Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, theo93 είπε

Καλημέρα, σκεφτόμαστε αρχές Δεκεμρβίου Ρώμη για 3 μέρες.

Πιστευεται πως αξίζει;

Η Ρώμη παντα αξίζει . 3 ημερες θα περπατάτε συνέχεια κ θα δειτε πολλα αρκεί να σας βοηθησει ο καιρός . Σίγουρα θα σας φανουν λίγες κ θα θελετε να ξαναπατε οπως εμάς μας φάνηκαν λίγες οι 4 ημερες αλλα τη Ρώμη ποτε δεν τη χορταίνεις ετσι κ αλλιώς .

• Like 5
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 ώρες πριν, totalius είπε

Η Ρώμη παντα αξίζει . 3 ημερες θα περπατάτε συνέχεια κ θα δειτε πολλα αρκεί να σας βοηθησει ο καιρός . Σίγουρα θα σας φανουν λίγες κ θα θελετε να ξαναπατε οπως εμάς μας φάνηκαν λίγες οι 4 ημερες αλλα τη Ρώμη ποτε δεν τη χορταίνεις ετσι κ αλλιώς .

Θα συμφωνήσω, γενικά την Ιταλία 

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 20/9/2022 στις 10:50 ΜΜ, margaritagr είπε

Τελικά έκλεισα για 4 βραδιά στην Αριστη με σκοπό να παμε Παπιγκο, Τσεπελοβο, Κλειδωνια (αν το θυμάμαι καλα) , ίσως και Κονιτσα κι ο,τι άλλο είναι εκει τριγύρω τελοσπαντων 😜

Γενικά τρελαίνομαι για ποτάμια οπότε αν κάποιος ξέρει κάποιο σημείο που να φτάνει το αμαξι (ή έστω να το αφήνεις κοντά 😛 ) και να περναει κάποιο μεγάλο κομμάτι του ποταμού ας το πει 🤗

Αν θέλεις διαδρομή δίπλα στο ποτάμι είναι μια που ξεκινάει από το πέτρινο γεφύρι της Κόνιτσας, όπου θα αφήσεις το αυτοκίνητο, και φτάνει στην μόνη Στομίου (μέχρι σε ένα σημείο θα είσαι δίπλα στον Αώο, μετά θα αρχίσεις να ανεβαίνεις βουνό). Επίσης στην Αρίστη μπαίνοντας στο χωριό αριστερά θα δεις βάρκες για ραφτινγκ είναι πολύ όμορφη η διαδρομή και αξίζει να την δεις. Στις κολυμπήθρες, που είναι ανάμεσα από το μεγάλο και το μικρό Πάπιγκο, δεν ξέρω αν θα μπορείς να κάνεις μπάνιο γιατί μπορεί να είναι οι πόρτες, που κρατάνε το νερό, ανοιχτές. Αξίζει όμως μια επίσκεψη. 

Γεφύρια έχει να δεις αρκετά όπως αυτό της Κλειδωνιάς, και του βοιδοματη όπου βρίσκεται ανάμεσα από την Αρίστη και στο μεγάλο Πάπιγκο. 

Αν πας Μονοδένδρι αξίζει να επισκεφτείς το μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής και να δεις την φαράγγι του βίκου από πολύ ψηλά. 

Επεξ/σία από thanasisxask

Καλησπέρα παιδιά. Τέλος του μήνα έχουμε κλείσει 4 μέρες Ρώμη. Έχω ψαχτεί πάνω κάτω για το που να πάμε κλπ. Δε ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί αλλά θα θέμα να ξέρω αν γνωρίζει κάνεις για περιορισμούς όσον αφορά τον Covid… Απ ότι έψαξα λίγο δεν παίζει κάτι ακόμα. 

