Προς το περιεχόμενο

Διακοπές, ταξίδια, εκδρομές [Part II]

billdanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

9 λεπτά πριν, kostasbm είπε

παλιά είχα δει αρνητικά σχόλια για το petas.gr.....εχουμε κατι προσφατο ??//

παρακολουθώ συγκεκριμένες διαδρομές  και βλέπω τιμή πετάς 3500 και της εταιρείας 4000....500 ευρώ δεν είναι αμελητέο ποσό αλλά δεν μπορεί να έχει τέτοια διακύμανση .....

αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με πτήση εξωτερικού

απο την άλλη αν χάσεις 3500€ τα λες πολύ σημαντικό ποσό.  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 minutes ago, Ukforthemoment said:

απο την άλλη αν χάσεις 3500€ τα λες πολύ σημαντικό ποσό.  

σίγουρα.........αλλά το να έχεις γνώση τι παίζει δε βλάπτει....χαχαχαχααχα

2 λεπτά πριν, kostasbm είπε

σίγουρα.........αλλά το να έχεις γνώση τι παίζει δε βλάπτει....χαχαχαχααχα

Προσωπικά δεν κλείνω ποτέ απο γραφεία,μονο απευθείας απο τις αεροπορικές.Μια φορά την πάτησα με την  kiwi και ουτε πια.Ας πληρώνω κάτι παραπάνω,που δεν νομίζω αλλά λέμε, ξέρω ότι έχω να κάνω με έναν οργανισμό και όχι να με στέλνουν απο τον Αννα στον Καιάφα.

• Like 1

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Προσωπικά δεν κλείνω ποτέ απο γραφεία,μονο απευθείας απο τις αεροπορικές.Μια φορά την πάτησα με την  kiwi και ουτε πια.Ας πληρώνω κάτι παραπάνω,που δεν νομίζω αλλά λέμε, ξέρω ότι έχω να κάνω με έναν οργανισμό και όχι να με στέλνουν απο τον Αννα στον Καιάφα.

Με την kiwi την έχω πατήσει και εγώ με ακυρωμένη πτήση που δεν με ενημέρωσε κανείς για τίποτα και δεν πήρα και χρήματα πίσω. Ποτέ ξανά απο μεσάζοντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επισης κακη εμπειρια απο τριτο χωρις να χασω λεφτα ευτυχως.πλεον ποτε απο τριτο

Επεξ/σία από poulinos

Δε ξέρω συγκεκριμένα για Βιετνάμ, πάντως είναι πλέον αρκετά διαδεδομένες οι e-sim τύπου Airaloo, Nomad κλπ. Χρησιμοποίησα Nomad στις ΗΠΑ και έμεινα αρκετά ευχαριστήμενος, υπήρχε πολύ καλή κάλυψη ακόμα και εκτός πόλεων. Το πλεονέκτημα που έχουν έναντι οποιασδήποτε τοπικής sim είναι οτι τις αγοράζεις και τώρα που λεει ο λόγος και ενεργοποιούνται μόλις πιάσεις δίκτυο της χώρας προορισμού, χωρίς να ψάχνεσαι όταν φτάσεις, να βρεις στο αεροδρόμιο κλπ. 

Στις 22/9/2024 στις 12:16 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Το 20 ειχα κλεισει εισιτηρια απο petas.gr και ενω μου τα ακυρωσε η αεροπορικη, αυτοι δε μου διναν πισω τα λεφτα, και λεγαν ψεματα οτι δεν τα ακυρωνει η turkish airlines. (ψεμματα δηλαδη)

και περσι ειχα κλεισει με gotogate, και μετα απο 3-4 ωρες διερρευσαν στοιχεια της καρτας μου...

Απο τοτε μονο απ ευθειας απο αεροπορικη.

• Like 1

Στις 22/9/2024 στις 11:52 ΠΜ, kostasbm είπε

παλιά είχα δει αρνητικά σχόλια για το petas.gr.....εχουμε κατι προσφατο ??//

παρακολουθώ συγκεκριμένες διαδρομές  και βλέπω τιμή πετάς 3500 και της εταιρείας 4000....500 ευρώ δεν είναι αμελητέο ποσό αλλά δεν μπορεί να έχει τέτοια διακύμανση .....

αν έχει κάποιος πρόσφατη εμπειρία με πτήση εξωτερικού

Και 5% να είναι η πιθανότητα να έχεις θέμα, είναι πολύ μεγάλο το ποσό για να το ρισκάρεις. 

τέλεια.......όλα τα χρόνια με κάρτα απευθείας με αεροπορικές δουλευω.....απλά μας ζαλίζουν με διαφημιστικά τα γραφεία

.....και είπα να κάνω το ερώτημα......οι εμπειρίες πάντα προηγούνται.... 

Στις 14/9/2024 στις 9:46 ΠΜ, ATmega είπε

Για ταξίδι στην Ελβετία τι προτείνεται για ίντερνετ στο κινητό. Ξέρω ότι το roaming είναι πανάκριβο. Μου έχουν για την εφαρμογή https://www.airalo.com/el/switzerland-esim που μπορείς να πάρεις eSim για να έχεις κάποια mb αλλά δυστυχώς η συσκευή μου δεν υποστηρίζει esim. Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? 

Holafly για Ελβετια και εκτος ευρωπης

μισό να καταλάβω σχετικά με το ίντερνετ και το τηλέφωνο,

πήγα αλβανία μαυροβούνιο και βοσνία οδικώς, είχα κανονικά το πρόγραμμά μου με την μόνη χρέωση 7, 15 και 15 ευρώ σε κάθε χώρα αντίστοιχα...φυσικά και στον γυρισμό το ίδιο...15, 7....

γιατί να πάρω εσιμ όταν η ίδια η εταιρία με μια μικρή χρέωση (αν πάω αεροπορικά σε 1 χώρα) έχει ελάχιστη χρέωση;

μήπως η ελβετία δεν λειτουργεί έτσι;

Αν εννοεις το pass παντου της vodafone οντως με 7 ή 15Ε ΤΗ ΜΕΡΑ αναλογα τη χωρα, μπορεις να χρησιμοποιεις το προγραμμα σου κανονικα. Πχ για Ελβετια ειναι νομιζω 7Ε τη μερα. Αν μεινεις 10 μερες 70Ε! Ενω μπορεις με 10-15Ε να αγορασεις esim για 1 μηνα.

Ειχα παει Αμερικη προσφατα για 15 μερες. Το pass παντου θα κοστιζε 15Ε×15=225Ε. Αντι αυτου αγορασα μια esim με data 12Ε και εκανα συνδρομη για 1 μηνα στο viber out για κλησεις προς Ελλαδα με 6Ε. Συνολο 18Ε.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. 
σχετικο / ασχετο

απο χθες προσπαθώ να κλείσω αεροπορικά με την SkyExpress και αφού συμπληρώσω τα στοιχεία μμου με Λατινικά κλπ , μου εμφανίζεται μήνυμα ότι δεν είναι δυνατόν να βρεθεί η πτήση (που ήδη επέλεξα, wtf) ,να ξανά ελέγξω η να επικοινωνήσω με το callcenter μέσω mail.

Έστειλα mail, παίρνω και από το πρωί τηλ στην εξυπηρέτηση αλλά προφανώς δεν απαντάνε.

εχει κάποιος εικόνα ;

Επεξ/σία από Adon1s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...