Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ringboy είπε

Στην omega plus  σε γενικες γραμμες  αρκει η γνωστη πλακα μαγγανιου  για προστασια,

που δεν απαιτει μετατροπες στην πορτα, οπως ισως ενα defender. (που μαλλον θελει να σου πουλησει)

Οχι μου το ξεκαθαρισε και ειπε αν θελω εξωτερικο παμε στα 270 ενω αν αφησουμε το εσωτερικο μαγγανιο βγαινει στα 230...

Γ αυτο ρωταω κανουμε δουλεια γενικα και με το εσωτερικο?

1 λεπτό πριν, swayback είπε

Δεν είναι αναγκαίο να μπει το defender. Είσαι οκ και με την πλάκα μαγγανίου. 

Ωραιος tnx...Το χτυπαω τοτε στα 230 τελικη με τα περαστικα

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Skin79 είπε

Οχι μου το ξεκαθαρισε και ειπε αν θελω εξωτερικο παμε στα 270 ενω αν αφησουμε το εσωτερικο μαγγανιο βγαινει στα 230...

Κάτι σημαντικό. Η πλάκα μαγγανίου "αποτελείται" από δύο κομμάτια

Η μία μπαίνει από μέσα, η άλλη από έξω.

Το αριστερό στρογγυλό στέλεχος/πλάκα που βλέπεις στην εικόνα, είναι η πλάκα μαγγανίου, και αυτή πρέπει να μπει από την εξωτερική πλευρά. 

Λογικά ο άνθρωπος που θα την τοποθετήσει θα το ξέρει, αλλά καλό είναι να το ξέρεις κι εσύ ώστε να το επιβεβαιώσεις πριν την βάλει.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skin79 είπε

Ερωτηση

Ειναι αναγκαιο να μπει εξωτερικος defender stin omega η κανουμε και δουλεια μονο με το μαγγανιο εσωτερικα?

εγω δε θα εβαζα απλα επειδη πολλοι συναδελφοι λενε αρνητικα πραγματα για την Omega Plus, το προτεινα.

η Omega Plus στα 200-220 ειναι μετα τον DcK οτι πιο Vfm.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, mclein είπε

εγω δε θα εβαζα απλα επειδη πολλοι συναδελφοι λενε αρνητικα πραγματα για την Omega Plus, το προτεινα.

η Omega Plus στα 200-220 ειναι μετα τον DcK οτι πιο Vfm.

αρνητικα του στυλ?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skin79 είπε

Η τιμή αυτή είναι με ΦΠΑ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Skin79 είπε

τελικη ειναι ναι

ποιο ειναι το καταστημα, αν επιτρεπεται ;

λιγοι περνανε την κλειδαρια 185€ στη θεσσαλονικη. 

1 ώρα πριν, Skin79 είπε

αρνητικα του στυλ?

εχω ακουσει οταν ανεβηκα μεχρι και οτι ανοιγει για πλακα !

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mclein είπε

ποιο ειναι το καταστημα, αν επιτρεπεται ;

Τελικα εγινε λαθος στη συννενοηση...230 ειναι χωρις φπα

και 270 τελικη παντα με το εσωτερικο μαγγανιο

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Skin79 είπε

Τελικα εγινε λαθος στη συννενοηση...230 ειναι χωρις φπα

και 270 τελικη παντα με το εσωτερικο μαγγανιο

Πες έτσι γιατί μου έκανε μεγάλη εντύπωση το 230 με ΦΠΑ.

Δημοσ.

Και εγώ για Omega Plus ξεκίνησα...αλλά μου την έβγαλαν άχρηστη εδώ τα μαστοριά....και τελικά κατέληξα σε άλλη επιλογή....για Θεσσαλονίκη λέω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ArisOtis είπε

Και εγώ για Omega Plus ξεκίνησα...αλλά μου την έβγαλαν άχρηστη εδώ τα μαστοριά....και τελικά κατέληξα σε άλλη επιλογή....για Θεσσαλονίκη λέω

επειδη εχει μονο 2 omega point η σαλονικη και επειδη οι αλλοι θελουν να εχουν την τιμη αγορας των πρωτων, θαβουν την κλειδαρια. με λιγα λογια θεωρουν πως οποιος εδωσε 10.000 για να γινει omega point ειναι μαλακας κ εκεινοι εξυπνοι.

αν τους πεις ομως ποιος την ξεκλειδωνει, ποιος την ανοιγει, σε ποση ωρα κ με ποιους τροπους οι μισοι θα σου δειξουν κανενα λοστο & οι αλλοι κανενα κατσαβιδι...

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, mclein είπε

επειδη εχει μονο 2 omega point η σαλονικη και επειδη οι αλλοι θελουν να εχουν την τιμη αγορας των πρωτων, θαβουν την κλειδαρια. με λιγα λογια θεωρουν πως οποιος εδωσε 10.000 για να γινει omega point ειναι μαλακας κ εκεινοι εξυπνοι.

αν τους πεις ομως ποιος την ξεκλειδωνει, ποιος την ανοιγει, σε ποση ωρα κ με ποιους τροπους οι μισοι θα σου δειξουν κανενα λοστο & οι αλλοι κανενα κατσαβιδι...

Εγώ πάντως μάσησα...ήταν πολύ πειστικός....δεν μου την έθαψε για θέμα ασφαλείας....αλλά οτι έχει ρίξει η omega την ποιότητα των υλικών....και εχει συχνά βλάβες απο μπλοκαρισματα....συγκεκριμένα κολλαει η γλώσσα.... ή ξεκολλάει.. και κάτι τέτοιο....την ειχε σαν επιλογή στο σαιτ...αλλά πλέον δεν την ξανά βάζει λέει γιατί τον κράζουν οι πελάτες....κλπ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαζά. Η μόνη αλήθεια για την Omega είναι ότι, σε αντίθεση με τις κυλίνδρου, δεν αναβαθμίζεται. Και αυτό που έγραψε ο Mclein, ότι στη Θεσσαλονίκη τη βρίσκουμε σε ακριβή τιμή και πρέπει να μειώσουμε το κέρδος μας για να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Επεξ/σία από Alejandro
  • Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους , ζητώ κι εγώ τα φώτα των ειδικών :) επαγγελματιών η και χρηστών του σάιτ ,καθ'ότι  με απασχολεί το θέμα νέας κλειδαριάς .Σ ενα διαμέρισμα που αγόρασα του 1964 σε πολυκατοικία σε όροφο έχει μια πόρτα DIERRE με κλειδαριά χρηματοκιβωτίου ATRA . Αυτή λοιπόν η πόρτα κλειδώνει τις 2 πρώτες στροφές και για τις επόμενες δυο πρέπει να τραβάς αρκετά / η να σπρώχνεις (ανάλογα αν είσαι μέσα η εξω) για να κλειδώσουν .Αποτέλεσμα κλειδωσαμε κ τωρα δεν κλειδώνει ούτε ξεκλειδώνει ,παρά μόνο γυρίζει 45 μοίρες δεξια  η αριστερα το κλειδί ακούω σαν να κινείται η γλώσσα αλλά οι πίροι δεν ανοίγουν.Δεν κατοικείται ακόμη,επείγει όμως για ανακαίνιση ώστε να κατοικηθεί.Καινούριες κλειδαριές με μικρό κλειδί βρήκα DIERRE κλειδαριά με ISEO αφαλό (νομίζω R6) και DIERRE ντιφέντερ στα 250 η στα 300 με αφαλό  DIERRE  New Power .Αλλη είναι κλειδαρια  ISEO αφαλό και ντιφεντερ μονόλιθο μαγνητικό στα 350 , η , με μονόλιθο μη μαγνητικό στα 300 .Κάπως ακριβές μου φαίνονται .Αλλος κλειδαράς , μου είπε DIERRE κλειδαριά με ISEO αφαλό R7 με 4 κλειδιά 260 ευρο και δικο της ντιφεντερ  DIERRE  η στα 290 με αφαλό  DIERRE  New Power . Τελικά εχω μπερδευτεί (αφου ειμαι ασχετος με το αντικειμενο ) και δεν ξερω ποια ειναι καλη να τοποθετησω μια και ειναι και πανακριβες .Φαινεται ειναι φθηνες οι πορτες και ακριβες οι κλειδαριες :) αφου βλεπω διαφημισεις DIERRE πορτα κομπλε με 550 ευρω.Επισης βρηκα στο ιντερνετ κλειδαρια DIERRE SER NE 42 με κυλινδρο AGB SCUDO 5000 & Difender DiSec SFERIC ROK στα 119 ευρώ. Ο ενας επαγγελματιας (κλειδαρας) μου ελεγε ομως οτι η DIERRE κλειδαρια εχει το δικο της ντιφεντερ και δεν παιρνει αλλο!!!.Αντε τωρα να βγαλω ακρη και συμπερασμα !!! Αλλη περιπτωση  κλειδαρια ISEO + αφαλό ISEO R6 και ντιφεντερ DISEC δεν λεει ποιο απ ολα στα 190 .Τιμες ολες με τοποθετηση. Τελευταία μια CISA REVOLUTION PRO Β6515 ,μονο αγορα απο ιντερνετ αντικαθιστα ΑΤΡΑ στα 55 ευρω .Συγχωρείστε μου το μακροσκελές του ποστ ,τα είπα όλα , δεν ξερω τι να επιλεξω ?!Καθε σοβαρή βοήθεια ευπροσδεκτη .Ευχαριστώ

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...