mclein Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, giorgos88888 είπε Καλησπέρα σε όλους , ζητώ κι εγώ τα φώτα των ειδικών επαγγελματιών η και χρηστών του σάιτ ,καθ'ότι με απασχολεί το θέμα νέας κλειδαριάς .Σ ενα διαμέρισμα που αγόρασα του 1964 σε πολυκατοικία σε όροφο έχει μια πόρτα DIERRE με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου ATRA . Αυτή λοιπόν η πόρτα κλειδώνει τις 2 πρώτες στροφές και για τις επόμενες δυο πρέπει να τραβάς αρκετά / η να σπρώχνεις (ανάλογα αν είσαι μέσα η εξω) για να κλειδώσουν .Αποτέλεσμα κλειδωσαμε κ τωρα δεν κλειδώνει ούτε ξεκλειδώνει ,παρά μόνο γυρίζει 45 μοίρες δεξια η αριστερα το κλειδί ακούω σαν να κινείται η γλώσσα αλλά οι πίροι δεν ανοίγουν.Δεν κατοικείται ακόμη,επείγει όμως για ανακαίνιση ώστε να κατοικηθεί.Καινούριες κλειδαριές με μικρό κλειδί βρήκα DIERRE κλειδαριά με ISEO αφαλό (νομίζω R6) και DIERRE ντιφέντερ στα 250 η στα 300 με αφαλό DIERRE New Power .Αλλη είναι κλειδαρια ISEO αφαλό και ντιφεντερ μονόλιθο μαγνητικό στα 350 , η , με μονόλιθο μη μαγνητικό στα 300 .Κάπως ακριβές μου φαίνονται .Αλλος κλειδαράς , μου είπε DIERRE κλειδαριά με ISEO αφαλό R7 με 4 κλειδιά 260 ευρο και δικο της ντιφεντερ DIERRE η στα 290 με αφαλό DIERRE New Power . Τελικά εχω μπερδευτεί (αφου ειμαι ασχετος με το αντικειμενο ) και δεν ξερω ποια ειναι καλη να τοποθετησω μια και ειναι και πανακριβες .Φαινεται ειναι φθηνες οι πορτες και ακριβες οι κλειδαριες αφου βλεπω διαφημισεις DIERRE πορτα κομπλε με 550 ευρω.Επισης βρηκα στο ιντερνετ κλειδαρια DIERRE SER NE 42 με κυλινδρο AGB SCUDO 5000 & Difender DiSec SFERIC ROK στα 119 ευρώ. Ο ενας επαγγελματιας (κλειδαρας) μου ελεγε ομως οτι η DIERRE κλειδαρια εχει το δικο της ντιφεντερ και δεν παιρνει αλλο!!!.Αντε τωρα να βγαλω ακρη και συμπερασμα !!! Αλλη περιπτωση κλειδαρια ISEO + αφαλό ISEO R6 και ντιφεντερ DISEC δεν λεει ποιο απ ολα στα 190 .Τιμες ολες με τοποθετηση. Τελευταία μια CISA REVOLUTION PRO Β6515 ,μονο αγορα απο ιντερνετ αντικαθιστα ΑΤΡΑ στα 55 ευρω .Συγχωρείστε μου το μακροσκελές του ποστ ,τα είπα όλα , δεν ξερω τι να επιλεξω ?!Καθε σοβαρή βοήθεια ευπροσδεκτη .Ευχαριστώ προς θεου, μην πας σε κλειδαρια dierre + defender dierre..εκτος αν πληρωσεις 100-150 για ενα τετοιο πακετο. επειδη δεν ειναι σωστο να σου πω ποσο αγοραζουν την κλειδαρια, θα σου πω οτι εχουν κερδος περιπου 800% στις τιμες που σου ειπαν. το θεμα ειναι πρωτον οτι η κλειδαρια εχει αντιστραφει = δηλαδη εχει γυρισει αναποδα & θελει ξεμπλοκαρισμα. το δευτερο θεμα ειναι : μπορεις να τοποθετησεις οποια κλειδαρια θες, οποιο defender θες & οποιον κυλινδρο θες. ορισε μας το διαθεσιμο ποσο & θα σου γραψω τη γνωμη μου. το ιδιο νομιζω θα κανει κ ο @swayback που ειναι λιγο πιο αναλυτικος 4
manosathens21 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 16 ώρες πριν, Alejandro είπε Πες έτσι γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση το 230 με ΦΠΑ. Όταν ρώτησα σε Γαβαλίδη και Δήμτσιο πριν από 2 μήνες για omega plus μου είπαν τελική με φπα και τοποθέτηση τιμή 230 ευρώ μαζί με ροζέτες και μαγγάνιο...
mclein Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, manosathens21 είπε Όταν ρώτησα σε Γαβαλίδη και Δήμτσιο πριν από 2 μήνες για omega plus μου είπαν τελική με φπα και τοποθέτηση τιμή 230 ευρώ μαζί με ροζέτες και μαγγάνιο... ο Γαβαλιδης μπορει γιατι ειναι Omega Point & αγοραζει φθηνοτερα.
Alejandro Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Και κουμπάρος του εισαγωγέα. Ο Δήμτσιος πως μπορεί και δίνει τόσο χαμηλή τιμή, μόνο αυτός το ξέρει.
mclein Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Alejandro είπε Και κουμπάρος του εισαγωγέα. Ο Δήμτσιος πως μπορεί και δίνει τόσο χαμηλή τιμή, μόνο αυτός το ξέρει. εδω σε καποιους κυλινδρους στο site του εχει κερδος 2 εως 5 ευρω. αποδεδειγμενο με τιμολογιο απο τον εισαγωγεα. καλα, το 25% εκπτωση στην καθε κλειδαρια ειναι αρκετο για καλυτερη τιμη. Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από mclein
acomaedo Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, mclein είπε εδω σε καποιους κυλινδρους στο site του εχει κερδος 2 εως 5 ευρω. αποδεδειγμενο με τιμολογιο απο τον εισαγωγεα. καλα, το 25% εκπτωση στην καθε κλειδαρια ειναι αρκετο για καλυτερη τιμη. Και εγώ από Δήμτσιο πρίν τρία χρόνια 250 την omega με περαστικά και απόδειξη. Νομίζω ότι στη σελίδα του αναφέρει ότι είναι omega point. Ως επαγγελματίας καλός, αλλά αγέλαστος ρε παιδί μου.
mclein Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, acomaedo είπε Και εγώ από Δήμτσιο πρίν τρία χρόνια 250 την omega με περαστικά και απόδειξη. Νομίζω ότι στη σελίδα του αναφέρει ότι είναι omega point. Ως επαγγελματίας καλός, αλλά αγέλαστος ρε παιδί μου. δεν ειναι Omega Point παντως Επαγγελματιας πολυ καλος & ως πωλητης + ως μαστορας. Το αγελαστος ισως ετυχε ; Δεν ειναι κ φιλος μου οποτε δεν μπορω να πω
giorgos88888 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, mclein είπε προς θεου, μην πας σε κλειδαρια dierre + defender dierre..εκτος αν πληρωσεις 100-150 για ενα τετοιο πακετο. επειδη δεν ειναι σωστο να σου πω ποσο αγοραζουν την κλειδαρια, θα σου πω οτι εχουν κερδος περιπου 800% στις τιμες που σου ειπαν. το θεμα ειναι πρωτον οτι η κλειδαρια εχει αντιστραφει = δηλαδη εχει γυρισει αναποδα & θελει ξεμπλοκαρισμα. το δευτερο θεμα ειναι : μπορεις να τοποθετησεις οποια κλειδαρια θες, οποιο defender θες & οποιον κυλινδρο θες. ορισε μας το διαθεσιμο ποσο & θα σου γραψω τη γνωμη μου. το ιδιο νομιζω θα κανει κ ο @swayback που ειναι λιγο πιο αναλυτικος Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Κατ αρχάς θέλω να μάθω ποια είναι καλλίτερα έστω και σαν συνδυαστικό σετ.Ο ένας μου είπε μου ανοίγει την μπλοκαρισμένη κλειδαριά και να βάλει dierre με το δικό της ντιφεντερ και αφαλό Iseo R6 η 7 δε θυμάμαι με 200 ευρώ σύνολο. Αν θέλω new power αφαλό θα πάει 260 . Βεβαια +100 γιατί θα κόψουμε πόρτα να βάλω πλακάκια στο μωσαϊκό.Ειναι ο ποιο οικονομικος ως τώρα.Το θεμα ειναι αν η dierre ειναι πράγματι η καλλίτερα κλειδαριά?Έτσι μου είπαν όσοι πωλούν αυτές και οτι στην πόρτα μου αν βάλω άλλη μάρκα θέλει κοψίματα και πατέντες . Για κοψιμο πόρτας ειπα και στο άλλον αλλά τιμές δινουν ως ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Είδα ντιφεντερ μονόλιθο βιδωτό σε διαφημίσεις .Είναι πράγματι καλλιτερο από τα αλλα ? Επίσης για το μαγνητικό μονόλιθο κλειδαράς που το πωλεί μου είπε λίγα δευτερόλεπτα κερδίζεις επιπλέον αν κάποιος ξέρει να το ανοίξει. Ένα μαγαζί lock it now και ο Δημτσιος έχουν καλές τιμές στα σάιτ.Βεβαια κάποιος επαγγελματίας θα τα περάσει .Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ , μόνο θα βλέπω ,😎 Τι λέτε για αυτά που αναφέρω ?
mclein Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 40 λεπτά πριν, giorgos88888 είπε Σ' ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.Κατ αρχάς θέλω να μάθω ποια είναι καλλίτερα έστω και σαν συνδυαστικό σετ.Ο ένας μου είπε μου ανοίγει την μπλοκαρισμένη κλειδαριά και να βάλει dierre με το δικό της ντιφεντερ και αφαλό Iseo R6 η 7 δε θυμάμαι με 200 ευρώ σύνολο. Αν θέλω new power αφαλό θα πάει 260 . Βεβαια +100 γιατί θα κόψουμε πόρτα να βάλω πλακάκια στο μωσαϊκό.Ειναι ο ποιο οικονομικος ως τώρα.Το θεμα ειναι αν η dierre ειναι πράγματι η καλλίτερα κλειδαριά?Έτσι μου είπαν όσοι πωλούν αυτές και οτι στην πόρτα μου αν βάλω άλλη μάρκα θέλει κοψίματα και πατέντες . Για κοψιμο πόρτας ειπα και στο άλλον αλλά τιμές δινουν ως ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Είδα ντιφεντερ μονόλιθο βιδωτό σε διαφημίσεις .Είναι πράγματι καλλιτερο από τα αλλα ? Επίσης για το μαγνητικό μονόλιθο κλειδαράς που το πωλεί μου είπε λίγα δευτερόλεπτα κερδίζεις επιπλέον αν κάποιος ξέρει να το ανοίξει. Ένα μαγαζί lock it now και ο Δημτσιος έχουν καλές τιμές στα σάιτ.Βεβαια κάποιος επαγγελματίας θα τα περάσει .Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ , μόνο θα βλέπω ,😎 Τι λέτε για αυτά που αναφέρω ? α) η κλειδαρια της dierre ειναι για πεταμα. ουτε καταπελτη δεν εχει... β) ο αφαλος new power εχει παραβιαστει σε καποια προφιλ. θεωρειται ελαφρως ξεπερασμενος. αν στο σπιτι δεν υπαρχουν πραγματα αξιας, το προχωρας ειναι καλος κυλινδρος. γ) το κοψιμο της πορτας δεν μπορω να το συζητησω. ειμαι κλειδαρας δεν εχω ιδεα απο τετοιες εργασιες. δ) οποιος λεει οτι οι κλειδαριες της cisa, mottura, iseo, los δεν ταιριαζουν ειναι απλα κλεφτης. χωρις περιφρασεις - χωρις τιποτα. ΚΛΕΦΤΗΣ. ε) Monolito bd200 = μεσαια ταξη / monolito kripton = λιγο καλυτερο απο μεσαια ταξη / monolito diamond = τοπ / mrm29 = καλο μαγνητικο / mrm23 = πολυ καλο μαγνητικο γενικα ειστε φουλ μπερδεμενος & εχετε απευθυνθει σε κλεφτοκοταδες δεν ξερω πως να βοηθησω. 4
swayback Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, giorgos88888 είπε Κατ αρχάς θέλω να μάθω ποια είναι καλλίτερα έστω και σαν συνδυαστικό σετ.Ο ένας μου είπε μου ανοίγει την μπλοκαρισμένη κλειδαριά και να βάλει dierre με το δικό της ντιφεντερ και αφαλό Iseo R6 η 7 δε θυμάμαι με 200 ευρώ σύνολο. Αν θέλω new power αφαλό θα πάει 260 . Βεβαια +100 γιατί θα κόψουμε πόρτα να βάλω πλακάκια στο μωσαϊκό.Ειναι ο ποιο οικονομικος ως τώρα.Το θεμα ειναι αν η dierre ειναι πράγματι η καλλίτερα κλειδαριά?Έτσι μου είπαν όσοι πωλούν αυτές και οτι στην πόρτα μου αν βάλω άλλη μάρκα θέλει κοψίματα και πατέντες . Για κοψιμο πόρτας ειπα και στο άλλον αλλά τιμές δινουν ως ανέφερα στο προηγούμενο ποστ μου. Είδα ντιφεντερ μονόλιθο βιδωτό σε διαφημίσεις .Είναι πράγματι καλλιτερο από τα αλλα ? Επίσης για το μαγνητικό μονόλιθο κλειδαράς που το πωλεί μου είπε λίγα δευτερόλεπτα κερδίζεις επιπλέον αν κάποιος ξέρει να το ανοίξει. Ένα μαγαζί lock it now και ο Δημτσιος έχουν καλές τιμές στα σάιτ.Βεβαια κάποιος επαγγελματίας θα τα περάσει .Εγώ δεν πρόκειται να ασχοληθώ , μόνο θα βλέπω ,😎 Τι λέτε για αυτά που αναφέρω ? Θα είναι κρίμα πραγματικά να δώσεις τόσα χρήματα για dierre κλειδαριά, defender και κύλινδρο. Τουλάχιστον η κλειδαριά και το defender της dierre, είναι κατώτερα του μετρίου. Εντάξει, οι άνθρωποι αυτά έχουν, αυτά πουλάνε. Δεκτό. Αλλά να ξέρεις, με τα χρήματα που σκέφτεσαι να διαθέσεις, υπάρχουν πολύ καλύτερες επιλογές. Συγκεκριμένες τιμές θα σου δώσει ο mclein, αλλά πολύ χοντρικά, πάρε μία ιδέα του τί μπορείς να πάρεις με τα χρήματα που διαθέτεις: 200~250€+ΦΠΑ: Κλειδαριά Cisa Revolution Pro η Mul-T-Lock LOS(με διπλό καταπέλτη και οι δύο) + κύλινδρο(αφαλό) AGB Scudo DCK ή EVVA ICS + defender Disec Monolito Rok BD200 270~320€+ΦΠΑ: Κλειδαριά Cisa Revolution Pro η Mul-T-Lock LOS(με διπλό καταπέλτη και οι δύο) + κύλινδρο(αφαλό) Abloy Protec 2 ή EVVA 4KS + defender Disec Monolito Diamond BKD250 Οι τιμές που γράφω, είναι κατά προσέγγιση και συμπεριλαμβάνουν τοποθέτηση. Υπολόγισε μία απόκλιση + - 20€ περίπου. Αλλά ξαναλέω, τις σωστές τιμές θα σου τις πει ο Mclein. Σου γράφω τις παραπάνω όμως, για να πάρεις μία ιδέα. Δεν έχω υπολογίσει το άνοιγμα της υπάρχουσας κλειδαριάς στις παραπάνω τιμές. Και μόνος σου να ρίξεις μία ματιά στα προϊόντα που έγραψα πιο πάνω και να τα συγκρίνεις από θέμα τιμής αλλά και χαρακτηριστικών με αυτά που σου πρότειναν, πιστεύω θα βγάλεις και μόνος σου συμπέρασμα για το αν είναι όντως καλύτερα. Σε γενικές γραμμές, δες για: ΓΡΑΝΑΖΩΤΗ κλειδαριά κυλίνδρου, κατά προτίμηση με 2πλό καταπέλτη(Cisa Revolution Pro ή Mul-T-Lock LOS ιδανικά ή την αντίστοιχη ISEO) Κάποιον καλό/πολύ καλό/κορυφαίο κύλινδρο-αφαλό όπως AGB Scudo DCK, EVVA ICS, Mul-T-Lock MT5+, Abloy Protec 2, Kaba Expert, EVVA 3KS, EVVA 4KS Κάποιο αρκετά καλό/πολύ καλό defender, όπως Disec Monolito Rok BD200 ή ιδανικά το Disec Monolito Diamond BKD250 (αν βάλεις πολυ καλό/κορυφαίο κύλινδρο, προτίμησε καλύτερα ένα πολύ ενισχυμένο defender, όπως το Disec Monolito Diamond BKD250 αντί για το μαγνητικό(Disec MRM29) που δεν είναι τόσο ενισχυμένο). Όσον αφορά το κόψιμο της πόρτας. Επειδή μου έτυχε πρόσφατα τέτοια περίπτωση σε αντίστοιχη Dierre πόρτα, να ξέρεις ότι αν κόψουν την Dierre από κάτω, θα πρέπει να μετά να βιδώσουν τους δύο καπλαμάδες (μεσα και έξω) πάνω στην πόρτα. Ή να τους στερεώσουν τελος πάντων με κάποιον τρόπο. Στις περισσότερες πόρτες ασφαλείας, οι καπλαμάδες μπαίνουν συνήθως συρταρωτά και στηρίζονται πάνω σε δύο μεταλλικούς "οδηγούς" που έχουν στο κάτω μέρος. Κόβοντας την πόρτα, κόψανε και τους οδηγούς, με αποτέλεσμα το βάρος του εξωτερικού καπλαμά, να πέφτει στον άξονα του πόμολου. Αποτέλεσμα αυτού, ήταν ότι όταν άνοιγες με το πόμολο, η γλώσσα της κλειδαριάς έμενε μέσα και γενικά η κλειδαριά είχε γίνει δυσλειτουργική. Συν ότι η θωράκιση της πόρτας εσωτερικά είχε αρχίσει να σκουριάζει και από το κοπάνημα της πόρτας κάθε φορά που έκλεινε, έπεφτε στο πάτωμα η σκουριά. Η πόρτα γενικά θέλει δουλειά. Ας έρθει κάποιος να την ξεμπλοκάρει πρώτα, μετά κόψτε την από κάτω αν αυτό θέλετε να γίνει οπωσδήποτε και μετά κάντε την αλλαγή της κλειδαριάς. Ή, αν θέλετε το ξεμπλοκάρισμα και η αλλαγή της κλειδαριάς να γίνουν πριν το κόψιμο, πείτε οπωσδήποτε στον κλειδαρά που θα επιλέξετε, να στερεώσει τους καπλαμάδες ΣΩΣΤΑ. Δηλαδή στην σωστή θέση που πρέπει(χωρίς να κολλάει το πόμολο της πόρτας) και αν βάλει βίδες, να τις βάλει ιδανικά σε σημείο που να μην φαίνονται(πχ προσεκτικά κάτω από τα διακοσμητικά). 2
mclein Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, swayback είπε Όσον αφορά το κόψιμο της πόρτας. Επειδή μου έτυχε πρόσφατα τέτοια περίπτωση σε αντίστοιχη Dierre πόρτα, να ξέρεις ότι αν κόψουν την Dierre από κάτω, θα πρέπει να μετά να βιδώσουν τους δύο καπλαμάδες (μεσα και έξω) πάνω στην πόρτα. Ή να τους στερεώσουν τελος πάντων με κάποιον τρόπο. επισης, μετα το κοψιμο = τελος ο αεροφραχτης. ποτέ δε θα λειτουργησει οπως πρεπει !!! 2
gmetral Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, μόλις εγκατέστησα την καινούργια μου κλειδαριά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια τον Mclein για την βοήθεια του. Άψογος Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2018 από gmetral 5
Skin79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Να γραψω πρωτες εντυπωσεις απο την omega plus μετα απο δυο μερες χρησης. Αρχικα να πω οτι ειναι σαν να αλλαξα και πορτα , αισθηση οταν την ανοιγω την κλεινω πιο στιβαρη πιο βαρια, σε αντιθεση με την ατρα. Στα της κλειδαριας τωρα με βολεψε πολυ το κλειδι που ηταν αυτο που φοβομουν αρχικα λογω εμφανισης αλλα στη πραξη εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Ευχρηστο πολυ, ευκολο στα γυρισματα, αθορυβο και γενικα γουσταρω να κλειδωνω ξεκλειδωνω..χεχε Ενα θεματακι μονο οταν το βαζω στην τρυπα και οταν το βγαζω απ αυτην καποιες φορες σκαλωνει ελαχιστα δε μπαινει με τη μια δλδ, αλλα απ οτι ρωτησα τον εγκαταστατη μου ειπε γινεται επειδη ειναι αρχη μεχρι να στρωσει το κλειδι στην τρυπα.Κατα τα αλλα υπερευχαριστημενος απ την αγορα που εκανα και πλεον πολυ πιο ησυχος οσον αφορα την πορτα μου, γιατι τελευταια παρατηρηθηκαν και καποιες "επισκεψεις" νυχτα στην οικοδομη οποτε η αλλαγη ηταν μονοδρομος για μενα. Καλημερα Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2018 από Skin79 1
mclein Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Skin79 είπε Να γραψω πρωτες εντυπωσεις απο την omega plus μετα απο δυο μερες χρησης. Αρχικα να πω οτι ειναι σαν να αλλαξα και πορτα , αισθηση οταν την ανοιγω την κλεινω πιο στιβαρη πιο βαρια, σε αντιθεση με την ατρα. Στα της κλειδαριας τωρα με βολεψε πολυ το κλειδι που ηταν αυτο που φοβομουν αρχικα λογω εμφανισης αλλα στη πραξη εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Ευχρηστο πολυ, ευκολο στα γυρισματα, αθορυβο και γενικα γουσταρω να κλειδωνω ξεκλειδωνω..χεχε Ενα θεματακι μονο οταν το βαζω στην τρυπα και οταν το βγαζω απ αυτην καποιες φορες σκαλωνει ελαχιστα δε μπαινει με τη μια δλδ, αλλα απ οτι ρωτησα τον εγκαταστατη μου ειπε γινεται επειδη ειναι αρχη μεχρι να στρωσει το κλειδι στην τρυπα.Κατα τα αλλα υπερευχαριστημενος απ την αγορα που εκανα και πλεον πολυ πιο ησυχος οσον αφορα την πορτα μου, γιατι τελευταια παρατηρηθηκαν και καποιες "επισκεψεις" νυχτα στην οικοδομη οποτε η αλλαγη ηταν μονοδρομος για μενα. Καλημερα μπορεις να βαλεις δυο φωτο απο τα διακοσμητικα που μπηκαν στην πορτα μεσα / εξω ;
Skin79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, mclein είπε μπορεις να βαλεις δυο φωτο απο τα διακοσμητικα που μπηκαν στην πορτα μεσα / εξω ; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις