι να έχει ωραίες παραλίες, κανένα καλό εστιατόριο/ταβέρνα. Αμάξι θα νοικιάσω αν αξίζει. 

Επεξ/σία από rantomas

6 λεπτά πριν, rantomas είπε

Καλημέρα, έχει κανείς άποψη για Σύρο, Τήνο, Σέριφο, Σίφνο; Θελω να συνδυάσω κάποιο νησί (για καμιά βδομάδα) με την Σαντορίνη κοντά στον 15γουστο. Το βασικό που με ενδιαφέρει είναι να έχει ωραίες παραλίες, κανένα καλό εστιατόριο/ταβέρνα. Αμάξι θα νοικιάσω αν αξίζει. 

Έχω πάει και στα 4.

Σέριφος με κλειστά μάτια. Τα έχει ΟΛΑ. Σεριφάρα

7 λεπτά πριν, rantomas είπε

Αν θελεις ωραιες παραλιες ξεχνας Σαντορινη, Συρο και Σιφνο.. Οχι οτι ειναι ασχημες αλλα ειναι απο τις μετριες των κυκλαδων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...