tornado Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Νομίζω ότι για ένα δύο μήνες δεν λέει για ταξίδια κυρίως εκτος Ελλάδας, κόσμος ταξιδεύει και τσιμπάει και ένα ιό δώρο.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Καλά κι εγώ για Σεπτέμβριο κοιτάω. Έχει direct Αθήνα - Νέα Υόρκη με 450 ευρώ όταν για τις ίδιες ημερομηνίες η Emirates έχει το εισιτήριο 1070 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Καλά κι εγώ για Σεπτέμβριο κοιτάω. Έχει direct Αθήνα - Νέα Υόρκη με 450 ευρώ όταν για τις ίδιες ημερομηνίες η Emirates έχει το εισιτήριο 1070 ευρώ. Δε ξέρω ποιες ημερομηνίες σε βολεύουν αλλά βρήκα και με 480 με emirates Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 26/09 με 06/10 (+/- μια μέρα) κοιτάω. Αυτή τη στιγμή η Emirates μου δίνει 820 ευρώ. Σχεδόν διπλή τιμή από τους άλλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Athens - New York 368€ Turkish Airlines μέσω Κων/πόλης (1 με 1:30 ώρα αναμονή ανταπόκρισης) Scyscanner & Kayak Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2020 από terry308 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Για 20-24 Απριλίου έχω κλείσει για Μάλτα. Ποιες οι πιθανότητες να πάω τελικά; Νομίζω δεν έχουν κρούσματα ακόμη εκεί, σωστά; Άντε να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2020 26 λεπτά πριν, yannis27gr είπε Για 20-24 Απριλίου έχω κλείσει για Μάλτα. Ποιες οι πιθανότητες να πάω τελικά; Νομίζω δεν έχουν κρούσματα ακόμη εκεί, σωστά; Άντε να δούμε. Ευκαιρία να αποκτήσουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stevengreeceGR Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Τελικά όπως και είχα αποφασίσει πήγα Δουβλίνο μέσω Άμστερνταμ. Στην πρώτη πτήση πρέπει να ήταν 80-85% γεμάτο. Γενικά με μάσκες δεν βλέπεις πολλούς. Στην πτήση Άμστερνταμ-Δουβλινο παίζει και να ήταν μόνο το μισό γεμάτο (ίσως λόγω Σαββάτου). Γενικά όπου δεν έχει πολλά κρουσματα όλα κυλούν κανονικά. Επεξ/σία 9 Μαρτίου 2020 από stevengreeceGR 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ioakim100 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2020 Εχω κλεισει 19-24 οπως εχουμε συζητηση να παω Πολωνια . Λετε να εχω προβλημα ? Φοβαμαι μην παω και κλεισουν ολα εκει και δεν μπορω να δω τιποτα. Σημερα διαβασα οτι ακυρωσαν ολα τα μαζικα events . Να προσπαθησω μηπως ακυρωσω αεροπορικα και διαμονη ? Ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
george1807 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, ioakim100 είπε Εχω κλεισει 19-24 οπως εχουμε συζητηση να παω Πολωνια . Λετε να εχω προβλημα ? Φοβαμαι μην παω και κλεισουν ολα εκει και δεν μπορω να δω τιποτα. Σημερα διαβασα οτι ακυρωσαν ολα τα μαζικα events . Να προσπαθησω μηπως ακυρωσω αεροπορικα και διαμονη ? Ευχαριστω 2 new cases in Poland: a young man from the province Masovian (Warsaw), a young woman from Łańcut and a young woman from Lublin, raising the total to 25 [source] All schools, as well as museums and cinemas, will close starting on Monday to curtail the spread of the coronavirus, Poland's Prime Minister Mateusz Morawiecki said [source] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, ioakim100 είπε Εχω κλεισει 19-24 οπως εχουμε συζητηση να παω Πολωνια . Λετε να εχω προβλημα ? Φοβαμαι μην παω και κλεισουν ολα εκει και δεν μπορω να δω τιποτα. Σημερα διαβασα οτι ακυρωσαν ολα τα μαζικα events . Να προσπαθησω μηπως ακυρωσω αεροπορικα και διαμονη ? Ευχαριστω Δες για ακύρωση ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jason13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Η Norwegian μετα τα της ΗΠΑ, εβγαλε οσοι εχουν κλεισει (το ειχε και πριν την ανακοινωση Τραμπ το ιδιο), οτι μπορουν να αλλαξουν ημερομηνια δωρεαν ΑΛΛΑ με χρεωση διαφορας τιμης ναυλου και μεχρι 31 Αυγουστου!!. Ολες οι πτησεις μετα τον απριλη ειναι πανακριβες. Τι προτινετε; Λογικα θα περιμενω για τυχον ακυρωση γενικα πτησης ή απο τα πολλα παραπονα να μπορουμε να ακυρωσουμε ή να αλλαξουμε χωρις χρεωση σε ακριβοτερη ημερομηνια.. Παραλογο να σε υποχρεωνει να δωσεις 500€ αντι 250 που ειχα προβλεψει τον Γεναρη. Επεξ/σία 13 Μαρτίου 2020 από Jason13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Στις 7/3/2020 στις 12:24 ΜΜ, yannis27gr είπε Για 20-24 Απριλίου έχω κλείσει για Μάλτα. Ποιες οι πιθανότητες να πάω τελικά; Νομίζω δεν έχουν κρούσματα ακόμη εκεί, σωστά; Άντε να δούμε. Aν και εχει περασει μια βδομαδα, Γιαννη πιστευω οτι μεχρι 20 Απριλιου δεν θα γινονται πτησεις απο και προς Ελλαδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2020 Πολύ το φοβάμαι. Τι να κάνεις, όλα στη ζωή είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2020 Εγώ σε ένα μήνα έχω κλείσει για Βαρκελώνη... Το ξενοδοχείο δεν απαντάει στα email κ οι αεροπορικές έχουν βγάλει ανακοίνωση για πτήσεις μέχρι 31 Μαρτίου . Το κακο είναι ότι έχω ήδη πληρώσει τα πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα