zmaskos Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Kανονικά όχι ,δεν περνάς. ok. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Προσπαθώ όλο το πρωί να συνδεθώ στο booking.com (από διαφορετικούς browsers) και μου βγάζει σφάλμα "We're having a technical issue. Please try again later.". Εν τω μεταξεί, για να στείλω στο customer support μου ζητάει είτε κωδικό κράτησης είτε να συνδεθώ! Πως να επικοινωνήσω για θέματα λογαριασμού? Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος θέμα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Μια χαρά μπαίνω εγώ. Και το πρωί που ήθελα κάτι δούλευε κανονικά. Δοκίμασε να μπεις από Incognito του Chrome μήπως κάτι παίζει με τα cookies. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Παιδιά... έχει πάει κανένας στο Μπαλί (όχι της Κρήτης ); Θα πάμε του χρόνου του Μάιο και ψάχνω εισιτήρια. Βρίσκω περί στα 1.000€ /άτομο. Πόσο περίπου πληρώσατε εσείς για να έχω έναν μπούσουλα.(όποιος έχει πάει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, Mpiftekis είπε Παιδιά... έχει πάει κανένας στο Μπαλί (όχι της Κρήτης ); Θα πάμε του χρόνου του Μάιο και ψάχνω εισιτήρια. Βρίσκω περί στα 1.000€ /άτομο. Πόσο περίπου πληρώσατε εσείς για να έχω έναν μπούσουλα.(όποιος έχει πάει) Δε μας είπες πως θες να τα κλείσεις. Σε ενδιαφέρει ο συντομότεροσ δυνατός χρόνος άφιξης χρησιμοποιώντας μια εταιρεία με μαξ 2 πτήσεις; Ή σε ενδιαφέρει να πας με τον φθηνότερο αλλά πιο μπελαλίδικο τρόπο. Δλδ να χρησιμοποιήσεις πολλές εταιρείες, να πάρεις περισσότερες από δύο πτήσεις, ίσως να χρειαστεί να περιμένεις στο αεροδρόμιο αρκετές ώρες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 3:13 ΜΜ, Mpiftekis είπε Παιδιά... έχει πάει κανένας στο Μπαλί (όχι της Κρήτης ); Θα πάμε του χρόνου του Μάιο και ψάχνω εισιτήρια. Βρίσκω περί στα 1.000€ /άτομο. Πόσο περίπου πληρώσατε εσείς για να έχω έναν μπούσουλα.(όποιος έχει πάει) Πριν 5 χρόνια πήγαμε με τη γυναίκα μου Ιούλιο μηνα με πρακτορείο 1600 ευρώ / άτομο - 11 ημέρες( 2 βράδια Μπανγκοκ) κ μια εκδορομη στο ηφαίστειο μέσα στη τιμή . Όποτε καταλάβαινεις ότι 1000 ε / άτομο μόνο για εισιτήρια είναι εξωφρενική τιμή . Η πτήση μας μάλιστα ήταν με Thai air που δεν τη λες κ φτηνή . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Στις 17/3/2023 στις 5:32 ΜΜ, enlightened είπε Δε μας είπες πως θες να τα κλείσεις. Σε ενδιαφέρει ο συντομότεροσ δυνατός χρόνος άφιξης χρησιμοποιώντας μια εταιρεία με μαξ 2 πτήσεις; Ή σε ενδιαφέρει να πας με τον φθηνότερο αλλά πιο μπελαλίδικο τρόπο. Δλδ να χρησιμοποιήσεις πολλές εταιρείες, να πάρεις περισσότερες από δύο πτήσεις, ίσως να χρειαστεί να περιμένεις στο αεροδρόμιο αρκετές ώρες ; Απ'όσο έχω ψάξει ο καθαρός χρόνος πτήσης είναι περίπου 10 ώρες. Το να έχουμε και μια στάση 4-5 ωρών είναι αποδεκτό. Μην ξεφεύγουμε και πολύ, όμως Εγώ έψαχνα στο skyscanner αλλά δεν ξέρω ποιές αεροπορικές πετάνε εκεί, ώστε να το ψάξω απευθείας απ'το site τους. Το πιο λογικό είναι να το ψάξω από κανένα πρακτορείο ταξιδίων για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Από ότι βλέπω με μια μάτια που έριξα στα πρακτορεία θα βρεις σχετικά καλές τομές . Θα υπολογίζεις οπωσδήποτε να κάτσεις το λιγότερο μια γεμάτη εβδομάδα στο Μπαλί ιδανικα 8-10 ημερεσ γιατί αξίζει να το δεις όσο περισσότερο μπορείς κ έχει πολλά να κανεις . Το ξενοδοχείο δε χρειάζεται να είναι το ακριβότερο αφού λογικά θα είσαι συνέχεια στη γύρα . Εμείς είχαμε βρει ένα οδηγό έξω από το ξενοδοχείο που με 30ευρω ημέρα μας γύρισε σε διαφορά μέρη που μόνοι μας δυσκολα θα πηγαίναμε.. Απο τις εκδρομές του πρακτορείου ηταν πολύ ωραία αυτή με το ράφτινγκ κ βόλτα με ελέφαντες κ η ολοήμερη στο ηφαίστειο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Καλημέρες! Έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με διακοπές στη Νέα Υόρκη, επειδή είμαι άσχετη , όσο γίνεται οποίος μπορεί να βοηθήσει να ξέρει ότι δεν γνωρίζω τίποτα, καλό θα ήταν να μου πουν άτομα που έχουν επισκεφτεί την πόλη τα τελευταία 2 χρόνια: 1) τι τιμές να περιμένω για αεροπορικά και διαμονή χαλαρή ( έναν ύπνο κ ένα μπάνιο θέλουμε,2 άτομα) ? Έχουν ανέβει πολύ μετά τον κοβιντ? Λέγαμε για Μάιο η Σεπτέμβριο . 2) να μπούμε σε διαδικασία μετατροπής συναλλάγματος και αν ναι, να το κάνουμε Ελλάδα η εκεί? Σε τράπεζα η σε ανταλλακτηριο? Έχουμε χρεωστικές βίζα σε εθνική και άλφα, αν πληρώνουμε με αυτές κρατάνε προμήθεια η απλά να έχουμε τις κάρτες μας και να πληρώνουμε με αυτές?( Γενικά ψάχνω τους πιο συμφέροντες τρόπους να κινηθώ με τα χρήματα εκεί) 3) από ίντερνετ υπάρχουν wifi spots, η κάποια σιμ να έχω πακέτο ίντερνετ? 4) overall, 2 άτομα 8 μέρες τι κόστος περίπου να έχουμε υποψην, χοντρικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, kathytherion είπε Καλημέρες! Έχω κάποια ερωτήματα σχετικά με διακοπές στη Νέα Υόρκη, επειδή είμαι άσχετη , όσο γίνεται οποίος μπορεί να βοηθήσει να ξέρει ότι δεν γνωρίζω τίποτα, καλό θα ήταν να μου πουν άτομα που έχουν επισκεφτεί την πόλη τα τελευταία 2 χρόνια: 1) τι τιμές να περιμένω για αεροπορικά και διαμονή χαλαρή ( έναν ύπνο κ ένα μπάνιο θέλουμε,2 άτομα) ? Έχουν ανέβει πολύ μετά τον κοβιντ? Λέγαμε για Μάιο η Σεπτέμβριο . 2) να μπούμε σε διαδικασία μετατροπής συναλλάγματος και αν ναι, να το κάνουμε Ελλάδα η εκεί? Σε τράπεζα η σε ανταλλακτηριο? Έχουμε χρεωστικές βίζα σε εθνική και άλφα, αν πληρώνουμε με αυτές κρατάνε προμήθεια η απλά να έχουμε τις κάρτες μας και να πληρώνουμε με αυτές?( Γενικά ψάχνω τους πιο συμφέροντες τρόπους να κινηθώ με τα χρήματα εκεί) 3) από ίντερνετ υπάρχουν wifi spots, η κάποια σιμ να έχω πακέτο ίντερνετ? 4) overall, 2 άτομα 8 μέρες τι κόστος περίπου να έχουμε υποψην, χοντρικά? 1) γύρω στα 600-700€ σε οικονομική θέση με απευθείας πτήση αν το κλείσεις αρκετό καιρό πριν. Για διαμονή θα έλεγα γύρω στα 150-200€/ μέρα για πολύ απλό και όχι στο Manhattan φυσικά. 2) φτιάξτε μια revolut να κάνει αυτή το συνάλλαγμα που είναι σαφώς πιο συμφέρον. στη σπάνια περίπτωση που χρειαστείτε φυσικό χρήμα μπορείτε να σηκώσετε κανονικά με revolut από οποιοδήποτε ΑΤΜ της Αμερικής πάλι με ελάχιστη χρέωση 3) με ένα 50άρικο παίρνεις τουριστική sim για 15 μέρες με απεριόριστα δεδομένα οπότε δε χρειάζεται να μπλέκεις με wifi. Όταν πας θα υπάρχουν σίγουρα στο αεροδρόμιο περίπτερα της Att, Verizon κλπ 4) Εγώ θα υπολόγιζα για ένα αξιοπρεπές ταξίδι στη ΝΥ γύρω στα 3500-4000/άτομο. Τώρα αν θες να κόψεις από παντού, να μείνεις σε χόστελ, να μην κάνεις δραστηριότητες, να μην κάνεις ψώνια φυσικά και μπορείς να το κατεβάζεις το ποσό πολύ παρακάτω Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από enlightened 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 συμφωνω γενικα με τα απο πανω απλα να προσθεσω: αντι να χανω χρονο να ψαχνω sim σε περιπτερα ή μαγαζια αγοραζω e-sim απο εδω και την ενεργοποιω οταν φτασω (κοστος απο 10-25 ευρ για μηνα). Αποφευγε τα μαγαζια απο τουριστικους οδηγους (κυριως για φαι) γιατι οταν πας ειναι μικροσκοπικα, εχει ουρα και δεν αξιζει σα τουριστας να χανεις χρονο. Προτιμησε συνοικιακα μαγαζια ή καλο street food. Στο κεντρο ξεχνας ταξι (καλα δε μιλαω να ενοικιασεις οχημα, πρεπει να πληρωνεις αλλα τοσα σε παρκινγκ) και κινεισαι με μετρο, καραβακι ποδηλατο ή ποδια. Αν η καρτα σου εχει το σηματακι maestro μπορεις να βγαλεις απο ΑΤΜ αμερικη και σιγουρα μη κανεις συναλλαγμα απο εδω. Αναλογα με το ξενοδοχειο, υπαρχουν αρκετα που εχουν πουλμαν ή αυτοκινητο και κανουν μεταφορες στο αεροδρομιο, ρωτα ή ψαξε αυτη την υπηρεσια μπας γλυτωσεις χρηματα Ενας φιλος αμερικανος μου ειχε δωσει μια συμβουλη και ειχε καργα δικιο: αν θες να δεις τα ελευθερα αξιοθεατα και να τα φωτογραφισεις,(times square για παραδειγμα)ξυπνα χαραμα κατα τις 6.00 για να το χαρεις, αν πας μετα τις 9.00 το πρωι θα ζαλιστεις απο τη πολυκοσμια. central park ειναι μαστ (οικονομικα με ποδηλατο ποδια, ρομαντικα αμαξα, χιπστεραδικα με καποιο πατινι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kathytherion Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 33 λεπτά πριν, enlightened είπε 1) γύρω στα 600-700€ σε οικονομική θέση με απευθείας πτήση αν το κλείσεις αρκετό καιρό πριν. Για διαμονή θα έλεγα γύρω στα 150-200€/ μέρα για πολύ απλό και όχι στο Manhattan φυσικά. 2) φτιάξτε μια revolut να κάνει αυτή το συνάλλαγμα που είναι σαφώς πιο συμφέρον. στη σπάνια περίπτωση που χρειαστείτε φυσικό χρήμα μπορείτε να σηκώσετε κανονικά με revolut από οποιοδήποτε ΑΤΜ της Αμερικής πάλι με ελάχιστη χρέωση 3) με ένα 50άρικο παίρνεις τουριστική sim για 15 μέρες με απεριόριστα δεδομένα οπότε δε χρειάζεται να μπλέκεις με wifi. Όταν πας θα υπάρχουν σίγουρα στο αεροδρόμιο περίπτερα της Att, Verizon κλπ 4) Εγώ θα υπολόγιζα για ένα αξιοπρεπές ταξίδι στη ΝΥ γύρω στα 3500-4000/άτομο. Τώρα αν θες να κόψεις από παντού, να μείνεις σε χόστελ, να μην κάνεις δραστηριότητες, να μην κάνεις ψώνια φυσικά και μπορείς να το κατεβάζεις το ποσό πολύ παρακάτω Σ ευχαριστω!1) Επειδή το 1 σενάριο είναι για Μάιο δεν ξέρω αν θεωρείται επαρκώς νωρίς. Τα δωμάτια που προτείνεις ακούγονται αρκετά ανεβασμένα... Αυξήθηκαν τόσο πολύ οι τιμές.μετα κοβιντ? Έβρισκα και με 80-100 τη βραδιά ,ακόμη και σε Μπρούκλιν η Κουίνς όταν είχα ξανακάνει ένα ψάξιμο. 2) το έχω στα υποψην να το κοιτάξω για ρεβοκουτ αλλά δεν θέλω να βασιστώ σε 1 πηγή χρημάτων σε περίπτωση στραβης. Ακούω ότι αν πληρώνω από την κάρτα βίζα μου δεν χρεωνομαι προμήθεια. Ισχύει κάτι τέτοιο? 3)θα το τσεκαρω , εννοείται απεριόριστο ίντερνετ είναι εργαλείο καλό 4) θα το λαβω υποψην, είμαστε budget friendly γιατί έχουν ν δυσκολέψει τα πράγματα , σκέψου διακοπές δεν έχουμε κάνει εδώ και χρόνια Ελλάδα μπας και καταφέρουμε αυτό το ταξίδι. Θα προσπαθήσουμε να αποφύγουμε χαχα έξοδα όπως 5στερο , ταξί κλπ. Φαγητό κυρίως Στριτ και αξιοθέατα ανάλογα. 11 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε συμφωνω γενικα με τα απο πανω απλα να προσθεσω: αντι να χανω χρονο να ψαχνω sim σε περιπτερα ή μαγαζια αγοραζω e-sim απο εδω και την ενεργοποιω οταν φτασω (κοστος απο 10-25 ευρ για μηνα). Αποφευγε τα μαγαζια απο τουριστικους οδηγους (κυριως για φαι) γιατι οταν πας ειναι μικροσκοπικα, εχει ουρα και δεν αξιζει σα τουριστας να χανεις χρονο. Προτιμησε συνοικιακα μαγαζια ή καλο street food. Στο κεντρο ξεχνας ταξι (καλα δε μιλαω να ενοικιασεις οχημα, πρεπει να πληρωνεις αλλα τοσα σε παρκινγκ) και κινεισαι με μετρο, καραβακι ποδηλατο ή ποδια. Αν η καρτα σου εχει το σηματακι maestro μπορεις να βγαλεις απο ΑΤΜ αμερικη και σιγουρα μη κανεις συναλλαγμα απο εδω. Αναλογα με το ξενοδοχειο, υπαρχουν αρκετα που εχουν πουλμαν ή αυτοκινητο και κανουν μεταφορες στο αεροδρομιο, ρωτα ή ψαξε αυτη την υπηρεσια μπας γλυτωσεις χρηματα Ενας φιλος αμερικανος μου ειχε δωσει μια συμβουλη και ειχε καργα δικιο: αν θες να δεις τα ελευθερα αξιοθεατα και να τα φωτογραφισεις,(times square για παραδειγμα)ξυπνα χαραμα κατα τις 6.00 για να το χαρεις, αν πας μετα τις 9.00 το πρωι θα ζαλιστεις απο τη πολυκοσμια. central park ειναι μαστ (οικονομικα με ποδηλατο ποδια, ρομαντικα αμαξα, χιπστεραδικα με καποιο πατινι) Σ ευχαριστώ! Αυτό με τη σιμ ηλεκτρονικα με βολεύει πιο πολύ να μην τρέχω εκεί,υπάρχει κάποιο λινκ? 2) το καλό Στριτ φουντ θέλω κι εγώ να πετύχω 3) κυρίως σε πόδια και μέτρο ποντάρω κι εγώ ,αρκεί να μείνουμε στο κεντρικό τμήμα Νέας Υόρκης και όχι δυτικά που δεν έχει σταθμούς. Δηλαδή κάπου να μπορούμε μέτρο για να πηγαίνουμε παντού. Είχαμε σκεφτεί και αμάξι 1 μέρα αλλά όντως το πάρκιν είναι θέμα 4)ξενοδοχείο με πούλμαν θα το κοιτάξω αν και υποθέτω είναι έξτρα υπηρεσία για πιο καλά ξενοδοχεία κ εμείς κοιτάμε έναν ύπνο κ ένα μπάνιο η κάποιο ερμπιενμπι . 5) κάρτα χρεωστικ βίζα έχω την απλή χωρίς συνδρομές κλπ , της άλφα. Δε νομίζω να είναι μαέστρο για αυτό αναρωτιομουν αν μπορώ να κάνω δουλειά με αυτήν χωρίς προμήθεια.6) ωραίο τοπ αυτό με τα ξιοθεατα ,θα το επιδιώξω μιας και σε ταξίδια έχω πάντα υπερένταση και ξυπνάω νωρίς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) https://www.airalo.com/united-states-esim ελπιζω να σε βοηθησει. Αν δε θες προμηθεια ο μονος τροπος ειναι με πλαστικο χρημα. Αμαξι μπορει να ενοικιασεις (και συνηθως δινουν καλα οχηματα σε καλες τιμες) αλλα σου προτεινω να πας πιο εξω εκδρομη (hamptons να δεις την αντιθεση με το κεντρο, Hudson φυση, philly για μια αλλη πολη κτλ) και οχι για να τριγυρίσεις στο κεντρο (κινηση, τροχαια, παρκινγκ κτλ) Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από vamvakoolas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Θες και https://esta.cbp.dhs.gov/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Τελευταία φορά πήγα το 2017 και με 80-100€ έβρισκες μόνο πανάθλια, βρώμικα δωμάτια, συχνά με κοινόχρηστο μπάνιο. Δυστυχώς η διαμονή είναι πανάκριβη στη ΝΥ. Για κάρτα η καλύτερη λύση είναι η Revolut. Προφανώς και οι δικές σας ελληνικές κάρτες θα δουλεύουν και μπορείς να τις έχεις για backup, απλά θα έχουν αυξημένες προμήθειες και δε συμφέρουν. Με το μετρό μπορείς να πας στο 90+% όσων θα θελήσεις να πας. Και στα 2 μεγάλα αεροδρόμια έχει τρένο για να πας στην πόλη. Στο YouTube μπορείς να δεις και βίντεο από άτομα που έκαναν τις διαδρομές ώστε να σου είναι γνώριμο το μέρος. Για φαγητό έχει εξαιρετικά μαγαζιά που πληρώνεις με τη λίβρα. Συνήθως είναι 24ωρα και έχουν ότι φαγητό μπορείς να φανταστείς. Γενικά η διαμονή και το φαγητό είναι ακριβά. Ακόμη και το fast food είναι ακριβό για τα ελληνικά δεδομένα. Central Park είναι must. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα