Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε Omega Plus + Disec 10800 = λογικα 230€~250€ Cisa Revo + Cisa Defender + Agb DCK = λογικα 200€~220€ Καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.. Και τα δυο που προτεινεις ειναι στην ιδια φιλοσοφια και τα προτεινεις γιατι ταιριαζουν καλυτερα στην πορτα την οποια εχω οποτε θα γλιτωναμε μεγαλυτερη ταλαιπωρια?,η γενικα σαν οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα? Γιατι απο προτασεις αλλες που εχω δει προτεινεις και καποια αλλα κοντα σ αυτα τα λεφτα αλλα μηπως ειναι αλλης φιλοσοφιας οποτε δεν μας συμφερει στην περιπτωση μου γιατι δυσκολευει την τοποθετηση αν καταλαβαινω σωστα?Και να ανεβω λιγο στο κοστος δεν με ενοχλει παντως αν κατι πραγματικα αξιζει απλα για την ταλαιπωρια δεν γνωριζω. Και με το υπαρχων συστημα που εχω σε τι φαση βρισκομαι γενικοτερα?
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Skin79 είπε Καταρχην ευχαριστω για την αμεση απαντηση.. Και τα δυο που προτεινεις ειναι στην ιδια φιλοσοφια και τα προτεινεις γιατι ταιριαζουν καλυτερα στην πορτα την οποια εχω οποτε θα γλιτωναμε μεγαλυτερη ταλαιπωρια?,η γενικα σαν οτι καλυτερο σ αυτα τα λεφτα? Γιατι απο προτασεις αλλες που εχω δει προτεινεις και καποια αλλα κοντα σ αυτα τα λεφτα αλλα μηπως ειναι αλλης φιλοσοφιας οποτε δεν μας συμφερει στην περιπτωση μου γιατι δυσκολευει την τοποθετηση αν καταλαβαινω σωστα?Και να ανεβω λιγο στο κοστος δεν με ενοχλει παντως αν κατι πραγματικα αξιζει απλα για την ταλαιπωρια δεν γνωριζω. Και με το υπαρχων συστημα που εχω σε τι φαση βρισκομαι γενικοτερα? την περιπτωση της Omega την προτεινω γιατι ξεκαθαρα στη θεσσαλονικη δεν ξερει κανεις να την ανοιξει. (ισως ο Γαβαλιδης με πληρη καταστροφη). επισης ειναι κατι που φευγοντας το παιρνεις & δε φαινεται οτι εχει γινει καποια μετατροπη. τον dck τον προτεινα γιατι οι συναδελφοι στα βορεια τον δουλευουν αρκετα & ειναι VFM οποτε να ξερεις περιπου τι να περιμενεις απο τιμες ! γενικα αν πηγαινα στη θεση σου σε κλειδαρια κυλινδρου, θα εκανα μια συνενοηση με τον ιδιοκτητη σχετικα με το χρηματικο. πχ να μου δωσει 100€.
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε την περιπτωση της Omega την προτεινω γιατι ξεκαθαρα στη θεσσαλονικη δεν ξερει κανεις να την ανοιξει. (ισως ο Γαβαλιδης με πληρη καταστροφη). επισης ειναι κατι που φευγοντας το παιρνεις & δε φαινεται οτι εχει γινει καποια μετατροπη. τον dck τον προτεινα γιατι οι συναδελφοι στα βορεια τον δουλευουν αρκετα & ειναι VFM οποτε να ξερεις περιπου τι να περιμενεις απο τιμες ! γενικα αν πηγαινα στη θεση σου σε κλειδαρια κυλινδρου, θα εκανα μια συνενοηση με τον ιδιοκτητη σχετικα με το χρηματικο. πχ να μου δωσει 100€. Μπα απο τον ιδιοκτητη δεν περιμενω φραγκο δυστυχως αλλα αποφασισα να τα φτιαξω μονος μου... απο φασαρια στην τοποθετηση σε κλειδαρια κυλινδρου ειναι μεγαλυτερη απο της Omega ας πουμε?
haris_216 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Skin79 είπε Ξέρω ότι είμαι off topic και προφανώς δεν προσθέτω κάτι παραγωγικό στην εξέλιξη του νήματος αλλά μου έκαναν εντύπωση οι φωτογραφίες και μου δημιουργήθηκε μία απορία Η συγκεκριμένη πόρτα ανοίγει μερικώς ή υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω;
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ξέρω ότι είμαι off topic και προφανώς δεν προσθέτω κάτι παραγωγικό στην εξέλιξη του νήματος αλλά μου έκαναν εντύπωση οι φωτογραφίες και μου δημιουργήθηκε μία απορία Η συγκεκριμένη πόρτα ανοίγει μερικώς ή υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω; Αν εννοεις οτι βρισκει στον τοιχο πισω της σωστα καταλαβαινεις δεν ειναι ομως τοσο ενοχλητικο οσο φανταζεσαι
haris_216 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Σίγουρα το συνηθίζεις Δεν ρώτησα γι' αυτό αλλά γιατί καμιά φορά πετυχαίνω συζητήσεις για "εργολαβικά μαργαριτάρια" που υπάρχουν σε κατασκευές 1
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, haris_216 είπε Σίγουρα το συνηθίζεις Δεν ρώτησα γι' αυτό αλλά γιατί καμιά φορά πετυχαίνω συζητήσεις για "εργολαβικά μαργαριτάρια" που υπάρχουν σε κατασκευές Προσθεσε τοτε στις συζητησεις σου αλλο ενα μαργαριταρι 😁 1
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, haris_216 είπε Ξέρω ότι είμαι off topic και προφανώς δεν προσθέτω κάτι παραγωγικό στην εξέλιξη του νήματος αλλά μου έκαναν εντύπωση οι φωτογραφίες και μου δημιουργήθηκε μία απορία Η συγκεκριμένη πόρτα ανοίγει μερικώς ή υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνω; ανοιγει τραγικως οχι μερικως ! 15 λεπτά πριν, Skin79 είπε Μπα απο τον ιδιοκτητη δεν περιμενω φραγκο δυστυχως αλλα αποφασισα να τα φτιαξω μονος μου... απο φασαρια στην τοποθετηση σε κλειδαρια κυλινδρου ειναι μεγαλυτερη απο της Omega ας πουμε? κανονικα ναι αλλα στο σεναριο της omega εχω βαλει και defender εξωτερικο = ιδια ακριβως εργασια
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε ανοιγει τραγικως οχι μερικως ! κανονικα ναι αλλα στο σεναριο της omega εχω βαλει και defender εξωτερικο = ιδια ακριβως εργασια Στους κυλινδρους δε χρειαζεται δλδ να μπει ο defender εξωτερικα? Σορρυ αλλα σου ειπα ειμαι τελειως ασχετος οποτε δειξτε κατανοηση... Και για το συστημα που εχω τωρα δεν απαντησες και ανυσηχω😁
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Skin79 είπε Στους κυλινδρους δε χρειαζεται δλδ να μπει ο defender εξωτερικα? Σορρυ αλλα σου ειπα ειμαι τελειως ασχετος οποτε δειξτε κατανοηση... Και για το συστημα που εχω τωρα δεν απαντησες και ανυσηχω😁 εννοειται οτι θα μπει αλλιως δεν εχει νοημα. στην ομεγα δεν ειναι απαραιτητο τωρα το defender, το προτεινα για μια ησυχη 5ετια. εγω αν εμενα σε σπιτι με Ατρα κλειδαρια θα ειχα μονο οτι ηταν απαραιτητο για επιβιωση. 1
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, mclein είπε εννοειται οτι θα μπει αλλιως δεν εχει νοημα. στην ομεγα δεν ειναι απαραιτητο τωρα το defender, το προτεινα για μια ησυχη 5ετια. εγω αν εμενα σε σπιτι με Ατρα κλειδαρια θα ειχα μονο οτι ηταν απαραιτητο για επιβιωση. Καλα το ειχα φανταστει οτι ειναι της πλακας το συστημα που εχω.γ αυτο παω σε αλλαγη αμεσα Οι τιμες που μου εγραψες στις προτασεις σου εννοεις τελικες και με τοποθετηση μεσα?
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 8 λεπτά πριν, Skin79 είπε Καλα το ειχα φανταστει οτι ειναι της πλακας το συστημα που εχω.γ αυτο παω σε αλλαγη αμεσα Οι τιμες που μου εγραψες στις προτασεις σου εννοεις τελικες και με τοποθετηση μεσα? ε,ναι ! τιμες αγορας ειναι -80€ ~ -100€
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Μια χαρα τοτε παω να βαλω απο βδομαδα κιολας και ας βαλω οποιο να ναι στην τελικη...αρκει να αλλαξω αυτο που εχω... Βλεπω τωρα μια κλειδαρια Omega plus αντικατασταση atra κατω γλωσσα...εδω ειμαι δλδ?στα 199 το βλεπω 1
mclein Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Skin79 είπε Μια χαρα τοτε παω να βαλω απο βδομαδα κιολας και ας βαλω οποιο να ναι στην τελικη...αρκει να αλλαξω αυτο που εχω... Βλεπω τωρα μια κλειδαρια Omega plus αντικατασταση atra κατω γλωσσα...εδω ειμαι δλδ?στα 199 το βλεπω χρειαζεσαι διακοσμητικα + μαγγανιο, αν βαλεις omega / οποτε να τα υπολογισεις κι αυτα.
Skin79 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε χρειαζεσαι διακοσμητικα + μαγγανιο, αν βαλεις omega / οποτε να τα υπολογισεις κι αυτα. Θα τα δω ολα και θα καταληξω...και το δευτερο που μου προτεινες μ αρεσει και νομιζω με βολευουν και τα κλειδια πιο πολυ Σ.Κ μελεταμε και απο βδομαδα παμε για αγορες.. Εργατικα συνηθως γ αυτα που θελω τι ζητανε για να ξερω περιπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις