swayback Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε ...δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με την ιδιαιτερότητα...παρακαλώ διευκρινίστε... ...το "εναλλακτικά" κολλάει στη δεύτερη περίπτωση της επιλογής κλειδαριάς κυλίνδρου ;; ...από άποψη αξιοπιστίας, omega ή κύλινδρος ;; Υποθέτω πως το διακοσμητικό εσωτερικά, είναι αυτό. Αν ναι, αν προσέξετε το στρογγυλό μαύρο πλαστικό όπου μπαίνει το κλειδί, έχει κάποιο βάθος (1 εκατοστό), σε σχέση με το μεταλλικό διακοσμητικό. Σε αυτή την ιδιαιτερότητα αναφέρεται ο κύριος mclein. Όταν θα αλλαχτεί η κλειδαριά, θα αλλαχτεί και το διακοσμητικό. Αν ο κύλινδρος που θα πάρετε, έχει διάσταση 30-50(80mm συνολικό μήκος), τότε θα πρέπει να βρεθεί το κατάλληλο στρογγυλό μαύρο πλαστικό για κύλινδρο. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει. Συνήθως, ο κύλινδρος διάστασης 30-60(90mm), είναι ακριβότερος του 30-50(80mm). Διαφορετικά, αν μπει κλασσικό διακοσμητικό, τότε ο κύλινδρος θα πρέπει να είναι λίγο πιο μακρύς, δηλαδή 30-60(90mm συνολικό μήκος) ώστε να προεξέχει λίγο περισσότερο από το διακοσμητικό. Αυτό αφορά την περίπτωση της κλειδαριάς κυλίνδρου. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από swayback Διόρθωση λινκ. 1
mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 24 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε ...δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε με την ιδιαιτερότητα...παρακαλώ διευκρινίστε... ...το "εναλλακτικά" κολλάει στη δεύτερη περίπτωση της επιλογής κλειδαριάς κυλίνδρου ;; ...από άποψη αξιοπιστίας, omega ή κύλινδρος ;; σε αλλες πορτες / κλειδαριες απαιτειται νορμαλ κυλινδρος 30x50 & νορμαλ διακοσμητικο που δεν πανε χωνευτα μεσα στην πορτα. αξιοπιστια = omega plus & vfm αποδεδειγμενο. κλειδαρια κυλινδρου + defender + κυλινδρος το πακετο πρεπει να παει 250€ τουλαχιστον για να μιλησουμε για αντιστοιχη αποδοτικοτητα. 1
jazzu4ia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 2 minutes ago, mclein said: σε αλλες πορτες / κλειδαριες απαιτειται νορμαλ κυλινδρος 30x50 & νορμαλ διακοσμητικο που δεν πανε χωνευτα μεσα στην πορτα. αξιοπιστια = omega plus & vfm αποδεδειγμενο. κλειδαρια κυλινδρου + defender + κυλινδρος το πακετο πρεπει να παει 250€ τουλαχιστον για να μιλησουμε για αντιστοιχη αποδοτικοτητα. ...στην περίπτωσή μου δεν υπάρχει αυτό το πλαστικό κυλινδρικό διακοσμητικό... ...υπάρχει κάτω ακριβώς από το πόμολο, ένα αλουμινένιο παραλληλόγραμμο με το λογότυπο MOTTURA και κατακόρυφο συρόμενο "κλείστρο" γιά το κλειδί... ...έχετε να κάνετε κάποια εκτίμηση γιά την αντίσταση σε διάρρηξη της συγκεκριμένης κλειδαριάς , διότι δεν έχω πειστεί ότι είναι piece of cake ;; ...τέλος θα ήθελα παρακαλώ τη βέλτιστη κατά την προσωπική σας εκτίμηση σύνθεση , κλειδαριάς+κυλίνδρου+defender έως 300 έουρος... ...και παρακαλώ στείλτε μου εί δυνατόν στο pm, και οι δύο συμφορουμίτες mclein & swayback, στοιχεία επικοινωνίας, εφόσον αναλαμβάνετε τοποθέτηση στα βόρεια προάστεια αθηνών...
mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 10 λεπτά πριν, jazzu4ia είπε ...στην περίπτωσή μου δεν υπάρχει αυτό το πλαστικό κυλινδρικό διακοσμητικό... ...υπάρχει κάτω ακριβώς από το πόμολο, ένα αλουμινένιο παραλληλόγραμμο με το λογότυπο MOTTURA και κατακόρυφο συρόμενο "κλείστρο" γιά το κλειδί... ...έχετε να κάνετε κάποια εκτίμηση γιά την αντίσταση σε διάρρηξη της συγκεκριμένης κλειδαριάς , διότι δεν έχω πειστεί ότι είναι piece of cake ;; ...τέλος θα ήθελα παρακαλώ τη βέλτιστη κατά την προσωπική σας εκτίμηση σύνθεση , κλειδαριάς+κυλίνδρου+defender έως 300 έουρος... ...και παρακαλώ στείλτε μου εί δυνατόν στο pm, και οι δύο συμφορουμίτες mclein & swayback, στοιχεία επικοινωνίας, εφόσον αναλαμβάνετε τοποθέτηση στα βόρεια προάστεια αθηνών... α) τιποτα δεν ειναι piece of cake - τα εργαλεια & τα χερια κανουν τη δουλεια ευκολη ή δυσκολη. β) 300€ με φπα ή χωρις για την τελικη τιμη ; γ) στειλε μου πμ με φωτο της πορτας : μεσα / εξω / προφιλ σε αποσταση μισου μετρου
gasgounis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 10 ώρες πριν, mclein είπε αφου δινετε 200€ / δωστε αλλα 150€ και τοποθετηστε θωρακισμενη πορτα. γενικα θα προτεινα στον ιδιοκτητη τοποθετηση θωρακισμενης με 200€ απο μερους μου & 200€ απο μερους του. αν επιμενεις στην αναβαθμιση της υφισταμενης, γραψε μας ξανα. 200 θα εδινα αν θα μπορουσα να το παρω μαζι μου οταν φυγω απο το σπιτι, επειδη το σπιτι ειναι προσωρινο για εμενα αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο. Η ιδιοκτητρια οπως μιλησαμε, δεν νομιζω να θελει να δωσει πανω απο 100. Εγω ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω και κατι παραπανω, αρκει να αισθανομαι ασφαλης. Οποτε παμε σε λυση αναβαθμισης ή επιπλεον μετρα ασφαλειας
mclein Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, gasgounis είπε 200 θα εδινα αν θα μπορουσα να το παρω μαζι μου οταν φυγω απο το σπιτι, επειδη το σπιτι ειναι προσωρινο για εμενα αλλα δεν ξερω για ποσο καιρο. Η ιδιοκτητρια οπως μιλησαμε, δεν νομιζω να θελει να δωσει πανω απο 100. Εγω ειμαι διατεθειμενος να πληρωσω και κατι παραπανω, αρκει να αισθανομαι ασφαλης. Οποτε παμε σε λυση αναβαθμισης ή επιπλεον μετρα ασφαλειας α) μια μπαρα των 100€ για οταν εισαι μεσα και τελος. ασφαλης δε θα εισαι ποτε με αυτη την πορτα. β) προσθετη κλειδαρια securemme 2070 + securemme defender + κυλινδρος οποιοσδηποτε break secure, υπολογιζεις γυρω στα 100€~120€ μαζι με την τοποθετηση. κυλινδρος κατω οποιοσδηποτε ασφαλειας χωρις defender = μεχρι τα 30€ αντε βια 40€ και πολυ ειναι ή κυλινδρος κατω + κλειδαρια νεα 45mm + defender oro disec = υπολογιζεις 20 με 50 για τον κυλινδρο + 15 κλειδαρια + 25 με 30 για το defender + 20€ για την τοποθετηση τους. γ)μπαρα mul-t-lock ή iseo διπλη = 200€~250€ / θα βγαζει κυλινδρο & εξω για να κλειδωνεις φευγοντας + defender για προστασια του κυλινδρου. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από mclein
Peiler Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους, Έχω μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέας κλειδαρίας + defender (+ ότι άλλο χρειάζεται) σε δύο πόρτες ασφαλείας που έχουν κλειδαριά CISA παλαιού τύπου (χρηματοκιβωτίου). Δυστυχώς/ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές, μάρκες, τύποι, τεχνολογίες και φυσικά το κόστος που κάνει την αγορά τους πραγματικό πονοκέφαλο. Από ότι έχω ήδη διαβάσει (όσο γίνεται με τόσο μεγάλο θρέντ) υπάρχουν ειδικοί στο θέμα που θα μπορούσαν να δώσουν μία κατεύθυνση στο που πρέπει να προσανατολιστώ. Από θέμα ποιότητας δεν θα ήθελα να βάλω κάτι που θα κάνει εύκολη τη ζωή οποιοδήποτε διαρρήκτη μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό. Με ενδιαφέρει να είναι αποτελεσματικό και ποιοτικό με ανάλογη υποστήριξη από τον κατασκευαστή (no name και μαιμούδες αποκλείονται). Τέλος σε ότι αφορά το κόστος δεν θέλω να ξεπεράσω τα €250 (τελική τιμή). Δεν ξέρω, μπορούν όλα αυτά να συνδυαστούν; Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από Peiler
mclein Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 38 λεπτά πριν, Peiler είπε Καλημέρα σε όλους, Έχω μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέας κλειδαρίας + defender (+ ότι άλλο χρειάζεται) σε δύο πόρτες ασφαλείας που έχουν κλειδαριά CISA παλαιού τύπου (χρηματοκιβωτίου). Δυστυχώς/ευτυχώς υπάρχουν πολλές επιλογές, μάρκες, τύποι, τεχνολογίες και φυσικά το κόστος που κάνει την αγορά τους πραγματικό πονοκέφαλο. Από ότι έχω ήδη διαβάσει (όσο γίνεται με τόσο μεγάλο θρέντ) υπάρχουν ειδικοί στο θέμα που θα μπορούσαν να δώσουν μία κατεύθυνση στο που πρέπει να προσανατολιστώ. Από θέμα ποιότητας δεν θα ήθελα να βάλω κάτι που θα κάνει εύκολη τη ζωή οποιοδήποτε διαρρήκτη μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό. Με ενδιαφέρει να είναι αποτελεσματικό και ποιοτικό με ανάλογη υποστήριξη από τον κατασκευαστή (no name και μαιμούδες αποκλείονται). Τέλος σε ότι αφορά το κόστος δεν θέλω να ξεπεράσω τα €250 (τελική τιμή). Δεν ξέρω, μπορούν όλα αυτά να συνδυαστούν; φωτογραφιες των πορτων ;; 10 λεπτά πριν, 26ska είπε Δηλαδή ο rs3s έχει γίνει επισφαλής; που το διαβασες αυτο ;;
Peiler Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε φωτογραφιες των πορτων ;; που το διαβασες αυτο ;; Αυτή είναι μία από τις δύο. Και οι δύο είναι όμοιες.
26ska Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, mclein είπε που το διαβασες αυτο ;; Εδω... λάθος κατάλαβα;
swayback Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, 26ska είπε Δηλαδή ο rs3s έχει γίνει επισφαλής; 1 ώρα πριν, mclein είπε που το διαβασες αυτο ;; 1 ώρα πριν, 26ska είπε Εδω... λάθος κατάλαβα; Υποψιάζομαι πως αναφέρεσαι στο post που έγραψα πρόσφατα. Αν ναι, και αν και νομίζω πως είναι σαφές αυτό που έγραψα, να το διευκρινίζω καλύτερα: Αναλύω το γιατί ο RS3S είναι λίγο κατώτερος των άλλων δύο κυλίνδρων. Το ότι έχει μία αδυναμία(bumping) παραπάνω από τον Abloy και τον EVVA 4KS, δεν σημαίνει ότι επίφοβος/επισφαλής. Όχι για την ώρα τουλάχιστον. Και μιλάω για bumping στον RS3S, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί δεν έχω προσέξει, δει ή ακούσει για περιστατικό bumping σε αυτόν τον κύλινδρο, κάτι που σίγουρα οφείλεται στο ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο (αν όχι απίθανο) να βρεθούν (ή να δημιουργηθούν) άκοπα κλειδιά. Πιο πολύ τις διαφορές ανάμεσα στους 3 κυλίνδρους ανέφερα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ώρα. Αν η τιμή του ήταν έως 120-130€, θα τον προτείναμε όπως προτείνουμε τον AGB Scudo DCK για παράδειγμα. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2018 από swayback Προσθήκη. 2
26ska Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, swayback είπε Υποψιάζομαι πως αναφέρεσαι στο post που έγραψα πρόσφατα. Αν ναι, και αν και νομίζω πως είναι σαφές αυτό που έγραψα, να το διευκρινίζω καλύτερα: Αναλύω το γιατί ο RS3S είναι λίγο κατώτερος των άλλων δύο κυλίνδρων. Το ότι έχει μία αδυναμία(bumping) παραπάνω από τον Abloy και τον EVVA 4KS, δεν σημαίνει ότι επίφοβος/επισφαλής. Όχι για την ώρα τουλάχιστον. Και μιλάω για bumping στον RS3S, τουλάχιστον σε θεωρητικό επίπεδο, γιατί δεν έχω προσέξει, δει ή ακούσει για περιστατικό bumping σε αυτόν τον κύλινδρο, κάτι που σίγουρα οφείλεται στο ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο (αν όχι απίθανο) να βρεθούν (ή να δημιουργηθούν) άκοπα κλειδιά. Πιο πολύ τις διαφορές ανάμεσα στους 3 κυλίνδρους ανέφερα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για την ώρα. Αν η τιμή του ήταν έως 120-130€, θα τον προτείναμε όπως προτείνουμε τον AGB Scudo DCK για παράδειγμα. Για αυτό το post μιλάω... Τον έβαλα πέρυσι με ορίζοντα τουλάχιστον 3ετιας, βλέπω ας πούμε ότι ο abloy είναι τόσα χρόνια κύλινδρος και παραμένει απαραβίαστος.Περιμενα το ίδιο και τον r3s.
mclein Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Peiler είπε Αυτή είναι μία από τις δύο. Και οι δύο είναι όμοιες. εγω βλεπω μοτουρα κλειδαρια σε πορτα Gardesa. το Cisa πως εχει προκυψει ; 27 λεπτά πριν, 26ska είπε Για αυτό το post μιλάω... Τον έβαλα πέρυσι με ορίζοντα τουλάχιστον 3ετιας, βλέπω ας πούμε ότι ο abloy είναι τόσα χρόνια κύλινδρος και παραμένει απαραβίαστος.Περιμενα το ίδιο και τον r3s. το ιδιο παραμενει κ ο rs3s. οταν & αν ακουστει κατι, θα το γραψουμε να εισαι σιγουρος 2
Peiler Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mclein είπε εγω βλεπω μοτουρα κλειδαρια σε πορτα Gardesa. το Cisa πως εχει προκυψει ; το ιδιο παραμενει κ ο rs3s. οταν & αν ακουστει κατι, θα το γραψουμε να εισαι σιγουρος Καλή ερώτηση. Τo CISA το λέω επειδή τα κλειδιά που έχω έχουν αυτό το λογότυπο (κάπου πρέπει να έχω και μία κάρτα). Οπότε και η υπόθεση ότι η κλειδαριά είναι CISA.
Προτεινόμενες αναρτήσεις