Lucifer Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2021 Στις 19/11/2021 στις 8:39 ΠΜ, G.bar είπε Έχει τύχει σε κανέναν να ακυρωθεί προγραμματισμένη πτήση και να πάρει επιστροφή τα χρήματα από paypal μετα απο dispute; Είχα κάνει μια κράτηση για Βουδαπέστη με επιστροφή μέσω Kiwi.com και εντελώς τυχαία μπηκα εχθες να δω κάτι άλλο απο την εφαρμογή και μου έβγαλε ειδοποίηση οτι η πτήση μου έχει αλλάξει και πήγε 48 ώρες νωρίτερα, κάτι που φυσικά δεν με βολευει και πρέπει να ακυρωθεί όλο το ταξίδι. Υπάρχει η επιλογη για refund, αλλά υπάρχει και η σημείωση απο κάτω οτι η επιστροφή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 3 μήνες για να ολοκληρωθεί, και οτι πολλές φορές μπορεί να μην π΄λαρεις και τίποτα πίσω. Εφόσoν η αγορά είχε γίνει μέσω paypal, και στην πολιτική της paypal υπαρχει το "if you don't get what you pay for you get a refund" θα είναι δυνατό να αποζημιωθω απο εκει; Έχω ήδη μιλήσει με kiwi.com και είπαν οτι δεν είναι δική τους ευθύνη αλλά της αεροπορικής (Ryanair) που άλλαξε την πτήση. Έχω κλείσει εισιτήρια με Qatar μέσω δεύτερου site, έκαναν μαλακία και αποζημιώθηκα κανονικά κι εγώ και η δικιά μου. Από Αύγουστο που ήταν η πτήση, πήρα τα λεφτά μέσα Οκτώβρη. Κάποιοι άλλοι έφαγαν Χ και έβαλαν εταιρεία διαμεσολάβησης (κρατάνε το 30% του ποσού αποζημίωσης) αλλά έστω και μειωμένα, τα πήραν και εκείνοι. Το γεγονός ότι είχα κλείσει μέσω άλλου site δεν με επηρέασε, δεν το ανέφερα καν, έστειλα κατευθείαν στην Qatar δικαιολογητικά, boarding pass κτλ. Γκούγκλαρε τι δικαιούσαι γιατί μπορεί να είναι παραπάνω από τον ναύλο που πλήρωσες, στη δική μου περίπτωση μου γύρισαν €600 (το μαξ). 1
Ace Of Spades Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Έχω κλείσει ένα εισιτήριο από Αθήνα για Βαρκελώνη με την Vueling και πάω να κάνω τσεκ ιν και μου βγάζει αυτό το μήνυμα The airports in the booking do not allow online check-in. On the day of departure you must go to the check-in desk in sufficient time to get the boarding passes. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό? Παίζει να φταίει ότι τα έκλεισα μέσω του Mytrip ? Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2021 από Ace Of Spades
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 15 λεπτά πριν, Ace Of Spades είπε Έχω κλείσει ένα εισιτήριο από Αθήνα για Βαρκελώνη με την Vueling και πάω να κάνω τσεκ ιν και μου βγάζει αυτό το μήνυμα The airports in the booking do not allow online check-in. On the day of departure you must go to the check-in desk in sufficient time to get the boarding passes. Γνωρίζει κάποιος γιατί συμβαίνει αυτό? Παίζει να φταίει ότι τα έκλεισα μέσω του Mytrip ? Για έλεγχο τεστ κλπ
Ace Of Spades Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για έλεγχο τεστ κλπ Δηλαδή δεν γίνεται πουθενά online check in πλέον?
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, Ace Of Spades είπε Δηλαδή δεν γίνεται πουθενά online check in πλέον? αναλογα την εταιρία,ξερω ότι και η british airways εχει τετοιο συστημα 1
alxandros_gr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Ace Of Spades είπε Δηλαδή δεν γίνεται πουθενά online check in πλέον? Μια χαρά γίνεται. Έκανα online check-in Αθήνα-Βιέννη χτες με Wizz Air
Jason13 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα, γνωριζουμε αν για Ισπανια χρειαζεται Rapid test ανεξαρτητου αν ειμστε εμβολιασμενοι;
stevengreeceGR Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Jason13 είπε Καλησπερα, γνωριζουμε αν για Ισπανια χρειαζεται Rapid test ανεξαρτητου αν ειμστε εμβολιασμενοι; Δε χρειάζεται
dream21 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπερα ..Σκεφτομαι για ταξιδι την αλλη εβδομαδα για Βερολίνο . Eκτος απο τα ευρωπαικα πιστοιποητικα εμβολιασμου που εβγαλα σημερα χρειαζεται rapid test για την easyjet στο αεροδρομιο ;
Mrsmoke95 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2021 Καλησπέρα θέλω να κλείσω ένα ταξιδάκι για Μπρατισλάβα . Έχω πιστοποιητικό νοσησης εντός 6 μηνών . Χρειάζεται κάτι άλλο ;
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2021 Στις 7/12/2021 στις 5:10 ΜΜ, Mrsmoke95 είπε Καλησπέρα θέλω να κλείσω ένα ταξιδάκι για Μπρατισλάβα . Έχω πιστοποιητικό νοσησης εντός 6 μηνών . Χρειάζεται κάτι άλλο ; Θα ισχύει;Λενε ότι θα το πάνε στους 3 μηνες.
stevengreeceGR Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Στις 10/12/2021 στις 6:12 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Θα ισχύει;Λενε ότι θα το πάνε στους 3 μηνες. Το πήγαν ήδη στους 3. Μέχρι 17 Δεκεμβρίου ισχύουν όσα βγήκαν καλοκαίρι και αρχές φθινοπώρου. Μπορείς να το δεις στο ίντερνετ
mobile_32 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Με μια μικρή επιφύλαξη: νομίζω κάθε χώρα έχει δυνατότητα να προσδιορίζει μονομερος τη χρονική ισχύ του πιστοποιητικού. Οποτε θέλει να ξέρεις τι ζητάει η κάθε χώρα ...
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, mobile_32 είπε Με μια μικρή επιφύλαξη: νομίζω κάθε χώρα έχει δυνατότητα να προσδιορίζει μονομερος τη χρονική ισχύ του πιστοποιητικού. Οποτε θέλει να ξέρεις τι ζητάει η κάθε χώρα ... Και η Ελλάδα αφου επιστρέφεις πίσω.
ParafronGR Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2021 Καμιά πρόταση, παίδες, για ΣΚ κοντά στην Αθήνα? Θέλουμε με την κοπέλα μου να πάμε κάπου να δούμε λίγο χιόνι, να χαλαρώσουμε. Περιμένω τις προτάσεις σας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα