SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, kathytherion είπε Έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με διακοπές στη Νέα Υόρκη Υποψιν θελει και εμβολιασμο για covid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Στις 24/3/2023 στις 12:42 ΜΜ, SabotazNic είπε Υποψιν θελει και εμβολιασμο για covid Είχα κάνει μέχρι 3η δόση , βέβαια πάει καιρός, νοσησα κιόλας τον Οκτώβριο Στις 24/3/2023 στις 9:51 ΠΜ, vamvakoolas είπε https://www.airalo.com/united-states-esim ελπιζω να σε βοηθησει. Αν δε θες προμηθεια ο μονος τροπος ειναι με πλαστικο χρημα. Αμαξι μπορει να ενοικιασεις (και συνηθως δινουν καλα οχηματα σε καλες τιμες) αλλα σου προτεινω να πας πιο εξω εκδρομη (hamptons να δεις την αντιθεση με το κεντρο, Hudson φυση, philly για μια αλλη πολη κτλ) και οχι για να τριγυρίσεις στο κεντρο (κινηση, τροχαια, παρκινγκ κτλ) Θα το τσεκαρω, σ ευχαριστώ! Δεν έχω θέμα να πληρώνω με την χρεωστική μου αρκεί να μην έχει τρελές προμήθειες ανά χρέωση η κακή ισοτιμία... Αν πρόκειται να έχω και εκεί προμήθεια τι να πω .. θα τσεκαρω τις επιλογές αυτές για βόλτα, τναμαξι πέρασε απ' το μυαλό για καμιά μονοήμερη έξω από το κέντρο εννοείται ,αν και πιστεύω θα έχουμε τόσα να δούμε που σιγά μην προλάβουμε ... Στις 24/3/2023 στις 9:00 ΠΜ, enlightened είπε 1) γύρω στα 600-700€ σε οικονομική θέση με απευθείας πτήση αν το κλείσεις αρκετό καιρό πριν. Για διαμονή θα έλεγα γύρω στα 150-200€/ μέρα για πολύ απλό και όχι στο Manhattan φυσικά. 2) φτιάξτε μια revolut να κάνει αυτή το συνάλλαγμα που είναι σαφώς πιο συμφέρον. στη σπάνια περίπτωση που χρειαστείτε φυσικό χρήμα μπορείτε να σηκώσετε κανονικά με revolut από οποιοδήποτε ΑΤΜ της Αμερικής πάλι με ελάχιστη χρέωση 3) με ένα 50άρικο παίρνεις τουριστική sim για 15 μέρες με απεριόριστα δεδομένα οπότε δε χρειάζεται να μπλέκεις με wifi. Όταν πας θα υπάρχουν σίγουρα στο αεροδρόμιο περίπτερα της Att, Verizon κλπ 4) Εγώ θα υπολόγιζα για ένα αξιοπρεπές ταξίδι στη ΝΥ γύρω στα 3500-4000/άτομο. Τώρα αν θες να κόψεις από παντού, να μείνεις σε χόστελ, να μην κάνεις δραστηριότητες, να μην κάνεις ψώνια φυσικά και μπορείς να το κατεβάζεις το ποσό πολύ παρακάτω Τώρα λίγο κοιτάζαμε τιμές, βρήκα δωμάτια ερμπιενμπι με 70-90€ στο Κουίνς και γενικά λίγο έξω από Μανχάταν . Αν κοιτάξω για κάπου εκεί αλλά κοντά στο μετρό καλή σκέψη δεν είναι? Στις 24/3/2023 στις 10:27 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Θες και https://esta.cbp.dhs.gov/ Μόλις βγάλω το διαβατήριο και προχωρήσω σε κλείσιμο εισιτηρίων εννοείται θα βγάλω ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Αυτό με το δωμάτιο με προβληματίζει στο ερμπιενμπι βρίσκω που κομπλέ δωμάτια στα 100ε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2023 Για Λονδίνο ξέρει κανεις για τα αξιοθέατα οπως τα παρακάτω αν μπορώ να πάρω κάποιο pass για όλα μαζί και να γλιτώσω χρήματα για την είσοδο; Θα είμαστε 4 άτομα και λογικά βγαίνουν μια μικρή περιουσία. Ευχαριστω Bus Tour , Tower of London , Tower Bridge, Westminster Abbey, Royal Observatory Greenwich, Cutty Sark, Kensington Palace, Royal Albert Hall Tour, Science Museum, Natural History Museum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 24/3/2023 στις 9:51 ΠΜ, vamvakoolas είπε https://www.airalo.com/united-states-esim ελπιζω να σε βοηθησει. Αν δε θες προμηθεια ο μονος τροπος ειναι με πλαστικο χρημα. Αμαξι μπορει να ενοικιασεις (και συνηθως δινουν καλα οχηματα σε καλες τιμες) αλλα σου προτεινω να πας πιο εξω εκδρομη (hamptons να δεις την αντιθεση με το κεντρο, Hudson φυση, philly για μια αλλη πολη κτλ) και οχι για να τριγυρίσεις στο κεντρο (κινηση, τροχαια, παρκινγκ κτλ) Τσεκαρα το σάιτ, έχω κινητό του 2019 (Xiaomi mi 9 lite) πιστεύεις θα υποστηρίζει τεχνολογία e sim? Πουθενά δεν διάβασα κάτι στο ίντερνετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 5 λεπτά πριν, kathytherion είπε Τσεκαρα το σάιτ, έχω κινητό του 2019 (Xiaomi mi 9 lite) πιστεύεις θα υποστηρίζει τεχνολογία e sim? Πουθενά δεν διάβασα κάτι στο ίντερνετ. Δεν υποστηρίζει esim. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν υποστηρίζει esim. Απ' ότι βλέπω, ελάχιστα κινητά υποστηρίζουν. Υπάρχει κάποια εναλλακτική που θα μπορούσα.να τακτοποιήσω από Ελλάδα για να μην έχω έξτρα τρέξιμο και έξοδα.για πρόσβαση στο ίντερνετ εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μόλις τώρα, kathytherion είπε Απ' ότι βλέπω, ελάχιστα κινητά υποστηρίζουν. Υπάρχει κάποια εναλλακτική που θα μπορούσα.να τακτοποιήσω από Ελλάδα για να μην έχω έξτρα τρέξιμο και έξοδα.για πρόσβαση στο ίντερνετ εκεί? Χρειάζεσαι φυσική σιμ,να σου στείλουν μία με ταχυδρομείο; Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι τόσο δύσκολο να αγοράσεις μια σιμ με το που προσγειωθείς και να την βάλεις στο κινητό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Χρειάζεσαι φυσική σιμ,να σου στείλουν μία με ταχυδρομείο; Πάντως δεν θεωρώ ότι είναι τόσο δύσκολο να αγοράσεις μια σιμ με το που προσγειωθείς και να την βάλεις στο κινητό σου. Όχι, δεν είναι δύσκολο ,αγχωμενη είμαι απλά και προσπαθώ να υπολογίσω πόσα πράγματα μπορώ να τα έχω τακτοποιήσει από την ασφάλεια του σπιτιού μου ώστε να μη πέσουν όλα όταν θα είμαι σε άγνωστα νερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Καλό θα είναι στα έξοδα σου για ΝΥ να υπολογίζεις και μια ταξιδιωτική ασφάλιση που θεωρώ απαραίτητη στην Αμερική που αν (χτύπα ξύλο) συμβεί ακόμα και κάτι μικρό, το κόστος περίθαλψης για τους ανασφάλιστους είναι αστρονομικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
salazar1991 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, kathytherion είπε Όχι, δεν είναι δύσκολο ,αγχωμενη είμαι απλά και προσπαθώ να υπολογίσω πόσα πράγματα μπορώ να τα έχω τακτοποιήσει από την ασφάλεια του σπιτιού μου ώστε να μη πέσουν όλα όταν θα είμαι σε άγνωστα νερά. Πετάω για ΝΥ την Παρασκευή. Παρόμοια φάση με εσένα Δεν έχω esim. Πήρα αυτή εδώ: https://www.amazon.nl/Unlimited-Internet-T-Mobile-16-Days/dp/B09X3TW3CN?pd_rd_w=aMBxN&content-id=amzn1.sym.cee21542-a9ac-4d6e-8000-9af70fe01e46&pf_rd_p=cee21542-a9ac-4d6e-8000-9af70fe01e46&pf_rd_r=76Y7FQ5N0GPC68CYH3MP&pd_rd_wg=owGL5&pd_rd_r=a3913b7c-74bc-49be-a194-aabd35854a84&pd_rd_i=B09X3TW3CN&ref_=pd_bap_d_grid_rp_0_2_i&th=1 Μπορείς να την κάνεις register αμέσως και να δηλώσεις από ποια ημερομηνία να ενεργοποιηθεί. Τώρα θα δούμε πώς δουλεύει στην πράξη την Παρασκευή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Στις 26/3/2023 στις 8:36 ΜΜ, netagra είπε Για Λονδίνο ξέρει κανεις για τα αξιοθέατα