Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Επειδή πολλοί προτείνουν κλιματιστικά Inventor κυρίως λόγω καλής υποστήριξης με εγγύηση 10 ετών χωρίς κρυφούς όρους, θα μπορούσαν οι πιο ειδικοί και γνώστες της αγοράς κλιματιστικών να μας πουν ποιες είναι οι πλατφόρμες των κλιματιστικών Inventor που κυκλοφορούν σήμερα στην αγορά; Για να μπαίνουμε πλέον και σε βάθος ουσίας γνωρίζοντας τι αγοράζουμε!

Είχα βρει πριν κανά 2 χρόνια τα εξής για τα τότε Inventor:

Inventor Life (R410) = Πλατφόρμα Gree Lomo του 2014

Inventor Omnia (R410) = Πλατφόρμα Midea Fairwind του 2013

Inventor Passion Pro (R410) = Πλατφόρμα  Midea Mission του 2015

Inventor Aria (R32) = Πλατφόρμα Midea Aurora του 2015

Inventor Nemesis (R410) = Πλατφόρμα Midea Oasis του 2015

 

Σήμερα (2018) τα μοντέλα έχουν αλλάξει και είναι όλα R32

Inventor Life Pro

Inventor Omnia Eco

Inventor Passion Eco (με ή χωρίς ιονιστή)

Inventor Nemesis Pro

Σε ποιών εταιρειών (Gree, Midea, κλπ) τις πλατφόρμες όμως βασίζονται;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Στην ιστοσελίδα της Inventor το Omnia Plus δεν αναφέρεται στα τρέχοντα μοντέλα. Υποθέτω λοιπόν ότι είναι υπό κατάργηση.

Δυστυχώς το θέμα είναι ενεργό εδώ και 1 εβδομάδα και μέχρι σήμερα κανείς δεν μας έχει πει για τα μοντέλα του 2018 που βασίζονται. Ελπίζω όλοι αυτοί που τα δουλεύουν και τα προτείνουν συνεχώς να κάνουν τον κόπο να μας πουν 2 λογάκια. Σίγουρα θα μπορούν να μάθουν που βασίζονται είτε άμεσα είτε έμμεσα (π.χ. από τα Wifi app ή από το follow me κλπ). Ίσως και να φταίει ότι κάποιοι που ξέρουν δεν γνωρίζουν το εδώ club για τον κλιματισμό. Αναμένουμε!

 

Δημοσ.

Yπο καταργηση καινουργιο μοντελο?? Δηλαδη το omnia σκετο παραμενει, ενώ το omnia plus που πωλειται σημερα συνεχως απ τα καταστηματα παει για καταργηση?

Εδώ η σελιδα του απ το σαιτ της εταιριας.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Αν διαβάσεις προσεκτικά και το λινκ που παράθεσες προκύπτει ότι το Omnia Plus είναι παλαιότερο μοντέλο ( ....inventoraircondition/klimatistika/oikiaka-toixou/palaiotera-montela/omnia-plus)

Το ίδιο ισχύει και για το Omnia σκέτο (Εδώ το παλαιότερα μοντέλα σύμφωνα με την εταιρεία)

Πλέον υπάρχει το Omnia Eco από τη σειρά που ονομάζεται Omnia. Γενικά έχει αλλάξει πολλά στα μοντέλα η Inventor γι' αυτό και άνοιξα το θέμα για να βρούμε σε ποια Gree/Midea βασίζονται.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε μιλαμε για το Οmnia Εco. Δηλαδη ισχυριζεσαι ότι το οmnia plus είναι παλιοτερο του σκετου omnia?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Omnia plus ειναι παλιο. το eco τρέχει τώρα λόγο του R32 υγρού.

Επεξ/σία από Djzan
Δημοσ.

Σε σχεση με το eco ναι, είναι παλιοτερο. Αλλα το eco κοστιζει 100ε περισσοτερα.

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το λέτε για το omnia Eco 9αρακι. 

Το χει σε καλή προσφορά(429) με εγκατάσταση γνωστό μαγαζί. Είμαι έτοιμος να το πάρω. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, marten είπε

Το λέτε για το omnia Eco 9αρακι. 

Το χει σε καλή προσφορά(429) με εγκατάσταση γνωστό μαγαζί. Είμαι έτοιμος να το πάρω. 

Aν σκεφτεις ότι η εγκατασταση ειναι 70-80ε τοτε ακουγεται καλη προσφορα.

  • Δημιουργία νέου...