Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/8/2022 στις 2:17 ΜΜ, Arwindan είπε

Καμία συμβουλή / πρόταση για Τήνο (παραλίες, φαγητό κ.λπ.);

Παραλίες, αν έχεις αυτοκίνητο, Κολυμπήθρα, Ροχαρι, Άγιος Ρωμανός, Παχιά Άμμος. Αν έχει αέρα, που θα έχει, ρώτα κάποιον ντόπιο που είναι καλύτερα για να κόβει.

Φαγητό σε λογικές τιμές και καλό, μόνο σε χωριά, το Ψωμί και Αλάτι είναι καλό π.χ.

Γενικά μακριά από την Χώρα, μόνο τα χωριά είναι υπέροχα, όπως τα Υστέρνια (καφετέρια Μαγιού), Πύργος, Πάνορμος, Βωλάξ, Φαλατάδος. Όπου έχει πανηγύρι κτλ έχει την πλάκα του και αξίζει να πας.

• Thanks 1
  • Απαντ. 5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Forumbros/sisters, έχετε καμια πρόταση για "road trip" Νότια Αγγλία?

Θα επισκεπτούμε το νησί για έναν γάμο τον Νοέμβριο, στο Bournemouth. Είπαμε μηπως νοικιάσουμε αμάξι και πάμε εκεί γύρω στα παραθαλάσσια μέρη. Γνωρίζετε χωριά/πόλεις/κωμοπόλεις ή άλλα αξιοθέατα που αξίζει να τα επισκεφτούμε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σας. Θέλω ιδέες για ταξίδι 3-4 ημέρες, αεροπορικώς με τη γυναίκα που κλείνουμε δεκαετία. Θέλει σαν τρελή Βενετία ΑΛΛΑ είναι πολύ ακριβά να πάμε, θελει πχ 160€ το άτομο φάση... Τι θα προτείνατε κάτι ωραίο αλλά φθηνό να πας; 28 με 31 Ιανουαρίου του 2023 είναι το ταξίδι. Ευχαριστώ για όλους.

Επεξ/σία από DjTony
Δημοσ.
Στις 10/8/2022 στις 6:59 ΜΜ, DjTony είπε

Καλησπερα σας. Θέλω ιδέες για ταξίδι 3-4 ημέρες, αεροπορικώς με τη γυναίκα που κλείνουμε δεκαετία. Θέλει σαν τρελή Βενετία ΑΛΛΑ είναι πολύ ακριβά να πάμε, θελει πχ 160€ το άτομο φάση... Τι θα προτείνατε κάτι ωραίο αλλά φθηνό να πας; 28 με 31 Ιανουαρίου του 2023 είναι το ταξίδι. Ευχαριστώ για όλους.

Πόσο θέλεις να έχει το εισιτήριο δηλαδή; Το είπε και το αφεντικό της Ryanair. Ξεχάστε τα εισιτήρια των 20 ευρώ. Όχι ότι αποκλείεται να βρεις με λιγότερα, αλλά δεν ξέρω πόσο λιγότερα.

Σου προτείνω να μπεις στο skyscanner, να βάλεις αναζήτηση από Αθήνα και στον προορισμό να βάλεις Everywhere. Έτσι θα δεις για πού υπάρχουν φθηνά εισιτήρια τις μέρες που ψάχνεις και βλέπεις αν σε ενδιαφέρει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Παραλία Βόλου, υπάρχει κανένα καλό τσιπουράδικο που να είμαι είναι τουριστοπαγίδα? Ή πρέπει να πάω προς Αγ. Νικόλαο ή κάπου αλλού?

Δημοσ.
7 ώρες πριν, ribo7 είπε

Παραλία Βόλου, υπάρχει κανένα καλό τσιπουράδικο που να είμαι είναι τουριστοπαγίδα? Ή πρέπει να πάω προς Αγ. Νικόλαο ή κάπου αλλού?

Δυστυχώς μόνο ν.ιωνια αμα θες κάτι πάρα  πολύ καλό. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/8/2022 στις 8:59 ΜΜ, DjTony είπε

Μήπως είναι καλύτερα να κοιτάξεις κατι σε Ελλάδα αν το μπάτζετ είναι περιορισμένο; Γιατί και φτηνά εισιτήρια να βρεις όλα τα υπόλοιπα είναι ακριβά. Βενετία έχω παει μόνο καλοκαίρι αλλα για χειμώνα δεν νομίζω να λέει και πολύ (περπατάνε σε παταρια οταν βρέχει πχ). Σε λοου κοστ 4ημερο θα πηγαινα Πολωνία/Ρουμανία ξερωγω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 10/8/2022 στις 2:11 ΜΜ, peterinio είπε

Forumbros/sisters, έχετε καμια πρόταση για "road trip" Νότια Αγγλία?

Θα επισκεπτούμε το νησί για έναν γάμο τον Νοέμβριο, στο Bournemouth. Είπαμε μηπως νοικιάσουμε αμάξι και πάμε εκεί γύρω στα παραθαλάσσια μέρη. Γνωρίζετε χωριά/πόλεις/κωμοπόλεις ή άλλα αξιοθέατα που αξίζει να τα επισκεφτούμε?

Ολη η Κορνουαλη βασικα. Το αγαπημενο μου μερος ειναι το Tintagel castle. Νοεμβριο μηνα ομως, ετοιμαστειτε για πολυ αερα και ισως κακοκαιρια. 

Επεξ/σία από equilibrium
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι Κέρκυρα με το αμόρε για μερικές μέρες ακόμα και λέμε να πάμε παξους. Έχει κανείς εμπειρία με εκδρομή από τα όργανομενα για Παξους η να πάμε με το πλοίο από Λευκιμη καλύτερα μόνοι μας; επίσης Μυρτιώτισσα για μπάνιο και μπιανκο στον Μπελλο αξίζουν; ότι άλλο πρεπει να δούμε πείτε μου παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. 

Επεξ/σία από Georgearas
Δημοσ.
12 ώρες πριν, ribo7 είπε

Μεζέν,Ραδα,Μεζεκλικι

κανενα στην παραλία 

και μετά παλιά και Νέα Ιωνία 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Georgearas είπε

Είμαι Κέρκυρα με το αμόρε για μερικές μέρες ακόμα και λέμε να πάμε παξους. Έχει κανείς εμπειρία με εκδρομή από τα όργανομενα για Παξους η να πάμε με το πλοίο από Λευκιμη καλύτερα μόνοι μας; επίσης Μυρτιώτισσα για μπάνιο και μπιανκο στον Μπελλο αξίζουν; ότι άλλο πρεπει να δούμε πείτε μου παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. 

Μυρτιώτισσα είναι πολύ ωραία, αλλά να ξέρεις είναι παραλία γυμνιστών 😉

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...