ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Δημοσ. 27 Ιανουαρίου Αμερική μείναμε ευχαριστημένοι από την κράτηση μας με ΒΑ Holidays. Συνεργάζεται με Avis και κάποιες αλυσίδες ξενοδοχείων (π.χ. ΧΙλτον) και μπορεις να κλείσεις συνδυασμό, πτηση-αυτοκίνητο, πτηση-ξενοδοχείο, (ξενοδοχείο-αυτοκίνητο δεν είμαι σίγουρος οτι γίνεται) κλπ. Και φυσικά και σε διαφορετικές πόλεις. Και τσιμπας και κάποια perks όπως δωρεάν δεύτερο οδηγό, περισσότερα Avios για τα χρήματα που αντιστοιχούν στο αυτοκίνητο κ.ο.κ. Από Avis μείναμε αρκετά ικανοποιημένοι, βέβαια είχε μεγάλη αναμονή στον γκισε, αλλά μας εξήγησαν αρκετά καλά τι παίζει με τα διόδια στις εθνικές, μας έκαναν και δυνατό upgrade, από κατηγορία Corolla (νομίζω C) μας έδωσαν ένα Nissan Rogue (ίδιο με το ευρωπαϊκό X-trail) και τα χρήματα τα ξεμπλόκαραν σχετικά γρήγορα από την πιστωτική
kokos23 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου Δημοσ. 28 Ιανουαρίου καλημέρα στους απανταχού ταξιδιώτες, τέλος φλεβάρη θα μας κάνει την τιμή η βουδαπέστη να μας φιλοξενήσει, θα μείνουμε κοντά στο κέντρο (περίπου 500μ) έτσι ώστε να μετακινούμαστε είτε με τα πόδια είτε με μμμ... εισιτήρια; ταξί; ιντερνετ; συνάλλαγμα; τι να προσέξουμε;
djuan1988 Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:34 μμ (επεξεργασμένο) 10 hours ago, kokos23 said: καλημέρα στους απανταχού ταξιδιώτες, τέλος φλεβάρη θα μας κάνει την τιμή η βουδαπέστη να μας φιλοξενήσει, θα μείνουμε κοντά στο κέντρο (περίπου 500μ) έτσι ώστε να μετακινούμαστε είτε με τα πόδια είτε με μμμ... εισιτήρια; ταξί; ιντερνετ; συνάλλαγμα; τι να προσέξουμε; Έχει απίστευτα ΜΜΜ, από τα καλύτερα που έχω δει. Κατεβάζεις την εφαρμογή https://bkk.hu/en/ και βλέπεις τα πάντα. Στη δική μας περίπτωση όλα λειτούργησαν άψογα (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϋ). Για ίντερνετ ισχύει το πρόγραμμα που έχεις στην Ελλάδα. Εγώ που έχω Cosmote Unlimited, είχα κάπου στα 60gb διαθέσιμα για περιαγωγή. Δες τι ισχύει στο δικό σου πρόγραμμα. Όλες μου τις πληρωμές τις έκανα με Revolut, κυριολεκτικά όλες, δε χρησιμοποίησα μετρητά πουθενά. Είχαν παντού διαθέσιμα POS. Για tips, μαγαζιά, φαγητό, ΜΜΜ κτλ μπορείς να δεις αυτό το κανάλι στο YouTube, είναι εξαιρετικός https://www.youtube.com/@StuffedCabbageAdventures EDIT Ταξί δεν πήρα, αλλά αν πάρεις να πάρεις μέσω εφαρμογής και όχι στην τύχη από το δρόμο, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. Θεωρώ ότι δε θα χρειαστείς ταξί βέβαια. Επεξ/σία Τρίτη στις 07:37 μμ από djuan1988 1
kokos23 Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:12 πμ (επεξεργασμένο) Στις 28/1/2025 στις 7:34 ΜΜ, djuan1988 είπε Έχει απίστευτα ΜΜΜ, από τα καλύτερα που έχω δει. Κατεβάζεις την εφαρμογή https://bkk.hu/en/ και βλέπεις τα πάντα. Στη δική μας περίπτωση όλα λειτούργησαν άψογα (μετρό, λεωφορεία, τρόλεϋ). Για ίντερνετ ισχύει το πρόγραμμα που έχεις στην Ελλάδα. Εγώ που έχω Cosmote Unlimited, είχα κάπου στα 60gb διαθέσιμα για περιαγωγή. Δες τι ισχύει στο δικό σου πρόγραμμα. Όλες μου τις πληρωμές τις έκανα με Revolut, κυριολεκτικά όλες, δε χρησιμοποίησα μετρητά πουθενά. Είχαν παντού διαθέσιμα POS. Για tips, μαγαζιά, φαγητό, ΜΜΜ κτλ μπορείς να δεις αυτό το κανάλι στο YouTube, είναι εξαιρετικός https://www.youtube.com/@StuffedCabbageAdventures EDIT Ταξί δεν πήρα, αλλά αν πάρεις να πάρεις μέσω εφαρμογής και όχι στην τύχη από το δρόμο, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προσπαθήσει να σε εξαπατήσει. Θεωρώ ότι δε θα χρειαστείς ταξί βέβαια. ευχαριστώ πολύ, και μια διευκρινιστική ερώτηση, πρέπει να κάνω τα χρήματα σε φιορίνια στη ρέβολουτ; ή τα έχω σε ευρώ και αυτόματα η ρεβολουτ πληρώνει σε φιορίνι; Επεξ/σία Παρασκευή στις 09:12 πμ από kokos23
ParafronGR Δημοσ. Παρασκευή στις 09:50 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:50 πμ 37 λεπτά πριν, kokos23 είπε ευχαριστώ πολύ, και μια διευκρινιστική ερώτηση, πρέπει να κάνω τα χρήματα σε φιορίνια στη ρέβολουτ; ή τα έχω σε ευρώ και αυτόματα η ρεβολουτ πληρώνει σε φιορίνι; κατευθείαν κάνει τη μετατροπη
tzagaritos Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες Καλησπέρα, Έχω κλείσει 2 βραδιά Κωνσταντινούπολη μέσα Μαρτίου με την κοπέλα μου. Λέμε να μείνουμε στην ευρωπαϊκή πλευρά. Γενικά έχετε καμία πρόταση για ξενοδοχεία και δραστηριότητες και γενικά το πρέπει να προσέχει κανείς εκεί?
margaritagr Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Σκεφτόμαστε για Μ.Παρασκευη-Τετάρτη του Πάσχα επιστροφή για ένα ταξίδι στην Γερμανία. Συγκεκριμένα, μας αρέσει πολύ η φάση της κοιλάδας του Ρήνου δηλαδή να νοικιάσουμε αμάξι και να πάμε να δούμε κάστρα και μικρά πόλεις-χωριά. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν κάποιος έχει κάνει αντίστοιχο ταξίδι, αν έχει 1-2 συμβουλές. Πχ ποιες περιοχές-κάστρα είναι must για επίσκεψη; Έχω διαβάσει για παράδειγμα για Χαϊδεμβεργη ότι αξίζει διανυκτέρευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα