Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στην παρέα θέλω τα φωτα σας , λέμε με την κοπέλα να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικο μέσα στον Νοέμβριο , στο τραπέζι με τις ιδέες υπάρχει το Παρισι , εχετε να προτείνετε κατι επιπλέον σαν προορισμο για εκείνη την περίοδο ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος να μου πει για Πράγα τι τιμές παιζονται(αεροπορικά, μετακίνηση διαμονή να φας έξω κλπ) και εάν υπάρχει πιθανότητα να πετύχω οικονομικά εισητηρια, μέσα στο Νοέμβρη η Οκτώβρη ?

1 λεπτό πριν, Joanna000 είπε

Καλησπέρα! Γνωρίζει κάποιος να μου πει για Πράγα τι τιμές παιζονται(αεροπορικά, μετακίνηση διαμονή να φας έξω κλπ) και εάν υπάρχει πιθανότητα να πετύχω οικονομικά εισητηρια, μέσα στο Νοέμβρη η Οκτώβρη ?

Για τα εισιτήρια είναι το πιο ευκολο να το βρεις μονη σου.Υπάρχουν τόσα sites που βγάζουν τιμές .Αν και πάντα προτείνω να κλείνουμε κατευθείαν απο τις αεροπορικές.

• Like 1

32 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Για τα εισιτήρια είναι το πιο ευκολο να το βρεις μονη σου.Υπάρχουν τόσα sites που βγάζουν τιμές .Αν και πάντα προτείνω να κλείνουμε κατευθείαν απο τις αεροπορικές.

Τα έχω ψάξει και δεν μου βγάζει όλους τους μήνες ούτε και τον φθηνότερο μήνα . Έχεις πάει? Γνωρίζεις να μου πεις αν είναι φθηνή χώρα κλπ?

32 λεπτά πριν, Joanna000 είπε

Τα έχω ψάξει και δεν μου βγάζει όλους τους μήνες ούτε και τον φθηνότερο μήνα . Έχεις πάει? Γνωρίζεις να μου πεις αν είναι φθηνή χώρα κλπ?

Δεν έχω πάει,δεν έχω καμία εμπειρία.

Κοίτα σε https://www.kayak.co.uk/ 

https://gr.skyscanner.com/ 

εχουν διάφορα φίλτρα.

• Like 1

12 ώρες πριν, Joanna000 είπε

Εχω τεσσερα χρονια που πηγα απο ΑΘηνα πιο φτηνα ειναι...σε φαγητο και καφε μπυρα....ξενοδοχεια θα βρεις σε καλες τιμες αν πας εκτος σεζον...προσοχη στο συναλλαγμα θελει...δουλεψε Revolut η οτι αλλη αντιστοιχη καρτα εχεις...και απεφυγε τα ανταλλακτηρια συναλλαγματος...

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 28/8/2022 στις 2:27 ΠΜ, geovolara είπε

Καλησπέρα στην παρέα θέλω τα φωτα σας , λέμε με την κοπέλα να πάμε ένα ταξίδι στο εξωτερικο μέσα στον Νοέμβριο , στο τραπέζι με τις ιδέες υπάρχει το Παρισι , εχετε να προτείνετε κατι επιπλέον σαν προορισμο για εκείνη την περίοδο ;

Μπορείτε να δείτε και μέση ανατολή, πχ Ντουμπάι, που θα είναι και καλύτερος ο καιρός. 

Τα εισιτήρια θα είναι ακριβότερα αλλά πιστεύω το ξενοδοχείο φθηνότερο οπότε ίσως έχει κοντά το ίδιο κόστος συνολικά ανάλογα το πόσες μέρες θα μείνετε. 

Επεξ/σία από Palp

Σκεφτομαι για 3ημερο Μιλανο καπου το Νοεμβριο. Είναι πιο οικονομικα να κλεισω τα παντα μονος μου ή να παρω κποιο πακετο απο ταξιδιωτικο πχ μανεσης?

Εγώ θα πρότεινα μόνος σου. Αν είσαι οκ με τα βασικά αγγλικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε στην οργάνωση ούτε στο πώς θα κινηθείς εκεί. 

10 λεπτά πριν, katergaris79 είπε

Εγώ θα πρότεινα μόνος σου. Αν είσαι οκ με τα βασικά αγγλικά δε θα έχεις κανένα πρόβλημα ούτε στην οργάνωση ούτε στο πώς θα κινηθείς εκεί. 

ΕΙμαι οκ με τη γλωσσα και εχω κανει αρκετα ταξιδια εξωτερικο, τα οποια οργανωσα μονος μου. Σκεφτηκα μηπως αξιζει να το κλεισω μεσω ενος πρακτορειου ωστε να γλυτωσω ολη τη διαδιακσια-κλεισε εισιτηρια, βρες ξενοδοχειο, φτιαξε προγραμμα κλπ- αλλα αν ειναι να μου βγει φτηνοτερα καλυτερα να τα κανω ολα μονος μου. Δηλαδη αν μεσω πρακτορειου ειναι +15% η ολη δουλεια προτιμω να το ξοδεψω εγω αυτο το 15% παραπανω. 

Προσωπικά μου αρέσει πολύ όλο αυτό το ψάξιμο γι' αυτό και στα "εύκολα" ταξίδια το κάνω μόνος μου. Το Μιλάνο είναι από τα "εύκολα". Το καπέλο στην τιμή έχει να κάνει με το πρακτορείο. Θα πρότεινα να πάρεις μια τιμή από πρακτορείο και να κοιτάξεις μια γρήγορη αναζήτηση στο skyscanner για αεροπορικά και στο booking για ξενοδοχείο. Δες περίπου πόσο βγαίνουν κι αν το καπέλο είναι μεγάλο προχώρα μόνος σου. Αν βαριέσαι τη διαδικασία, το πρακτορείο είναι μονόδρομος.

• Like 2

• Moderators

5 ώρες πριν, katergaris79 είπε

Προσωπικά μου αρέσει πολύ όλο αυτό το ψάξιμο γι' αυτό και στα "εύκολα" ταξίδια το κάνω μόνος μου. Το Μιλάνο είναι από τα "εύκολα". Το καπέλο στην τιμή έχει να κάνει με το πρακτορείο. Θα πρότεινα να πάρεις μια τιμή από πρακτορείο και να κοιτάξεις μια γρήγορη αναζήτηση στο skyscanner για αεροπορικά και στο booking για ξενοδοχείο. Δες περίπου πόσο βγαίνουν κι αν το καπέλο είναι μεγάλο προχώρα μόνος σου. Αν βαριέσαι τη διαδικασία, το πρακτορείο είναι μονόδρομος.

Επειδη ημουν στο ιδιο ακριβως διλημμα καθαρα επειδη δεν βρισκω decent τιμη εισητηριων, να πω πως ειναι και αναλογα την περιοδο παντως. Κοιτουσαμε για Φλωρεντια την 28η με σκοπο να παμε και ημερησια Σιενα και αν κλεισουμε μονοι μας βγαινει κοντα στα 690ευρω, χωρις να εχω υπολογισει κατι χαζοεισητηρια μετακινησης/Uffizi κλπ, ενω μεσω πρακτορειου (συμπεριλαμβανομενων των φορων κλπ) βγαινει στα 750 και σου εχει και ξεναγησεις. 

5 ώρες πριν, james9tito είπε

ΕΙμαι οκ με τη γλωσσα και εχω κανει αρκετα ταξιδια εξωτερικο, τα οποια οργανωσα μονος μου. Σκεφτηκα μηπως αξιζει να το κλεισω μεσω ενος πρακτορειου ωστε να γλυτωσω ολη τη διαδιακσια-κλεισε εισιτηρια, βρες ξενοδοχειο, φτιαξε προγραμμα κλπ- αλλα αν ειναι να μου βγει φτηνοτερα καλυτερα να τα κανω ολα μονος μου. Δηλαδη αν μεσω πρακτορειου ειναι +15% η ολη δουλεια προτιμω να το ξοδεψω εγω αυτο το 15% παραπανω. 

Τωρα η αληθεια ειναι πως επειδη στο Μιλανο δεν εχει πολλα πραγματα να κανεις, δεν ξερω αν εχει νοημα το να πας οργανωμενα. Πρακτικα το μονο που κανεις ειναι να κλεισεις αεροπλανο/ξενοχειο και απο το αεροδρομιο παιρνεις λεωφορειο ή τραινο, διχως να το εχεις κλεισει απο πριν.  

Για ξενοδοχειο τσεκαρε το Stazione Centrale για να το εχεις σαν βαση και απο κει και περα πας με τα ποδια Duomo που ειναι ολα που εχεις να δεις χονδρικα και παιρνεις ενα ΜΕΤΡΟ για το Castello Forzesco. Επειδη πηγαινω πολυ τακτικα για δουλειες εκει, αν θελεις προταση για ξενοδοχειο με καλη σχεση τιμης/ποιοτητας, εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το Hotel Canova και αν θελεις κατι καλυτερο το Berna. Εννοειται αν εχεις κανενα τρελο budget, αγνοησε τα παραπανω και μεινε καλυτερα στην περιοχη του Duomo.

• Like 2

21 ώρες πριν, GeorgeTrzs είπε

Εχω τεσσερα χρονια που πηγα απο ΑΘηνα πιο φτηνα ειναι...σε φαγητο και καφε μπυρα....ξενοδοχεια θα βρεις σε καλες τιμες αν πας εκτος σεζον...προσοχη στο συναλλαγμα θελει...δουλεψε Revolut η οτι αλλη αντιστοιχη καρτα εχεις...και απεφυγε τα ανταλλακτηρια συναλλαγματος...

Ωωω ναι και το σκεφτόμουν ότι ίσως χρειαστεί αλλαγή νομίσματος...αλλά δεν έχω revolut..🙄... Γιατί τι γίνεται με τα ανταλλακτηρια?

33 λεπτά πριν, Joanna000 είπε

Ωωω ναι και το σκεφτόμουν ότι ίσως χρειαστεί αλλαγή νομίσματος...αλλά δεν έχω revolut..🙄... Γιατί τι γίνεται με τα ανταλλακτηρια?

Βαρανε αλύπητα 20 ευρώ πας να αλλάξεις και σου κρατάνε 5 για προμήθεια... όσο πιο μικρά ποσά αλλάξεις τόσο πιο πολύ κρατάνε...αν αλλάξεις 1000 ευρώ τότε κρατάνε λιγότερη αναλογικά προμήθεια... αλλά καί πάλι μόνο με revolut την βγάζεις καθαρή...

• Confused 1

51 λεπτά πριν, Joanna000 είπε

Ανοίγεις μία και περνάς την virtual card  στο κινητό,αν έχεις κινητό με NFC.Δεν χρειάζεται να περιμένεις να σου έρθει φυσική κάρτα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...