xgol Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Στις 11/11/2022 στις 1:46 ΜΜ, jimmysss! είπε Καλησπερα. 1)Για Ζυρίχη Δεκεμβριο εχει να προτεινει κανεις εκδρομουλες και thinks to do? Διαρκεια διαμονης γυρω στις 5 μερες 2)Επισης προτεινομενη εκδρομη για κανενα σκ για αντροπαρεα κοντα αθηνα σχετικα που να συνδιαζεται με καμια δραστηριοτητα (πχ ραφτινγκ) Σιγουρα το Kunstmuseum και τον ζωολογικο κηπο. 2 μερες ζυριχη μετα άλλαξε πολη/πήγαινε στα βουνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmysss! Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 9 ώρες πριν, xgol είπε Σιγουρα το Kunstmuseum και τον ζωολογικο κηπο. 2 μερες ζυριχη μετα άλλαξε πολη/πήγαινε στα βουνα. Σκεφτόμουν για Βασιλεια καμια μονοημερη αλλα πρεπει να προσθεσω και τιποτα αλλο λογικα.. (για σκι δεν ειμαστε γτ φανταζομαι θα ειναι πανακριβα...) Εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο απο "βουνα" ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Στις 19/11/2022 στις 10:27 ΠΜ, Lotof είπε Έχουμε κάνα γνωστή για τα εστιατόρια στα Ζαγοροχώρια ; Έχω καταλήξει σε κάποια και θα ήθελα την γνώμη σας. Δεν είμαι γνώστης, αλλά επειδή επισκέφθηκα πρόσφατα την περιοχή, για πες σε ποια έχεις καταλήξει, μπας και έτυχε να τα επισκεφθώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lotof Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, kalogeros είπε Δεν είμαι γνώστης, αλλά επειδή επισκέφθηκα πρόσφατα την περιοχή, για πες σε ποια έχεις καταλήξει, μπας και έτυχε να τα επισκεφθώ. Βιργινία στους Ασπραγγελους Θουκιδιδης στο καπεσοβο. Λιθος στο Διλοφο. Κουκουνάρη για πρωινό στο Πάπιγκο. Εν άριστη, αρτοζη, iris και στη στερνα οι επιλογές για καφέ. Εσυ σε ποια έφαγες ; Αν θες γράψε both good n bad. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2022 από Lotof Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xgol Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, jimmysss! είπε Σκεφτόμουν για Βασιλεια καμια μονοημερη αλλα πρεπει να προσθεσω και τιποτα αλλο λογικα.. (για σκι δεν ειμαστε γτ φανταζομαι θα ειναι πανακριβα...) Εχεις να προτεινεις τιποτα αλλο απο "βουνα" ; Τσερματ, Γκριντελβαλντ, Ιντερλακεν, ορεξη μα χεις. Αξιζει να τσεκαρεις απο γιουτουμπ καποια μερη που θα θελες να δεις. Μετα Λωζανη, Γενευη ειναι επισης καλες επιλογες. Οσο για τη Ζυριχη, ειναι ισως η τοπ πολη να μενει καποιος στον κοσμο, αλλα οχι λογω της ομορφιας της. Γενικα Ελβετια = Βουνά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, Lotof είπε Βιργινία στους Ασπραγγελους Θουκιδιδης στο καπεσοβο. Λιθος στο Διλοφο. Κουκουνάρη για πρωινό στο Πάπιγκο. Εν άριστη, αρτοζη, iris και στη στερνα οι επιλογές για καφέ. Εσυ σε ποια έφαγες ; Αν θες γράψε both good n bad. Στον Αρτόζη ξεκινήσαμε να πάμε το πρώτο βράδυ για τσίπουρο (μέναμε Βίτσα) αλλά ήταν τελείως άδειο και τελικά δεν καθίσαμε. Στο κουκουνάρι στο Πάπιγκο επιχειρήσαμε δύο φορές να πάμε, αλλά γινόταν χαμός και δεν βρήκαμε να καθίσουμε. Ωραίο μαγαζί με πολύ cozy ατμόσφαιρα, αλλά είναι μικρό και χρειάζεται τύχη για να βρεις να κάτσεις. Αν θυμάμαι καλά, μέσα έχει 5-6 τραπέζια όλα κι όλα. Τα υπόλοιπα που αναφέρεις δεν τα γνωρίζω. Την πρώτη μέρα φάγαμε στο κανέλα και γαρύφαλλο στη Βίτσα. Τίμιο μαγαζί, αλλά αρκετά τσιμπημένες τιμές. Αν δεν είσαι λάτρης των μανιταριών, μην πας, δεν αξίζει. Τη δεύτερη μέρα φάγαμε στο τσιπουρομπερδέματα (επίσης στη Βίτσα). Ωραίο φαγητό (σούβλες, ψητά και μαγειρευτά) και πολύ καλές τιμές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2022 Καλησπερα,ενδιαφερόμαστε για τριήμερη διαμονή στα Τρίκαλα αρχές Δεκέμβρη,ειμαστε 2 και ενας μπέμπης.Εχετε υπόψιν καποιο ξενοδοχειο -διαμέρισμα? ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Ειμαι σε φάση προετοιμασίας για το ταξίδι με την οικογενεια στο Λονδινο και μιας και εχω να παω εξωτερικο 10 χρονια , εχω καποια ερωτηματα. Λονδινο κανω συνάλλαγμα ανταλλακτηριο, κανω αναληψη απο το λογαριασμο μου ή πληρωνω με την καρτα μου παντου? Τι ειναι πιο συμφερον απο πλευρας μετατροπης συναλλάγματος. Κατανοω οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο αλλα που θα μπορουσα να παω οικογενειακως για φαγητο στις 25 ή 26/12? To ξενοδοχειο ειναι κοντα στο Βρετανικο μουσείο οποτε θα βολευε κατι στην περιοχη , συνυπολογιζοντας και το οτι ειναι αργια , συγκοινωνιες κλπ Εφαρμογη για cab υπαρχει ωστε να μπορω να κλεινω χωρις ψαξιμο και χασιμο χρονου? Αυτα προς το παρον , ευχαριστω εκ των προτερων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, james9tito είπε Ειμαι σε φάση προετοιμασίας για το ταξίδι με την οικογενεια στο Λονδινο και μιας και εχω να παω εξωτερικο 10 χρονια , εχω καποια ερωτηματα. Λονδινο κανω συνάλλαγμα ανταλλακτηριο, κανω αναληψη απο το λογαριασμο μου ή πληρωνω με την καρτα μου παντου? Τι ειναι πιο συμφερον απο πλευρας μετατροπης συναλλάγματος. Κατανοω οτι δεν ειναι και το πιο ευκολο αλλα που θα μπορουσα να παω οικογενειακως για φαγητο στις 25 ή 26/12? To ξενοδοχειο ειναι κοντα στο Βρετανικο μουσείο οποτε θα βολευε κατι στην περιοχη , συνυπολογιζοντας και το οτι ειναι αργια , συγκοινωνιες κλπ Εφαρμογη για cab υπαρχει ωστε να μπορω να κλεινω χωρις ψαξιμο και χασιμο χρονου? Αυτα προς το παρον , ευχαριστω εκ των προτερων Καλύτερα σε συμφέρει να κάνεις revolut, την φορτώνεις σε ευρώ και όταν την χρησιμοποιείς επιλέγεις να πληρώνεις σε λίρες. Συγκοινωνίες δεν παίζουν ανήμερα τα χριστούγεννα, ενώ την επόμενη (boxing day ή st. Stephen's day) τα δρομολόγια είναι περιορισμένα. Tσέκαρε το TFL να δεις τι δουλεύει στις 26. Στην καλύτερη θα έχεις ένα δρομολόγιο ανά 30-40 λεπτά. Pubs και bars είναι κλειστά ανήμερα τα χριστούγεννα, ορισμένες pubs ανοίγουν μόνο για το μεσημέρι και από τις 14.00-15.00 και μετά έχουν κατεβάσει ρολά. Όσα εστιατόρια είναι ανοιχτά δουλεύουν κατά κύριο λόγο με στάνταρ εορταστικό μενού, και καλό είναι να κάνεις κράτηση από τώρα. Επίσης στις 25 κυρίως αλλά και στις 26, μουσεία, σόου, θέατρα είναι οι κλειστά ή περιορισμένα. Yπάρχουν αρκετά apps, uber και freenow είναι δύο που συστήνονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, Speculoos είπε Καλύτερα σε συμφέρει να κάνεις revolut, την φορτώνεις σε ευρώ και όταν την χρησιμοποιείς επιλέγεις να πληρώνεις σε λίρες. Συγκοινωνίες δεν παίζουν ανήμερα τα χριστούγεννα, ενώ την επόμενη (boxing day ή st. Stephen's day) τα δρομολόγια είναι περιορισμένα. Tσέκαρε το TFL να δεις τι δουλεύει στις 26. Στην καλύτερη θα έχεις ένα δρομολόγιο ανά 30-40 λεπτά. Pubs και bars είναι κλειστά ανήμερα τα χριστούγεννα, ορισμένες pubs ανοίγουν μόνο για το μεσημέρι και από τις 14.00-15.00 και μετά έχουν κατεβάσει ρολά. Όσα εστιατόρια είναι ανοιχτά δουλεύουν κατά κύριο λόγο με στάνταρ εορταστικό μενού, και καλό είναι να κάνεις κράτηση από τώρα. Επίσης στις 25 κυρίως αλλά και στις 26, μουσεία, σόου, θέατρα είναι οι κλειστά ή περιορισμένα. Yπάρχουν αρκετά apps, uber και freenow είναι δύο που συστήνονται. Εχω ηδη Revolut οποτε θα την φορτωσω και ειμαι οκ. Ελπιζω το προγραμμα του πρακτορειου που εκλεισα να εχει πραγματα να κανουμε για 25-26, υποθετω κατι θα εχουν κανονισει. Απλα λογω παιδιων θα ηθελα να κανω κρατηση να παμε να κατσουμε να φαμε ή ακομη και στο ξενοδοχειο που μενουμε, δεν ξερω αν εχει κατι για τις μερες , θα στειλω και σε αυτους ενα e mail . Ειμαι ψυχαναγκαστικος lvl1000 , οποτε με εχει πιασει ενα αγχος να τα κανονισω ολα απο τωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Natm Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπέρα. Έχουμε κλείσει παρέα 7 ατόμων Χριστούγεννα στην Τσαγκαράδα. Ερώτηση: καλές προτάσεις για φαγητό, κυρίως για ανήμερα Χριστουγέννων; δεν μας πειράζει η απόσταση (αν δηλαδή χρειαστεί να μεταβούμε σε άλλα χωριά περιμετρικά του Πηλίου). Έτσι κι αλλιώς στη γύρα θα είμαστε συνεχώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2022 Καλησπερα, Ψαχνομαστε να παμε το καλοκαιρι (Αυγουστο) Βαρκελωνη, απο Κρητη, και ψαχνουμε αεροπορικα, αλλα παιζουν κατι τρελες τιμες τυπου 440€ πηγαινε-ελα μονο με Aegean, οι αλλες εταιρειες ειτε δεν υπαρχουν ειτε ειναι στον θεο. Γνωριζει κανεις αν συμβαινει αυτο επειδη ειναι νωρις και απλα θα υπαρξουν και αλλες εταιρειες που θα βαλουν δρομολογια; Ή θα πρεπει οντως να το χρυσοπληρωσουμε τοσο πολυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.bar Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Στις 7/12/2022 στις 2:00 ΜΜ, pavlos1908 είπε Καλησπερα, Ψαχνομαστε να παμε το καλοκαιρι (Αυγουστο) Βαρκελωνη, απο Κρητη, και ψαχνουμε αεροπορικα, αλλα παιζουν κατι τρελες τιμες τυπου 440€ πηγαινε-ελα μονο με Aegean, οι αλλες εταιρειες ειτε δεν υπαρχουν ειτε ειναι στον θεο. Γνωριζει κανεις αν συμβαινει αυτο επειδη ειναι νωρις και απλα θα υπαρξουν και αλλες εταιρειες που θα βαλουν δρομολογια; Ή θα πρεπει οντως να το χρυσοπληρωσουμε τοσο πολυ; Είναι νωρίς ακόμα. Ένα 50αρικο πήγαινε ελα στη χειρότερη υπολόγισε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlos1908 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, G.bar είπε Είναι νωρίς ακόμα. Ένα 50αρικο πήγαινε ελα στη χειρότερη υπολόγισε. 50+50 εννοεις; Απο Κρητη για Βαρκελωνη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2022 Ότι ταξίδι γίνεται από Αθήνα στα 300 ευρώ πχ από Κρήτη το υπολογίζεις στα 400+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα