Moderators Spect~ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Moderators Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, Georgearas είπε Είμαι Κέρκυρα με το αμόρε για μερικές μέρες ακόμα και λέμε να πάμε παξους. Έχει κανείς εμπειρία με εκδρομή από τα όργανομενα για Παξους η να πάμε με το πλοίο από Λευκιμη καλύτερα μόνοι μας; επίσης Μυρτιώτισσα για μπάνιο και μπιανκο στον Μπελλο αξίζουν; ότι άλλο πρεπει να δούμε πείτε μου παρακαλώ. Ευχαριστώ πολύ. Μυρτιωτισσα πας αν θες να τον πεταξεις εξω. Αν θες να γινεις παιδι της φυσης γενικα υπαρχουν και αλλα μερη καλυτερα απο την Μυρτιωτισσα παντως. Τα ημερισια για Παξους ειναι 50/50. Δηλαδη ενω ειναι ωραια αυτα που θα δεις περνας το μεγαλυτερο μερος της μερας πανω σε ενα, συνηθως, overbooked σκαφος κατω απο τον ηλιο (εκτος αν εισαι τυχερος και βρεις καλο σημειο). Ο χρονος που περνας σε Παξους/Αντιπαξους ειναι λιγος κατα την αποψη μου. Τι στυλ προτιματε να δειτε και τι πραγματα θελετε να κανετε; αν θες ελα σε πμ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2022 Στις 10/8/2022 στις 8:59 ΜΜ, DjTony είπε Καλησπερα σας. Θέλω ιδέες για ταξίδι 3-4 ημέρες, αεροπορικώς με τη γυναίκα που κλείνουμε δεκαετία. Θέλει σαν τρελή Βενετία ΑΛΛΑ είναι πολύ ακριβά να πάμε, θελει πχ 160€ το άτομο φάση... Τι θα προτείνατε κάτι ωραίο αλλά φθηνό να πας; 28 με 31 Ιανουαρίου του 2023 είναι το ταξίδι. Ευχαριστώ για όλους. Αφου θελει Ιταλια, μπορειτε να πατε Φλωρεντια, μαγικη πολη (για μενα Φλωρεντια >>Βενετια). Αν ειναι ακριβα τα εισιτηρια για εκει, μπορειτε να πεταξετε για Μπολονια (θα ειναι φθηνα λογικα) και απο εκει να πατε με τρενο/λεωφορειο Φλωρεντια, ειναι κοντα (γυρω στη 1.30 ωρα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eaglej Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Μια ερώτηση όποιος γνωρίζει. Πάω να κάνω check in στην ιστοσελίδα της turkish airlines με προορισμό ευρωπαική χώρα με στάση στη Κωνσταντινούπολη (κλασσικά) και στις επιλογές δε μου δείχνει να προσθέσω ταυτότητα. Έχει μόνη επιλογή το passport. Τι νέο μαργαριτάρι είναι αυτό πάλι? Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω και με την turkish airlines (για 1000στη φορά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takaros14 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Να κάνω αλλη μια προσπάθεια γιατί το προηγούμενο μου μήνυμα χάθηκε ανάμεσα στα υπόλοιπα ή μπορεί βέβαια να μην υπήρχε και κάποιος να προτείνει κάτι, οπότε οκ! Σε 2 μέρες θα πάμε Ζάκυνθο οικογενειακώς, παραλίες απο οτι κοίταξα έχει αρκετές επιλογές για οικογένειες, οπότε είμαστε οκ, ήθελα αν γνωρίζει κάποιος καμία καλή προταση για φαγητό. Μιας και θα έχουμε παρέα και μια άλλη φιλική οικογένεια, θα θέλαμε να πηγαίνουμε σε πιο δοκιμασμένες-safe επιλογές για φαγητό. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Έκλεισα με booking δωμάτιο σε χώρα εντός Ε. Ένωσης, εκτός ευρώ, για 127 ευρώ. Μετά από 10 μέρες μου δεσμεύει ο πανδόχος 137 ευρώ, συγκεκριμένα 129+5,50+2,50, με την ίδια αιτιολογία (κάτι foreign transactions...). Η ισοτιμία με το νόμισμα της χώρας είναι σταθερή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έπαιξε; Δε θέλω να το κάνω θέμα για 10 ευρώ, αλλά έχω απορία και θα πρέπει να το πω και στην παρέα. Η πληρωμή θα γίνει κάπου στην άφιξη, δεν έχω καταλάβει ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Η ισοτιμία με το νόμισμα της χώρας είναι σταθερή. Ξέρει κανείς τι μπορεί να έπαιξε; Βουλγαρία υποψιάζομαι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Βουλγαρία υποψιάζομαι; Κροατία. Είναι κλειδωμένη η ισοτιμία γιατί από 1/1/23 νομίζω μπαίνουν ευρώ. Για Βουλγαρία δεν ξέρω τι παίζει. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από Miracle Worker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Κροατία. Σε ευρώ ή κούνα πληρώσατε; Γιατί αν ισχύει το πρώτο, σίγουρα έχετε και χρεώσεις μετατροπής νομίσματος σε συναλλαγές με κάρτες. Εάν πληρώσατε στο τοπικό (πχ με revolut), τότε ναι, είναι λίγο περίεργο. (έχει το κούνα σταθερή ισοτιμία καθ' όλο το έτος, όπως το βουλγάρικο λέβα; Δεν το ήξερα.) Για Βουλγαρία παίζει αυτό. Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miracle Worker Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Σε ευρώ ή κούνα πληρώσατε; Γιατί αν ισχύει το πρώτο, σίγουρα έχετε και χρεώσεις μετατροπής νομίσματος σε συναλλαγές με κάρτες. Εάν πληρώσατε στο τοπικό (πχ με revolut), τότε ναι, είναι λίγο περίεργο. (έχει το κούνα σταθερή ισοτιμία καθ' όλο το έτος, όπως το βουλγάρικο λέβα; Δεν το ήξερα.) Για Βουλγαρία παίζει αυτό. Το booking για Κροατία μόνο ευρώ βγάζει. Ακόμα και αν βάλεις επιλογή νόμισμα καταλύματος, που πχ Σουηδία σου βγάζει σε κορώνες. Δεν πληρώσαμε ακόμα. Μάλλον εκεί πληρώνουμε. Όπως είπαν δεσμεύσαν το ποσό ως "τυπική διαδικασία". Το αρχικό ποσό περιέχει και premium δωρεάν ακύρωσης άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Miracle Worker είπε Το booking για Κροατία μόνο ευρώ βγάζει. Τότε είμαι της άποψης - εφόσον όπως λέτε, δεν έχει πληρωθεί ακόμα κάτι - ότι μια revolut (ή τύπου revolut) είναι μονόδρομος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Αντίρριο - Ρίο με ferry boat διαβάζω είναι 6.5€ το Ι.Χ. και οι επιβάτες δωρεάν. Ισχύει? Άσχετως αν είναι 1 ή 3/4 επιβάτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpiftekis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 12 λεπτά πριν, ribo7 είπε Αντίρριο - Ρίο με ferry boat διαβάζω είναι 6.5€ το Ι.Χ. και οι επιβάτες δωρεάν. Ισχύει? Άσχετως αν είναι 1 ή 3/4 επιβάτες? Σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, ribo7 είπε Αντίρριο - Ρίο με ferry boat διαβάζω είναι 6.5€ το Ι.Χ. και οι επιβάτες δωρεάν. Ισχύει? Άσχετως αν είναι 1 ή 3/4 επιβάτες? Τόσο είναι, ναι. Το κάναμε αρχές Αυγούστου (κατεύθυνση Ρίο - Αντίρριο). Μόνο αυτοκίνητο πληρώνετε. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2022 από MauroPaltoudias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Από Αντίρριο προς Ρίο, από ποιο σημείο το παίρνω το φέρυ? Βλέπω στο χάρτη έχει και ανατολική και δυτική προβλήτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aGka8l Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, ribo7 είπε Από Αντίρριο προς Ρίο, από ποιο σημείο το παίρνω το φέρυ? Βλέπω στο χάρτη έχει και ανατολική και δυτική προβλήτα. Είναι ανάλογα με τον καιρό/άνεμο . Μπαίνεις στι χωριο του Αντιρίου και στην ταμπέλα που λεει ferry boat εχει ενα βελάκι που σε κατευθήνει για δεξια ή αριστέρα . Μην σε αγχώνει ειναι πολύ έυκολο . Το ιδιο ισχύει και για το Ριο , εχει 2 πρόβλήτες η μια στην Καντίνα και η άλλη πίσω απο τα μαγαζιά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα