definitio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, alfaeffe είπε Εχει και για Χανια απευθειας οι Μινωικες, δε χρειαζεται να πας μεσω Ηρακλειου. Δεν έχει οταν θα ταξιδέψω εγώ (μετα τις 11 Σεπ), μονο απο τελη Απριλη ως μεσα Σεπτέμβρη έχουν οι μινωικές γραμμες δρομολόγια για Χανιά. Αν έχει κανείς εμπειρία απο pet friendly καμπίνες στην ΑΝΕΚ, ας ενημερώσει αν μπορεί. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2022 από definitio
alfaeffe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, definitio είπε Δεν έχει οταν θα ταξιδέψω εγώ (μετα τις 11 Σεπ), μονο απο τελη Απριλη ως μεσα Σεπτέμβρη έχουν οι μινωικές γραμμες δρομολόγια για Χανιά. Αν έχει κανείς εμπειρία απο pet friendly καμπίνες στην ΑΝΕΚ, ας ενημερώσει αν μπορεί. Τωρα το καλοκαιρι εχει απευθειας Πειραια-Χανια, οταν θα ταξιδεψεις παλι θα εχει αλλα μεσω Ηρακλειου (παραπανω ωρες ταξιδι δηλαδη). Οποτε παλι θα μπορεις να εχεις τον σκυλο σου.
Greengreen Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Για Λευκάδα. Παραλίες, γαστρονομία, αξιοθέατα;
definitio Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 4 ώρες πριν, alfaeffe είπε Τωρα το καλοκαιρι εχει απευθειας Πειραια-Χανια, οταν θα ταξιδεψεις παλι θα εχει αλλα μεσω Ηρακλειου (παραπανω ωρες ταξιδι δηλαδη). Οποτε παλι θα μπορεις να εχεις τον σκυλο σου. Εγω ρωτώ για την ΑΝΕΚ και τις pet friendly καμπίνες της, οχι για τις Μινωικές, γι αυτές εχω μαρτυρίες. Αν μπορώ θέλω να αποφύγω το ταξίδι Ηράκλειο -Χανιά πρωί πρωί...
alfaeffe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2022 47 λεπτά πριν, definitio είπε Εγω ρωτώ για την ΑΝΕΚ και τις pet friendly καμπίνες της, οχι για τις Μινωικές, γι αυτές εχω μαρτυρίες. Κατι δεν εκφραζεις σωστα γιατι προφανως ζητησες αποψη για τις μινωικες οπως φαινεται στο προηγουμενο μηνυμα σου. 23 ώρες πριν, definitio είπε Αν είναι να έχω πρόβλημα με άρνηση εξυπηρέτησης ή απλώς κ καυγά για τα αυτονόητα, καλύτερα με Μινωϊκές μέσω Ηρακλείου (γι αυτές έχω διαβάσει μόνο θετικά για τις καμπίνες pet friendly, αλλά αν έχετε εμπειρίες αρνητικές από εκεί, καλοδεχούμενες)
definitio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, alfaeffe είπε Κατι δεν εκφραζεις σωστα γιατι προφανως ζητησες αποψη για τις μινωικες οπως φαινεται στο προηγουμενο μηνυμα σου. Κάτι δε διαβάζεις σωστά, γιατί απαντάς συνέχεια για πράγματα που δε ρωτάω κ αγνοείς τη κυρία ερώτηση περί ΑΝΕΚ ... (...εχει κ από μινωικές για Χανιά, να πάω από Ηράκλειο κτλ...) Αλλά κ για τις μινωικές, αν έχεις εμπειρία με pet friendly καμπίνα, δεν έγραψες τίποτα σχετικό. ...ο,τι έχω διαβάσει κι ακούσει για μινωικές επ αυτού είναι θετικό, αλλά μιλώντας για εισιτήριο με κατοικίδιο σε καμπίνα, αν κάποιος έχει συγκεκριμένη εμπειρία, καλοδεχούμενη... ...αλλά δεν έγραψες τίποτα τέτοιο Ξανά, ενδιαφέρομαι βασικά για πρόσφατες μαρτυρίες από pet friendly καμπίνες στην ΑΝΕΚ... (Είχα διαβάσει για άρνηση παρά το σχετικό εισιτήριο, πολλή κουβέντα για να το τηρήσουν κ τέτοια, αλλά μπορεί να άλλαξαν ή να έτυχε να διαβασα μόνο αρνητικές εμπειρίες) Επεξ/σία 2 Αυγούστου 2022 από definitio
totalius Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Κανένα σκυλί δεν έπαθε ποτε τίποτα στον εξωτερικό χώρο φύλαξης των καραβιών . Στο λέει κάποιος που το είχε πάνω κάτω για πολλλα χρόνια .
definitio Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, totalius είπε Κανένα σκυλί δεν έπαθε ποτε τίποτα στον εξωτερικό χώρο φύλαξης των καραβιών . Στο λέει κάποιος που το είχε πάνω κάτω για πολλλα χρόνια . Μέχρι τωρα αυτο χρησιμοποιουσα κυριως, αλλα εν προκειμένω θα παρω καμπινα, οπότε προτιμώ να παρω κ το σκύλο. Τόσο δύσκολο ειναι να μην απαντήσει καποιος off topic; Συγκεκριμένη ειναι η ερωτηση. Δε ρωταω με ποιους τρόπους μπορώ να μεταφέρω κατοικίδιο, αλλα για εμπειρίες απο ΑΝΕΚ & pet friendly καμπινα
alfaeffe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, definitio είπε Κάτι δε διαβάζεις σωστά, γιατί απαντάς συνέχεια για πράγματα που δε ρωτάω κ αγνοείς τη κυρία ερώτηση περί ΑΝΕΚ ... (...εχει κ από μινωικές για Χανιά, να πάω από Ηράκλειο κτλ...) Αλλά κ για τις μινωικές, αν έχεις εμπειρία με pet friendly καμπίνα, δεν έγραψες τίποτα σχετικό. ...ο,τι έχω διαβάσει κι ακούσει για μινωικές επ αυτού είναι θετικό, αλλά μιλώντας για εισιτήριο με κατοικίδιο σε καμπίνα, αν κάποιος έχει συγκεκριμένη εμπειρία, καλοδεχούμενη... ...αλλά δεν έγραψες τίποτα τέτοιο Ξανά, ενδιαφέρομαι βασικά για πρόσφατες μαρτυρίες από pet friendly καμπίνες στην ΑΝΕΚ... (Είχα διαβάσει για άρνηση παρά το σχετικό εισιτήριο, πολλή κουβέντα για να το τηρήσουν κ τέτοια, αλλά μπορεί να άλλαξαν ή να έτυχε να διαβασα μόνο αρνητικές εμπειρίες) Εγραψες αρχικα οτι θες να αποφυγεις το ταξιδι μεσω Ηρακλειου με τις Μινωικες και σε ενημερωσα οτι εχει απευθειας αυτην την περιοδο χωρις να πας μεσω Ηρακλειου, μετα εγραψες οτι θες να κατεβεις το Σεπτεμβρη και οτι και καλα δεν εχει τοτε δρομολογιο και σε διορθωσα οτι εχει δρομολογιο οποτε παλι θα μπορεις να εχεις το σκυλο σου στο ιδιο δρομολογιο. Τα υπολοιπα που αναφερεις δεν τα σχολιασα καν. Παρακαλω.
g_f Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους...ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο οργανωμένο κάμπινγκ στην περιοχή μεταξύ Ναυπάκτου και Μεσολογγίου? Και αν ναι υπάρχουν εντυπώσεις? Στο Google δυστυχώς δεν βρίσκω κάτι...
seloner Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Παιδια καλησπερα,εχετε να προτεινετε κατι σε κοντινο προορισμο απο Πυργο Ηλειας(1-1.30 ωρα) για τελος Αυγουστου ; Σκεφτηκα Κυπαρισσια;
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 2 hours ago, seloner said: Παιδια καλησπερα,εχετε να προτεινετε κατι σε κοντινο προορισμο απο Πυργο Ηλειας(1-1.30 ωρα) για τελος Αυγουστου ; Σκεφτηκα Κυπαρισσια; Μια χαρα ειναι η Κυπαρισσία. Για ποσες μερες σκέφτεσαι; Απο παραλιες η κεντρική της Κυπαρισσίας είναι απλα οκ. Υπαρχουν πολλες καλυτερες σε κοντινη αποσταση (ΟΧΙ Καλο Νερο!!). Μπορεις να πηγαίνεις Στομιο, Λαγκουβαρδο, και αν εχεις ορεξη για λιγο πιο μακρια τσέκαρε Χρυση Ακτη (Ματι), Βοιδοκοιλια κλπ. Επισης απο Πυργο εναλλακτικά μπορείς να επιλεξεις ορεινο τουρισμό προς Αρκαδια. Δλδ να παρεις τον δρομο για Αρχαια Ολυμπια, να δεις ωραια χωριουδακια μεσα στη φυση, στάση Μπερτσια για καφε/φαγητο και να φτασεις μεχρι τα Λαγκαδια να δεις τα πετρινα σπίτια σκαρφαλωμενα στους γκρεμούς.
seloner Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 45 λεπτά πριν, *nenya* είπε Μια χαρα ειναι η Κυπαρισσία. Για ποσες μερες σκέφτεσαι; Απο παραλιες η κεντρική της Κυπαρισσίας είναι απλα οκ. Υπαρχουν πολλες καλυτερες σε κοντινη αποσταση (ΟΧΙ Καλο Νερο!!). Μπορεις να πηγαίνεις Στομιο, Λαγκουβαρδο, και αν εχεις ορεξη για λιγο πιο μακρια τσέκαρε Χρυση Ακτη (Ματι), Βοιδοκοιλια κλπ. Επισης απο Πυργο εναλλακτικά μπορείς να επιλεξεις ορεινο τουρισμό προς Αρκαδια. Δλδ να παρεις τον δρομο για Αρχαια Ολυμπια, να δεις ωραια χωριουδακια μεσα στη φυση, στάση Μπερτσια για καφε/φαγητο και να φτασεις μεχρι τα Λαγκαδια να δεις τα πετρινα σπίτια σκαρφαλωμενα στους γκρεμούς. Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση . Για 3-4 ημερες θα πάμε .Γενικά ο δρόμος για την ορεινή πρόταση που είναι καλός;
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, seloner said: Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση . Για 3-4 ημερες θα πάμε .Γενικά ο δρόμος για την ορεινή πρόταση που είναι καλός; Το καλος ειναι σχετικο Ειναι οκ, επαρχιακο δικτυο, για μικρες ταχύτητες δηλαδη, και φυσικα εχει και στροφες. Αλλα αν πας χαλαρα να απολαυσεις τη φυση δεν θα ζαλιστεις. Εμεις οι βουνισιοι εχουμε συνηθισει τις στροφες και τις παίρνουμε πιο γρηγορα. Μπες google maps και 'πετα' το ανθρωπακι του street view σε διαφορα σημεια της διαδρομης να δεις πως ειναι. Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2022 από *nenya* 1
colombiano747 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2022 Oσοι εχετε παει Κυπρο ή μενετε εκει για πειτε τις καλυτερες παραλιες που αξιζουν. ειτε οργανωμενες ειτε ανοργανωτες. δεν εχω θεμα αμα χρειαστει και περπατημα απο κανενα μονοπατι γιατι συνηθως εκει κρυβονται οι καλυτερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα