kalogeros Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, thephotoshoped είπε Παιδιά καλημέρα! Έχετε να προτείνετε 2ήμερο από Θεσσαλονίκη για ζευγάρι; Θέλουμε να πάμε σε ορεινό προορισμό για ΣΚ και γενικά έχουμε στερέψει από ιδέες για εκδρομή. Μέτσοβο Παλαιός Παντελεήμονας Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Λουτρά Αριδαίας Άγγιστρο Σερρών με γύρο της Κερκίνης Πήλιο (αν και είναι λίγο overkill για ΣΚ) Καστοριά Καλαμπάκα - Μετέωρα Απ' όλα τα παραπάνω,προτείνω Παλαιό Παντελεήμονα ή Μέτσοβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doll Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Παιδιά συμβουλές-προτάσεις για βενετία. Περιμένω τις απόψεις σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Στις 16/3/2022 στις 10:29 ΠΜ, kalogeros είπε Μέτσοβο Παλαιός Παντελεήμονας Παλαιός Άγιος Αθανάσιος Λουτρά Αριδαίας Άγγιστρο Σερρών με γύρο της Κερκίνης Πήλιο (αν και είναι λίγο overkill για ΣΚ) Καστοριά Καλαμπάκα - Μετέωρα Απ' όλα τα παραπάνω,προτείνω Παλαιό Παντελεήμονα ή Μέτσοβο Οχι Μέτσοβο αλλα Παπιγκο και λοιπα Ζαγοροχώρια, θα με θυμηθείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 18 ώρες πριν, 4saken είπε Οχι Μέτσοβο αλλα Παπιγκο και λοιπα Ζαγοροχώρια, θα με θυμηθείς... Πάπιγκο και λοιπά Ζαγοροχώρια νομίζω είναι overkill για ένα ΣΚ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Οντως ειναι 4 ωρες, ειχα την εντυπωση λιγοτερο Βεβαια και απο Κερκυρα με πλοιο κτλ τοσο κανουμε! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2022 Στις 6/3/2022 στις 2:08 ΠΜ, BlueBlade είπε Καλησπέρα στο φορουμ, Επειδή πλησιάζει άδεια στο τέλος του μήνα. Κοιτάω με τον κολλητό να πάμε 3-4 μερούλες ένα ταξίδι. Τι θα προτείνατε για κάτι που και να μας βγει κάπως οικονομικό αλλά ταυτόχρονα να έχουμε πράγμα να δούμε; Είμαι μεταξύ Πράγας και Βουδαπέστης. Στην πρώτη, από ότι είδα έχει πολλά πράγματα να δεις και να κάνεις. Στην δεύτερη κάπως λιγότερα αλλά βγαίνει ¨τζάμπα¨ Θα προτείνατε και κάποια άλλη επιλογή; Τσεχια ειναι ενα κλικ καλυτερα απο πραγματα να δεις (απ οτι μου εχουν πει ατομα που εχουν παει) αλλα οπου απο τα δυο μερη και να πας,θα περασεις καταπληκτικα.Τυχερος που εχεις κολλητο να ακολουθει,εμενα οι δικοι μου ειναι παντρεμενοι,φραγκοφονιαδες και τσιπροφονιαδες.😅 Εχω βαλει σκοπο να παω το καλοκαιρι ενα 10ημερο Πολωνια,να κανω τουρ σε Κρακοβια,Βαρσοβια και Βροτσλαβ,αν καταφερω και βρω παρεα εχει καλως.Μονος μου λιγο δυσκολο το κοβω.Παντως τα Βαλκανια και οι Σλαβοι με εξιταρουν απιστευτα,αυτες οι χωρες ειναι κατα την γνωμη μου οι τελειοι προορισμοι.Γνωρισα το τελευταιο διμηνο μια Ουκρανιδα,μια Σερβα και μια απο Ουγγαρια και ειναι λες και γνωριζεις απο αλλο πλανητη κοπελες.Απιστευτες οι Σλαβες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vs_skg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2022 Στις 16/3/2022 στις 12:17 ΜΜ, doll είπε Παιδιά συμβουλές-προτάσεις για βενετία. Περιμένω τις απόψεις σας.... Αποσπασματικα stream of thought: Αν και πιο ακριβα αξιζει να μεινεις μεσα στην πολη, μην κανεις το λαθος που κανουν πολλοι και μενουν απεναντι για πιο φτηνα. Το cannaregio ειναι καλο balance τιμης περιοχης. Πολυ περπατημα. Το ΣΚ ειναι απαραδεκτα, πηζει η πολη στους τουριστες, πολυ ανωτερη εμπειρια μεσοβδομαδα. Γονδολα σκεψου το καλα, μιση ωρα βαρκαδα σε παει >100. Επισης αναλογα απο που την παρεις κανει αλλη διαδρομη. Το βαπορετο αξιζει ομως, ειδικα αν το παρεις απο αφετηρια και καβατζωσεις θεση. Αργα το βραδυ και νωρις το πρωι η πλατεια ειναι εξαιρετικη. Το burano επισης πολυ ομορφο, ιδανικα θα το δεις μεσημερι γιατι λογω αρχιτεκτονικης θελει ηλιο να βαραει για να το ευχαριστηθεις. Τα drone επιτρεπονται απλα οχι παντου, αν ασχολεισαι στειλε πμ να σου πω ενα εξαιρετικο σημειο και πλανο. Για φαι ειναι προς το ακριβο, εχω μια προταση οπου εφαγα εξαιρετικα αλλα με αναλογο κοστος. Απο ταξίδι προσφατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kkailas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχουμε προτασεις για φαγητο στην Βουδαπεστη; Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2022 από kkailas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Παιδια καλησπερα, λεμε να κανουμε τριημερο ταξιφι πεολοπονηση με διαμονη στη μονεμβασια. Μερα εναρξης θα διασχισουμε το οδικο δικτυο απο κεντρικη και στην επιστροφη θα γυρισουμε απο την ανατολικη πλευρα. Τι εχετε να προτεινετε σαν ενδιαμεσες στασεις στη διαδρομη, για αξιοθεατα, φαι, και καφε να ξεμουδιασουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 12:12 ΜΜ, kkailas είπε Εχουμε προτασεις για φαγητο στην Βουδαπεστη; Paprika Vendéglő 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The Spirit Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Στις 25/3/2022 στις 1:12 ΜΜ, kkailas είπε Εχουμε προτασεις για φαγητο στην Βουδαπεστη; Sir Lancelot Medieval Restaurant 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
colombiano747 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2022 να κανω μια ερωτηση σχετικα με το πιστοποιητο νοσησης σε οποιον ταξιδεψε στην ευρωπη. το ευρωπαικο πιστοποιητικο νοσησης που εχει εκδοθει στην Ελλαδα εχει ισχυ 3 μηνες αλλα βλεπω γενικα στην Ε.Ε διαρκει για 6 μηνες. αμα ταξιδεψω με αυτο μετα το τριμηνο θα μου χτυπαει σαν ακυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, colombiano747 είπε να κανω μια ερωτηση σχετικα με το πιστοποιητο νοσησης σε οποιον ταξιδεψε στην ευρωπη. το ευρωπαικο πιστοποιητικο νοσησης που εχει εκδοθει στην Ελλαδα εχει ισχυ 3 μηνες αλλα βλεπω γενικα στην Ε.Ε διαρκει για 6 μηνες. αμα ταξιδεψω με αυτο μετα το τριμηνο θα μου χτυπαει σαν ακυρο; Eξαρτάται την χώρα που θες να πας. Στις περισσότερες δε χρειάζεται καν πιστοποιητικό νόσησης/εμβολιασμού οπότε τσέκαρε τι ισχύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonFighter Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε καμπίνες πλοίων για Κρήτη; Είναι λόγω COVID ή απλά θα βουλιάξει το νησί το Πάσχα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosno1com Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, DragonFighter είπε Μήπως ξέρει κανείς γιατί δεν υπάρχει διαθεσιμότητα σε καμπίνες πλοίων για Κρήτη; Είναι λόγω COVID ή απλά θα βουλιάξει το νησί το Πάσχα; να υποθεσω κοιταξες μια μερα πριν ή δυο δοκιμαστικά μηπως ειναι κλεισμενες? το καλοκαιρι παντως (αν και τα κλεισαμε 1 μηνα πριν) βρηκαμε δικλινη καμπινα στην ανεκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα