mclein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Skin79 είπε καλοριζικη & ευχομαι χωρις αλλες επισκεψεις το κιτρινο κλειδακι (της αλλαγης συνδιασμου) ή / και την καρτα καλο θα ηταν να την μεταφερεις σε καποιο αλλο σπιτι εξισου ασφαλες ή σε καποια θυριδα ή κατι τετοιο.
Skin79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, mclein είπε καλοριζικη & ευχομαι χωρις αλλες επισκεψεις το κιτρινο κλειδακι (της αλλαγης συνδιασμου) ή / και την καρτα καλο θα ηταν να την μεταφερεις σε καποιο αλλο σπιτι εξισου ασφαλες ή σε καποια θυριδα ή κατι τετοιο. Να σαι καλα φιλε mclein.. Ηδη ολο το σακουλακι με καρτες κτλ εχουν φυγει στο πατρικο στο οποιο ψηθηκε και ο πατερας μου για αλλαγη Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Skin79 1
mclein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Skin79 είπε Να σαι καλ φιλε mclein.. Ηδη ολο το σακουλακι με καρτες κτλ εχουν φυγει στο πατρικο στο οποιο ψηθηκε και ο πατερας μου για αλλαγη μια φορα το 6μηνο να καθαριζεις τα κλειδια απο κατω + αν θες για τσεκ, βγαλε το διακοσμητικο & δοκιμασε αν κολλαει το κλειδι στο μπες/βγες. 1
Skin79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε μια φορα το 6μηνο να καθαριζεις τα κλειδια απο κατω + αν θες για τσεκ, βγαλε το διακοσμητικο & δοκιμασε αν κολλαει το κλειδι στο μπες/βγες. Με τι τα καθαριζουμε?
dtzgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ με μια οδοντογλυφίδα παίρνω τα τυχόν χνούδια. Αν μαζέψει χνούδι ή σκουπιδάκια στο κανάλι/οδηγό στην κάτω πλευρά, το κλειδί δεν γυρνάει. Πρέπει να είναι εντελώς καθαρό και να μπει ακριβώς για να γίνει δουλειά. Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από dtzgr 1
Skin79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, dtzgr είπε Εγώ με μια οδοντογλυφίδα παίρνω τα τυχόν χνούδια. Αν μαζέψει χνούδι ή σκουπιδάκια στο κανάλι/οδηγό στην κάτω πλευρά, το κλειδί δεν γυρνάει. Πρέπει να είναι εντελώς καθαρό και να μπει ακριβώς για να γίνει δουλειά. Οκ θα τα παρακολουθω 1
dtzgr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο, απλά αν προσπαθήσεις να ξεκλειδώσεις και δεν γυρνάει, να είσαι ψιλιασμένος (στα 8 χρόνια που την χρησιμοποιώ μου έτυχε 2 φορές. Την πρώτη φορά φοβήθηκα για βλάβη/απόπειρα διάρρηξης, αλλά μετά κατάλαβα τι έπαιξε. Τη δεύτερη φορά που ήμουν ψιλιασμένος απλά το καθάρισα από κάτω και έπαιξε κομπλέ) Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από dtzgr 2
Gmario Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη για εκμετάλλευση που θέλει καινούργια κουφώματα και αντικατάσταση της παλαιάς πόρτας με μια ασφαλείας θωρακισμενη.. Αν είναι εύκολο θέλω να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί - εγκαταστατη. Θέλω κάποιον που να κάνει καλή δουλειά με καλό προϊόν σε λογικές τιμές.
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Gmario είπε Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα σπίτι στη Θεσσαλονίκη για εκμετάλλευση που θέλει καινούργια κουφώματα και αντικατάσταση της παλαιάς πόρτας με μια ασφαλείας θωρακισμενη.. Αν είναι εύκολο θέλω να μου προτείνετε κάποιο μαγαζί - εγκαταστατη. Θέλω κάποιον που να κάνει καλή δουλειά με καλό προϊόν σε λογικές τιμές. καλο προϊον - καλες τιμες = ? 1
litsa57 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα παιδιά, ψάχνομαι για πόρτα ασφαλείας κ ξεκίνησα από balomenos. Ικανοποιητική μεν εκεί αλλά δυστυχώς δεν έχει την Αxi home 3D μιας κ την απεσηραν κ έχουν πλέων την maxi lock. Maxi lock Κυλινδρος Υψίστης Ασφάλειας με πάνω απο 40.000.000 συνδυασμούς, Κύλινδρος ασφαλείας με μπάρα μαγγανίου για επιπλέον αντιδιατρητική προστασία Mε 5 κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία. Κλειδαριά κυλίνδρου με γρανάζι για αθόρυβη λειτουργία Σύστημα μπλοκαρίσματος το οποίο σε προσπάθεια διάρρηξης ή καταστροφής του συστήματος προστασίας κυλίνδρου “defender” μπλοκάρει την κλειδαριά όταν είναι κλειδωμένη και δεν ξεκλειδώνει. Τιμη στα 1100e. Eχετε κάτι άλλο να προτεινεται στο κόστος που ανέφερα παραπάνω η είμαι καλυμμένη με αυτή που σας ανέφερα? Περιοχή Αθήνα κ σας ευχαριστώ πολύ για ότι απάντηση μου δώσετε. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από litsa57
Gmario Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Γειά σου mclein. Θα σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις τι εννοώ. Όταν ήρθε η στιγμή να αλλάξω τις βρύσες στο σπίτι ο πωλητής μου είπε κινέζικη ή ιταλική βρύση; Η κινέζικη κάνει 10€ και δεν έχει εγγύηση ενώ η ιταλική ξεκινά από 30€ και έχει 10 χρόνια εγγύηση. Επέλεξα την ιταλική γιατί το ποσό δεν ήταν απαγορευτικό και είχε 10 χρόνια εγγύηση. Κάτι τέτοιο εννοώ και για τη θέση θωρακισμενη. Είδα να ξεκινούν από 400€. Δεν χρειάζεται να πάρω τη φθηνότερη. Με ενδιαφέρει να μην κρεμασει η πόρτα, να μην αλλοιωθει η εξωτερική επένδυση με τα χρόνια, να παρέχει προστασία στον ενοικιαστη, τα αντίγραφα των κλειδιών να είναι προσιτά... Ευχαριστώ
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, litsa57 είπε Kαλησπερα παιδιά, ψάχνομαι για πόρτα ασφαλείας κ ξεκίνησα από balomenos. Ικανοποιητική μεν εκεί αλλά δυστυχώς δεν έχει την Αxi home 3D μιας κ την απεσηραν κ έχουν πλέων την maxi lock. Maxi lock Κυλινδρος Υψίστης Ασφάλειας με πάνω απο 40.000.000 συνδυασμούς, Κύλινδρος ασφαλείας με μπάρα μαγγανίου για επιπλέον αντιδιατρητική προστασία Mε 5 κλειδιά υψίστης ασφαλείας σφραγισμένα σε ειδική συσκευασία. Κλειδαριά κυλίνδρου με γρανάζι για αθόρυβη λειτουργία Σύστημα μπλοκαρίσματος το οποίο σε προσπάθεια διάρρηξης ή καταστροφής του συστήματος προστασίας κυλίνδρου “defender” μπλοκάρει την κλειδαριά όταν είναι κλειδωμένη και δεν ξεκλειδώνει. Τιμη στα 1100e. Eχετε κάτι άλλο να προτεινεται στο κόστος που ανέφερα παραπάνω η είμαι καλυμμένη με αυτή που σας ανέφερα? Περιοχή Αθήνα κ σας ευχαριστώ πολύ για ότι απάντηση μου δώσετε. ευχομαι να μην κανεις διαφημιση του balomenos, οποτε απαντω : τι να πω για : α) την αδιαφορη ή / και προκλητικη ομιλια κατα την πωληση ; β) την πωληση προϊοντων που ηδη εχουν διαρρηχθει ; γ) με την ποιοτητα που μεσα σε 10 χρονια εχει καταληξει σε κατηγορια "ανεκδοτο" ; γενικα ειμαι αντιθετος σε αγορα προϊοντων αγνωστου προελευσεως (κλειδαρια + defender) τελος, τα 1100€ για μια μετρια πορτα εμενα μου φαινονται πολλά. 2
Mpiftekis Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Έχουμε στο σπίτι μια θωρακισμένη πόρτα με 2 κλειδαριές. Η 'κεντρική' κλειδαριά έχει κλειδί τύπου 'Τ' και η 'δεύτερη' το κλασσικό κλειδί. Θέλουμε να αλλάξουμε το κλειδι σε κλειδί ασφαλείας (άρα καινούριος κύλινδρος) και να βάλουμε κι ένα defender. Θα μπορέσει η παλιά κλειδαριά να δεχτεί τον καινούριο κύλινδρο+defender; Η πόρτα είναι σχεδόν 20ετίας.
litsa57 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε ευχομαι να μην κανεις διαφημιση του balomenos, οποτε απαντω : τι να πω για : α) την αδιαφορη ή / και προκλητικη ομιλια κατα την πωληση ; β) την πωληση προϊοντων που ηδη εχουν διαρρηχθει ; γ) με την ποιοτητα που μεσα σε 10 χρονια εχει καταληξει σε κατηγορια "ανεκδοτο" ; γενικα ειμαι αντιθετος σε αγορα προϊοντων αγνωστου προελευσεως (κλειδαρια + defender) τελος, τα 1100€ για μια μετρια πορτα εμενα μου φαινονται πολλά. Σε κανεναν διαφημιση απλά ανέφερα οτι διαβασα για της κλειδαριες maxi lock. Aπο εκει κ περα ολες οι αποψεις σεβαστες κ θα ηθελα παρα πολυ να με κατευθυνεται σε κατι ανωτερο.
mclein Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Να ρωτήσω κι εγώ κάτι... Έχουμε στο σπίτι μια θωρακισμένη πόρτα με 2 κλειδαριές. Η 'κεντρική' κλειδαριά έχει κλειδί τύπου 'Τ' και η 'δεύτερη' το κλασσικό κλειδί. Θέλουμε να αλλάξουμε το κλειδι σε κλειδί ασφαλείας (άρα καινούριος κύλινδρος) και να βάλουμε κι ένα defender. Θα μπορέσει η παλιά κλειδαριά να δεχτεί τον καινούριο κύλινδρο+defender; Η πόρτα είναι σχεδόν 20ετίας. Φωτογραφιες της πορτας ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις