Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, pavlos1908 είπε

50+50 εννοεις; Απο Κρητη για Βαρκελωνη;

Έχω πάει με λιγότερα απο 50€ πήγαινε έλα απο Αθήνα με Vuelin. Σύνολικα. Σίγουρα το καλοκαίρι βάζουν περισσότερες πτήσεις με πολυ χαμηλότερες τιμές.

Επεξ/σία από G.bar
  • Thanks 1
  • Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Θελω να παω για τωρα αναμεσα Χριστούγεννα με προτοχρωνια στην disneyland μονο οικογενειακος 4 ατομα τα παιδια ειναι 12 και 10.

Στειλτε μου γραφειο που αναλαμβανει οικονομικο η πως να το κανω ?

Ειμαι απο Βολο

Δημοσ.

Βαρκελώνη τέλος Φεβρουαρίου λέει;

Γενικα ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη πόλη;

Υπαρχει δυνατότητα για ενα γρηγορο ταξιδι 4 μέρες σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη και στα τοπ είναι Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη. 

Κατανοω πως είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους, αλλά τείνω προς Βαρκελώνη για διάφορους λόγους. 

Εχει πράγματα να κάνεις και να δεις ή θα βαρεθουμε;

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Η Βαρκελώνη είναι πανέμορφη. Έχει πολλά πράγματα να δεις. Μουσεία, πάρκα, ναούς. 4 μέρες είναι οριακά για να πεις ότι βλέπεις τα sos.

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εχεις να προτεινεις καποια πραγματα να κανουμε για να οργανωσω λιγο τις ημερες μας εκει;

Δημοσ.

Τα σίγουρα είναι η Sagrada Familia, το Parc Guell και το Μουσείο Πικάσο.

Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς το Casa Batlló ή το Casa Milà (ή και τα δύο αν έχεις χρόνο). Το Camp Nou είναι πολύ εντυπωσιακό ακόμα κι αν δεν ασχολείσαι με το σπορ και μετά ανάλογα τον καιρό μια βόλτα στη Barceloneta και στον λόφο που βλέπεις όλη την πόλη από ψηλά. 

Γενικότερα είναι τόσο όμορφη πόλη που και βόλτες στους πεζόδρομους και στις γειτονιές της να κάνεις θα σου αρέσει πολύ. Ο κόσμος είναι φιλικός και έχουν πολύ ενδιαφέρουσα κουζίνα.

Δημοσ.

Φανταστικη πολη η Βαρκελωνη απλα θα προτεινα να παει ο φιλος προς ανοιξη καλοκαιρι. Εχει φανταστικους υπαιθριους χωρους/ αξιοθεατα τα οποια με καλο καιρο ειναι απολαυση. Οχι οτι δεν θα περασει καλα Φεβρουαριο. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, merkon είπε

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Εχεις να προτεινεις καποια πραγματα να κανουμε για να οργανωσω λιγο τις ημερες μας εκει;

ματσάκι στο καμπ νου 😅

Στις 13/12/2022 στις 3:23 ΜΜ, james9tito είπε

Για Λονδίνο μπορω να βγαλω oyster card προπληρωμενη πριν παω? Ειναι η πιο συμφερουσα λυση ή κανω λαθος?

Μην βγάλεις τπτ, με την κάρτα σου θα πληρώνεις κάθε φορά που μπαίνεις στο μετρό και στο λεωφορείο. Το ίδιο βγαίνει πάνω κάτω.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, katergaris79 είπε

Τα σίγουρα είναι η Sagrada Familia, το Parc Guell και το Μουσείο Πικάσο.

Θα σου πρότεινα να επισκεφτείς το Casa Batlló ή το Casa Milà (ή και τα δύο αν έχεις χρόνο). Το Camp Nou είναι πολύ εντυπωσιακό ακόμα κι αν δεν ασχολείσαι με το σπορ και μετά ανάλογα τον καιρό μια βόλτα στη Barceloneta και στον λόφο που βλέπεις όλη την πόλη από ψηλά. 

Γενικότερα είναι τόσο όμορφη πόλη που και βόλτες στους πεζόδρομους και στις γειτονιές της να κάνεις θα σου αρέσει πολύ. Ο κόσμος είναι φιλικός και έχουν πολύ ενδιαφέρουσα κουζίνα.

Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις σου, τις εχω υποψη και θα τις συμπεριλαβω στο πλανο των ημερων

2 ώρες πριν, james9tito είπε

Φανταστικη πολη η Βαρκελωνη απλα θα προτεινα να παει ο φιλος προς ανοιξη καλοκαιρι. Εχει φανταστικους υπαιθριους χωρους/ αξιοθεατα τα οποια με καλο καιρο ειναι απολαυση. Οχι οτι δεν θα περασει καλα Φεβρουαριο. 

Η αληθεια ειναι πως εχουμε κοιταξει και αλλους προορισμους οπως αναφερθηκε και πιο πανω, τα εισιτηρια για Βαρκελωνη ειναι απο τα πιο φθηνα ομως για εκεινες τις ημερες (£70 απο το ΗΒ πηγαινε ελα)

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω κλείσει εισιτήρια για Βουδαπέστη από το Kiwi, είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω εξωτερικό.

Γίνεται να προστεθεί επιπλέον χειραποσκευή σε ένα από τα δύο άτομα μέσω του Kiwi?

Γνωρίζει κάποιος πόσο χρεώνεται κάτι τέτοιο στο αεροδρόμιο;

Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 11:21 ΜΜ, Capitano711 είπε

Καλησπέρα,

Έχω κλείσει εισιτήρια για Βουδαπέστη από το Kiwi, είναι η πρώτη φορά που ταξιδεύω εξωτερικό.

Γίνεται να προστεθεί επιπλέον χειραποσκευή σε ένα από τα δύο άτομα μέσω του Kiwi?

Ρίξε μια ματιά εδώ που έχουν διάφορες περιπτώσεις σχετικά με τις αποσκευές ή μίλα μαζί τους

https://www.kiwi.com/en/?stopNumber=0~true&sortBy=price&inboundDate=no-return&outboundDate=2023-01-01&destination=-&origin=-&help=%2Ffaq%2Fadding-or-changing-baggage-175%2F

Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 9:21 ΜΜ, Capitano711 είπε

Καλησπέρα,

Λάθος που έκλεισες μέσω πρακτορείου.Αν είχες κλείσει κατευθείαν απο αεροπορική θα έμπαινες στην σελίδα της και θα έβλεπες πόσο στοιχίζει και θα αγόραζες αποσκευες άμεσα.

Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 9:21 ΜΜ, Capitano711 είπε

Καλησπέρα,

Η εμπειρια μου με την Kiwi συγκεκριμενα μερικους μηνες πριν - τον Αυγουστο - δυστυχως ειναι η χειροτερη που ειχα ποτε.

Δε μας ενημερωσαν ποτε για το οτι πρεπει να κρατησουμε τις θεσεις που θα θελαμε εντος συγκεκριμενου χρονικου διαστηματος πριν την πτηση με αποτελεσμα να κατσουμε σε εντελως διαφορετικες θεσεις μεταξυ μας εφοσον μας εγινε αυτοματο allocation των θεσεων, παρολο που ειχαμε πληρωσει priority και θεσεις κατα την αγορα των εισιτηριων.

Το customer support τους αποδειχθηκε απλα απαραδεκτο, απαντησαν στα μηνυματα μας μετα απο περιπου 1 μηνα και οταν ζητησα αποζημιωση για το Priority και για τις θεσεις που ειχαμε αγορασει αλλα το συστημα τους μας ειχε μπλοκαρει και δεν μας αφηνε να κλεισουμε θεσεις με αποτελεσμα να τις χασουμε, δεν απαντησαν ποτε.

Απαραδεκτη εμπειρια και δεν θα τους προτιμησω ποτε ξανα

• Like 1
Δημοσ.
Στις 20/12/2022 στις 12:25 ΜΜ, merkon είπε

Βαρκελώνη τέλος Φεβρουαρίου λέει;

Γενικα ποια η γνώμη σας για την συγκεκριμένη πόλη;

Υπαρχει δυνατότητα για ενα γρηγορο ταξιδι 4 μέρες σε κάποια ευρωπαϊκή πόλη και στα τοπ είναι Βουδαπέστη, Κοπεγχάγη, Άμστερνταμ, Βαρκελώνη. 

Κατανοω πως είναι εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους, αλλά τείνω προς Βαρκελώνη για διάφορους λόγους. 

Εχει πράγματα να κάνεις και να δεις ή θα βαρεθουμε;

Βαρκελωνη Τελη Φλεβαρη ειναι σαν αρχες Απριλιου εδω...καιρικα!! που σημαινει κυκλοφορεις στο δρομους ανετα !!! Το γεγονος οτι εχουν μεγαλωσει λιγο οι μερες ειναι αβατζο!

Επιπλεον λαβε υποψιν σου οτι τοτε ειναι το Καρναβαλι και οι Εκδηλωσεις Αποκριας.......που αν εισαι και τυχερος και συμπεσεις με τις ημερες εορτασμου της πολυουχου της πολης Αγιας Ευλαλιας.....Εχει ενα τοσο φαντασμαγορικο προγραμμα Εβδομαδας με υπαιθριες εκδηλωσεις....που ολα τα Gaudi....θα περασουν σε 2η και 3η μερα!!

Κανονισε να εισαι Αποκρια εκει γιατι οι Καταλανοι του δινουν και καταλαβαινει με Εκδηλωσεις Παρελασεων κλπ κλπ που δεν φανταζεσαι καν!

Ειμουν το 2018 και ομολογω οτι δεν εχω ξαναδει τετοια Φιεστα!!! (Δωρεαν και Υπαιθρια) απλα να ξερεις κανουν πολυ φασαρια!!!!

Τα πυροτεχνηματα και οι μπαλωθιες των Κρητικων φανταζουν......Τιποτα σε αυτο που γινεται τοτε στην Βαρκελωνη το εννοω!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...