Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dvs είπε

Μισό λεπτο ρε παιδια!!! 😀

Είπα θα υπάρχει πόρτα ασφαλείας με ηλεκτρικό σύστημα για θυροτηλέφωνα που θα κλειδωνει αυτόματα, απο μέσα θα ανοίγει με χερούλι.

Δεν θα χρειάζεται κανείς να κλειδώνει, μόλις κλείσει η πόρτα κλείνει αυτοματα.

Η δευτερη κλειδαριά θα χρησιμοποιείται μόνο σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, πχ. όταν λείπουμε διακοπές, όταν φεύγει ο τελευταίος το πρωι ή αν συντρέχει κάποιος λόγος.

Σε περίπτωση ανάγκης η πρώτη κλειδαριά θα ανοίγει αυτόματα με το χερούλι και η 2η κλειδαριά με κλειδί ΑΝ ειναι κλειδωμένη (ουσιαστικά θα είναι σαν μια απλή κλειδωμένη πόρτα).

Δεν βλέπω κατι επικίνδυνο σε αυτο το σενάριο.

Δεν είμαι σε πολυκατοικία με 20 διαμερίσματα αλλά με 4 οροφοδιαμερίσματα , οπότε μέχρι στιγμης είμαστε ανετα στην συννενόηση.

Επειδή ξέφυγε λίγο η συζήτηση, το αρχικό σου ερώτημα είναι αυτό:

Αναφορά σε κείμενο

Σε αυτό το σενάριο υπάρχει τρόπος η παραβίαση της μιας κλειδαριάς να μπλοκάρει την άλλη;

Αν μπλοκαρισθεί, για να ξαναμπώ πρεπει να χαλάσω και τις 2 κλειδαριές μετα;

Σωστά;

Αν ναι, έχει απαντήσει ο mclein πιο πάνω. Δηλαδή, εφόσον δεν μιλάμε για διπλή κλειδαριά με μπλοκ, αλλά για δύο ανεξάρτητες (άσχετα αν η μία είναι ηλεκτρική/ηλεκτρομηχανική/μηχανική, αυτόματου κλειδώματος και η άλλη κλασική μηχανική), αν προκληθεί ζημιά στη μία, η άλλη δεν επηρεάζεται. 

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Diana Vasiliou είπε

Βαλαμε κλειδαρια ασφαλειας AGB της DCK ιταλικη με μη-αντιγραφωμενο κλειδι. Ετσι λεει το προσπεκτο - αντιγραφα μονο στην ιταλια με 1 κλειδι και την καρτα. Μετα 1 μηνα ερχεται το αντιγραφο. Antipicking - δεν μπορει να ξεκλειδωθει. Πατενταρισισμενη. Δεν ξερω τι κλειδαρια ειναι ? Την ξεκλειδωσαν πιο γρηγορα και απο την παλια. Διαπιστώσαμε οτι μπαινουν καθε βραδυ. Δεν εχουμε δωσει σε κανεναν κλειδι, ουτε χασαμε κανενα. Η καρτα εινα ακομη στην συσκευασια.                                                                                                                

Κλειδια υπαρχουν μονο απο ιταλια. Αν η καρτα ειναι ακομα στη συσκευασια σημαινει οτι δεν εχεις δει ακομα το pin. Οποτε το σεναριο σπαστο και ξαναριχτο. Κλειδαραδες εδω δεν παιρνουν ακατεργαστο κλειδι στα χερια τους εδω εκτος αν ειμαι τοσο λαθος. Θα θελα και τη γνωμη των @mclein και @swayback φυσικα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Babis922 είπε

Καλημέρα θέλω τη βοήθεια σας για να μου προτείνετε ένα κύλινδρο να το βάλω σε τρεις πόρτες και να έχω ένα κλειδί και για τους τρεις. Σε απλή πόρτα θα τοποθετηθεί σιδερένια αρα μικρές διαστάσεις. Πείτε μου 2-3 επιλογές ανεξάρτητους κόστος.
Ευχαριστω!

κυλινδρο απλό ή ασφαλειας ;

5 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Κλειδια υπαρχουν μονο απο ιταλια. Αν η καρτα ειναι ακομα στη συσκευασια σημαινει οτι δεν εχεις δει ακομα το pin. Οποτε το σεναριο σπαστο και ξαναριχτο. Κλειδαραδες εδω δεν παιρνουν ακατεργαστο κλειδι στα χερια τους εδω εκτος αν ειμαι τοσο λαθος. Θα θελα και τη γνωμη των @mclein και @swayback φυσικα

παπατζες λεει πιστευω. μια ειπε οτι εδωσε κλειδι + καρτα & για να φερουν αντιγραφο, μια ειπε οτι η καρτα ειναι ακομη στο κουτι...

επισης, αμα την εκλεψε ο κλειδαρας εμεις τι να πουμε ; αν δεν ηταν σοβαρος ανθρωπος εμπιστοσυνης, θα μπορουσε να παει απευθειας αντιπροσωπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Babis922 είπε

Ε να έχω κάποια ασφάλεια αρα ασφαλείας θα έλεγα
Ευχαριστω!

φωτογραφια της καθε πορτας παιζει ; 

αν ειναι σεναριο που κλειδωνει μια φορα = δεν εχει νοημα τετοια κινηση μιας κ το ανοιγμα τετοιων πορτων (εξαιρειται η περιπτωση να ειναι μασιφ οι πορτες) γινεται με ενα μεγαλο καλεμι/κατσαβιδι/λοστο...

αν επιμενεις γι'αυτη την αλλαγη = δε θα πηγαινα σε κατι περισσοτερο απο asix ba / astral s -- αν και παλι επιμενεις, μπορεις να φτασεις μεχρι τους abloy protec 2.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

Φωτογραφία τωρα δε παίζει είναι απλές σιδερένιες πόρτες και να κλειδώνουν μια φορα. Απλώς θέλω να βάλω κάτι καλυτερο αν αξιζει από κάτι cisa απλούς που έχει τωρα.
Όποτε μου προτείνετε αυτούς τους δυο;
Έψαξα και asix ba δε βρηκα κάτι σκέτο asix βρηκα
Ο astral s είναι αυτός με τις μαύρες μπάρες απο κατω που έχει;
Και αυτο τωρα πως το ζητάς στο κλειδαρια θέλω αυτόν το κύλινδρο τρεις φορες και να ανοίγει με το ίδιο κλειδί ;

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Babis922 είπε

Φωτογραφία τωρα δε παίζει είναι απλές σιδερένιες πόρτες και να κλειδώνουν μια φορα. Απλώς θέλω να βάλω κάτι καλυτερο αν αξιζει από κάτι cisa απλούς που έχει τωρα.
Όποτε μου προτείνετε αυτούς τους δυο;
Έψαξα και asix ba δε βρηκα κάτι σκέτο asix βρηκα
Ο astral s είναι αυτός με τις μαύρες μπάρες απο κατω που έχει;
Και αυτο τωρα πως το ζητάς στο κλειδαρια θέλω αυτόν το κύλινδρο τρεις φορες και να ανοίγει με το ίδιο κλειδί ;

ψαξε Asix RA & Astral S.

ζητας να γινουν οι αφαλοι ομοιοι. οχι, μαστερ - απλα ομοιοι !!!

Δημοσ.

Χαιρετώ την ομήγυρη! Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια σε όσους δίνουν συμβουλές και καθοδήγηση, πραγματικά πολύ βοηθητικό Thread. 

Και ο δικός μου κλειδαράς μου πρότεινε πόρτα από την Ιταλία που το κλειδί δεν αντιγράφεται κτλ. Αναρτώ τους μηχανισμούς όπως τους έβγαλα φωτογραφία και θα εκτιμούσα πολύ κάποια σύσταση για περαιτέρω αναβάθμιση.

kleidaria1.jpg

kleidaria2.jpg

kleidaria3.jpg

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mourouzis2005 είπε

Χαιρετώ την ομήγυρη! Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια σε όσους δίνουν συμβουλές και καθοδήγηση, πραγματικά πολύ βοηθητικό Thread. 

Και ο δικός μου κλειδαράς μου πρότεινε πόρτα από την Ιταλία που το κλειδί δεν αντιγράφεται κτλ. Αναρτώ τους μηχανισμούς όπως τους έβγαλα φωτογραφία και θα εκτιμούσα πολύ κάποια σύσταση για περαιτέρω αναβάθμιση.

kleidaria1.jpg

kleidaria2.jpg

kleidaria3.jpg

securemme κλειδαρια 3 στροφων λογικα + securemme defender + securemme κυλινδρος.

===========

οπως εχω ξαναπει, το πιο σοφο ειναι να αλλαχθει ενας κυλινδρος για την επομενη 2ετια και ακολουθως κλειδαρια + defender.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστώ συμφορουμίτη γιατί ήσουν άμεσος στην απάντησή σου και πολύ βοηθητικός (όπως παρατήρησα ότι κάνεις πάντα). Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλο το forum σχετικά με το ευαίσθητο αυτό θέμα!

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mourouzis2005 είπε

Ευχαριστώ συμφορουμίτη γιατί ήσουν άμεσος στην απάντησή σου και πολύ βοηθητικός (όπως παρατήρησα ότι κάνεις πάντα). Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλο το forum σχετικά με το ευαίσθητο αυτό θέμα!

πες μας οταν αναβαθμισεις τον κυλινδρο, τι επελεξες & σε ποια τιμη να εχουμε ενα μοτιβο τι προτεινουν και οι συναδελφοι :)

Δημοσ.
15 ώρες πριν, mclein είπε

securemme κλειδαρια 3 στροφων λογικα + securemme defender + securemme κυλινδρος.

===========

οπως εχω ξαναπει, το πιο σοφο ειναι να αλλαχθει ενας κυλινδρος για την επομενη 2ετια και ακολουθως κλειδαρια + defender.

securemme κλειδαριά -defender δλδ που θα υστερεί σε σχέση με ένα νέο μοντέλο που συνήθως προτείνετε(όχι εσείς υποχρεωτικά) στο φόρουμ; 

Ρωτάω επειδή όπως έχουμε πει και με Pm είμαι σε φάση έρευνας. Και η δική μου πόρτα έχει το ίδιο defender-ίσως και κλειδαρία με την παραπάνω foto.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Slay898 είπε

securemme κλειδαριά -defender δλδ που θα υστερεί σε σχέση με ένα νέο μοντέλο που συνήθως προτείνετε(όχι εσείς υποχρεωτικά) στο φόρουμ; 

Ρωτάω επειδή όπως έχουμε πει και με Pm είμαι σε φάση έρευνας. Και η δική μου πόρτα έχει το ίδιο defender-ίσως και κλειδαρία με την παραπάνω foto.

τι θελεις να απαντησω ; πες μου ακριβως ποιο ειναι το ερωτημα γιατι μαλλον κατι εχασα στην πορεια..

θελεις να του πω σε μια πορτα που η κατασκευη ειναι μετρια, εχει εξωτερικα αλουμινιο να παει να βρει μαστορα να του κανει μεγαλυτερη τρυπα ;

λογικα κοστος καμια 200€-250€ για σοβαρο κυλινδρο, defender, κλειδαρια + εργασια ; 

δε θα ηταν βλακεια απο μερους μου σε μια σχεδον νεα εγκατασταση να προτεινω κατι τετοιο ;

Δημοσ.

Να πω ένα μεγάλο thanx στον mclein που μέσα σε μιά μέρα μου απάντησε άμεσα όλες τις απορίες και άλλαξα κλειδαριά.. Πολύ ευγενικό παλικάρι να είναι πάντα καλά!!

Αλλά και thanx για το ίδιο το παρών thread και το Insomnia με την κοινότητά του, άπειρος σεβασμός!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...