Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση Edel αλλά προσωπικά νομίζω ότι η Ίος έχει περισσότερο αυτό που ζητάμε χωρίς να υποβαθμιζω την Πάρο καθώς είναι ένα πανέμορφο νησί όντως. Υπάρχει μεν νυχτερινή ζωή αλλά στην ηλικία που είμαστε θέλουμε ξεσαλωμα και στην Νάουσα πχ όλα κλείνουν σχετικά νωρίς σε αντίθεση με την Ίο που είναι μέχρι πρωίας συν ότι στα beach club θεωρώ ότι δεν υπάρχει τόσος χαμός. Εν πάσι περιπτώσει σαν ομορφιά έχει όντως περισσότερα να δεις αλλά κυρίως στην ηλικία μας μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα περισσότερο. Θα ήθελα να απαντήσουν και άλλα άτομα που έχουν πάει πρόσφατα και στα 2 νησιά να με επιβεβαιώσουν η να με διαψεύσουν. ΥΓ: Παντα στο μυαλό οι Πανελλήνιες💙

• Απαντ. 4,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, konstantina19 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση Edel αλλά προσωπικά νομίζω ότι η Ίος έχει περισσότερο αυτό που ζητάμε χωρίς να υποβαθμιζω την Πάρο καθώς είναι ένα πανέμορφο νησί όντως. Υπάρχει μεν νυχτερινή ζωή αλλά στην ηλικία που είμαστε θέλουμε ξεσαλωμα και στην Νάουσα πχ όλα κλείνουν σχετικά νωρίς σε αντίθεση με την Ίο που είναι μέχρι πρωίας συν ότι στα beach club θεωρώ ότι δεν υπάρχει τόσος χαμός. Εν πάσι περιπτώσει σαν ομορφιά έχει όντως περισσότερα να δεις αλλά κυρίως στην ηλικία μας μας ενδιαφέρουν άλλα πράγματα περισσότερο. Θα ήθελα να απαντήσουν και άλλα άτομα που έχουν πάει πρόσφατα και στα 2 νησιά να με επιβεβαιώσουν η να με διαψεύσουν. ΥΓ: Παντα στο μυαλό οι Πανελλήνιες💙

Οχι Μύκονος;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, konstantina19 είπε

Γεια σας και καλώς σας βρήκα καθώς είμαι νέα στο forum !!! Πάω Τρίτη Λυκείου και με την παρέα μου έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε για τις διακοπές το καλοκαίρι. Όπως καταλαβαίνετε στο μυαλό μας έχουμε την Πάρο η την Ίο αλλά σε όποιο από τα 2 αυτά νησιά διαλέξουμε μετά θα πάμε σίγουρα Μήλο καθώς η κολλητή μου έχει σπίτι. Θα θέλαμε την γνώμη σας σχετικά με το νησί που να διαλέξουμε. Θέλουμε έντονη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και beach club το πρωί. Έχουμε ακούσει ότι η Ίος φημίζεται για αυτό σε αντίθεση με την Πάρο που επίσης έχει χαμό αλλά όσον αφορά τα νυχτερινά μαγαζιά ακόμη και στην Νάουσα τα περισσότερα 4 η ώρα έχουν κλείσει και το πρωί δεν υπάρχει τόσος χαμός. Πριν απαντήσετε θέλω να πάρετε υποψην την ηλικία μας αλλά και ως κριτήριο τα σημερινά δεδομένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Ιοσ με κλειστα ματια, καμμια σχεση με Παρο

+φθηνα ποτα/φαι (απειρα happy hours)

+ολα σε ενα μερος (για διασκευδαση)

+μ.ο ηλικιας πολυ χαμηλος

+σχετικα φθηνη διαμονη και επιλογες

-εχει και αρκετους νεους ξενους (αλλα με χαμηλο budget)

-ενα μονο ΚΤΕΛ που περναει οποτε το θυμαται  και συνηθως....τιγκα. Αν εχει καποιος διπλωμα μηχανη/ιχ θα ηταν το ιδανικο να νοικιασετε

Δημοσ.

Όντως είναι καλύτερη σε σχέση με Πάρο( όταν λέω Πάρο αναφέρομαι Νάουσα φυσικά) αν συγκρίνουμε νυχτερινή ζωή Νάουσας και Ίου Ίος κερδίζει σωστά ? Επειδή κρατάνε πιο αργά και είναι πιο μεγάλα και σε μεγαλύτερη απόσταση ενώ Νάουσα πέρα από το Ακανθους όλα τα άλλα είναι μικρά τρύπες κλείνουν και νωρίς και ναι 

Δημοσ.

καλα δεν ειναι και τεραστια απλως επιτρεπεται μεχρι το χαραμα το γλεντι και επισης ειναι αρκετα αναλογα τη μουσικη, τη χωριτικοτητα κτλ

Δημοσ.

Χαχα ξέρω σας φαίνεται περίεργο αλλά όσο να ναι η ηλικία μας αυτό θέλει. Πέρα από αυτό έχω δει ότι και η Ίος έχει ωραίες παραλίες απλά είναι πιο μαζεμένο σαν νησι με την έννοια ότι όλα είναι κοντά και οι αποστάσεις διανύονται καθώς υπάρχει ζωή και στην Χώρα και στον Μυλοποτα αυτό πιστεύω. Εσείς τι λέτε Πάρο η Ίο και γιατί ? Με βάση τα σημερινά δεδομένα 

Δημοσ.

Σόρρυ κιόλας, είπα να σεβαστώ το 17χρονο της ηλικίας σου και να μην απαντήσω αλλά εδώ είναι το ίντέρνετ.

Αφού έχετε προαποφασίσει την Ίο και αυτή θέλετε. Τι ρωτάς ξανά και ξανά?

Η Πάρος είναι πιο όμορφο νησί, πιο ωραίες παραλίες, περισσότερες και ποιοτικές επιλογές και η Νάουσα είναι πανεμόρφη. Πάρος ξεκάθαρα μεταξύ των δυο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ισραηλ, δεν θελει πλεον χαρτια για κοβιντ, θελει ομως ασφαλεια? κανεις που εχει παει να μου πει που να την αγορασω?

Επεξ/σία από Allan-Wake
Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα. Κλείσαμε για ένα ταξίδι σε 2 εβδομάδες να πάμε Βουδαπέστη και από εκεί Βιέννη, μια εβδομάδα σύνολο.

Δεν ξέρω αν έχει κάνει κανείς παρόμοια διαδρομή, αλλά μένει να δούμε πώς βολεύει περισσότερο να πάμε από το ένα μέρος στο άλλο. Για αεροπλάνο που είδα είναι πολύ ακριβά, είδα έχει λεωφορείο, δεν ξέρω αν παίζει και τρένο. Έχει κανείς καμιά ιδέα μήπως;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sadako είπε

Καλησπέρα στην παρέα. Κλείσαμε για ένα ταξίδι σε 2 εβδομάδες να πάμε Βουδαπέστη και από εκεί Βιέννη, μια εβδομάδα σύνολο.

Δεν ξέρω αν έχει κάνει κανείς παρόμοια διαδρομή, αλλά μένει να δούμε πώς βολεύει περισσότερο να πάμε από το ένα μέρος στο άλλο. Για αεροπλάνο που είδα είναι πολύ ακριβά, είδα έχει λεωφορείο, δεν ξέρω αν παίζει και τρένο. Έχει κανείς καμιά ιδέα μήπως;

Με μοτοσυκλέτα 👍

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Sadako είπε

Για τραίνο μπορεις να τσεκάρεις στο https://regiojet.cz
Ξεκινάνε απο 10 ευρώ/άτομο και κάνει περίπου 2,5 ώρες απο Βουδαπέστη για Βιέννη.

image.png.f7efef9bfa1e066a9a2af74b71da3152.png

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...