Ευχαριστώ 

Καλησπερα στην παρεα.Εχω ενα θεμα με το εισητηριο του μωρου (8μηνων).Την λενε Θαλεια και στην ονοματοδοσια στα λατινικα γραφτηκε THALIA οπως και στο εισητηριο της AEGEAN.Σημερα που πηραμε το διαβατηριο της το συστημα την βγαζει THALEIA αυτοματα και ο αξιωματικος δεν μπορει να το αλλαξει.Θα εχω θεμα?Μπορω με 20ευρω να το διορθωσω αλλα ρωταω ετσι για το γαμωτο..η AEGEAN λεει οτι ταξιδευω με δικη μου ευθυνη γιατι ειναι στον υπαλληλο ποσο τυπικος θα ειναι.

13 λεπτά πριν, dimus1985 είπε

Καλησπερα στην παρεα.Εχω ενα θεμα με το εισητηριο του μωρου (8μηνων).Την λενε Θαλεια και στην ονοματοδοσια στα λατινικα γραφτηκε THALIA οπως και στο εισητηριο της AEGEAN.Σημερα που πηραμε το διαβατηριο της το συστημα την βγαζει THALEIA αυτοματα και ο αξιωματικος δεν μπορει να το αλλαξει.Θα εχω θεμα?Μπορω με 20ευρω να το διορθωσω αλλα ρωταω ετσι για το γαμωτο..η AEGEAN λεει οτι ταξιδευω με δικη μου ευθυνη γιατι ειναι στον υπαλληλο ποσο τυπικος θα ειναι.

Καλά το έχει το διαβατήριο . https://www.passport.gov.gr/passports/GrElotConverter/GrElotConverter.html

Αλλαξε το εισιτήριο να είσαι ήσυχος. 

Σκεφτομαι μηπως παω μια μονοημερο ναυπακτο ξεκινωνας απο πειραια. Απλα να ρωτησω ρε παιδια, επειδη αφενος τη βαριεμαι την εθνικη, και αφετερου επισης δεν μαρεσου το κομματι που πας απο σχιστο σκαραμαγκα πατρα ριο αντιριο, μηπως υπαρχει καποιος δρομος να ακολουθησω που να δω λιγο κατι και να ευχαριστηθω την οδηγηω μεχρι να φτασω?

22 ώρες πριν, therock είπε

Σκεφτομαι μηπως παω μια μονοημερο ναυπακτο ξεκινωνας απο πειραια. Απλα να ρωτησω ρε παιδια, επειδη αφενος τη βαριεμαι την εθνικη, και αφετερου επισης δεν μαρεσου το κομματι που πας απο σχιστο σκαραμαγκα πατρα ριο αντιριο, μηπως υπαρχει καποιος δρομος να ακολουθησω που να δω λιγο κατι και να ευχαριστηθω την οδηγηω μεχρι να φτασω?

Από Μάντρα-Θήβα-Λιβαδειά-Ιτέα κλπ... Θα σιχτιρίσεις λίγο μέχρι τη Θήβα αλλά μετά είναι ωραία διαδρομή. Να υπολογίζεις όμως ότι θα κάνεις 3/4 με μία ώρα παραπάνω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για Πραγα  εχει κανεις να προτεινει καποιο ταξιδιωτικο γραφειο, μιλαω για ομαδικη εκδρομη και οχι ατομικα, και με αεροπλανο

τις πτησεις charter να τις αποφευγω?

ευχαριστω

Επεξ/σία από navger

Στις 17/10/2022 στις 2:10 ΜΜ, dimus1985 είπε

h AEGEAN μεχρι 3 χαρακτηρες σε ονομα/επιθετο αλλαγη δεν υπαρχει προβλημα. Μου εχει τυχει γιατι εχω επωνυμο....σιδηροδρομο και γινονται λαθη

Γεια σας και καλώς σας βρήκα καθώς είμαι νέα στο forum !!! Πάω Τρίτη Λυκείου και με την παρέα μου έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε για τις διακοπές το καλοκαίρι. Όπως καταλαβαίνετε στο μυαλό μας έχουμε την Πάρο η την Ίο αλλά σε όποιο από τα 2 αυτά νησιά διαλέξουμε μετά θα πάμε σίγουρα Μήλο καθώς η κολλητή μου έχει σπίτι. Θα θέλαμε την γνώμη σας σχετικά με το νησί που να διαλέξουμε. Θέλουμε έντονη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και beach club το πρωί. Έχουμε ακούσει ότι η Ίος φημίζεται για αυτό σε αντίθεση με την Πάρο που επίσης έχει χαμό αλλά όσον αφορά τα νυχτερινά μαγαζιά ακόμη και στην Νάουσα τα περισσότερα 4 η ώρα έχουν κλείσει και το πρωί δεν υπάρχει τόσος χαμός. Πριν απαντήσετε θέλω να πάρετε υποψην την ηλικία μας αλλά και ως κριτήριο τα σημερινά δεδομένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει να ταξιδέψω στην Κέρκυρα 
Ψάχνω δρομολόγια  από Πάτρα και τρόπους μετακίνησης
δεν έχει κάποιο καράβι απο το λιμάνι μας εδώ μόνο μέσω της Ηγουμενίτσας
απο πατρα προς Ηγουμενίτσα όμως πάλι δεν βρίσκω κάποιο τρόπο μετακίνησης 
γνωρίζει κανείς κάποια μέθοδο , ή κάποια δρομολόγια είτε απο τρένο-κτελ κτλπ  

4 ώρες πριν, konstantina19 είπε

Γεια σας και καλώς σας βρήκα καθώς είμαι νέα στο forum !!! Πάω Τρίτη Λυκείου και με την παρέα μου έχουμε αρχίσει και σκεφτόμαστε για τις διακοπές το καλοκαίρι. Όπως καταλαβαίνετε στο μυαλό μας έχουμε την Πάρο η την Ίο αλλά σε όποιο από τα 2 αυτά νησιά διαλέξουμε μετά θα πάμε σίγουρα Μήλο καθώς η κολλητή μου έχει σπίτι. Θα θέλαμε την γνώμη σας σχετικά με το νησί που να διαλέξουμε. Θέλουμε έντονη νυχτερινή διασκέδαση αλλά και beach club το πρωί. Έχουμε ακούσει ότι η Ίος φημίζεται για αυτό σε αντίθεση με την Πάρο που επίσης έχει χαμό αλλά όσον αφορά τα νυχτερινά μαγαζιά ακόμη και στην Νάουσα τα περισσότερα 4 η ώρα έχουν κλείσει και το πρωί δεν υπάρχει τόσος χαμός. Πριν απαντήσετε θέλω να πάρετε υποψην την ηλικία μας αλλά και ως κριτήριο τα σημερινά δεδομένα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Αρχικά σκεφτείτε τις πανελλήνιες. Είναι βασικότατη προτεραιότητα.

Μετά η Πάρος είναι μονόδρομος. Πανέμορφο νησί, πολύ ωραίες παραλίες και η Νάουσα ίσως η ομορφότερη κυκλαδίτικη πόλη για μένα. 

Έχω πάει Πάρο 14 φορές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, anastasiaRinYo είπε

Καλησπέρα
Τον τελευταίο καιρό με ενδιαφέρει να ταξιδέψω στην Κέρκυρα 
Ψάχνω δρομολόγια  από Πάτρα και τρόπους μετακίνησης
δεν έχει κάποιο καράβι απο το λιμάνι μας εδώ μόνο μέσω της Ηγουμενίτσας
απο πατρα προς Ηγουμενίτσα όμως πάλι δεν βρίσκω κάποιο τρόπο μετακίνησης 
γνωρίζει κανείς κάποια μέθοδο , ή κάποια δρομολόγια είτε απο τρένο-κτελ κτλπ  

Υπάρχει δρομολόγιο λεωφορείου από Αθήνα για Κέρκυρα 3 φορές την ημέρα, το ένα από αυτά (αν δεν κάνω λάθος των 21:00) περνάει από Πάτρα, μπορείς να ενημερωθείς από τα παρακάτω τηλέφωνα:

Εκδοτήριο Εισιτηρίων Κέρκυρα
Εκδοτήριο Εισιτηρίων Αθήνα
Επεξ/σία από Joshua21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...