Mrsmoke95 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα ξέρει κανείς τι ισχύει για Μπρατισλάβα ; Έχω νοσήσεις εντός 3 μηνών . Άλλη μου λένε δεν μπορείς να πας με νοσήσεις θέλει να έχεις και μια δόση εμβολίου άλλη λένε μπορείς . Έχω μπερδευτεί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Mrsmoke95 είπε Καλησπέρα ξέρει κανείς τι ισχύει για Μπρατισλάβα ; Έχω νοσήσεις εντός 3 μηνών . Άλλη μου λένε δεν μπορείς να πας με νοσήσεις θέλει να έχεις και μια δόση εμβολίου άλλη λένε μπορείς . Έχω μπερδευτεί . https://www.dfa.ie/travel/travel-advice/a-z-list-of-countries/slovakia/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CKSK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 δεν γνωρίζω αν αυτό είναι το κατάλληλο νήμα, οπότε με συγχωρείτε προκαταβολικά είχαμε κλείσει εισιτήρια για Αμπού Ντάμπι 21-25 Δεκεμβρίου αλλά λόγω μίας αναποδιάς δεν θα μπορέσουμε να πάμε οπότε διαθέτω αυτά τα εισιτήρια σε όποιον ενδιαφέρεται αν ενδιαφέρεται κανείς τα εισιτήρια είναι 2, με την wizz και απ' ότι είδα, η αλλαγή ονόματος, είναι δωρεάν τα άσχημα νέα είναι ότι χρειάζεται pcr για να ταξιδέψεις προς ΗΑΕ, pcr όταν φτάσεις εκεί στο αεροδρόμιο και pcr για την επιστροφή στην Ελλάδα σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες. για περισσότερες λεπτομέρειες ή απορίες μπορείτε να μου στείλετε και προσωπικό μήνυμα Υ.Γ. για τα εισιτήρια δεν απαιτείται κάποιο αντίτιμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, CKSK είπε δεν γνωρίζω αν αυτό είναι το κατάλληλο νήμα, οπότε με συγχωρείτε προκαταβολικά είχαμε κλείσει εισιτήρια για Αμπού Ντάμπι 21-25 Δεκεμβρίου αλλά λόγω μίας αναποδιάς δεν θα μπορέσουμε να πάμε οπότε διαθέτω αυτά τα εισιτήρια σε όποιον ενδιαφέρεται αν ενδιαφέρεται κανείς τα εισιτήρια είναι 2, με την wizz και απ' ότι είδα, η αλλαγή ονόματος, είναι δωρεάν τα άσχημα νέα είναι ότι χρειάζεται pcr για να ταξιδέψεις προς ΗΑΕ, pcr όταν φτάσεις εκεί στο αεροδρόμιο και pcr για την επιστροφή στην Ελλάδα σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες. για περισσότερες λεπτομέρειες ή απορίες μπορείτε να μου στείλετε και προσωπικό μήνυμα Υ.Γ. για τα εισιτήρια δεν απαιτείται κάποιο αντίτιμο Αλλαγη ονοματος κοστιζει 90€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CKSK Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2021 8 ώρες πριν, Jason13 είπε Αλλαγη ονοματος κοστιζει 90€. δεν ξερω αν εχει περιορισμο στους χαρακτηρες που μπορεις να αλλαξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Στις 18/12/2021 στις 12:56 ΠΜ, CKSK είπε δεν γνωρίζω αν αυτό είναι το κατάλληλο νήμα, οπότε με συγχωρείτε προκαταβολικά είχαμε κλείσει εισιτήρια για Αμπού Ντάμπι 21-25 Δεκεμβρίου αλλά λόγω μίας αναποδιάς δεν θα μπορέσουμε να πάμε οπότε διαθέτω αυτά τα εισιτήρια σε όποιον ενδιαφέρεται αν ενδιαφέρεται κανείς τα εισιτήρια είναι 2, με την wizz και απ' ότι είδα, η αλλαγή ονόματος, είναι δωρεάν τα άσχημα νέα είναι ότι χρειάζεται pcr για να ταξιδέψεις προς ΗΑΕ, pcr όταν φτάσεις εκεί στο αεροδρόμιο και pcr για την επιστροφή στην Ελλάδα σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες. για περισσότερες λεπτομέρειες ή απορίες μπορείτε να μου στείλετε και προσωπικό μήνυμα Υ.Γ. για τα εισιτήρια δεν απαιτείται κάποιο αντίτιμο Τα μετρα δεν εχουν αλλαξει απο περυσι. Το μονο που εχεις ν αληρωσεις ειναι το pcr απο Ελλαδα που οι τιμες ξεκινανε απο 40 ευρω, το pcr οταν φτασεις Αμπου Νταμπι ειναι δωρεαν. Επιπλεον δεν υπαρχει πλεον καραντινα στο Αμπου Νταμπι οποτε γινεται να πας Ντουμπαι και με λωφορειο οικονομικοτερα. Στην επιστροφη χρειαζεται ενα pcr 20 ευρω, και οταν φτασεις ελλαδα σου κανουν δωρεαν rapid. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sbou Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα, έχετε κάποια πρόταση για Ιωάννινα για το ΠΣΚ της Πρωτοχρονιάς? Ζευγάρι με αυτοκίνητο, δεν θα ήθελα να το πολυκινήσω γιατί θα έχω ήδη αρκετά χιλιόμετρα. Μέχρι Μέτσοβο ας πούμε ΟΚ. Έχουμε ξαναπάει παλιότερα αλλά όχι χειμώνα και όχι γιορτές. Οπότε προτάσεις για φαγητό, καφέ και κυρίως τίποτα ωραίο για αλλαγή του έτους. "Μπουζούκια" και συναφή δεν ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mrsmoke95 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα σήμερα θα ανακοινωθεί πως οι επισκέπτες που μένουν στην χώρα εκτός το τεστ στην είσοδο τους , θα κάνουν τεστ και την 2η και την 4η μέρα . Το ερώτημα μου είναι εγώ αμα πάω εξωτερικό και γυρίσω σαν μόνιμος κάτοικος θα κάνω και εγώ αυτά τα 2 τεστ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2021 Ειναι προαιρετικα τα τεστ 2ης και 4ης μερας, οχι υποχρεωτικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 On 15/12/2021 at 13:29, ParafronGR said: Καμιά πρόταση, παίδες, για ΣΚ κοντά στην Αθήνα? Θέλουμε με την κοπέλα μου να πάμε κάπου να δούμε λίγο χιόνι, να χαλαρώσουμε. Περιμένω τις προτάσεις σας Αράχωβα όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mrsmoke95 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2021 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους θα πάω Βιέννη 31 το απόγευμα . Γνωρίζει κάποιος αμα οι χριστουγενιατικες αγορές είναι ανοιχτές εκείνη την μέρα ; 1,2,3 θα είναι ανοιχτές ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) https://www.city-walks.info/Vienna/Christmas-Market.html Ενημερωτικά (αν σε ενδιαφέρει αλλαγή χρόνου σε εξωτερικό χώρο/πλατείες), από το επίσημο tourist office μου είπαν πως έχουν ακυρωθεί οι εκδηλώσεις. Αλλά κάποια εστιατόρια θα είναι ανοιχτά για ρεβεγιόν, προφανώς με κράτηση. Επεξ/σία 26 Δεκεμβρίου 2021 από ribo7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Στις 21/12/2021 στις 9:35 ΠΜ, sbou είπε Καλημέρα, έχετε κάποια πρόταση για Ιωάννινα για το ΠΣΚ της Πρωτοχρονιάς? Ζευγάρι με αυτοκίνητο, δεν θα ήθελα να το πολυκινήσω γιατί θα έχω ήδη αρκετά χιλιόμετρα. Μέχρι Μέτσοβο ας πούμε ΟΚ. Έχουμε ξαναπάει παλιότερα αλλά όχι χειμώνα και όχι γιορτές. Οπότε προτάσεις για φαγητό, καφέ και κυρίως τίποτα ωραίο για αλλαγή του έτους. "Μπουζούκια" και συναφή δεν ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ πολύ! πιειτε τσιπουρα, πατε στο νησακι, γυριστε ολο το κεντρο με τα ποδια, ντυθειτε καλα, παρτε ομπρελες αλλα μην τις αφησετε στην εισοδο των μαγαζιων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mrsmoke95 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σας και καλή χρόνια . Πάω κρακοβια σε 15 μέρες ξέρετε τι χρειάζεται εκτός του πιστοποιητικού νοσησης ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 https://www.gov.pl/web/coronavirus/eu-member-states-schengen-area-turkey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα