panosdOUG Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, vamvakoolas είπε δυστηχως δεν υπαρχει πρεσβεια στην Ελλαδα μονο Ιταλια/Βελγιο... anyway το καλο ειναι οτι υπαρχει ελληνικο προξενειο εκει (στη χειροτερη πολη απο αποψη κινδυνων) https://www.mfa.gr/dimereis-sheseis-tis-ellados/tanzania/stoixeiax.html Μπορουν να αγορασουν πριν πανε e-sim να ειναι συμβατη με δικτυα τανζανιας (15-50 ευρ). Μονο δεδομενα αλλα στη σημερινη εποχη ποιος νοιαζεται για ομιλια... προσοχη στην ιατρικη φροντιδα: τα νοσοκομεια εκει δεν ειναι οτι καλυτερο και δεν ειναι σπανιο να στελνουν ασθενεις στη Κενυα. Οποτε να ελεγξει ταξιδιωτικη ασφαλιση. ΑΤΜ μονο εξω απο υποκαταστηματα τραπεζων για να βγαλουν τοπικο νομισμα. Να αποφευγουν πιστωτικη σε μαγαζια εξω (τοπικα) γιατι οι ντοπιοι το βλεπουν σα λαφυρο. Οποσδηποτε να δουν τι παιζει για πιστοποιητικα υγειας νομιζω οτι καποιες επαρχιες θελουν ονλαιν να συμπληρωσουν φορμα πριν πανε προσοχη με κουνουπια (βασιλευουν οι γνωστες τσε-τσε) ειδικα το βραδυ (κουνουπιερα αν πανε σε καποιο τοπικο σπιτι και οχι με κλιματιστικο/ξενοδοχειο). Σε ευχαριστώ πολύ σίγουρα θα φανούν χρήσιμες οι πληροφορίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Γεια σε όλους, θελουμε να πάμε Λονδίνο οικογενειακώς (δυο παιδιά 16 και 13). Αυτη η αεροπορική εταιρεία η Wizz τι είναι; Μου την βγάζει το sky scanner και δεν έχω ιδέα, δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2023 49 λεπτά πριν, netagra είπε Γεια σε όλους, θελουμε να πάμε Λονδίνο οικογενειακώς (δυο παιδιά 16 και 13). Αυτη η αεροπορική εταιρεία η Wizz τι είναι; Μου την βγάζει το sky scanner και δεν έχω ιδέα, δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων. Εταιρία με αεροπλάνα είναι που πάει και Λονδίνο.Μια λίγο χειρότερη ryanair. Καινούργια αεροπλάνα ,στενά,προσοχή σε διαστάσεις αποσκευών.Φτηνές τιμές,μερικές φορές έχει καθυστερήσεις.Μην κλείσεις μεσω skyscanner αλλά απευθείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 2 ώρες πριν, netagra είπε Γεια σε όλους, θελουμε να πάμε Λονδίνο οικογενειακώς (δυο παιδιά 16 και 13). Αυτη η αεροπορική εταιρεία η Wizz τι είναι; Μου την βγάζει το sky scanner και δεν έχω ιδέα, δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων. Σκέψου σε ποιο αεροδρόμιο προσγειώνεσαι, τι ώρα, και πώς θα φτάσεις από εκεί στο σημείο που θα μένεις. Το ίδιο και στην επιστροφή σου. Μπορεί τα λεφτά που θα γλιτώσεις στα αεροπορικά να τα πληρώσεις κερατιάτικα σε ταξί αναλόγως των συνθηκών. Κατά τα άλλα, με Wizz δεν έχω πετάξει, αλλά είναι γνωστή και ξέρω διαφόρους που έχουν πετάξει. Φτηνή εταιρεία με τα καλά και τα κακά της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 3 ώρες πριν, netagra είπε Γεια σε όλους, θελουμε να πάμε Λονδίνο οικογενειακώς (δυο παιδιά 16 και 13). Αυτη η αεροπορική εταιρεία η Wizz τι είναι; Μου την βγάζει το sky scanner και δεν έχω ιδέα, δεν θα ήθελα να βρεθώ προ εκπλήξεων. Την έχω χρησιμοποιήσει αρκετές φορές για να πάω Λονδίνο, Βιέννη και Abu Dhabi. Την πρώτη φορά που την πήρα νομίζω Αύγουστος 2018 για Λονδίνο, είχε καθυστέρηση 5 ώρες. Είχα πάει για τουρισμό οπότε δε με ένοιαζε να καθυστερήσω και δεν είχα ξενοδοχεία κλπ να με περιμένουνε γιατί με φιλοξενεί συγγενής οπότε μου έκατσαν τέλεια τα 600€ της αποζημίωσης. Όλες οι υπόλοιπες πτήσεις δεν είχαν καθυστερήσεις και γενικά αν διαβάσεις καλά τις πολιτικές των αποσκευών δε θα έχεις θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Gatwick βγάζει, ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Το site της Wizz βγάζει πολύ πιο ολοκληρωμένες επιλογές για τις αποσκευές για όλους μας και σε καλύτερες τιμές, και σας ευχαριστώ και γι αυτό. Προσπαθώ να ξεπεράσω τον φόβο μου για την ταλαιπωρία, ευτυχώς τα παιδιά είναι και τα δύο θηρία και δεν τα φοβάμαι, αλλά έχω την εντύπωση ότι το Gatwick έχει άριστη ανταπόκριση για το κέντρο του Λονδίνου. Με λίγα λόγια αν το κλείσω έτσι με αεροπορικά και ξενοδοχείο μόνος μου βγαίνει για 4 άτομα με τα τραίνα από το Gatwick γύρω στα 2500 ευρώ όταν ο Μάνεσης ζητάει για ένα πούλμαν παραπάνω, καλύτερες αεροπορικές εταιρείες βέβαια και το ίδιο ξενοδοχείο 3500 ευρώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2023 10 ώρες πριν, netagra είπε Gatwick βγάζει, ευχαριστώ για τα μηνύματά σας. Το site της Wizz βγάζει πολύ πιο ολοκληρωμένες επιλογές για τις αποσκευές για όλους μας και σε καλύτερες τιμές, και σας ευχαριστώ και γι αυτό. Προσπαθώ να ξεπεράσω τον φόβο μου για την ταλαιπωρία, ευτυχώς τα παιδιά είναι και τα δύο θηρία και δεν τα φοβάμαι, αλλά έχω την εντύπωση ότι το Gatwick έχει άριστη ανταπόκριση για το κέντρο του Λονδίνου. Με λίγα λόγια αν το κλείσω έτσι με αεροπορικά και ξενοδοχείο μόνος μου βγαίνει για 4 άτομα με τα τραίνα από το Gatwick γύρω στα 2500 ευρώ όταν ο Μάνεσης ζητάει για ένα πούλμαν παραπάνω, καλύτερες αεροπορικές εταιρείες βέβαια και το ίδιο ξενοδοχείο 3500 ευρώ. Διαβατήρια μην ξεχάσετε.Tρένα κλπ εμένα μου κλείνουν απο το https://trainsplit.com/ κάποια στιγμή που το κοίταζα ήταν πιο φτηνά απο πχ https://www.greateranglia.co.uk/ που έκλεινα μονος μου.Επίσης να κοιτάς και τις απεργίες. Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
netagra Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Ευχαριστώ για τα χιντ. Διαβατήρια τα δυο είναι έτοιμα, τα αλλά δυο περιμένουν να εξυπηρετηθούν αυτή τη στιγμή στο αστυνομικό τμήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Καλησπερα σας, ψαχνω προτασεις για μονοημερη εκδρομη οδικως ή μια διανυκτέρευση απο Αθηνα, τι λετε; Μαιναλο, Ζηρεια καλαβρυτα ναυπλιο χαλκιδα εχω παει. Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, trelomam είπε Καλησπερα σας, ψαχνω προτασεις για μονοημερη εκδρομη οδικως ή μια διανυκτέρευση απο Αθηνα, τι λετε; Μαιναλο, Ζηρεια καλαβρυτα ναυπλιο χαλκιδα εχω παει. Ευχαριστω Αράχωβα. Εύκολος, γρήγορος δρόμος (λιγότερο από δύο ώρες) πολλές δραστηριότητες (Χιονοδρομικό Παρνασσού, καφέ στην Αράχωβα, βόλτα Γαλαξείδι, πηγές κρύας Λιβαδειά, Αρχαιολογικός χώρος Δελφών κλπ) Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2023 από enlightened Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Ευχαριστω εχω παει σε ολα οσα λες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, trelomam είπε Ευχαριστω εχω παει σε ολα οσα λες. Τι ακριβώς ζητάς - Βουνό, θάλασσα; Τι μπάτζετ έχεις; Πόσες ώρες μαξ θες να ταξιδέψεις; Πες μας περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2023 On 28/02/2023 at 20:54, panosdOUG said: Καλησπέρα Στις 16 Μαρτίου θα πάει φιλικό ζευγάρι στη Ζανζιβάρη (Τανζανία) Θα ήθελα αν έχει κάποιος εμπειρία με τέτοιο ταξίδι συμβουλές κυρίως για. Ασφάλεια ( έχουν κάνει premium στη revolut είναι αρκετό η υπάρχει κάποια καλύτερη υπηρεσία?) Τηλεφωνία ( τι ισχύει εκεί) Οποιαδήποτε συμβουλή για αποφυγή απάτης η οποιουδήποτε προβλήματος έκει Διαβατήρια χαρτιά υπάρχουν όλα από όσο γνωρίζω αλλά αν χρειάζεται κάτι πιο περίεργο Φυσικά θα βοηθούσε. Και γενικά οποίος μπορείς να βοηθήσει με παρόμοια εμπειρία θα ήταν καλό για αυτούς. Ευχαριστώ πολύ ειχα παει τανζανια για το kilimanjaro. α.διαβατηριο ολα οκ. πληρωνεις 50 ευρω visa οταν φτασεις. ιδιωτικη ασφαλεια οσο θυμαμαι ειχα κανει σε ιδιωτικη εταιρεια για βουνα λογω οτι το kilimanjaro ειναι σχεδον 6000 μετρα βουνο. ειχα πληρωσει τα βασικα με δολλαρια και ειχα βγαλει λιγο συναλλαγμα εκει. καρτα sim αγορασα απευθειας απο εκει με κοστος κατι λιγοτερο απο 10 δολλαρια και ειχε μεσα καμποσα giga. με το διαβατηριο την πηρα. μπορεις αν θες τυπικα για το θεμα των κουνουπιων να παρεις ενα jungle https://www.pharmadvice.gr/el/products/jungle-formula-maximum-original-spray-irf4-75ml?gclid=Cj0KCQiA9YugBhCZARIsAACXxeIbDT_nizGoXt8t1Emp0Xd1VvgADwJbgAaqrkD2mmVcbQRClnsbzBUaAq2eEALw_wcB στην δυνατη του μορφη που εχει και deet μεσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomam Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, enlightened είπε Τι ακριβώς ζητάς - Βουνό, θάλασσα; Τι μπάτζετ έχεις; Πόσες ώρες μαξ θες να ταξιδέψεις; Πες μας περισσότερες πληροφορίες για να σε βοηθήσουμε καλύτερα 1 λεπτό πριν, trelomam είπε Εχεις δικιο, 3-4 ωρες το πολυ οδικως, βουνο αλλα οχι χιονια χρηματα εκτος βενζινης 100 χωρις διανυκτερευση και με διανυκτερευση 200-250.δυο ατομα Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2023 από trelomam Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trelomam Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2023 Στις 5/3/2023 στις 9:00 ΠΜ, trelomam είπε Πατρα δεν έχω παέι ποτέ, έχει κάποιο ενδιαφερον για εκδρομη/διανυκτερευση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα