mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Skin79 είπε Θα τα δω ολα και θα καταληξω...και το δευτερο που μου προτεινες μ αρεσει και νομιζω με βολευουν και τα κλειδια πιο πολυ Σ.Κ μελεταμε και απο βδομαδα παμε για αγορες.. Εργατικα συνηθως γ αυτα που θελω τι ζητανε για να ξερω περιπου? απο 50€ εως 150€
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε απο 50€ εως 150€ Ωραιοι οι κλειδαραδες... Ευχαριστω
Alejandro Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Skin79 είπε Ωραιοι οι κλειδαραδες... Ευχαριστω Τιμές Θεσσαλονίκης για το σετ με DCK 200-220 με περαστικά αλλά χωρίς να περιλαμβάνεται ΦΠΑ. 1
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Alejandro είπε Τιμές Θεσσαλονίκης για το σετ με DCK 200-220 με περαστικά αλλά χωρίς να περιλαμβάνεται ΦΠΑ. Και μ αρεσει το συγκεκριμενο...tnx
okeanos111 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Εχθες τελειωσα με σχετικα μεγαλη δουλιτσα που περιελαμβανε 2(δυο) θωρακισμενες πορτες κ κινουμενα καγκελα σε κουζινοπορτα , και ενα παραθυρο κουζινας κ δυο αλλα παραθυρα καγκελα σταθερα. Την δουλεια την εδωσα στο portablock.Την προσφορα την εδωσε ενας καλος πωλητης ο οποιος πριν απο 1,5 μηνα σχεδον καθησε 3 ωρες σχεδον κ μας ελυσε κ ολες σχεδον τις αποριες. Πηρε αρκετα εως πολλα η παρα πολλα 50ρικα προκαταβολη, κ μετα αρχισε ενας γολγοθας αφου δεν παρεδωσε την πρωτη πορτα στο 15θημερο οπως ειχαμε συμφωνησει, καθοτι δεν βγηκε καλος ο καπλαμας της πορτας κ ηθελε λεει, (αχαχαχαα) αλλες δεκα μερες να διορθωσει το λουστρο στον καπλαμα, (οεεεοοο), πολλοι υπευθυνοι εταιριων μας εχουν τελικα για πολυ μ@λ@κ@ς Η πρωτη πορτα ηλθε με διαφορετικο χρωμα κυλινδρο κ αλλο διακοσμητικα χερουλι κ πομολα. Φυσικα υπηρξαν κ αλλες κακοτεχνιες που φτιαχτηκαν μερικως η ολικως απο το 2ο συνεργειο που ηρθε εχθες για την 2η πορτα εισοδου την εξωτερικη με πλαινα σταθερα παραθυρα , φεγγιτη κ διακοσμητικα σιδερα. Δεν θα αναφερθω λεπτομερως αλλο στα θεματακια, αλλα θα αναφερω κατι βασικο για πολλους απο εσας. Ενω ο πωλητης ειχε αναφερει ρητως οτι βαζει τσιμεντο στην τοποθετηση πορτας κ ηταν ενας απο τους λογους που διαλεξα τον συγκεκριμενο, τα δυο διαφορετικα συνεργεια που ηρθαν για τις δυο πορτες δεν ηθελαν να βαλουν τσιμεντο κ μαλιστα ελεγαν οτι ειναι πολυ καλυτερη η τοποθετηση με αφρο πολυουρεθανης κ δενει καλυτερα με τον τοιχο κ τα τζινετια μασιφ σιδηρου, παρα με τσιμεντο, αμμο κ ασβεστη... Μια μικρη λεπτομερεια,( κ τους τα εχωσα κιριλε κ τους ειρωνευτηκα), οτι κ τα δυο συνεργεια δεν ειχαν, κ ετρεχα εγω να τους αγορασω ολα τα υλικα καθοτι δεν ειχαν ουτε μιστρι, κ αγορασα κ τους τα δωρισα κ αυτα μηπως κ φιλοτιμηθουν κ κανουν καλη δουλεια στα τελειωματα κ λεπτομερειες στην τοποθετηση. Θελω να μιλησω και γενικα οπως τα ειδα, το τι παιζει στην αγορα γενικα, πορτες θωρακισμενες κλπ αλλες εργασιες, καθοτι κανω μια σχετικα οχι μικρη ουτε πολυ μεγαλη ομως οικονομικα φτιασιδωση -ανακαινηση στο σπιτι μου, μονοκατοικια. Πρωτον πιστευω οτι λογω βασικα airbnd, εξοικονομω κατ οικον II 2018, και γενικα της ανομιας κ αυξηση της "μικρο"-"μακρο" ,εγκληματικοτητας, οι μαστορες γενικα εχουν μια μαλλον τεραστια αυξηση των εργασιων τους, κ ειτε αργουν παρα πολυ να παραδωσουν εργασιες η αλλοι αργουν να σε επισκφθουν για να δωσουν προσφορες η σου δινουν αποτρεπτικες κ ακριβες προσφορες . Μου ζητησαν για εργασια 2-3 ωρων μαξιμουμ, 600 εξακοσια ναι, 600 ευρω εργατικα για πολυ απλη εργασια. Τον συγκεκριμενο τον βρηκα απο το σαιτ του δουλευταρα στο οποιο σαιτ περνει κ 10% επι των εργασιων του καθε μαστορα, κ φυσικα δεν ξανασχολουμαι με το σαιτ. Οτι θελετε για περισσοτερες πληροφοριες κ λεπτομερειες μπορειτε να ρωτατε ελευθερα. 2
mclein Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ας βαλω κι εγω εναν "αγαπημενο" μου τοποθετη/πωλητη ->> steeldoor. καποιος συμφορουμιτης εχει κανονισει νεα πορτα με Cisa Revo + Bkd250 + Evva 4ks. μαθαινω οτι ο κυριος steeldoor κοροιδεψε τον πελατη του, τοποθετωντας Iseo/Fiam κλειδαρια (ειπε την ακριβη του διπλου καταπελτη). ισχυριστηκε κατα την τοποθετηση οτι ολα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στην παραγγελια & δεν υπαρχει κανενα θεμα. σε τηλεφωνικη επικοινωνια βεβαια ειπε οτι δεν καθοταν καλα η cisa & μπηκε iseo απο αναγκη. blacklist απο εμενα κι ας γουσταρω πολυ τις πορτες τους. δυστυχως η λιστα των αξιοπιστων & σοβαρων μικραινει... 1 ώρα πριν, okeanos111 είπε Εχθες τελειωσα με σχετικα μεγαλη δουλιτσα που περιελαμβανε 2(δυο) θωρακισμενες πορτες κ κινουμενα καγκελα σε κουζινοπορτα , και ενα παραθυρο κουζινας κ δυο αλλα παραθυρα καγκελα σταθερα. Την δουλεια την εδωσα στο portablock.Την προσφορα την εδωσε ενας καλος πωλητης ο οποιος πριν απο 1,5 μηνα σχεδον καθησε 3 ωρες σχεδον κ μας ελυσε κ ολες σχεδον τις αποριες. Πηρε αρκετα εως πολλα η παρα πολλα 50ρικα προκαταβολη, κ μετα αρχισε ενας γολγοθας αφου δεν παρεδωσε την πρωτη πορτα στο 15θημερο οπως ειχαμε συμφωνησει, καθοτι δεν βγηκε καλος ο καπλαμας της πορτας κ ηθελε λεει, (αχαχαχαα) αλλες δεκα μερες να διορθωσει το λουστρο στον καπλαμα, (οεεεοοο), πολλοι υπευθυνοι εταιριων μας εχουν τελικα για πολυ μ@λ@κ@ς Η πρωτη πορτα ηλθε με διαφορετικο χρωμα κυλινδρο κ αλλο διακοσμητικα χερουλι κ πομολα. Φυσικα υπηρξαν κ αλλες κακοτεχνιες που φτιαχτηκαν μερικως η ολικως απο το 2ο συνεργειο που ηρθε εχθες για την 2η πορτα εισοδου την εξωτερικη με πλαινα σταθερα παραθυρα , φεγγιτη κ διακοσμητικα σιδερα. Δεν θα αναφερθω λεπτομερως αλλο στα θεματακια, αλλα θα αναφερω κατι βασικο για πολλους απο εσας. Ενω ο πωλητης ειχε αναφερει ρητως οτι βαζει τσιμεντο στην τοποθετηση πορτας κ ηταν ενας απο τους λογους που διαλεξα τον συγκεκριμενο, τα δυο διαφορετικα συνεργεια που ηρθαν για τις δυο πορτες δεν ηθελαν να βαλουν τσιμεντο κ μαλιστα ελεγαν οτι ειναι πολυ καλυτερη η τοποθετηση με αφρο πολυουρεθανης κ δενει καλυτερα με τον τοιχο κ τα τζινετια μασιφ σιδηρου, παρα με τσιμεντο, αμμο κ ασβεστη... Μια μικρη λεπτομερεια,( κ τους τα εχωσα κιριλε κ τους ειρωνευτηκα), οτι κ τα δυο συνεργεια δεν ειχαν, κ ετρεχα εγω να τους αγορασω ολα τα υλικα καθοτι δεν ειχαν ουτε μιστρι, κ αγορασα κ τους τα δωρισα κ αυτα μηπως κ φιλοτιμηθουν κ κανουν καλη δουλεια στα τελειωματα κ λεπτομερειες στην τοποθετηση. Θελω να μιλησω και γενικα οπως τα ειδα, το τι παιζει στην αγορα γενικα, πορτες θωρακισμενες κλπ αλλες εργασιες, καθοτι κανω μια σχετικα οχι μικρη ουτε πολυ μεγαλη ομως οικονομικα φτιασιδωση -ανακαινηση στο σπιτι μου, μονοκατοικια. Πρωτον πιστευω οτι λογω βασικα airbnd, εξοικονομω κατ οικον II 2018, και γενικα της ανομιας κ αυξηση της "μικρο"-"μακρο" ,εγκληματικοτητας, οι μαστορες γενικα εχουν μια μαλλον τεραστια αυξηση των εργασιων τους, κ ειτε αργουν παρα πολυ να παραδωσουν εργασιες η αλλοι αργουν να σε επισκφθουν για να δωσουν προσφορες η σου δινουν αποτρεπτικες κ ακριβες προσφορες . Μου ζητησαν για εργασια 2-3 ωρων μαξιμουμ, 600 εξακοσια ναι, 600 ευρω εργατικα για πολυ απλη εργασια. Τον συγκεκριμενο τον βρηκα απο το σαιτ του δουλευταρα στο οποιο σαιτ περνει κ 10% επι των εργασιων του καθε μαστορα, κ φυσικα δεν ξανασχολουμαι με το σαιτ. Οτι θελετε για περισσοτερες πληροφοριες κ λεπτομερειες μπορειτε να ρωτατε ελευθερα. α) ο portablock δεν εχει ετοιμες πορτες, τις παραγγελνει & του τις φερνουν. λογικη η αναμονη 15+ ημερες για τα παντα. β) αυτο με τον κυλινδρο χρυσο & ολα τα διακοσμητικα της πορτα νικελ ειναι 70% πιθανο.τρελο καραγκιοζιλικι απο δηθεν επαγγελματιες. ειτε κλειδαραδες - ειτε πορταδες/αλουμιναδες. γ) ο πωλητης δεν ξερω τι ειπε, ο portablock ποτέ δεν έβαζε τσιμεντο στις πορτες του. δ) οι μαστορες παντα ηταν τεμπεληδες στην ελλαδα. πλεον υπαρχει καποιος κυκλος εργασιων γι'αυτους που δουλευουν τιμια & γρηγορα οποτε μπαινει καθενας στη σειρα. αυτοι που δουλευουν ακριβα παιζουν 1 δουλεια στις 5-6 και βγαζουν τα ιδια λεφτα με τους πρωτους. ε) επειδη ειμαι αποκλειστικος κλειδαρας δυτικων προαστιων (click 2 call) απο 2ετιας, ο δουλευταρας για οσους επαγγελματιες δεν παιζουν απευθειας αναθεση - αναρτει εργασιες με κοστος απο 5€ εως 100€. το αν ο επαγγελματιας θα τη χτυπησει εξαρταται απο τον ιδιο. επειδη ημουν σε αυτη τη φαση προ 2ετιας, οποιος δουλευει τιμια προς το φθηνα, βγαζει αρκετα λεφτα αλλα με πολυ κοπο = κατι δυσκολο για τον ελληνα ελευθερο επαγγελματια / μαστορα ανω των 40 ετων. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από mclein 1
okeanos111 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, mclein είπε α) ο portablock δεν εχει ετοιμες πορτες, τις παραγγελνει & του τις φερνουν. λογικη η αναμονη 15+ ημερες για τα παντα. β) αυτο με τον κυλινδρο χρυσο & ολα τα διακοσμητικα της πορτα νικελ ειναι 70% πιθανο.τρελο καραγκιοζιλικι απο δηθεν επαγγελματιες. ειτε κλειδαραδες - ειτε πορταδες/αλουμιναδες. γ) ο πωλητης δεν ξερω τι ειπε, ο portablock ποτέ δεν έβαζε τσιμεντο στις πορτες του. δ) οι μαστορες παντα ηταν τεμπεληδες στην ελλαδα. πλεον υπαρχει καποιος κυκλος εργασιων γι'αυτους που δουλευουν τιμια & γρηγορα οποτε μπαινει καθενας στη σειρα. αυτοι που δουλευουν ακριβα παιζουν 1 δουλεια στις 5-6 και βγαζουν τα ιδια λεφτα με τους πρωτους. ε) επειδη ειμαι αποκλειστικος κλειδαρας δυτικων προαστιων (click 2 call) απο 2ετιας, ο δουλευταρας για οσους επαγγελματιες δεν παιζουν απευθειας αναθεση - αναρτει εργασιες με κοστος απο 5€ εως 100€. το αν ο επαγγελματιας θα τη χτυπησει εξαρταται απο τον ιδιο. επειδη ημουν σε αυτη τη φαση προ 2ετιας, οποιος δουλευει τιμια προς το φθηνα, βγαζει αρκετα λεφτα αλλα με πολυ κοπο = κατι δυσκολο για τον ελληνα ελευθερο επαγγελματια / μαστορα ανω των 40 ετων. α) Ο portablock μου ειπε οτι εχει εργοστασιο κατασκευης, την 1η πορτα απαιτησαμε να την φερει εντος 15-16 ημερων, κ μου ειπε την πορτα θα την φερει, αλλα τελικα εκανε 1 μηνα, κ στην 2η, 1μηνα+ 10 μερες. Μιλησα με 4 ατομα, + τον πωλητη για περιπου 3 ωρες συνολικα σε 10-12 τηλεφωνικες κλησεις μεχρι να παραλαβουμε κ ψιλο εως χοντρο..αρπαχτηκαμε! Ειπα μεχρι κ να κανω μερικη η ολικη ακυρωση παραγγελιας λογω αθετησης συμφωνιας απο μερους τους. Τελευταια μερα τους ειπα στον, ας πουμε υπευθυνο , κ πωλητη,οτι τα συνεργεια ερχονται απροετοιμαστα, ειναι απαραδεχτα κ κατι παει πολυ ασχημα στο γενικο συντονισμο κ προετοιμασια τους. Ασχετο αλλα το 1ο συνεργειο δηλωσε εξωτερικος συνεργατης με 27 χρονια συνεργασια, plus αλλα καποια χρονια σε αλλη ψιλογνωστη εταιρια. (πρεπει να βαζει πορτες απο 8,9 χρονων) Στο 2ο συνεργειο ειχε δυο νεους κ εναν που δηλωσε 30 χρονια στην εταιρια... Ωρες τοποθετησης, 3 - 3.30 ωρες στην ευκολη 1η πορτα, κ 6 ωρες στην κεντρικη με σταθερα πλαινο κ φεγγιτη. Ειχα σκεφθει να μου την φερουν χωρις καλλυμα για να δω την θωρακιση της πορτας, αλλα το θεωρησα υπερβολη. Μαλλον ετσι πρεπει να ζηταει καποιος την τοποθετηση, γιατι πλεον δεν πιστευω τιποτα απο οτι λενε οι πωλητες, κ δεν αποκλιεται να κανουν κ εκει αποκλισεις απο οτι πληρωνεις η "λαθακια". Τελος αν τους διαλεξετε να ειστε ετοιμοι με πολυ υπομονη κ πολυ κυνηγι για οτι ζητησετε γιατι σιγουρα δεν θα κανουν ολα οσα συμφωνησετε. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από okeanos111 1
Skin79 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταληξαμε τελικα μετα απο ερευνα χθεσινη στα δυο σετακια που προταθηκαν απο mclein και τον ευχαριστω! Ειδαμε κ αλλα κυριως σε κυλινδρους απ αυτα που προτεινοντε εδω κατα καιρους μιας που για κλειδαρια αποφασισα να βαλω την cisa revo στανταρ αν παω τελικα σε σετ με κυλινδρο αλλα οκ νομιζω με καλυπτει ο Agb DCK, αλλιως παω στην omega plus και εδω θελω να κανω και καποιες ερωτησουλες. 1)Αν βαλω omega plus+defender δεν χρειαζεται κατι αλλο οπως στην αλλη περιπτωση που βαζω και κλειδαρια +κυλινδρο+defender?Στην πρωτη περιπτωση δλδ αγοραζω δυο τεμαχια και δεν ψαχνω καθολου για κυλινδρο ειναι σε ενα κομματι ολος ο μηχανισμος? 2)Πρακτικα ποιο απο τα δυο κλειδια ειναι πιο ευκολο στην χρηση γιατι αυτο το κλειδι της omega μου φαινεται καπως δε ξερω... 3)Αν εχετε καμια καλη προταση για τις αγορες και την εγκατασταση για θεσ-νικη και αν ειναι και ανατολικα ακομη καλυτερα. Ευχαριστω Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από Skin79
swayback Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, okeanos111 είπε Ειχα σκεφθει να μου την φερουν χωρις καλλυμα για να δω την θωρακιση της πορτας, αλλα το θεωρησα υπερβολη. Μαλλον ετσι πρεπει να ζηταει καποιος την τοποθετηση, γιατι πλεον δεν πιστευω τιποτα απο οτι λενε οι πωλητες, κ δεν αποκλιεται να κανουν κ εκει αποκλισεις απο τοι πληρωνεις η "λαθακια". Και πάλι είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θωράκιση έχει η πόρτα εσωτερικά, λόγω της διπλής θωράκισης. Δηλαδή έχει λαμαρίνα μέσα-έξω και δεν μπορείς να δεις τη διάταξη των μετάλλων εσωτερικά. Ίιιισως από το ηλεκτροποντάρισμα να καταλάβεις κάτι. Χαρά στην υπομονή σου όπως και να 'χει και σ' ευχαριστούμε για την αναφορά. Υ/Γ: Τον Μάρτιο του 2015 ήμουν παρών στην τοποθέτηση πόρτας (μοντέλο Shell-το φθηνότερο της PortaBlock) στο διαμέρισμα φίλου. Το τσιμεντάρισμα, τότε τουλάχιστον, ήταν κάτι που το ανέφεραν και από μόνοι τους (αναφέρομαι στον πωλητή στο κατάστημα). Κι όντως, βάλανε τσιμέντο μεταξύ κάσας και τοίχου αλλά πολύ πρόχειρα. Και θυμάμαι η ποσότητα που βάλανε ήταν ίσα ίσα για να κλείσει το κενό εξωτερικά πριν βάλει τα ξύλα της κάσας. 9 ώρες πριν, mclein είπε ας βαλω κι εγω εναν "αγαπημενο" μου τοποθετη/πωλητη ->> steeldoor. καποιος συμφορουμιτης εχει κανονισει νεα πορτα με Cisa Revo + Bkd250 + Evva 4ks. μαθαινω οτι ο κυριος steeldoor κοροιδεψε τον πελατη του, τοποθετωντας Iseo/Fiam κλειδαρια (ειπε την ακριβη του διπλου καταπελτη). ισχυριστηκε κατα την τοποθετηση οτι ολα ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως στην παραγγελια & δεν υπαρχει κανενα θεμα. σε τηλεφωνικη επικοινωνια βεβαια ειπε οτι δεν καθοταν καλα η cisa & μπηκε iseo απο αναγκη. Το ίδιο είχε αναφέρει και ο @themis_81. Είχαν πει για Cisa Revo και τελικά του έβαλαν Mottura. Δεν θυμάμαι αν του το είπαν από πριν ή κατά την τοποθέτηση, ότι θα βάλει Mottura. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από swayback 1
mclein Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, Skin79 είπε Καταληξαμε τελικα μετα απο ερευνα χθεσινη στα δυο σετακια που προταθηκαν απο mclein και τον ευχαριστω! Ειδαμε κ αλλα κυριως σε κυλινδρους απ αυτα που προτεινοντε εδω κατα καιρους μιας που για κλειδαρια αποφασισα να βαλω την cisa revo στανταρ αν παω τελικα σε σετ με κυλινδρο αλλα οκ νομιζω με καλυπτει ο Agb DCK, αλλιως παω στην omega plus και εδω θελω να κανω και καποιες ερωτησουλες. 1)Αν βαλω omega plus+defender δεν χρειαζεται κατι αλλο οπως στην αλλη περιπτωση που βαζω και κλειδαρια +κυλινδρο+defender?Στην πρωτη περιπτωση δλδ αγοραζω δυο τεμαχια και δεν ψαχνω καθολου για κυλινδρο ειναι σε ενα κομματι ολος ο μηχανισμος? 2)Πρακτικα ποιο απο τα δυο κλειδια ειναι πιο ευκολο στην χρηση γιατι αυτο το κλειδι της omega μου φαινεται καπως δε ξερω... 3)Αν εχετε καμια καλη προταση για τις αγορες και την εγκατασταση για θεσ-νικη και αν ειναι και ανατολικα ακομη καλυτερα. Ευχαριστω 1. omega plus + defender = κομπλε / Omega plus + magnetic defender = κομπλε x5. 2. omega plus = ενας ενιαιος μηχανισμος. 3. το omega plus ειναι καλυτερο ποιοτικα. τωρα σαν χρηστικοτητα δεν μπορω να απαντησω ειναι ξεκαθαρα υποκειμενικο. 4. agb dck / abloy protec2 / evva ics / evva 4ks / mul-t-lock mt5 / mottura c48 = οι κυλινδροι που πρεπει να δεις. 5 λεπτά πριν, swayback είπε Το ίδιο είχε αναφέρει και ο @themis_81. Είχαν πει για Cisa Revo και τελικά του έβαλαν Mottura. Δεν θυμάμαι αν του το είπαν από πριν ή κατά την τοποθέτηση, ότι θα βάλει Mottura. ειναι σιγουρο οτι του εβαλαν μοτουρα ; 1
Skin79 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Το καταλαβα οτι o omega ειναι καλυτερος απ τον agb και γ αυτο τον κοιταω.. τους υπολοιπους κυλινδρους που μου γραφεις ολους τους τσεκαρα απλα εχουν απο κανα σαρανταρι και πανω ο καθενας τους σε σχεση με τον agb και νομιζω θα την κανω την δουλεια μου και μ αυτον γ αυτο καταληγω εδω... Κανα συναδελφο αλανι εχουμε εδω πανω?
okeanos111 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, swayback είπε Και πάλι είναι δύσκολο να καταλάβεις τι θωράκιση έχει η πόρτα εσωτερικά, λόγω της διπλής θωράκισης. Δηλαδή έχει λαμαρίνα μέσα-έξω και δεν μπορείς να δεις τη διάταξη των μετάλλων εσωτερικά. Ίιιισως από το ηλεκτροποντάρισμα να καταλάβεις κάτι. ok, καταλαβα, δεν σωνομαστε απο πουθενα δλδ;; Μου ανεφεραν για να λεμε κ περισοτερα για αυτους, oτι κανουν τεραστιες εξαγωγες καγκελων κυριως Κυπρο αυτη την εποχη, κ γιαυτο θα αργησουν τα καγκελα κ γενικα ολα τα υπολοιπα. Κανουν εξαγωγες κ στην Σερβια , λεει... Ακομη μια κακοτεχνια στα καγκελα κλιμακοστασιου το ενα μπηκε κανονικα , ετσι, φωτο 01, κ το 2ο μπηκε αντεστραμενο φωτο 02. Δεν ειχα ορεξη αλλη να τσακωθω μαζι τους, καθοτι ελειπα κ το ειδα λιγο πριν φυγουν. 1
swayback Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, mclein είπε ειναι σιγουρο οτι του εβαλαν μοτουρα ; Ελπίζω. Νομίζω ο Themis_81 πρέπει να την είδε, γιατί την πόρτα την πήγαν χωρίς καπλαμάδες και χωρίς τοποθετημένο το defender. Και από μία φωτό που είχα δει, το "κάλυμμα" της πόρτας στο σημείο της κλειδαριάς ήταν ανοιχτό. Οπότε μπορούσες να δεις την κλειδαριά. 15 λεπτά πριν, okeanos111 είπε ok, καταλαβα, δεν σωνομαστε απο πουθενα δλδ;; Δεν έχω σκεφτεί/βρει τρόπο με τον οποίο να μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι σου έχουν βάλει τη θωράκιση που πλήρωσες. Αλλά πες ότι βγάζεις τον καπλαμά, εντοπίζεις κάπως τα σημεία όπου είναι κρυμμένοι οι έξτρα κοιλοδοκοί εσωτερικά και με ένα ψιλό τρυπανάκι το επαληθεύεις από το πάχος των μετάλλων...μετά τι; Θα δεχόντουσαν να πάρουν πίσω την πόρτα και να σου φέρουν άλλη; Και θα έκανες το ίδιο και με την άλλη; Άντε να βγάλεις άκρη. Θέλω να έχω καλή πίστη στο θέμα της θωράκισης, αν και στην πραγματικότητα είναι πολύ δύσκολο να μην την πατήσεις. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2018 από swayback 1
ringboy Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Skin79 είπε 2)Πρακτικα ποιο απο τα δυο κλειδια ειναι πιο ευκολο στην χρηση γιατι αυτο το κλειδι της omega μου φαινεται καπως δε ξερω... Αν σε ενδιαφερει να ξεμπερδευεις γρηγοροτερα με το ξεκλειδωμα-κλειδωμα, η omega χρειαζεται τρεις ολοκληρες περιστροφες για να κλειδωσει. Πρακτικα κλειδωνεις δλδ εξι φορες. Μια cisa revo pro χρειαζεται μονο 2 περιστροφες, δλδ κλειδωνεις τεσερεις φορες. Αν παρεις dck , φροντισε να ειναι η καινουργια εκδοση, γιατι εχει αναφερθει οτι η παλια εκδοση ειχε καποια δυσκολια στην εισαγωγη του κλειδιου.
Skin79 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, ringboy είπε Αν σε ενδιαφερει να ξεμπερδευεις γρηγοροτερα με το ξεκλειδωμα-κλειδωμα, η omega χρειαζεται τρεις ολοκληρες περιστροφες για να κλειδωσει. Πρακτικα κλειδωνεις δλδ εξι φορες. Μια cisa revo pro χρειαζεται μονο 2 περιστροφες, δλδ κλειδωνεις τεσερεις φορες. Αν παρεις dck , φροντισε να ειναι η καινουργια εκδοση, γιατι εχει αναφερθει οτι η παλια εκδοση ειχε καποια δυσκολια στην εισαγωγη του κλειδιου. ωωω πολυ ωραια η ενημερωση να σαι καλα... αρα πιο πρακτικο ειναι σαφως η cisa. Dck πως ξεχωριζουμε την νεα εκδοση γιατι στα μαγαζια μια εχουν παντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις