Mr.kostas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα θέλω τα φώτα σας… την άλλη εβδομαδα ταξιδεύω και θα παω μιλανο για διακοπές και θα γυρίσω με wizz και επειδή θα γυρίσουμε με ψώνια θέλω να ρωτήσω επειδή θα τα έχω σε σακούλα επιτρέπεται πάνω στο αεροπλάνο να ‘χω σακούλα με ψώνια; Έχω πάρει το απλό εισιτήριο που περιλαμβάνει μόνο χειραποσκευή… Και επίσης επειδή έχω πάρει αυτό το εισιτήριο που έχει χειραποσκευή μόνο επιτρέπεται να έχω και μαζί μου τσάντα πλάτης ή πρέπει να πληρώσω επιπλέον; Γενικά εκτός από την χειραποσκευή αν έχω μια σακούλα σουπερμάρκετ με ψώνια και μια τσάντα στην πλάτη θα με χρεώσουν επιπλέον ή όχι; Και στο πήγαινε και στο έλα (πήγαινε Ryan air-ελα wizz) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Καλησπέρα, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ωραίο εστιατόριο στις Βρυξέλλες για ένα όμορφο δείπνο ένα βράδυ του Νοέμβρη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2022 37 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα θέλω τα φώτα σας… την άλλη εβδομαδα ταξιδεύω και θα παω μιλανο για διακοπές και θα γυρίσω με wizz και επειδή θα γυρίσουμε με ψώνια θέλω να ρωτήσω επειδή θα τα έχω σε σακούλα επιτρέπεται πάνω στο αεροπλάνο να ‘χω σακούλα με ψώνια; Έχω πάρει το απλό εισιτήριο που περιλαμβάνει μόνο χειραποσκευή… Και επίσης επειδή έχω πάρει αυτό το εισιτήριο που έχει χειραποσκευή μόνο επιτρέπεται να έχω και μαζί μου τσάντα πλάτης ή πρέπει να πληρώσω επιπλέον; Γενικά εκτός από την χειραποσκευή αν έχω μια σακούλα σουπερμάρκετ με ψώνια και μια τσάντα στην πλάτη θα με χρεώσουν επιπλέον ή όχι; Και στο πήγαινε και στο έλα (πήγαινε Ryan air-ελα wizz) Ναι θα πληρώσεις παραπάνω γιατί δεν έχεις μονο μια χειραποσκευή.Η πλάτης ειναι η χειραποσκευή.Βάλε και βαλίτσα καμπίνας γιατί στην πύλη θα σε χρεώσουν πολύ. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Καλησπέρα, έχει κάποιος να προτείνει κάποιο ωραίο εστιατόριο στις Βρυξέλλες για ένα όμορφο δείπνο ένα βράδυ του Νοέμβρη; http://chezleon.be παραδοσιακη Βελγικη κουζινα (μηδια) αλλα με συγχρονες εκδοχες. Αν δε κανω λαθος εχω δοκιμασει σχεδον ολο το μενου. Μαστ η μπυρα του μαγαζιου. Ενναλλακτικα για πιο γκουρμε αλλα πιο εντυπωσιακο δειπνο https://www.atomiumrestaurant.be/en/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Καλησπέρα θέλω τα φώτα σας… την άλλη εβδομαδα ταξιδεύω και θα παω μιλανο για διακοπές και θα γυρίσω με wizz και επειδή θα γυρίσουμε με ψώνια θέλω να ρωτήσω επειδή θα τα έχω σε σακούλα επιτρέπεται πάνω στο αεροπλάνο να ‘χω σακούλα με ψώνια; Έχω πάρει το απλό εισιτήριο που περιλαμβάνει μόνο χειραποσκευή… Και επίσης επειδή έχω πάρει αυτό το εισιτήριο που έχει χειραποσκευή μόνο επιτρέπεται να έχω και μαζί μου τσάντα πλάτης ή πρέπει να πληρώσω επιπλέον; Γενικά εκτός από την χειραποσκευή αν έχω μια σακούλα σουπερμάρκετ με ψώνια και μια τσάντα στην πλάτη θα με χρεώσουν επιπλέον ή όχι; Και στο πήγαινε και στο έλα (πήγαινε Ryan air-ελα wizz) Αν έχεις το απλό εισιτήριο, τσάντα πλάτης (μικρή τσάντα) μόνο. Η προσθήκη priority, σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις μικρή βαλίτσα (χειραποσκεύη) επιπλέον από την πλάτης. Είναι θολό το τι θεωρεί ο καθένας χειραποσκευή, αλλά σε γενικές γραμμές είναι αυτό που προανέφερα. Ανάλογα το προσωπικό που θα πετύχεις, μπορεί να σε αφήσουν να πάρεις και σακούλα έξτρα από τα παραπάνω. Ένας τρόπος να αυξήσεις τις πιθανότητες, είναι η σακούλα των duty free. Αλλά είναι ρίσκο και κανείς δεν μπορεί να στο πει με βεβαιότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr.kostas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Είναι το απλό εισιτήριο που έχω πάρει που περιλαμβάνει χειραποσκευή 40χ20χ25… ενταξει θα το ρισκάρω αλλιως θα πληρώσω παραπάνω… να ρωτήσω και κάτι άλλο εντελώς άσχετο… επειδή δεν ξερω αν και η ερώτηση μου θα είναι χαζή θέλω να μάθω αν οι μπριζες τους είναι ίδιες με τις δικιες μας ξέρεις για το φορτιστή τπτ κινητού? Για την Ιταλία-μιλανο 2 ώρες πριν, csontheline είπε Αν έχεις το απλό εισιτήριο, τσάντα πλάτης (μικρή τσάντα) μόνο. Η προσθήκη priority, σου δίνει την δυνατότητα να πάρεις μικρή βαλίτσα (χειραποσκεύη) επιπλέον από την πλάτης. Είναι θολό το τι θεωρεί ο καθένας χειραποσκευή, αλλά σε γενικές γραμμές είναι αυτό που προανέφερα. Ανάλογα το προσωπικό που θα πετύχεις, μπορεί να σε αφήσουν να πάρεις και σακούλα έξτρα από τα παραπάνω. Ένας τρόπος να αυξήσεις τις πιθανότητες, είναι η σακούλα των duty free. Αλλά είναι ρίσκο και κανείς δεν μπορεί να στο πει με βεβαιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 εχει κανεις καμμια συμβουλη για ...Χιλη; θα ειμαι σαντιαγκο και Βορρα (εκικε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 35 λεπτά πριν, Mr.kostas είπε Είναι το απλό εισιτήριο που έχω πάρει που περιλαμβάνει χειραποσκευή 40χ20χ25… ενταξει θα το ρισκάρω αλλιως θα πληρώσω παραπάνω… να ρωτήσω και κάτι άλλο εντελώς άσχετο… επειδή δεν ξερω αν και η ερώτηση μου θα είναι χαζή θέλω να μάθω αν οι μπριζες τους είναι ίδιες με τις δικιες μας ξέρεις για το φορτιστή τπτ κινητού? Για την Ιταλία-μιλανο ιδιες μπριζες έχουμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
csontheline Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Mr.kostas είπε Είναι το απλό εισιτήριο που έχω πάρει που περιλαμβάνει χειραποσκευή 40χ20χ25… ενταξει θα το ρισκάρω αλλιως θα πληρώσω παραπάνω… να ρωτήσω και κάτι άλλο εντελώς άσχετο… επειδή δεν ξερω αν και η ερώτηση μου θα είναι χαζή θέλω να μάθω αν οι μπριζες τους είναι ίδιες με τις δικιες μας ξέρεις για το φορτιστή τπτ κινητού? Για την Ιταλία-μιλανο Είναι ότι πιο ξεκάθαρο υπάρχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Λεμε για γιορτές εξωτερικό 2 ενηλικοι , 2 παιδια 12+8 ετων. Λονδίνο γιατί αγαπαμε Σερλοκ-Χαρυ Ποτερ ή Παρισι γιατι μας αρεσει ως χωρα. Οποτε χατηρι δε χαλαμε στις κορες και ξεκινω τον προγραμματισμο. Ταξιδευουμε και στους δυο προορισμους με διαβατηριο ή και μονο με ταυτότητα? Ξερω οτι οικονομικα στις γιορτες τα παντα ειναι πιο ακριβα . Τι θα προτεινατε και αν εχετε ορεξη και γιατι. Εχω πολλες ερωτησεις αλλα οκ σιγα σιγα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 27 λεπτά πριν, james9tito είπε Λεμε για γιορτές εξωτερικό 2 ενηλικοι , 2 παιδια 12+8 ετων. Λονδίνο γιατί αγαπαμε Σερλοκ-Χαρυ Ποτερ ή Παρισι γιατι μας αρεσει ως χωρα. Οποτε χατηρι δε χαλαμε στις κορες και ξεκινω τον προγραμματισμο. Ταξιδευουμε και στους δυο προορισμους με διαβατηριο ή και μονο με ταυτότητα? Ξερω οτι οικονομικα στις γιορτες τα παντα ειναι πιο ακριβα . Τι θα προτεινατε και αν εχετε ορεξη και γιατι. Εχω πολλες ερωτησεις αλλα οκ σιγα σιγα Aγγλία μονο διαβατήριο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2022 παρισι με ταυτοτητες λογω ηλικιων δειτε disneyland μονμπαρτη και ισως μια βολτα στο σικουανα ευκολα μετακινειστε παντου με μετρο αυτα για αρχη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, vamvakoolas είπε παρισι με ταυτοτητες λογω ηλικιων δειτε disneyland μονμπαρτη και ισως μια βολτα στο σικουανα ευκολα μετακινειστε παντου με μετρο αυτα για αρχη Οντως Λονδινο θελουμε διαβατηρια μιας και τα παιδια δεν εχουν και τα δικα μας εχουν ληξει. Με μια προχειρη ερευνα θελουμε ~300€ μονο γιαυτα. Edit. Τα παιδια επειδη ειναι δεν εχουν ταυτοτητα, μου ειπαν ειτε παρισι ειτε λονδινο θελουν υποχρεωτικα διαβατηριο Κοιταω μηπως κλεισω μεσω καποιου πρακτορειου πακετο για να παρω ισως καλυτερη τιμη . Tips ευπροσδεκτα καθως εχω 8 χρονια να ταξιδεψω εξωτερικο και εχω "σκουριασει" Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2022 από james9tito Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vamvakoolas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, james9tito είπε Οντως Λονδινο θελουμε διαβατηρια μιας και τα παιδια δεν εχουν και τα δικα μας εχουν ληξει. Με μια προχειρη ερευνα θελουμε ~300€ μονο γιαυτα. Κοιταω μηπως κλεισω μεσω καποιου πρακτορειου πακετο για να παρω ισως καλυτερη τιμη . Tips ευπροσδεκτα καθως εχω 8 χρονια να ταξιδεψω εξωτερικο και εχω "σκουριασει" για παρισι οτι θες ευχαριστως. Για Λονδινο υπαρχουν εδω μονιμοι κατοικοι για τιπς. Παρισι σχετικα καλα βαλιου φορ μανι ειναι τα ibis (καθαρα, οχι τρελες παροχες στα δωματια καλο πρωινα, βολικα σημεια στη πολη). Οσο πιο μικρος ειναι ο αριθμος στα διαμερισματα (δημους) Παρισι τοσο πιο κοντα στο κεντρο εισαι. Μαστ ειναι η βολτα στη παναγια των παρισιων αλλα κατα τη γνωμη μου καλο ειναι να πατε και στο ελληνικο ξωκλησι πολυ κοντα να αναψετε ενα κερι και να κατσετε σε ενα απο τα πιο καλα ζαχαροπλαστεια διπλα (δε θα γραψω εδω λεπτομερειες). Για ταξιδιωτικο γραφειο δεν εχω ιδεα που τους τραβολογανε (συγνωμη, πανε) αλλα προσωπικα εγω δεν εχω ταξιδεψει ποτε ετσι ουτε ξερω ποσα χρεωνουν. Πλεον Παρισι σχεδον ολοι μιλανε αγγλικα οποτε δε θα εχετε θεμα(ισως μονο σε καποιο εστιατοριο αν δεν εχει αγγλικο μενου για τοπικη κουζινα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, vamvakoolas είπε για παρισι οτι θες ευχαριστως. Για Λονδινο υπαρχουν εδω μονιμοι κατοικοι για τιπς. Παρισι σχετικα καλα βαλιου φορ μανι ειναι τα ibis (καθαρα, οχι τρελες παροχες στα δωματια καλο πρωινα, βολικα σημεια στη πολη). Οσο πιο μικρος ειναι ο αριθμος στα διαμερισματα (δημους) Παρισι τοσο πιο κοντα στο κεντρο εισαι. Μαστ ειναι η βολτα στη παναγια των παρισιων αλλα κατα τη γνωμη μου καλο ειναι να πατε και στο ελληνικο ξωκλησι πολυ κοντα να αναψετε ενα κερι και να κατσετε σε ενα απο τα πιο καλα ζαχαροπλαστεια διπλα (δε θα γραψω εδω λεπτομερειες). Για ταξιδιωτικο γραφειο δεν εχω ιδεα που τους τραβολογανε (συγνωμη, πανε) αλλα προσωπικα εγω δεν εχω ταξιδεψει ποτε ετσι ουτε ξερω ποσα χρεωνουν. Πλεον Παρισι σχεδον ολοι μιλανε αγγλικα οποτε δε θα εχετε θεμα(ισως μονο σε καποιο εστιατοριο αν δεν εχει αγγλικο μενου για τοπικη κουζινα). Με μια προχειρη ερευνα τα αεροπορικα για περιοδο εορτων ειναι οσο ενα πακετο με ταξιδιωτικο, οποτε θα κινηθω προς τα εκει . Ετσι και αλλιως δεν σε υποχρεωνουν να ακολουθησεις το προγραμμα τους απο οσο γνωριζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα