Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

19 ώρες πριν, james9tito είπε

Καλη η disneyland αλλα λουβρο , αιφελ και μονμαρτη θα παμε οπωσδηποτε οποτε ας μεινω παρισι και μια μερα θα την αφιερωσουμε disneyland. Θα σε ενοχλησω καποια στιγμη με Pm για tips and tricks μολις καταληξω στην περιοδο που θα κανουμε το ταξιδι . 

Κατά τη γνώμη μου, το να μείνεις Παρίσι και να αφιερώσεις μία μέρα Disneyland, είναι η καλύτερη επιλογή. Θα σου δώσω ένα προκαταβολικό tip πριν αρχίσεις να ψάχνεις: για ξενοδοχείο προσπάθησε να αποφύγεις τις περιοχές γύρω από τον Άιφελ και γύρω από το Moulin Rouge. Για ότι άλλο χρειαστείς, στείλε pm.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Καλημέρα,

Για πτήση εσωτερικού, χρειάζομαι κάτι άλλο εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού? 

Δεν έχω καταλάβει αν χρειάζεται και η φόρμα PLF ή όχι. 

Ryanair στο πήγαινε και Volotea στο γυρισμό. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο στα sites τους ή δεν το βλέπω εγώ...

Πέταξα με Aegean την προηγούμενη εβδομάδα και ήθελαν μόνο το πιστοποιητικό όχι κάτι άλλο. Λογικά δεν είναι θέμα εταιρίας, άρα σε όλες το ίδιο ισχύει.

• Thanks 1

Θελουμε να ταξιδεψουμε 9 Οκτωβρη στην Πολωνια για 3 μερες, το διαβατηριο του 4χρονου γιου μας ληγει μετα απο μια εβδομαδα.Πρεπει να το ανανεωσουμε?πηραμε στο τμημα διαβατηριων και μας ειπαν να παρουμε πρεσβεια,εχει κλεισει οποτε αυριο παλι.Μηπως ξερει καποιος τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Φανταζομαι οτι και στις αλλες χωρες τις ΕΕ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, 4saken είπε

Θελουμε να ταξιδεψουμε 9 Οκτωβρη στην Πολωνια για 3 μερες, το διαβατηριο του 4χρονου γιου μας ληγει μετα απο μια εβδομαδα.Πρεπει να το ανανεωσουμε?πηραμε στο τμημα διαβατηριων και μας ειπαν να παρουμε πρεσβεια,εχει κλεισει οποτε αυριο παλι.Μηπως ξερει καποιος τι γινεται σε αυτη την περιπτωση?Φανταζομαι οτι και στις αλλες χωρες τις ΕΕ?

Ταξιδεψα του 2020 Βουδαπεστη το διαβατηριο του γιου μου εληγε 4 μερες μετα την πτηση επιστροφης στην Ελλαδα...δεν αντιμετωπισα καποιο προβλημα.

Επεξ/σία από GeorgeTrzs
  • Thanks 1

καλησπέρα σας, θα ήθελα προτάσεις για φτηνές μετακινήσεις στην Μύκονο με αυτοκίνητο ,διότι υπάρχουν μόνο 33 ταξί διαθέσιμα. υπάρχουν άλλες εταιρίες που προσφέρουν φτηνή μετακίνηση?.έχω ακούσει για transfers με βανάκια σε τιμή 50 ευρώ. θα ήθελα πιο φθηνές λύσεις!κάθε πρόταση και εμπειρία δεκτή!

Καλησπέρα σε όλους! Φίλη καρδιακή επιχειρεί για 3η φορά να κανονίσει το γάμο της το Μάρτιο στην ηλιόλουστη... Αγγλία! Πέραν του γάμου ίσως προκύψουν κ κάποια έξτρα τύπου μπατσελοροειδες πάρτυ σε άσχετη ημερομηνία. 

Αν κάνουμε πέρα το δυσβάσταχτο ποσό που θα φύγει σε αεροπορικά και ακόμη δεν έχω οργανώσει, δεν έχω και διαβατήριο καθώς ως τώρα ταξίδευα Ευρώπη με την ταυτότητα μου. 

Για να πάω Αγγλία αρκεί το διαβατήριο η πρέπει να βγάλω και βίζα? 

Στις 1/9/2021 στις 1:59 ΜΜ, james9tito είπε

Καλη η disneyland αλλα λουβρο , αιφελ και μονμαρτη θα παμε οπωσδηποτε οποτε ας μεινω παρισι και μια μερα θα την αφιερωσουμε disneyland. Θα σε ενοχλησω καποια στιγμη με Pm για tips and tricks μολις καταληξω στην περιοδο που θα κανουμε το ταξιδι . 

Οπότε θέλεις στείλε κ από δω, έχω εργαστεί στη Ντίσνεϋλαντ οπότε μπορώ λίγο να σε κατευθύνω ως προς το τι αξίζει να κάνετε ποτέ να πάτε κλπ

• Like 1
  • Thanks 1

Ντίσνεϋλαντ θα πάω και εγώ.

Τι εισιτήριο πρέπει να πάρω για 1 ημέρα επίσκεψης;
https://www.disneylandparis.com/en-gb/tickets/our-full-range-of-tickets/?fbclid=IwAR1SdRuT9nQOb_De9UdZPKelIgOgjfQWL6sOnvE5xezZ_4ilf4mcQi1Q9No

ειναι το "σωστό" site για να πάρω;

@kathytherion

1 ώρα πριν, evagelos_21 είπε

https://www.disneylandparis.com/en-gb/tickets/our-full-range-of-tickets/?fbclid=IwAR1SdRuT9nQOb_De9UdZPKelIgOgjfQWL6sOnvE5xezZ_4ilf4mcQi1Q9No

@kathytherion

Στείλε.μου πμ για να το δω και να το θυμηθώ μόλις πάω σπίτι. Επειδή είχα πάει για δουλειά δεν είχα ακολουθήσει την κλασσική διαδικασία για να κλείσω εισιτηρια...

4 ώρες πριν, evagelos_21 είπε

@kathytherion

Το site είναι σωστό. Συμβουλή, μην κλείσεις και για τα δύο πάρκα την ίδια μέρα, ένα και με το ζόρι θα προλάβεις.

Καλησπέρα, κανόνισα ταξιδακι Μπολόνια - Φλωρεντία - Πίζα.

Τι θα προτείνατε από αξιοθέατα και μέρη για φαγητό-ποτο/απεριτιβο.

Στις 9/9/2021 στις 1:07 ΜΜ, kathytherion είπε

Καλησπέρα σε όλους! Φίλη καρδιακή επιχειρεί για 3η φορά να κανονίσει το γάμο της το Μάρτιο στην ηλιόλουστη... Αγγλία! Πέραν του γάμου ίσως προκύψουν κ κάποια έξτρα τύπου μπατσελοροειδες πάρτυ σε άσχετη ημερομηνία. 

Αν κάνουμε πέρα το δυσβάσταχτο ποσό που θα φύγει σε αεροπορικά και ακόμη δεν έχω οργανώσει, δεν έχω και διαβατήριο καθώς ως τώρα ταξίδευα Ευρώπη με την ταυτότητα μου. 

Για να πάω Αγγλία αρκεί το διαβατήριο η πρέπει να βγάλω και βίζα? 

Οπότε θέλεις στείλε κ από δω, έχω εργαστεί στη Ντίσνεϋλαντ οπότε μπορώ λίγο να σε κατευθύνω ως προς το τι αξίζει να κάνετε ποτέ να πάτε κλπ

https://www.gov.uk/guidance/visiting-the-uk-as-an-eu-eea-or-swiss-citizen

Αν εχεις ημερομηνίες κλείσε απο τώρα εισιτήρια.

Στις 6/9/2021 στις 7:13 ΠΜ, nullindex είπε

Καλημέρα,

Για πτήση εσωτερικού, χρειάζομαι κάτι άλλο εκτός από το πιστοποιητικό εμβολιασμού? 

Δεν έχω καταλάβει αν χρειάζεται και η φόρμα PLF ή όχι. 

Ryanair στο πήγαινε και Volotea στο γυρισμό. Δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο στα sites τους ή δεν το βλέπω εγώ...

Το plf είναι για είσοδο στην Ελλάδα απο το εξωτερικό.

• Thanks 1

• Moderators
16 ώρες πριν, theo93 είπε

Καλησπέρα, κανόνισα ταξιδακι Μπολόνια - Φλωρεντία - Πίζα.

Τι θα προτείνατε από αξιοθέατα και μέρη για φαγητό-ποτο/απεριτιβο.

Η Φλωρεντια ειναι απο μονη της ενα αξιοθεατο, ειναι σα να εισαι σε μουσειο. Εγω αυτο που θα προτεινω ειναι αν σε παιρνει να βαλεις μεσα και την Σιεννα. Η δευτερη αγαπημενη μου πολη μετα το Μιλανο και πριν την Φλωρεντια. 

• Like 3
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, stormrain είπε

Η Φλωρεντια ειναι απο μονη της ενα αξιοθεατο, ειναι σα να εισαι σε μουσειο. Εγω αυτο που θα προτεινω ειναι αν σε παιρνει να βαλεις μεσα και την Σιεννα. Η δευτερη αγαπημενη μου πολη μετα το Μιλανο και πριν την Φλωρεντια. 

Επειδή θα είναι πολύ σφιχτό σε μέρες είπαμε ν πάμε μονοήμερη στην Πίζα.

Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί στην Φλωρεντία;

• Moderators
9 ώρες πριν, theo93 είπε

Επειδή θα είναι πολύ σφιχτό σε μέρες είπαμε ν πάμε μονοήμερη στην Πίζα.

Έχεις να προτείνεις κάποιο μαγαζί στην Φλωρεντία;

Δυστυχως δεν εχω συγκρατησει καποιο ονομα γιατι το πηγαμε τελειως διαισθητικα, απλα αποφυγε τα πολυ τουριστικα (οχι πως θα φας ασχημα κι εκει, απλως θα ειναι λιγο πιο mass production η φαση) και βρες "χωμενες" τρατοριες. Ιδανικα αν δεις μενου μονο στα Ιταλικα τοτε κατσε εκει :D Αυτο ισχυει για ολη την Ιταλια παρεμπιπτοντως.

Tσεκαρε και το παρακατω αρθρο, εμενα μου χτυπησε πολυ το La Menagere παρεμπιπτοντως.

https://www.finedininglovers.it/articolo/migliori-cocktail-bar-firenze

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...