Jason13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Καθυστερημένη πτήση από Κωσταντινούπολη προς Αθήνα με άφιξη πάνω από 3:30 ώρες αργότερα στην Αθήνα, παίρνει αποζημίωση; Είναι Turkish Airlines!!
Miracle Worker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Τσαντάκι τύπου χιαστό ή μπανάνα παίζει να το πιάσουν χειραποσκευή και να έχω θέμα;
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, Jason13 είπε Καθυστερημένη πτήση από Κωσταντινούπολη προς Αθήνα με άφιξη πάνω από 3:30 ώρες αργότερα στην Αθήνα, παίρνει αποζημίωση; Είναι Turkish Airlines!! ναι,κάνε αίτηση.
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Για Χριστούγεννα στα Ζαγοροχώρια που προτείνετε διαμονή? Δεν έχω πάει ποτέ, το μόνο που έχω ακουστά είναι το Παπιγκο. Θα θέλαμε ένα μέρος που θα χει πρόσβαση για τριγύρω εκδρομές και ως μέρος να χει επιλογές για φαγητό μην πρέπει συνέχεια να τρέχουμε Επίσης σημαντικό... με αλυσίδες και.... fiesta πας ή θέλει suv? 😜
phanispal Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Χριστούγεννα δεν έχω πάει ακόμα, μόνο δύο φορές καλοκαίρι και αυτές στο Τσεπέλοβο, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο απ' όλα σε μέγεθος, αν θες να κάτσεις σε κανά μαγαζί να φας κ.λπ.. Ούτως ή άλλως τα περισσότερα είναι κοντά, αν δεν έχει πολύ δύσκολο καιρό αξίζει να περάσεις από μερικά ειδικά αν έχεις χρόνο. 1
4saken Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 11 ώρες πριν, margaritagr είπε Για Χριστούγεννα στα Ζαγοροχώρια που προτείνετε διαμονή? Δεν έχω πάει ποτέ, το μόνο που έχω ακουστά είναι το Παπιγκο. Θα θέλαμε ένα μέρος που θα χει πρόσβαση για τριγύρω εκδρομές και ως μέρος να χει επιλογές για φαγητό μην πρέπει συνέχεια να τρέχουμε Επίσης σημαντικό... με αλυσίδες και.... fiesta πας ή θέλει suv? 😜 Μια χαρα πας, και ισως να μην εχει καν χιονια. Τσεπελοβο και Παπιγκο ειναι must,Mονοδενδρι σε πολυ καλο σημειο για εξορμησεις και διαμονη.Διλοφο εχει ενα πολυ ωραιο εστιατοριο.Γενικα θα φατε καλα και θα περασετε πολυ ωραια...Εχω παει σε διαφορα μερη Ελλαδα μακραν ο αγαπημενος μου προορισμος. 1
margaritagr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, 4saken είπε Μια χαρα πας, και ισως να μην εχει καν χιονια. Τσεπελοβο και Παπιγκο ειναι must,Mονοδενδρι σε πολυ καλο σημειο για εξορμησεις και διαμονη.Διλοφο εχει ενα πολυ ωραιο εστιατοριο.Γενικα θα φατε καλα και θα περασετε πολυ ωραια...Εχω παει σε διαφορα μερη Ελλαδα μακραν ο αγαπημενος μου προορισμος. Αν μείνουμε Μονοδενδρι και πάμε Τσεπελοβο Παπιγκο μόνο εκδρομή, στο Μονοδενδρι έχει επιλογές για φαγητο?
CaMp3on Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Καλησπέρα guys. Θα πάω για 10 μέρες Νέα Υόρκη. Έχει πάει κάποιος να προτείνει κάτι; Έχω κάνει έρευνα και έχω ρωτήσει και ντόπιο οπότε έχω έναν αρχικό μπούσουλα
4saken Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, margaritagr είπε Αν μείνουμε Μονοδενδρι και πάμε Τσεπελοβο Παπιγκο μόνο εκδρομή, στο Μονοδενδρι έχει επιλογές για φαγητο? Ναι, να δοκιμασετε το εστιατοριο με τα μανιταρια στην Βιτσα ακριβως πριν το Μονοδενδρι!Εχει πολλα καλα εστιατορια στα Ζαγοροχωρια 1
katergaris79 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, CaMp3on είπε Καλησπέρα guys. Θα πάω για 10 μέρες Νέα Υόρκη. Έχει πάει κάποιος να προτείνει κάτι; Έχω κάνει έρευνα και έχω ρωτήσει και ντόπιο οπότε έχω έναν αρχικό μπούσουλα Πρόταση για φαγητό, για αξιοθέατα, για εκδρομές, για κατάλυμα; Τι ακριβώς ψάχνεις; 1
CaMp3on Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, katergaris79 είπε Πρόταση για φαγητό, για αξιοθέατα, για εκδρομές, για κατάλυμα; Τι ακριβώς ψάχνεις; Κατάλυμα έχω κλείσει. Αξιοθέατα και εκδρομές ψάχνω κυρίως. Ιδανικά αν είναι κάτι κοντά(με τρένο η λεωφορείο) στην Νέα Υόρκη ακόμα καλύτερα. 1
