swayback Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Skin79 είπε Dck πως ξεχωριζουμε την νεα εκδοση γιατι στα μαγαζια μια εχουν παντα Παλιά έκδοση. Νέα έκδοση. 1
mclein Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Skin79 είπε ωωω πολυ ωραια η ενημερωση να σαι καλα... αρα πιο πρακτικο ειναι σαφως η cisa. Dck πως ξεχωριζουμε την νεα εκδοση γιατι στα μαγαζια μια εχουν παντα 5 ώρες πριν, ringboy είπε Αν σε ενδιαφερει να ξεμπερδευεις γρηγοροτερα με το ξεκλειδωμα-κλειδωμα, η omega χρειαζεται τρεις ολοκληρες περιστροφες για να κλειδωσει. Πρακτικα κλειδωνεις δλδ εξι φορες. Μια cisa revo pro χρειαζεται μονο 2 περιστροφες, δλδ κλειδωνεις τεσερεις φορες. Αν παρεις dck , φροντισε να ειναι η καινουργια εκδοση, γιατι εχει αναφερθει οτι η παλια εκδοση ειχε καποια δυσκολια στην εισαγωγη του κλειδιου. 3 * 360° ειναι οι περιστροφες σε καθε περιπτωση. ειδικα στη cisa (απο τις κυλινδρου) πιο ξεκαθαρο δε γινεται. ειναι θεμα τεχνολογιας. ξεπερασαμε το σκοπελο που λεγονταν λαμακια & πηγαμε σε γραναζια. δεν πιστευω να εχει μεινει παλια εκδοση ουτε για δειγμα. (ειχε τετραγωνισμενο κεφαλι ενω η νεα ειναι στρογγυλο) !
ringboy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τουλαχιστον οσες cisa revo εχω δοκιμασει σε αρκετα μαγαζια εχουν 2 Χ 360 στροφες Στο video μπορουμε ανετα να τις μετρησουμε. Για την ακριβεια στο βιντεο μετραμε 2 και ενα τεταρτο περιστροφες , αλλα στις 2 ολοκληρες περιστροφες ηδη μπαινει και βγαινει το κλειδι. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από ringboy
TheKing77 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Βλεπω αυτα που γραφει ο oceanos για τον Πορταμπλοκ και λεω παλι καλα που δεν εμπλεξα εκει.. Πηγε να πουλησει τοποθετηση με μπετο ενω δεν.. Ας το ελεγε απ την αρχη οτι "εγω ετσι τοποθετω αν σ αρεσει".. Θα ηταν πιο τιμιο.. Ακομα χειροτερο οτι εβαλε εκ των υστερων αλλα πραγματα απ τα συμφωνηθεντα.. Πλεον για να πουλησουν κανουν το οτιδηποτε.. Εχει χαθει η ποιοτητα παντου... Απαραδεκτο και το αλλο θεμα με τον Steeldoor που γραφτηκε παρακατω... Τυπικα δηλαδη εχουν μεινει ενας δυο σωστοι στο θεμα τοποθετησης και ποιοτητας... Καθοτι μπαινω καθε μερα σε σπιτια πελατων παρατηρω πορτες και κλειδαριες.. 9 στους 10 πορτες παναλαφρες μην πω πιο ελαφρες και απο ξυλινες.. Και κυλινδροι του 20ρικου.. Καποιες τοποθετημενες και με μπετοβιδες ακομα.. Το τοπικ εδω παντως ειναι χρυσος αφου δεν υπαρχει πλεον φορουμ ενεργο για τετοιο θεμα πουθενα αλλου... Για αλλη μια φορα μπραβο στους κλειδαραδες που γραφουν καθως και σε ολους οσους εχουν εμπειρια απο τοποτηση πορτας σπιτι τους... 5
mclein Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 τα επομενα 5 χρονια θα πεσει πολυ γελιο. ηδη παμε σε μπλοκαρισμενες με φταιξιμο στην πορτα & οχι στην κλειδαρια. ξεβιδωτες ντιζες μεσα, ξεβιδωτοι κυλινδροι για να μπουν σε μαπα ντιφεντερ των 6€ κ παει λεγοντας !!!
Skin79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Με βλεπω τελικα να καταληγω στην omega,πηγα και μιλησα και με κλειδαρα και μου εδειξε τον μηχανισμο ολοκληρο, πανω ειχε και ενα defender που αν καταλαβα καλα παει μαζι πακετο. 270ευρω τελικη τιμη με τα περαστικα. Για την cisa κλειδαρια γενικα δεν μου την προτεινε στην περιπτωση μου- attra με κατω γλωσσα δλδ- γιατι οπως ειπε εχει θεματακια..
mclein Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Skin79 είπε Με βλεπω τελικα να καταληγω στην omega,πηγα και μιλησα και με κλειδαρα και μου εδειξε τον μηχανισμο ολοκληρο, πανω ειχε και ενα defender που αν καταλαβα καλα παει μαζι πακετο. 270ευρω τελικη τιμη με τα περαστικα. Για την cisa κλειδαρια γενικα δεν μου την προτεινε στην περιπτωση μου- attra με κατω γλωσσα δλδ- γιατι οπως ειπε εχει θεματακια.. μηπως να δεις και κανεναν αλλο συναδελφο ; αμα σου ειπε οτι η Cisa εχει θεματακια επανω στην Ατρα σου (που ειναι η μοναδικη κλειδαρια που πεφτει σωστα χωρις λιμα) , προφανως είναι ανιδεος ή θελει να πουλησει τα δικα του !
okeanos111 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, mclein είπε τα επομενα 5 χρονια θα πεσει πολυ γελιο. ηδη παμε σε μπλοκαρισμενες με φταιξιμο στην πορτα & οχι στην κλειδαρια. ξεβιδωτες ντιζες μεσα, ξεβιδωτοι κυλινδροι για να μπουν σε μαπα ντιφεντερ των 6€ κ παει λεγοντας !!! Εγω εχω αποδειξη με εγγυηση 8 χρονων😂🤣😂😎🤣😂, εγγυηση εδω Ελλαδα πραγμα για γελια, οπως κ το DOA ημερων. Ακομη να αναφερω οτι στην 1η μου πορτα διαμερισματος PORTABLOCK ROCK το πομολο δεν επενερχοταν στην αρχικη κ προτερη θεση του μετα απο το πατημα του για να ανοιξει η πορτα, προβλημα που διορθωθηκε, ανοιγωντας αλλες τρυπες την πορτα απο το 2ο συνεργειο. Ακομη ο συρτης κανει ενα "περιεργο" βρυχηθμο κ ακουγεται λες κ εχει λειτουργησει πανω απο 7,8 χρονια. Εγινε προσπαθεια να διορθωθει με σπρευ, κ συνεχη ανοιγοκλεισιματα,, αλλα δεν.., συνεχιζε ο ιδιος θορυβος, καπως βραχνος κ σαν να ζοριζεται η καπου ελαφρως "βρισκει". Ελπιζω να μην μου δημιουργησει προβλημα στο μελλον. ΤΕΛΙΚΑ ειναι μεγαλη εμπειρια να φτιαχνεις πραγματα στο σπιτι, αν κ με τους μαστορες τα εχω ζησει ολα, απο 12 χρονων, κ αντεχω! 1
26ska Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μετά από αυτά που έγραψε ο φίλος για τον portablock, πάει κ αυτός και τον είχα για καλό πορτα.Νομιζω μόνο ο Σιάμος έμεινε και ας βάζει τα δικά του. Σε πρώτη ευκαιρία τα αλλάζεις και τουλάχιστον έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Skin79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, mclein είπε μηπως να δεις και κανεναν αλλο συναδελφο ; αμα σου ειπε οτι η Cisa εχει θεματακια επανω στην Ατρα σου (που ειναι η μοναδικη κλειδαρια που πεφτει σωστα χωρις λιμα) , προφανως είναι ανιδεος ή θελει να πουλησει τα δικα του ! Λεω να μην δω αλλον γιατι ψηθηκα τελικα με την omega,ειδα και επιασα το κλειδι και μια χαρα μου κατσε στο χερι+αυτο που μου ειχες πει οτι οταν φυγω την παιρνω μαζι μου και ουτε γατα ουτε ζημια στην πορτα και βεβαια για την ποιοτητα που ειπαμε ειναι ανωτερη! Τωρα αν μπορεσω να το κλεισω και 250 ακομα καλυτερα...αυτα
okeanos111 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, 26ska είπε Μετά από αυτά που έγραψε ο φίλος για τον portablock, πάει κ αυτός και τον είχα για καλό πορτα.Νομιζω μόνο ο Σιάμος έμεινε και ας βάζει τα δικά του. Σε πρώτη ευκαιρία τα αλλάζεις και τουλάχιστον έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κ εγω αυτον ειχα σκεφθει, αλλα θεωρω τον σιαμ ξεροκεφαλο απο οτι εχω διαβασει εδω μεσα, κ ειναι κουτο να αλλαξεις κυλινδρο, κλειδαρια η κ defender, μετα απο λιγο καιρο , ενω τα εχεις χρυσοπληρωσει. Οι ανθρωποι που εβαλα τις πορτες μου , μου ελεγαν πραγματα που ειναι χοντρα ψεματα , πχ, μου ζητησαν συν 1000 ευρω απο την τιμη, με επενδυση καπλαμα που αρχικα ειπα για να βαλει επενδυση αλουμινιου.ενω τους ειχα ενημερωσει οτι κατι ξερω απο πορτες, κλειδαριες κλπ, κ εχω ενημερωθει σε φορουμ. Εχουν χαρη που δεν εκανα μονος μου κουμαντο κ δεν ηθελα να στενοχωρισω ατομα, γιατι ειμαι καλος ανθρωπος ! Γενικα φανταστειτε τι ελενε σε ανθρωπους που δεν γνωριζουν τιποτα απο πορτες. 1
26ska Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Οι άνθρωποι που έβαλαν τις πόρτες σου, εννοείς τον portablock, κρίμα γιατί άκουγα καλά λόγια. Ξεροκέφαλος ο Σιάμος, αλλά η δουλειά που κάνει είναι σωστή από ότι λένε οι γνωστες. Και όσο έχει τέτοιους ανταγωνιστές, έτσι θα παραμείνει. 1
Skin79 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Ερωτηση Ειναι αναγκαιο να μπει εξωτερικος defender stin omega η κανουμε και δουλεια μονο με το μαγγανιο εσωτερικα?
ringboy Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Skin79 είπε Με βλεπω τελικα να καταληγω στην omega,πηγα και μιλησα και με κλειδαρα και μου εδειξε τον μηχανισμο ολοκληρο, πανω ειχε και ενα defender που αν καταλαβα καλα παει μαζι πακετο. Στην omega plus σε γενικες γραμμες αρκει η γνωστη οικονομικη πλακα μαγγανιου των 10 ευρω για προστασια, που δεν απαιτει μετατροπες στην πορτα, οπως ισως ενα defender. (που μαλλον θελει να σου πουλησει) Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από ringboy
swayback Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Είπαμε, όποιος πάει σε Σιάμο, ή παίρνει την πόρτα που τον ενδιαφέρει όπως είναι ή τον πετάνε έξω από το κατάστημα. 🚪 Πάντως εντάξει, μην τρελαινόμαστε που δεν βάζει ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά από θέμα κυλίνδρου, κλειδαριάς και defender. Πόσο χάλια να είναι η γραναζωτή κλειδαριά που βάζει, για να θέλει αλλαγή; Και το defender δεν είναι και τόσο τραγικό. Ας το δούμε κι από τη θετική πλευρά. Το defender δεν βγαίνει από την πόρτα. Οπότε θέλει ηλεκτρικό εργαλείο για να βγει ο ρότορας. Μετά, αν πίσω από το defender έχουμε έναν πολύ καλό κύλινδρο με μεγάλη αντίσταση σε εξόλκευση και τρύπημα, τότε το πράμα ζορίζει πολύ. Οπότε παίρνεις την πόρτα με τον φθηνότερο κύλινδρο που βάζει, τον αλλάζεις και είσαι οκ. Προσωπικά δηλαδή, με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια που διαβάζω εδώ από τις εμπειρίες που είχαν μέλη με κάποιον Χ πορτά αλλά και με ότι ακούω γενικά, προτιμώ την παραπάνω λύση. 15 λεπτά πριν, Skin79 είπε Ερωτηση Ειναι αναγκαιο να μπει εξωτερικος defender stin omega η κανουμε και δουλεια μονο με το μαγγανιο εσωτερικα? Δεν είναι αναγκαίο να μπει το defender. Είσαι οκ και με την πλάκα μαγγανίου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις