Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Peiler είπε

Καλή ερώτηση. Τo CISA το λέω επειδή τα κλειδιά που έχω έχουν αυτό το λογότυπο (κάπου πρέπει να έχω και μία κάρτα). Οπότε και η υπόθεση ότι η κλειδαριά είναι CISA. 

αμα θες, γραψε μας & τι γραφουν τα κλειδια επανω κι απο τις δυο μεριες να επιβεβαιωσουμε οτι δε λεω βλακειες για μοτουρα.

ακολουθως θα σου προτεινω με βαση τη γνωμη μου & την εμπειρια μου.

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Peiler είπε

Θα μου επιτρέψεις να μην κοινοποιησω όλα τα νούμερα. Όπου 0 έχει άλλο αριθμό.

1C000000B

στειλε μου ενα πμ με φωτο το κεφαλι του κλειδιου & κρυμενους τους αριθμους γιατι εχω σκαλωσει με το cisa.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, 26ska είπε

Για αυτό το post μιλάω... Τον έβαλα πέρυσι με ορίζοντα τουλάχιστον 3ετιας, βλέπω ας πούμε ότι ο abloy είναι τόσα χρόνια κύλινδρος και παραμένει απαραβίαστος.Περιμενα το ίδιο και τον r3s. 

Κοίταξε, αν το δούμε έτσι, και ο 4KS ανοίγει με picking. Ακόμα και τον EVVA MCS έχουν pickάρει. Δεν λέει κάτι αυτό. Είναι ψιλά γράμματα. Μιλάμε για κάτι που είναι σχεδόν απίθανο να εφαρμοστεί στην πραγματικότητα υπό κανονικές συνθήκες.

Γιατί τα αναφέρω τότε; Γιατί είναι οι "μόνος" τρόπος να συγκρίνεις κυλίνδρους αυτής της κατηγορίας. Διαφορετικά, Θα ήταν πιο εύκολο να σου πω ότι, όποιον και να πάρεις από αυτούς, το ίδιο είναι -όντως, σε γενικές γραμμές έτσι είναι, μιας και δεν έχουμε κρούσματα σε πολλούς από τους κορυφαίους, για την ώρα.

Επίσης, πέρα από το επίπεδο ασφαλείας και δυσκολίας σε διάρρηξη που προσφέρει ο RS3S, μην ξεχνάμε ότι είναι ένας πολύ ακριβός κύλινδρος, που σημαίνει ότι είναι δύσκολο να αποκτηθεί. Που σημαίνει ότι δεν είναι τόσο διαδεδομένος/"φορεμένος". Που σημαίνει ότι δεν είναι "στόχος" ας το πούμε. Πιο πολύ "ψωμί" έχει η υπόθεση για τους διαρρήκτες που θα ασχοληθούν με κυλίνδρους που έχουν "φορεθεί" πολύ περισσότερο, όπως Κ2, κ.λπ.. Οπότε θα μπουν στον κόπο να βρουν τρόπο να ανοίγουν τον RS3S για τον Χ αριθμό πορτών που έχουν αυτόν τον κύλινδρο, όταν οι περισσότερες πόρτες ασφαλείας έχουν κυλίνδρους της πλάκας;

Κάτι ακόμα. Όσο ανεβαίνει το επίπεδο ασφαλείας του κυλίνδρου, τόσο πιο δύσκολο είναι να ανοίξει με bumping, ακόμα κι αν υπάρχει το κατάλληλο μπαμπόκλειδο που λέει και ο mclein :D.
Είναι θέμα κλειδιού(μπαμπόκλειδου), είναι θέμα χεριού αλλά και θέμα τύχης το αν θα ανοίξει ένας καλός κύλινδρος με bumping.

Μια χαρά επιλογή έκανες. Αν αρχίσουν να εμφανίζονται κρούσματα σε RS3S, θα το αναφέρουμε εδώ.

Επεξ/σία από swayback
  • Like 3
Δημοσ.

συν οτι οι ακριβοι κυλινδροι εχουν ελατηριο ή μηχανισμο στο τελος που αποτρεπει το bump.

καλα δε λεμε για τον rs3s που θελουμε 60€ παραγγελια για καθε κλειδι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, mclein είπε

στειλε μου ενα πμ με φωτο το κεφαλι του κλειδιου & κρυμενους τους αριθμους γιατι εχω σκαλωσει με το cisa.

Τώρα που το κοιτάω μάλλον δεν φαίνεται καθάρά το CISA. Είναι πάνω στο πλαστικό του κλειδιου.

4.jpg

Επεξ/σία από Peiler
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Peiler είπε

Τώρα που το κοιτάω μάλλον δεν φαίνεται καθάρά το CISA. Είναι πάνω στο πλαστικό του κλειδιου.

4.jpg

Ευχαριστω, μπορεις να τη διαγραψεις :)

Δεν γινεται αυτη η πορτα που μας εδειξες να λειτουργει με αυτο το κλειδι. 🙄

Ισως δουλευει κατα τυχη - ισως παιζει κατι που εγω δεν ξερω. :( 

Οπως και να εχει - η πορτα που ειδαμε θελει :

ειτε omega plus για gardesa, κοστος απο 220€ + φπα

ειτε κλειδαρια κυλινδρου για gardesa, κοστος απο 180€ + φπα και για κατι αρκετα σοβαρο, παλι απο 220€~230€ + φπα.

///////////////////

υγ - ακομη και gardesa να μην ειναι, πολυ πιθανο σεναριο, θα θελει κλειδαρια 60mm 3 πυρων που ειναι αντιστοιχα ακριβες με τη gardesa.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, mclein είπε

Ευχαριστω, μπορεις να τη διαγραψεις :)

Δεν γινεται αυτη η πορτα που μας εδειξες να λειτουργει με αυτο το κλειδι. 🙄

Ισως δουλευει κατα τυχη - ισως παιζει κατι που εγω δεν ξερω. :( 

Οπως και να εχει - η πορτα που ειδαμε θελει :

ειτε omega plus για gardesa, κοστος απο 220€ + φπα

ειτε κλειδαρια κυλινδρου για gardesa, κοστος απο 180€ + φπα και για κατι αρκετα σοβαρο, παλι απο 220€~230€ + φπα.

///////////////////

υγ - ακομη και gardesa να μην ειναι, πολυ πιθανο σεναριο, θα θελει κλειδαρια 60mm 3 πυρων που ειναι αντιστοιχα ακριβες με τη gardesa.

Κατα αρχή σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Το omega plus που αναφέρεσαι από ότι καταλάβαίνω είναι ο μηχανισμός της κλειδαριάς μαζί με τον αφαλό (είναι ένα πράμα), ενώ η δεύτερη περίτωση είναι ο μηχανισμός και ο αφαλός ξεχωριστά. Και στις δύο λύσεις που προτείνεις δεν χρειάζετια defender? Η omega plus που αναφέρεσαι ποιοτικά που κατατάσεται και κατά ποόσο εύκολη είναι στην παραβίαση? Γενικά υπάρχουν υπέρ η κατά μεταξύ των δύο λύσεων που προτείνεις; Το κόστος λίγο πολύ είναι ίδιο, τεχνικά, ποιοτικά υπάρχουν διαφορές;

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

Στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία σου με π.μ. 

Το παρακάτω βίντεο δεν ξέρω αν έχει βάση αλήθειας(μάλλον δεν έχει), αλλά δείχνει να παραβιάζεται εύκολα .

https://www.youtube.com/watch?v=KxlwdjDv-rQ

Επεξ/σία από Peiler
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Peiler είπε

Κατα αρχή σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου. Το omega plus που αναφέρεσαι από ότι καταλάβαίνω είναι ο μηχανισμός της κλειδαριάς μαζί με τον αφαλό (είναι ένα πράμα), ενώ η δεύτερη περίτωση είναι ο μηχανισμός και ο αφαλός ξεχωριστά. Και στις δύο λύσεις που προτείνεις δεν χρειάζετια defender? Η omega plus που αναφέρεσαι ποιοτικά που κατατάσεται και κατά ποόσο εύκολη είναι στην παραβίαση? Γενικά υπάρχουν υπέρ η κατά μεταξύ των δύο λύσεων που προτείνεις; Το κόστος λίγο πολύ είναι ίδιο, τεχνικά, ποιοτικά υπάρχουν διαφορές;

Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου.

Στείλε μου σε παρακαλώ τα στοιχεία σου με π.μ. 

Το παρακάτω βίντεο δεν ξέρω αν έχει βάση αλήθειας(μάλλον δεν έχει), αλλά δείχνει να παραβιάζεται εύκολα .

https://www.youtube.com/watch?v=KxlwdjDv-rQ

α) οπως τα εχεις γραψει περι omega + κλειδαριων κυλινδρου

β) υπερ στην Omega οτι δεν την ανοιγει κανεις χωρις μερικη / ολικη καταστροφη. κατα οτι κυκλοφορει αρκετα χρονια ομως με επιτυχια.

β1) υπερ στις κυλινδρου οτι αλλαζει το πακετο με βαση τα γουστα & τα προβληματα του μελλοντος. κατα οτι το 80% θα ανοιχθει στα επομενα 2 χρονια.

γ) ποιοτικα η Omega ειναι μια κλειδαρια που αποδεδειγμενα λειτουργει 10 ετη χωρις ιχνος συντηρησης. (εποχες balomenos). / οι κλειδαριες κυλινδρου χωρις γραναζι αντεχουν 6-7 χρονια κ οι γραναζωτες θα μαθουμε στο μελλον !

δ) το βιντεο ειναι απο τον κ.Σιαμο κ ειναι παραμυθι. επιβεβαιωνεται με κληση σε οποιονδηποτε συναδελφο για ανοιγμα κλειδωμενης Omega Plus :)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, swayback είπε

Ακόμα και τον EVVA MCS έχουν pickάρει.

Να υπενθυμισουμε οτι προκειται για εμπειρους χομπιστες των ξενων φορουμς

που στους ακριβους δυσκολους κυλινδρους τους παιρνει ημερες μελετης και προσπαθειων.

Και  εχουν τον κυλινδρο εκτος πορτας, ανυπαρξια defender  και φυσικα και τα κλειδια.  (Μυστηριο χομπυ)

Πρακτικα δλδ αυτοι οι δυσκολοι κυλινδροι ειναι απαραβιαστοι με πικινγκ.

Επεξ/σία από ringboy
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ringboy είπε

Να υπενθυμισουμε οτι προκειται για εμπειρους χομπιστες των ξενων φορουμς

που στους ακριβους δυσκολους κυλινδρους τους παιρνει ημερες μελετης και προσπαθειων.

Και  εχουν τον κυλινδρο εκτος πορτας, ανυπαρξια defender  και φυσικα και τα κλειδια.  (Μυστηριο χομπυ)

Πρακτικα δλδ αυτοι οι δυσκολοι κυλινδροι ειναι απαραβιαστοι με πικινγκ.

βαλε και το σεναριο με τα αλουμινοχαρτα & τα μωρομαντηλα μεσα στους "παραβιασμενους" Securemme K2...

και εχουμε το δεδομενο οτι πανω απο 60€-70€ = καλος κυλινδρος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@mclein πως μπορώ να καταλάβω αν η κλειδαριά μου είναι η cisa revolution pro και το defender μου το disec bkd250? , Είναι ήδη τοποθετημένα στην πόρτα!!

SOS οποίος άλλος ξέρει ας απαντήσει.

Επεξ/σία από pintourikio
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pintourikio είπε

@mclein πως μπορώ να καταλάβω αν η κλειδαριά μου είναι η cisa revolution pro και το defender μου το disec bkd250? , Είναι ήδη τοποθετημένα στην πόρτα!!

SOS οποίος άλλος ξέρει ας απαντήσει.

cisa πλεον δεν αξιζει να εισαγει καποιος κατι διαφορετικο απο revo. η διαφορα να φανταστεις ειναι 5 ευρω οποτε θα πρεπει να ναι πολυ γυφτος αυτος (ο εμπορος) που προτιμα ανευ καταπελτη.

bkd250 = μαυρο κουτι πρεπει να σου παρεδωσαν. αν δε σου παρεδωσαν, βγαλε το διακοσμητικο απο μεσα & ξεβιδωσε τις αλενοβιδες του defender δεξια/αριστερα απο τον κυλινδρο. τραβηξε μια φωτο και δειξε μας να σου πουμε !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα σε ολους και απο μενα..

Θελω να κανω μια αναβαθμιση στο συστημα ασφαλειας του σπιτιου μου(νοικιαζω αλλα βολευει και θα μεινω  πολλα χρονια) και θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω γιατι ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο και μολις χτες ξεκινησα να διαβαζω το θεμα που εχετε φτιαξει εδω και αν και ασχετος διακρινω υψηλο επιπεδο γνωσεων που μοιραζονται καποιοι εδω μεσα οποτε και σας ευχαριστω και κοπο και χρονο που διαθετετε!

Ειμαι θεσ-νικη καινουρια σχετικα οικοδομη  ψηλα σε οροφο και απειλη δε νιωθω καμια και απο πουθενα εκτος της πορτας μου γ αυτο θελω κατι καλυτερο να βαλω εκει, πορτα φυσικα και δεν θα αλλαξω, τα υπολοιπα οσο το δυνατον με μικροτερη ταλαιπωρια και αναλογικα  κοστος αφου θα το αναλαβω εξ ολοκληρου.Budget δεν οριζω γιατι δεν εχω ιδεα στην πορτα μου τι προσθαφαιρεσεις μπορουν να γινουν για ενα καλο συστημα,οποτε βλεπουμε για ενα καλο αποτελεσμα με οσο το δυνατον μικροτερη ταλαιπωρια. Ευχαριστω και παλι και παραθετω καποιες φωτο και να μου πειτε και σε τι επιπεδο ασφαλειας βρισκομαι σημερα για να ξερω ποσο γρηγορα να κινηθω και για την αλλαγη δλδ    χεχε...

Κλειδι ειναι το μακρυ παλαιου τυπου και γραφει Dierre

IMG_20181103_101409_HHT.jpg

IMG_20181103_101347.jpg

IMG_20181103_102015.jpg

IMG_20181103_101427.jpg

IMG_20181103_101308.jpg

Επεξ/σία από Skin79
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Skin79 είπε

Καλημερα σε ολους και απο μενα..

Θελω να κανω μια αναβαθμιση στο συστημα ασφαλειας του σπιτιου μου(νοικιαζω αλλα βολευει και θα μεινω  πολλα χρονια) και θα ηθελα τα φωτα σας παρακαλω γιατι ειμαι τελειως ασχετος με το αντικειμενο και μολις χτες ξεκινησα να διαβαζω το θεμα που εχετε φτιαξει εδω και αν και ασχετος διακρινω υψηλο επιπεδο γνωσεων που μοιραζονται καποιοι εδω μεσα οποτε και σας ευχαριστω και κοπο και χρονο που διαθετετε!

Ειμαι θεσ-νικη καινουρια σχετικα οικοδομη  ψηλα σε οροφο και απειλη δε νιωθω καμια και απο πουθενα εκτος της πορτας μου γ αυτο θελω κατι καλυτερο να βαλω εκει, πορτα φυσικα και δεν θα αλλαξω, τα υπολοιπα οσο το δυνατον με μικροτερη ταλαιπωρια και αναλογικα  κοστος αφου θα το αναλαβω εξ ολοκληρου.Budget δεν οριζω γιατι δεν εχω ιδεα στην πορτα μου τι προσθαφαιρεσεις μπορουν να γινουν για ενα καλο συστημα,οποτε βλεπουμε για ενα καλο αποτελεσμα με οσο το δυνατον μικροτερη ταλαιπωρια. Ευχαριστω και παλι και παραθετω καποιες φωτο και να μου πειτε και σε τι επιπεδο ασφαλειας βρισκομαι σημερα για να ξερω ποσο γρηγορα να κινηθω και για την αλλαγη δλδ    χεχε...

Κλειδι ειναι το μακρυ παλαιου τυπου και γραφει Dierre

IMG_20181103_101409_HHT.jpg

IMG_20181103_101347.jpg

IMG_20181103_102015.jpg

IMG_20181103_101427.jpg

IMG_20181103_101308.jpg

Omega Plus + Disec 10800 = λογικα 230€~250€

Cisa Revo + Cisa Defender + Agb DCK = λογικα 200€~220€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...