Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προτάσεις για ταβέρνα για την Κυριακή του Πάσχα κοντά στο Λουτράκι Κορινθίας?

Θα μένουμε στο Λουτράκι, αλλά έχουμε αμάξι άρα μπορούμε να πάμε και παραπέρα.

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 ώρες πριν, takatakaros είπε

Προτάσεις για ταβέρνα για την Κυριακή του Πάσχα κοντά στο Λουτράκι Κορινθίας?

Θα μένουμε στο Λουτράκι, αλλά έχουμε αμάξι άρα μπορούμε να πάμε και παραπέρα.

Ταβέρνα Περικλής || Κυρα Βρύση, Ίσθμια 201 00

Ταβέρνα Ο Περικλής
2741 037825
https://maps.app.goo.gl/JPdMm54Jf6ug6tjt9

Οπωσδήποτε κράτηση... 

Μένω Κόρινθο, πηγαίνω συνέχεια... 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 31/3/2023 στις 4:30 ΜΜ, netagra είπε

Τα είδα αυτά σε ένα site για πάσο, που υποτίθεται ότι γλιτώνεις κάποια χρήματα.

Θα μείνω κοντά στο Hyde Park, σε ένα Marriott που είχε υψηλές κριτικές όταν έψαχνα και το κριτήριο ήταν η καθαριότητα και το 27τμ δωμάτιο, γιατί είμαστε 4. Επίσης μπορώ να το ακυρώσω μία ημέρα πριν την άφιξη χωρίς να μου κρατήσουν χρήματα, σε περίπτωση που κάτι συμβεί.

Δεν είχα σκοπό να μπω σε όλα αυτά, η λίστα σου είναι σωτήρια, σε ευχαριστώ. Τα διαγραμμένα στην λίστα σου ποια είναι, αυτά που είδες;

Θα προσπαθήσω να οργανώσω τα αξιοθέατα στις 5 ημέρες που θα μείνω. Στην ρόδα δεν θέλω να μπω, προτιμώ να φάμε κάπου καλά, άντε και ψηλά με κάποια χρήματα παραπάνω.

Επίσης έχω πάρει εισιτήρια ήδη για παιχνίδι της Τότεναμ που είναι φαν ο γιος μου.

Ναι, τα διεγραμμενα τα ειδα.

Τα imperial war museum ηταν μετριο και VA museum ηταν υπερμουφα.

Για φαι απο αυτα που ξεχωρισα ηταν το honest burger. Ηταν πολυ τιμιο. (pun intended)

Δημοσ.

Πριν λιγες μερες γυρισα κι εγω απο Λονδινο και μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα απ την πολη και απ το φαγητο.

Τα αξιοθεατα ειναι τα κλασσικα τα γνωστα οποτε δε θα τα αναφερω θα κανω καποιες προτασεις για φαγητο που μειναμε πολυ ευχαριστημενοι.

- Circolo Popolare Ιταλικο Εστιατοριο, εξαιρετικος χωρος με πολυ ωραιο φαγητο

- Dishoom Covent Garden Ινδικο Εστιατοριο, ωραιος χωρος με πολυ καλο φαγητο

- The Mayfair Chippy Εστιατοριο Fish & Chips πολύ καλό

- La Bodega Negra Μεξικάνικο Εστιατοριο

- Blacklock Restaurant Covent Garden Ψητοπωλειο-Μπριζολαδικο

- Byron-Wellington St. Covent Garden Εστιατοριο χαμπουργκερ

- Angus Steakhouse Leicester Square Μπριζολαδικο

- Bill's Soho Restaurant Αγγλικό Εστιατόριο

Τέλος να αναφέρω ότι στις αγορές έχει εξαιρετικό Street Food και θα προτεινα

- Mercato Mayfair εχει ενα μαγαζι με εξαιρετικο παγωτο Gelato Badiani

- Borough Market στο La Tua Pasta εχει εξαιρετικα ζυμαρικα, στο The Black Pig ωραια σαντουιτς, στο Doughnuts πολυ ωραια donuts και στο Whirld πολυ ωραιες σοκολατες

- Camden Market στο UH K-Dogs N Juicy έχει κάτι που δεν ξέρω πως λεγεται αλλα ειναι τρομερο, το κλασσικο να διαλεξετε που εχει στο μενου και στο Yorkshire Burrito πολυ ωραιο μπουριτος

- Chinatown οπωσδηποτε στο Bun House για bao buns ειναι τρομερα παρτε combo γευμα που εχει 3 μεσα (κοτοπουλο, μπιφτεκι, χοιρινο)

Απο καφετεριες δυο ωραιες που πηγαμε ηταν το Drunch Mayfair και το Peggy Porschen Chelsea

• Like 7
Δημοσ.

Σήμερα 07/04 ενημερώθηκα για πτήση που ήταν προγραμματισμένη 20/4 @12:00 ότι αλλάζει για 18:00.

6 ώρες καθυστέρηση. Πόσες μέρες νωρίτερα θεωρείται ότι έχω ενημερωθεί; Εγώ το θεωρώ ως 13 ημέρες πριν την αναχώρηση. Είμαι σωστός;

Και αν ναι, τότε από ότι καταλαβαίνω από αυτό https://hcaa.gov.gr/el/kathysterisi-ptisis μπορώ να αιτηθώ αποζημίωση;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, popopo είπε

Σήμερα 07/04 ενημερώθηκα για πτήση που ήταν προγραμματισμένη 20/4 @12:00 ότι αλλάζει για 18:00.

6 ώρες καθυστέρηση. Πόσες μέρες νωρίτερα θεωρείται ότι έχω ενημερωθεί; Εγώ το θεωρώ ως 13 ημέρες πριν την αναχώρηση. Είμαι σωστός;

Και αν ναι, τότε από ότι καταλαβαίνω από αυτό https://hcaa.gov.gr/el/kathysterisi-ptisis μπορώ να αιτηθώ αποζημίωση;

Δεν μου κάνει για  καθυστέρηση αυτό που γράφεις.

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, popopo είπε

Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση,υπάρχει αλλαγή προγράμματος πτήσεων για την οποία ενημερώθηκες έγκαιρα θεωρώ. 

Δημοσ.
Στις 27/3/2023 στις 9:49 ΠΜ, salazar1991 είπε

Πετάω για ΝΥ την Παρασκευή. Παρόμοια φάση με εσένα Δεν έχω esim. Πήρα αυτή εδώ:

https://www.amazon.nl/Unlimited-Internet-T-Mobile-16-Days/dp/B09X3TW3CN?pd_rd_w=aMBxN&content-id=amzn1.sym.cee21542-a9ac-4d6e-8000-9af70fe01e46&pf_rd_p=cee21542-a9ac-4d6e-8000-9af70fe01e46&pf_rd_r=76Y7FQ5N0GPC68CYH3MP&pd_rd_wg=owGL5&pd_rd_r=a3913b7c-74bc-49be-a194-aabd35854a84&pd_rd_i=B09X3TW3CN&ref_=pd_bap_d_grid_rp_0_2_i&th=1

Μπορείς να την κάνεις register αμέσως και να δηλώσεις από ποια ημερομηνία να ενεργοποιηθεί. Τώρα θα δούμε πώς δουλεύει στην πράξη την Παρασκευή :D

Ωωωω σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή,θα το τσεκαρω! Μπορώ να σε ρωτήσω κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες? Τώρα λίγο έψαχνα τι ισχύει με κοβιντ,μάσκες κλπ στην πτήση προς ΗΠΑ, στις ΗΠΑ και στην πτήση προς Ελλάδα. Έχω κάνει το εμβόλιο τις 2 δόσεις αλλά πάει 1 χρόνος.

Επίσης ,θα φτιάξω ρεβολουτ, τη δωρεάν έκδοση , αλλά θέλω 1) να μάθω από ρεβολουτ τι με συμφέρει να κάνω πχ να σηκώνω μετρητά με κάρτα ρεβολουτ? Να πληρώνω με κάρτα ρεβολουτ άρα θα πρέπει να παραγγείλω φυσική κάρτα? Μου λέει δωρεάν έκδοση ότι επιτρέπει 1000ε αλλαγή συναλλάγματος και 200 δωρεάν ανάληψη. Εννοείται ψαχνω  και μια εναλλακτική για χρήματα για να μη βασιστώ μόνο στη ρεβολουτ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kathytherion είπε

Ωωωω σ ευχαριστώ πολύ για τη συμβουλή,θα το τσεκαρω! Μπορώ να σε ρωτήσω κάποιες επιπλέον λεπτομέρειες? Τώρα λίγο έψαχνα τι ισχύει με κοβιντ,μάσκες κλπ στην πτήση προς ΗΠΑ, στις ΗΠΑ και στην πτήση προς Ελλάδα. Έχω κάνει το εμβόλιο τις 2 δόσεις αλλά πάει 1 χρόνος.

Επίσης ,θα φτιάξω ρεβολουτ, τη δωρεάν έκδοση , αλλά θέλω 1) να μάθω από ρεβολουτ τι με συμφέρει να κάνω πχ να σηκώνω μετρητά με κάρτα ρεβολουτ? Να πληρώνω με κάρτα ρεβολουτ άρα θα πρέπει να παραγγείλω φυσική κάρτα? Μου λέει δωρεάν έκδοση ότι επιτρέπει 1000ε αλλαγή συναλλάγματος και 200 δωρεάν ανάληψη. Εννοείται ψαχνω  και μια εναλλακτική για χρήματα για να μη βασιστώ μόνο στη ρεβολουτ.

Για να σηκώνεις χρήματα θες φυσική κάρτα,για να πληρώνεις γίνεται και απο το κινητό.Eγω θα έβγαζα φυσική κάρτα για όλες τις περιπτώσεις πάντως.

Βγάλε και μια wise.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, kathytherion είπε

2019 ΝΥ (σε εμένα τουλάχιστον) σε λίγα μαγαζιά είχαν contactless πληρωμές. Και μάλιστα έχουν τα περισσότερα με swipe, ούτε καν να την βάζεις μέσα..
Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα προσπαθούσα να έχω μαζί μου τη φυσική κάρτα.
Δε θυμάμαι να σήκωσα καθόλου λεφτά από ΑΤΜ, παντού με κάρτα. Φόρτωνα € και άφηνα όλα τα άλλα να τα κάνει η Revolut.

Επεξ/σία από soiramk
Δημοσ.
10 ώρες πριν, soiramk είπε

2019 ΝΥ (σε εμένα τουλάχιστον) σε λίγα μαγαζιά είχαν contactless πληρωμές. Και μάλιστα έχουν τα περισσότερα με swipe, ούτε καν να την βάζεις μέσα..
Μπορεί να έχουν αλλάξει τα πράγματα, αλλά σε κάθε περίπτωση θα προσπαθούσα να έχω μαζί μου τη φυσική κάρτα.
Δε θυμάμαι να σήκωσα καθόλου λεφτά από ΑΤΜ, παντού με κάρτα. Φόρτωνα € και άφηνα όλα τα άλλα να τα κάνει η Revolut.

€ έβαζες από λογαριασμό τραπέζης ελληνικής η μπορεις.και από πειπαλ?

Δημοσ.

Επίσης, για όποιον πήγε πρόσφατα, θαλω να βγάλω εστα καρτα ,είμαι άνεργη! Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να βάλω στο πεδίο"εργασία" που ζητείται κατά την υποβολή αίτησης για εστα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kathytherion είπε

Επίσης, για όποιον πήγε πρόσφατα, θαλω να βγάλω εστα καρτα ,είμαι άνεργη! Υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να βάλω στο πεδίο"εργασία" που ζητείται κατά την υποβολή αίτησης για εστα?

Γράφουμε μόνο την αλήθεια σε τέτοιου είδους αιτήσεις. Γράφεις λοιπόν unemployed

Δημοσ.
7 ώρες πριν, enlightened είπε

Γράφουμε μόνο την αλήθεια σε τέτοιου είδους αιτήσεις. Γράφεις λοιπόν unemployed

Προφανώς, απλα απ' όσο έχω ακούσει η φόρμα.ζηταει φορέα εργασίας,δεν παίρνει σαν επιλογή το άνεργος. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, kathytherion είπε

€ έβαζες από λογαριασμό τραπέζης ελληνικής η μπορεις.και από πειπαλ?

Σε έχασα λίγο... "Φόρτιζα" τη Revolut απευθείας από ελληνική credit κάρτα της Πειραιώς. Ευρώ. Και ούτε τα άλλαζα μετά.

4 ώρες πριν, kathytherion είπε

Προφανώς, απλα απ' όσο έχω ακούσει η φόρμα.ζηταει φορέα εργασίας,δεν παίρνει σαν επιλογή το άνεργος. 

Και εγώ άνεργος ήμουν τότε, αλλά δε θυμάμαι τι είχα βάλει ή αν το είχα αφήσει κενό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...