οπως τα παρακάτω αν μπορώ να πάρω κάποιο pass για όλα μαζί και να γλιτώσω χρήματα για την είσοδο; Θα είμαστε 4 άτομα και λογικά βγαίνουν μια μικρή περιουσία. Ευχαριστω Bus Tour , Tower of London , Tower Bridge, Westminster Abbey, Royal Observatory Greenwich, Cutty Sark, Kensington Palace, Royal Albert Hall Tour, Science Museum, Natural History Museum Οταν πηγα ειχα φτιαξει μια λιστα με το τι να δω τα μουσεια ειναι τζαμπα ολα, προτεινω να μην μπεις μεσα σε tower of london, london bridge κτλ. Ειναι πανακριβα και δεν εχει και κανα νοημα. Εγω δεν ανεβηκα ουτε στην ροδα ουτε πηγα στο μανταμ τισο, αλλα κυριως επειδη δεν ειχα χρονο, αυτα μαλλον αξιζουν αναλογα την ουρα. Απο μουσεια οπωσδηποτε στο british museum, national history, τα υπολοιπα ειναι λιγο meh. Γενικα βλεπω εχεις εστιασει στα καργα τουριστικα, και μαλλον θα την πατησεις. Που θα μενεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Τα είδα αυτά σε ένα site για πάσο, που υποτίθεται ότι γλιτώνεις κάποια χρήματα. Θα μείνω κοντά στο Hyde Park, σε ένα Marriott που είχε υψηλές κριτικές όταν έψαχνα και το κριτήριο ήταν η καθαριότητα και το 27τμ δωμάτιο, γιατί είμαστε 4. Επίσης μπορώ να το ακυρώσω μία ημέρα πριν την άφιξη χωρίς να μου κρατήσουν χρήματα, σε περίπτωση που κάτι συμβεί. Δεν είχα σκοπό να μπω σε όλα αυτά, η λίστα σου είναι σωτήρια, σε ευχαριστώ. Τα διαγραμμένα στην λίστα σου ποια είναι, αυτά που είδες; Θα προσπαθήσω να οργανώσω τα αξιοθέατα στις 5 ημέρες που θα μείνω. Στην ρόδα δεν θέλω να μπω, προτιμώ να φάμε κάπου καλά, άντε και ψηλά με κάποια χρήματα παραπάνω. Επίσης έχω πάρει εισιτήρια ήδη για παιχνίδι της Τότεναμ που είναι φαν ο γιος μου. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2023 από netagra Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Πηγα Λονδινο προσφατα οικογενειακως, 4 ατομα , 2 κορες 9 και 13. Μανταμ Τισο προτεινω να πατε αξιζει σαν εμπειρια. Στουντιο Warner Bros με Harry Potter οχι απλα αξιζει αλλα ξαναπηγαινα ανετα Hyde Park εννοειται , πολυ ωραια βολτα , το διασχισαμε διαγωνια και μετα καταληξαμε χαμηλα Μπακιγχαμ, Μπιγκ Μπεν , Ταμεση κλπ Το ενυδρειο που ειναι κατω απο τη ροδα ακριβως μας αρεσε και το συνδυασαμε με περιπατο εκει κοντα. Στη ροδα δεν μπηκαμε , ατελειωτες ουρες και επειδη ειχα ξαναπαει το 2012 δεν ειναι κατι ιδιαιτερο Covent Garden, Soho , Chinatown , Picadilly ολα σε μια βολτα επισης αξιζει. Βολτα στην Oxford και πας και Harrods που για μενα δεν αξιζει αλλα οκ τικαρεις και αυτο το κουτακι Μουσειο Φυσικης Ιστοριας πολυ καλο να πατε Σπιτι Σερλοκ Χολμς στην Baker Street γιατι ημαστε φαν του Σερλοκ , αλλα οχι κατι ιδιαιτερο Αν μπορεις για φαγητο ή ποτο κλεισε στο Shard πολυ ωραια θεα απο πολυ πολυ ψηλα, εντυπωσιακο! Αν θυμηθω θα γραψω και αλλα , οτι μπορεις σε εισιτηριο κλειστο απο πριν , δες χαρτη για να συνδυασεις αξιοθεατα και αφου ειστε 4 μακρια απο μετρο μονο Uber, γλυτωνεις πολυ ταλαιπωρια ανεβαζοντας αναλογικα λιγο το κοστος 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theo93 Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2023 Καλησπέρα θα πάω ένα τετραήμερο Ζάγκρεμπ και Λιουμπλιάνα. Οποιαδήποτε πρόταση σε σημεία ενδιαφέροντος, μαγαζιά και φαγητό είναι ευπρόσδεκτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα