Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 13/2/2023 στις 11:37 ΜΜ, stormrain είπε

Παιδες ερωτηση τεχνικη: Ταξιδευω το για Μιλανο με Ryanair και επιστρεφω με EasyJet. Εκανα το check in στην Ryan μεσω του App, εβαλα αριθμο διαβατηριου και ολα καλα. Στην EasyJet δεν μου ζητησε διαβατηριο και εγινε θεωρητικα επισης κανονικα το check in. Ειναι λογικο να μη ζητα αριθμο διαβατηριου?

Επισης τα boarding pass τα δειχνουμε μεσω της εφαρμογης πλεον, σωστα?

Αν και δεν ξερω αν ταξιδεψες μεχρι τωρα και επειδη πεταξα με easy για μιλανο ειχα την ιδια απορια με σενα, τελικα οντως δεν χρειαστηκε και ακομα μου φαινεται παραξενο γτ οπου και αν εχω ταξιδεψει εντος  ΕΕ με aegean η ryan στο τσεκιν μου το ειχε ζητησει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Για αυτο το Σαββατο ελεγα να πω, οποτε υποθετω το κομματι κινησης θα το αποφυγω (αν συμπερανω απο ελληνικα δεδομενα)... 

χειροτερα ειναι οποτε πας εχει οριο ταχυτητας στην ολλανδια ΕΟ τα.....100χλμ/ωρα*. Εγω παντα ακομα και καθημερινες ξεκιναω πολυ πρωι π.χ 6.30 για να γλιτωσω κινηση. Να ξερεις οτι Βελγιο πριν τα συνορα με ολλανδια για καμμια 20 χλμ απο 3 λωριδες γινονται 2 με τη μια σχεδον παντα να πιανουν φορτηγα/τροχοσπιτα που πηγαινουν αργα. Αν ξεκινησεις πρωι απο Βελγιο και κατορθωσεις να περασεις τα συνορα χωρις κινηση τοτε γενικα κινηση θα βρεις μονο οταν φτασεις κοντα σε πολη. Αμστερνταμ και ιχ δε πανε μαζι (το ξεχνας απλα)

*during daytime between 06:00 and 19:00 100 km/h, at nighttime between 19:00-06:00 120 or 130 km/h

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1

• Moderators
1 ώρα πριν, Menelaos83 είπε

Αν και δεν ξερω αν ταξιδεψες μεχρι τωρα και επειδη πεταξα με easy για μιλανο ειχα την ιδια απορια με σενα, τελικα οντως δεν χρειαστηκε και ακομα μου φαινεται παραξενο γτ οπου και αν εχω ταξιδεψει εντος  ΕΕ με aegean η ryan στο τσεκιν μου το ειχε ζητησει.

Ταξιδεψα, πραγματι ετσι ακριβώς ειναι. Άβυσσος η easy :lol:

5 λεπτά πριν, yanis13 είπε

Εχετε καποια low budget προταση για Ευρωπη;

Περιοδος Ιουλιος-Αυγουστος.

Ευρωπη: Μαλτα Πορτογαλια και αν θες δροσια Ρουμανια

Εκτος: Τουρκια

• Thanks 1

Σκεφτομαι να κλεισω ενα ταξιδι Βαρκελωνη αρχες προς τα μεσα Απριλιου (7-13/4). Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι στις 9/4 ειναι το δικο τους Πασχα, μια εβδομαδα πριν το δικο μας. Ειναι καποιος που εχει εμπειρια να μου πει αν εκεινες τις μερες τα μουσεια/εστιατορια/διαφοροι χωροι που θα επισκεφτουμε ειναι ανοιχτα? Μην καταληξω και παω 6 μερες και τις 3 λογω αργιας να μην εχω τι να κανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε

Ευρωπη: Μαλτα Πορτογαλια και αν θες δροσια Ρουμανια

Εκτος: Τουρκια

Αξιζει η Μαλτα γενικα; Εχω ακουσει καλα λογια, αλλα κατι δε με πειθει!

Πορτογαλια εννοεις Λισαβονα ή κατι αλλο; Αν εννοεις Λισαβονα, θεωρειται low budget; Γιατι οταν ειχα δει μια φορα αεροπορικα, εσφαζαν!

Επεξ/σία από yanis13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mαλτα ειναι τελεια και φθηνα. Εχω κανει διακοπες και το ...ξανασκεφτομαι. Αν δεις αεροπορικα εχει καλες τιμες.

Γλωσσα με αγγλικα δε θα εχεις θεμα. Φαγητο; Ιταλικο! Και σε καλες τιμες

εχει επισης αρκετα μερη να επισκεφτεις στο (μεγαλο) νησι καστρο αρχ χωρους. Aν βαρεθεις παιρνεις να καραβακι να πας σε ενα απο τα απεναντι νησακια (μαστ)

Οι παραλιες δεν ειναι οι ελληνικες (αρκετες εχουν βραχια) αλλα η θαλασσα ειναι η ...ιδια. Εχει πολλα ξενοδοχεια, δε θα δυσκολευτεις να βρεις μερος.

πορτογαλλια Algarve και πορτο οχι πρωτευουσα (ή πηγαινε εκει για 1-2 ημερες και μετα νοικιασε ιχ να φυγεις)

Ολα τα παραπανω αναφερονται σε low budget

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω αν ειναι το κατάλληλο θέμα, αλλα εχω κλεισει ενα ταξίδι για την Πεμπτη 16/03 στο Αμστερνταμ. Σήμερα ειδα οτι εχουν απεργία οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, η aegean ακυρωσε τις πτησεις της αλλα εγω που ταξιδευω με transavia μου είπαν πως δεν εχουν καποια ενημέρωση για ακυρωση το ίδιο ειπαν και σε γνωστό μου που ταξιδευει με air france. τι ισχυει ακριβώς, παιζει να γίνουν οι πτήσεις ;

Επεξ/σία από 12mats

1 ώρα πριν, 12mats είπε

Δεν ξέρω αν ειναι το κατάλληλο θέμα, αλλα εχω κλεισει ενα ταξίδι για την Πεμπτη 16/03 στο Αμστερνταμ. Σήμερα ειδα οτι εχουν απεργία οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, η aegean ακυρωσε τις πτησεις της αλλα εγω που ταξιδευω με transavia μου είπαν πως δεν εχουν καποια ενημέρωση για ακυρωση το ίδιο ειπαν και σε γνωστό μου που ταξιδευει με air france. τι ισχυει ακριβώς, παιζει να γίνουν οι πτήσεις ;

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος:

https://m.aia.gr/el/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της συμμετοχής του προσωπικού των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (καθώς και άλλων συλλόγων της ΥΠΑ) στην 24ωρη  γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ, στις 16 Μαρτίου 2023 δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από/προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τις 00.00 έως τις 23.59

Βέβαια πριν λίγο βγήκε ανακοίνωση από το υπουργείο εσωτερικών ότι η απεργία της ΑΔΕΔΥ κρίθηκε παράνομη:

https://www.ypes.gr/paranomi-i-apergia-tis-adedy/

16 λεπτά πριν, ioankav είπε

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος:

https://m.aia.gr/el/

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λόγω της συμμετοχής του προσωπικού των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (καθώς και άλλων συλλόγων της ΥΠΑ) στην 24ωρη  γενική απεργία της ΑΔΕΔΥ, στις 16 Μαρτίου 2023 δεν θα πραγματοποιηθεί καμία πτήση από/προς το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από τις 00.00 έως τις 23.59

Βέβαια πριν λίγο βγήκε ανακοίνωση από το υπουργείο εσωτερικών ότι η απεργία της ΑΔΕΔΥ κρίθηκε παράνομη:

https://www.ypes.gr/paranomi-i-apergia-tis-adedy/

Αυτή την ανακοίνωση βλέπω τώρα…άρα σημαίνει ότι δεν θα απεργήσουν;

51 λεπτά πριν, 12mats είπε

Αυτή την ανακοίνωση βλέπω τώρα…άρα σημαίνει ότι δεν θα απεργήσουν;

Η ΑΔΕΔΥ έβγαλε ανακοίνωση ότι η απεργία θα γίνει κανονικά. Οπότε φαντάζομαι ότι θα απεργησουν.

9 ώρες πριν, zmaskos είπε

Καλησπέρα παιδιά, ξέρει κανείς εάν Βουλγαρία περνάς με την ταυτότητα παλαιού τύπου, την χειρόγραφη;

Kανονικά όχι ,δεν περνάς.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...