Mpiftekis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mclein είπε Φωτογραφιες της πορτας ; Θα παραθέσω σε καμιά ώρα που θα γυρίσω σπίτι. Πάντως είναι από τον Μπαλομένο, αν αυτό λέει κάτι. Edit: Προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο 200~250€+ΦΠΑ: Κλειδαριά Cisa Revolution Pro η Mul-T-Lock LOS(με διπλό καταπέλτη και οι δύο) + κύλινδρο(αφαλό) AGB Scudo DCK ή EVVA ICS + defender Disec Monolito Rok BD200 απ'το μήνυμα του @swayback Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Mpiftekis σκέψη
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Θα παραθέσω σε καμιά ώρα που θα γυρίσω σπίτι. Πάντως είναι από τον Μπαλομένο, αν αυτό λέει κάτι. Edit: Προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο 200~250€+ΦΠΑ: Κλειδαριά Cisa Revolution Pro η Mul-T-Lock LOS(με διπλό καταπέλτη και οι δύο) + κύλινδρο(αφαλό) AGB Scudo DCK ή EVVA ICS + defender Disec Monolito Rok BD200 απ'το μήνυμα του @swayback η Los για balomenos + DCK + Bd200 = 230 + φπα & με τον evva ics = 260~270 + φπα αυτα ειναι με δεδομενο οτι η κλειδαρια ειναι η κλασικη του balomenos 60αρα διπλή με βασικη την επανω (mottura) & κατω κυλινδρο 35x45 συνήθως μαρκας corbin. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από mclein
Mpiftekis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε η Los για balomenos + DCK + Bd200 = 230 + φπα & με τον evva ics = 260~270 + φπα Το θέμα μου είναι ότι θα χρειαστεί να αλλάξω ΚΑΙ την κλειδαριά ή το ζευγάρι DCK + Bd200 μπορεί να μπει στην υπάρχουσα κλειδαριά 20ετίας; Θα βάλω φωτο της πόρτας σε κανά μισάωρο.
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 23 λεπτά πριν, litsa57 είπε Σε κανεναν διαφημιση απλά ανέφερα οτι διαβασα για της κλειδαριες maxi lock. Aπο εκει κ περα ολες οι αποψεις σεβαστες κ θα ηθελα παρα πολυ να με κατευθυνεται σε κατι ανωτερο. τηλεφωνο στον κυριο Siamos και ενημερωστε τον οτι θελετε να δωσετε 1000~1100 και θελετε οτι καλυτερο στα λεφτα αυτα. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ 1 CENT ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΑΜΟ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι καραγκιοζιλικια σαν αυτα που μαθαινω δεν κανουν. 1 λεπτό πριν, Mpiftekis είπε Το θέμα μου είναι ότι θα χρειαστεί να αλλάξω ΚΑΙ την κλειδαριά ή το ζευγάρι DCK + Bd200 μπορεί να μπει στην υπάρχουσα κλειδαριά 20ετίας; Θα βάλω φωτο της πόρτας σε κανά μισάωρο. σιγουρα χρειαζεται αλλαγη η βαση της κλειδαριας. το μονο που θα κρατηθει ειναι ο κυλινδρος κατω για το block. 3 1
litsa57 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mclein είπε τηλεφωνο στον κυριο Siamos και ενημερωστε τον οτι θελετε να δωσετε 1000~1100 και θελετε οτι καλυτερο στα λεφτα αυτα. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ 1 CENT ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΙΑΜΟ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ - ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΠΟΥΛΑΝΕ ειμαι πλεον 100% σιγουρος οτι καραγκιοζιλικια σαν αυτα που μαθαινω δεν κανουν. Τέλεια, να σαι καλά κ σε ευχαριστώ πολύ θα τον επισκεφτώ αύριο κιόλας Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από litsa57
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, litsa57 είπε Τέλεια, να σαι καλά κ σε ευχαριστώ πολύ θα τον επισκεφτώ αύριο κιόλας καλυτερα στο καταστημα της Κυψελης
litsa57 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε καλυτερα στο καταστημα της Κυψελης Siamo.gr η Siamodoors.gr?
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, litsa57 είπε Siamo.gr η Siamodoors.gr? Siamo.gR = ο ιδιοκτητης + κατασκευαστης. ο αλλος ειναι αντιπροσωπος = μπορει φθηνοτερος = μπορει ομως να μην κανει την ιδια εργασια ! 1
litsa57 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mclein είπε Siamo.gR = ο ιδιοκτητης + κατασκευαστης. ο αλλος ειναι αντιπροσωπος = μπορει φθηνοτερος = μπορει ομως να μην κανει την ιδια εργασια ! Bλεπω οτι έχει κατάστημα στην Καλλιθέα (ΘΗΣΕΩΣ 238) κ οχι Κυψέλη που ανέφερες εκτος αν λες ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 27-29 ΑΘΗΝΑ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από litsa57
Lousy Offcomer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 ^ Αριστοτέλους 27-29, Αθήνα. Εκεί είχα πάει εγώ 2
litsa57 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Οκ παιδιά σας ευχαριστώ πολύ θα πάω αύριο κ μια μικρή γεύση που πήρα από site δείχνει επαγγελματισμο!! Ελπίζω τώρα με 1000e να βάλω κάτι αξιόπιστο.
swayback Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, litsa57 είπε Σε κανεναν διαφημιση απλά ανέφερα οτι διαβασα για της κλειδαριες maxi lock. Aπο εκει κ περα ολες οι αποψεις σεβαστες κ θα ηθελα παρα πολυ να με κατευθυνεται σε κατι ανωτερο. Δύσκολο να σε κατευθύνουμε, κι αυτό γιατί πλέον έχουν περιοριστεί αρκετά οι καλές επιλογές όσον αφορά τους πορτάδες. Μέχρι πριν 10-15 μέρες, μπορούσαμε να πούμε "ρίξτε μία ματιά στους τάδε πορτάδες" (συνήθως PortaBlock, SteelDoor και Siamo που έχουν και οι 3 καλές πόρτες). Αλλά αν πας 5-6 σελίδες πίσω, θα διαβάσεις για πρόσφατα περιστατικά σχετικά με SteelDoor και PortaBlock. Οπότε πλέον δύσκολα προτείνουμε κάποιον από τους δυο αυτούς. Για μένα καλή επιλογή παραμένει ο Σιάμος που κι αυτός βέβαια, έχει τα «αρνητικά» του. Δηλαδή, πολύ καλές πόρτες, κορυφή σε θέμα τοποθέτησης αλλά οι κλειδαριές, το defender και οι κύλινδροι(αφαλοί) που χρησιμοποιεί, δεν συμβαδίζουν με την ποιότητα της πόρτας και της εργασίας τοποθέτησης, όπου είναι κορυφή. Από την άλλη, από το να δώσεις 1000+€ για την πόρτα του Μπαλωμένου που ούτε κάτι ιδιαίτερο έχει σαν πόρτα αλλά ούτε από άποψη κλειδαριάς είναι πολύ καλή (μιας και πλέον δεν βάζει την Axi Home 3D που ήταν καλή επιλογή), καλύτερα να πας να δεις και κανέναν άλλο. Επειδή είναι λίγο λεπτό το θέμα με τους πορτάδες και πλέον τίθεται και θέμα διαφήμισης, προτείνω να επισκεφτείς μερικούς από τους πορτάδες που έχουν αναφερθεί στο νήμα εδώ, και να δεις ποιος σου κάνει καλύτερα. Για να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα. Κι επειδή γράφουμε την άποψη μας, εγώ προσωπικά θα επέλεγα τον Σιάμο, γιατί μου αρέσει που δίνει έμφαση στην θωράκιση της πόρτας συνολικά, αλλά και ειδικά στα ευαίσθητα σημεία, και επειδή κάνει πολύ καλή δουλειά κατά την τοποθέτηση. Παράλληλα όμως, δεν μου αρέσει το defender και οι κύλινδροι(αφαλοί) που βάζει. Οπότε, αυτό που θα έκανα εγώ, είναι να πάρω μία από τις πόρτες του όπως είναι και μετά μόνος μου, θα άλλαζα μόνο τον κύλινδρο(αφαλό). ΣΥΜΒΟΥΛΗ: μην του ζητήσεις να σου βάλει εκείνος άλλο κύλινδρο πέρα από αυτούς που πουλάει. Δια ροπάλου αυτό. 😛 Ή, αν δεν θες να μπλέκεις με αλλαγές κ.λπ., παίρνεις την πόρτα του όπως είναι και απλά ζητάς να βάλει τον καλύτερο κύλινδρο που έχει (KESO 8000). Στα λεφτά που διαθέτεις μάλλον για το μοντέλο θωράκισης «Παραγωγικός τύπος» πας. Εναλλακτικά, βρες κάποιον πορτά που σου κάνει και ζήτα να έχει τουλάχιστον γραναζωτή κλειδαριά με καταπέλτη, έναν καλό κύλινδρο(αφαλό) και ένα καλό defender (δες 2-3 σελίδες πίσω για να δεις τι προτείνουμε από κυλίνδρους, defender και κλειδαριές για να έχεις μία ιδέα τί να ζητήσεις). Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από swayback Διορθώσεις. 2
litsa57 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απίθανο post, ωραία να μαθαίνεις πράγματα που δεν γνωρίζεις. Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!! Κ φυσικά κρατάω τον κύλινδρο που ανέφερες. (Κeso 8000) Πέρα από τον κύλινδρο τι έχετε να προτείνεται πχ σε defender κ κλειδαριές? Σας ζάλισα ε χιχιχιχ δεν τα γνωριζω τόσο αυτά κ διαβάζω τόση ώρα ότι έχετε την γνώση. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από litsa57
Gmario Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) McLein στη προηγούμενη σελίδα σου απάντησα στο ερώτημα που έκανες. Μήπως εσύ ή κάποιος άλλος μπορείτε να με κατατοπισετε για αγορά θωρακισμενης στη Θεσσαλονίκη για διαμέρισμα προς ενοικίαση; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από Gmario
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 41 λεπτά πριν, Gmario είπε McLein στη προηγούμενη σελίδα σου απάντησα στο ερώτημα που έκανες. Μήπως εσύ ή κάποιος άλλος μπορείτε να με κατατοπισετε για αγορά θωρακισμενης στη Θεσσαλονίκη για διαμέρισμα προς ενοικίαση; θα το νοικιαζεις σε αλλους ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις