Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, kathytherion είπε

Προφανώς, απλα απ' όσο έχω ακούσει η φόρμα.ζηταει φορέα εργασίας,δεν παίρνει σαν επιλογή το άνεργος. 

Γράφεις non applicable λοιπόν. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σε περίπου 10 ημέρες θα πάω Κολωνία για επαγγελματικούς λόγους. Θα έχω λίγο χρόνο τα απογεύματα για να δω και την πόλη στις συνολικά 5 ημέρες που θα είμαι εκεί.

Κάποια πρόταση για αξιοθέατα, φαγητό και γενικά πράγματα που θα πρέπει να δω;

Στις 10/4/2023 στις 1:45 ΜΜ, soiramk είπε

Σε έχασα λίγο... "Φόρτιζα" τη Revolut απευθείας από ελληνική credit κάρτα της Πειραιώς. Ευρώ. Και ούτε τα άλλαζα μετά.

Και εγώ άνεργος ήμουν τότε, αλλά δε θυμάμαι τι είχα βάλει ή αν το είχα αφήσει κενό.

Τι με εχασες βρε, αφού απάντησες μια χαρά, ήταν κατανοητή η ερώτηση :) τελικά έβαλα stay at home αφού αυτό ισχύει την περίοδο αυτή.

• Like 1

Μέσα Ιουνίου έχουμε άδεια μια εβδομάδα και θέλουμε να κάνουμε τον γύρο της Πελοποννήσου από Αθήνα πριν καταλήξουμε στον Πύργο στα πεθερικά

Ποια μέρη να προτιμήσουμε που θα περιλαμβάνουν κυρίως παραλίες για βουτιές και φαγητό;

Θα έχουμε μαζί και παιδί κυρίως στην εφηβεία 

2 ώρες πριν, _Power_Green_ είπε

Μέσα Ιουνίου έχουμε άδεια μια εβδομάδα και θέλουμε να κάνουμε τον γύρο της Πελοποννήσου από Αθήνα πριν καταλήξουμε στον Πύργο στα πεθερικά

Ποια μέρη να προτιμήσουμε που θα περιλαμβάνουν κυρίως παραλίες για βουτιές και φαγητό;

Θα έχουμε μαζί και παιδί κυρίως στην εφηβεία 

Τι εννοεις τον γυρο, ποσες μερες διαθετεις για τον γυρο, και πόσες διανυκτέρευσεις εκτος πεθερικων;

Στις 11/4/2023 στις 11:10 ΠΜ, Arwindan είπε

Σε περίπου 10 ημέρες θα πάω Κολωνία για επαγγελματικούς λόγους. Θα έχω λίγο χρόνο τα απογεύματα για να δω και την πόλη στις συνολικά 5 ημέρες που θα είμαι εκεί.

Κάποια πρόταση για αξιοθέατα, φαγητό και γενικά πράγματα που θα πρέπει να δω;

Κολωνία εκτός του καθεδρικού έχει πολύ καλό φαγητό και τον δικό τους τύπο μπύρας σε κολωνατο ποτήρι που πίνεται νερακι στα πολλά καφέ και bier garten. 

Επίσης οπωσδήποτε να πας στο μουσείο Ludwig, αξίζει με τα 1000 η συλλογή του και ένα ακόμη που δε θυμάμαι όνομα, είναι δίπλα δίπλα αυτά στο κέντρο. Πολύς πεζόδρομος γενικά και θα χαρείς περπάτημα από τον Hauptbahnhoff, στο Dom, στους εμπορικούς πεζοδρομους. 

• Thanks 1

7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Τι εννοεις τον γυρο, ποσες μερες διαθετεις για τον γυρο, και πόσες διανυκτέρευσεις εκτος πεθερικων;

Μια εβδομάδα για τον γύρο 

Από Χαλκιδική σε ποια μέρη μου προτείνετε να μείνω το καλοκαίρι για 4-5 ημέρες που να έχει θάλασσα κατάλληλη για μικρά παιδιά (ρηχή χωρίς βότσαλα);

15 ώρες πριν, greekparot είπε

Από Χαλκιδική σε ποια μέρη μου προτείνετε να μείνω το καλοκαίρι για 4-5 ημέρες που να έχει θάλασσα κατάλληλη για μικρά παιδιά (ρηχή χωρίς βότσαλα);

Μαρμαρά, Σίβηρη, Παλιούρι, Νικήτη. Αυτά μου έρχονται για αρχή στο μυαλό.

• Like 1
  • Thanks 1

Θα πάω αρχές Αυγούστου στο Βουκουρέστι για λίγες μέρες με τη φαμίλια (συζυγο + 2 εφηβες κόρες). Έχει πάει κανείς πρόσφατα να μου προτείνει ποιο τουριστικό γραφείο να κλείσω για τη μονοήμερη στο κάστρο; Διαλέγω άφοβα κάτι από εδώ;

Επίσης, υπάρχει κάτι άλλο να δούμε πλην αυτών που βγάζει στο tripadvisor;

Τέλος, τπτ ιδιαίτερο να προσέξουμε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Θα πάω αρχές Αυγούστου στο Βουκουρέστι για λίγες μέρες με τη φαμίλια (συζυγο + 2 εφηβες κόρες). Έχει πάει κανείς πρόσφατα να μου προτείνει ποιο τουριστικό γραφείο να κλείσω για τη μονοήμερη στο κάστρο; Διαλέγω άφοβα κάτι από εδώ;

Επίσης, υπάρχει κάτι άλλο να δούμε πλην αυτών που βγάζει στο tripadvisor;

Τέλος, τπτ ιδιαίτερο να προσέξουμε;

εγω Ρουμανια δεν εχω παει ποτε με τουριστικο. Για το καστρο που ειχα παει με τη φιλη μου νοικιασα ιχ (και μαλιστα χειμωνα). Αδεια η εθνικη και μαλιστα σταματαγαμε. Το μονο που προτεινω ειναι αν μπορειτε να πατε brasov που ειναι πολη διπλα απο το καστρο. Eχε υποψη οτι θα σας παρει 3 με 4 ωρες απο Βουκουρεστι για να πατε....

Επειδη εχεις γυναικες προσεχε παρα μα παρα πολυ το ξενοδοχειο γιατι η Ρουμανοι εχουν τη ταση να τα βαζουν ολα 5στερα και να ειναι απλως basic. Ψαξε φωτο, κριτικες κτλ.

Φαι και τιμες (σχεδον για ολα οπως ΜΜΜ, ρουχα) παρα πολυ καλες. Αν σε παιρνει πηγαινε ακτη (Constanta)

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1

6 ώρες πριν, vamvakoolas είπε

εγω Ρουμανια δεν εχω παει ποτε με τουριστικο. Για το καστρο που ειχα παει με τη φιλη μου νοικιασα ιχ (και μαλιστα χειμωνα). Αδεια η εθνικη και μαλιστα σταματαγαμε. Το μονο που προτεινω ειναι αν μπορειτε να πατε brasov που ειναι πολη διπλα απο το καστρο. Eχε υποψη οτι θα σας παρει 3 με 4 ωρες απο Βουκουρεστι για να πατε....

Επειδη εχεις γυναικες προσεχε παρα μα παρα πολυ το ξενοδοχειο γιατι η Ρουμανοι εχουν τη ταση να τα βαζουν ολα 5στερα και να ειναι απλως basic. Ψαξε φωτο, κριτικες κτλ.

Φαι και τιμες (σχεδον για ολα οπως ΜΜΜ, ρουχα) παρα πολυ καλες. Αν σε παιρνει πηγαινε ακτη (Constanta)

Σκεφτομουν και εγω Βουκουρεστι το καλοκαιρι. Αξιζει γενικα σαν προορισμος για 3-4 μερες απ' οτι καταλαβαινω, σωστα;

5 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Σκεφτομουν και εγω Βουκουρεστι το καλοκαιρι. Αξιζει γενικα σαν προορισμος για 3-4 μερες απ' οτι καταλαβαινω, σωστα;

Βουκουρεστι ειναι η καλυτερη περιοδος γιατι ολοι πανε παραλιες (ειτε Ρουμανια ειτε εκτος). Σιγουρα θες 2-3 ημερες στη πολη για τα αξιοθεατα και 1 ημερα για καστρο. Στο βουκουρεστι εχει μετρο που παει σχεδον παντου αλλα και το ταξι ειναι παμφθηνο..

Για ταξίδι στο ΗΒ υπάρχει κάποιο πακέτο από cosmote για να έχω απεριόριστα δεδομένα; Γιατί φαντάζομαι οι χρεώσεις περιαγωγής ισχύουν αφού είναι εκτός ΕΕ. Μια ακόμα ερώτηση, οι χρεωστικές λειτουργούν κανονικά σε λίρες  σωστά; 

1 λεπτό πριν, Gingerbread είπε

Για ταξίδι στο ΗΒ υπάρχει κάποιο πακέτο από cosmote για να έχω απεριόριστα δεδομένα; Γιατί φαντάζομαι οι χρεώσεις περιαγωγής ισχύουν αφού είναι εκτός ΕΕ. Μια ακόμα ερώτηση, οι χρεωστικές λειτουργούν κανονικά σε λίρες  σωστά; 

roaming κανονικά.Πακέτο με απεριόριστα δεν νομίζω.Βλεπω πακέτο giga month roaming EU για κατανάλωση 4GB απο το πακέτο με 8,50€

Οι χρεωστικές ναι,μπορεί να έχεις χρέωση εξόδων απο την τράπεζα σου σε κάθε κίνηση.Δεν έχεις μια ρεβολουτ;

Διαβατήριο έχεις φαντάζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...