katergaris79 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκδρομές που θα μπορούσαν να γίνουν μονοήμερη είναι η Φιλαδέλφεια, η Ουάσιγκτον ή το Ατλάντικ Σίτι. Έχουν και κάτι μονοήμερες για καταρράκτες Νιαγάρα αλλά είναι λίγο σκότωμα, δεν είναι και δίπλα. Αν μπορείς να διανυκτερεύσεις ένα βράδυ αλλού η Ουάσιγκτον είναι μια καλή επιλογή γιατί θα δεις την πόλη πιο ήσυχα. Αξιοθέατα εκτός από τα γνωστά (Empire, Times Square, Top of the Rock, Central Park κλπ) θα σου πρότεινα μια κρουαζιέρα γύρω από το Μανχάταν, το Summit, σίγουρα βόλτα στο West Village, στο Harlem και στο Soho. Μπορείς να πας στο Brooklyn, να κάνεις στην περιοχή μια βόλτα και να περπατήσεις τη γέφυρα προς Μανχάταν. Από μουσεία το μοντέρνας τέχνης, το Metropolitan και το Φυσικής ιστορίας είναι τα σίγουρα. Έχει άπειρα μουσεία η πόλη, δες λίγο online τι μπορεί να σε ενδιαφέρει και κλείσε. Δες μια παράσταση στο Broadway (αν προλαβαίνεις το Φάντασμα της Όπερας αξίζει αλλά και το Harry Potter είναι πολύ εντυπωσιακό). Στο άγαλμα της Ελευθερίας δε θα σου πρότεινα να ανέβεις. Πιο καλά το βλέπεις από το καραβάκι στην κρουαζιέρα ή αν δεν την κάνεις, μπορείς να πάρεις το δωρεάν ferry προς Staten Island και να το δεις από κοντά. Επίλεξε απογευματινό δρομολόγιο, η επιστροφή με την πόλη φωτισμένη είναι κάτι μαγικό. Το φαγητό (όπως και όλη η πόλη) είναι ακριβούτσικο. Δες λίγο τι στιλ σε ενδιαφέρει στο GMaps και στο Trip Advisor κι επίλεξε ανάλογα το budget σου. Ρίξε μια ματιά στο Tony's Di Napoli, στο Bua Thai Ramen και τσέκαρε το Burger Joint (είναι κρυμμένο μέσα στο ξενοδοχείο Thompson). Μακριά από Mc Donalds, είναι χάλια, καλύτερα πίτσα του ενός δολαρίου που σε πολλά σημεία είναι εξαιρετική. Γενικότερα η πόλη είναι πανέμορφη, άφησε λίγο χρόνο εκτός προγράμματος να "χαθείς" στους δρόμους της. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2022 από katergaris79
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2022 Τελικά έκλεισα για 4 βραδιά στην Αριστη με σκοπό να παμε Παπιγκο, Τσεπελοβο, Κλειδωνια (αν το θυμάμαι καλα) , ίσως και Κονιτσα κι ο,τι άλλο είναι εκει τριγύρω τελοσπαντων 😜 Γενικά τρελαίνομαι για ποτάμια οπότε αν κάποιος ξέρει κάποιο σημείο που να φτάνει το αμαξι (ή έστω να το αφήνεις κοντά 😛 ) και να περναει κάποιο μεγάλο κομμάτι του ποταμού ας το πει 🤗
giostau Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, margaritagr είπε Τελικά έκλεισα για 4 βραδιά στην Αριστη με σκοπό να παμε Παπιγκο, Τσεπελοβο, Κλειδωνια (αν το θυμάμαι καλα) , ίσως και Κονιτσα κι ο,τι άλλο είναι εκει τριγύρω τελοσπαντων 😜 Γενικά τρελαίνομαι για ποτάμια οπότε αν κάποιος ξέρει κάποιο σημείο που να φτάνει το αμαξι (ή έστω να το αφήνεις κοντά 😛 ) και να περναει κάποιο μεγάλο κομμάτι του ποταμού ας το πει 🤗 Εκεί δίπλα που θα μένεις! Η γέφυρα της Αρίστης. Παρκάρεις δίπλα στο ποτάμι ακριβώς. Να πάτε να φάτε στον Θουκυδίδη στο Καπέσοβο. Εξαιρετικό! Πάπιγκο, το μικρό εμένα μου άρεσε πιο πολύ. Κολυμπήθρες νομίζω είναι μαστ (με βουτιά εννοείται!) 1 1
4saken Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 10:50 ΜΜ, margaritagr είπε Τελικά έκλεισα για 4 βραδιά στην Αριστη με σκοπό να παμε Παπιγκο, Τσεπελοβο, Κλειδωνια (αν το θυμάμαι καλα) , ίσως και Κονιτσα κι ο,τι άλλο είναι εκει τριγύρω τελοσπαντων 😜 Γενικά τρελαίνομαι για ποτάμια οπότε αν κάποιος ξέρει κάποιο σημείο που να φτάνει το αμαξι (ή έστω να το αφήνεις κοντά 😛 ) και να περναει κάποιο μεγάλο κομμάτι του ποταμού ας το πει 🤗 Αριστη ξεκινανε για ραφτινγκ, το ποταμι ειναι πολυ κοντα.θα παρκαρεις ανετα κοντα στην γεφυρα.Αν θυμαμαι καλα μπορεις να πας κοντρα στην ροη του ποταμου εχει μικρο μονοπατι σκαλια κτλ.Το ιδιο και παπιγκο στις κολυμπηθρες, μπορεις να περπατησεις αρκετα κοντρα στο ρευμα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα