norther Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε δειγμα ;;; masterlock αμερικανικο δυσκολα να βρεις αυθεντικο στην ελλαδα ! https://www.mksecurity.gr/takou-louketa/6129-abus-titalium-louketo-takou-70-kleidi-asfaleias.html https://protool.gr/master-lock-680eurd-orthogwnio-loyketo-takos-nikele-80-mm-me-4-kleidia Κάτι τέτοιο... μέχρι 30ε υπολογίζω... τι χαρακτηριστικό να προσέξω?
mclein Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, norther είπε https://www.mksecurity.gr/takou-louketa/6129-abus-titalium-louketo-takou-70-kleidi-asfaleias.html https://protool.gr/master-lock-680eurd-orthogwnio-loyketo-takos-nikele-80-mm-me-4-kleidia Κάτι τέτοιο... μέχρι 30ε υπολογίζω... τι χαρακτηριστικό να προσέξω? και τα 2 ειναι μετριοτατα. το 1 επωνυμο & το αλλο κινεζος. δεν μπορεις να προσεξεις τιποτα. καποιος που θελει να το ανοιξει, μπορει. το abus ειναι προτιμοτερο κατα τη γνωμη μου. μπορεις να βρεις κινεζικο με 5 κλειδια ασφαλειας τυπου "corbin" κοντα στο 20αρικο
norther Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μόλις τώρα, mclein είπε και τα 2 ειναι μετριοτατα. το 1 επωνυμο & το αλλο κινεζος. δεν μπορεις να προσεξεις τιποτα. καποιος που θελει να το ανοιξει, μπορει. το abus ειναι προτιμοτερο κατα τη γνωμη μου. μπορεις να βρεις κινεζικο με 5 κλειδια ασφαλειας τυπου "corbin" κοντα στο 20αρικο αν τοποθετηθουν με τρόπο που να μην έχει πρόσβαση εύκολη στη κλειδαρια ? δηλαδή απο τη μεριά που ειναι η κλειδαρια να είναι πολυ κοντά ο τοίχος? ισα να χωράει το κλειδι? ή και σε αυτά σαν τα παλιού τύπου βάζοντας ενα λεπτό φύλλο αλουμινίου ανοιγει ?
HYDA Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Υπάρχει ευρωπαϊκή νόρμα για λουκέτα. Είναι η EN 12320. Ξεκινάει από Κλάση 1 και φθάνει μέχρι κλάση 6. Άμα ενδιαφέρεσαι για σοβαρό λουκέτο, ψάξε πιστοποιημένο προϊόν στην κλάση που σε ενδιαφέρει. 1
swayback Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Σημασία έχει και το που θα μπει το λουκέτο. Υπάρχουν πολύ καλά λουκέτα, με πολύ ενισχυμένο/σκληρυμένο σώμα και πολύ καλή κλειδαριά/πυρήνα. Αλλά να έχει νόημα η αγορά..όχι σαν κάποιους, που έχουν Kaba ExperT σε ξύλινη πόρτα.. 1
souperdooper Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 27/10/2018 στις 8:24 ΠΜ, mclein είπε το μονο στο οποιο θα ελεγα προσοχή : οι περισσοτεροι θα σου προτεινουν ηλεκτρικη κλειδαρια cisa ή mottura. στη θεση σου θα τοποθετουσα κανονικη κλειδαρια + ηλεκτρικο κυπρι. ακομη καλυτερα, την πιο φθηνη θωρακισμενη + αυτοματο κλειδωμα ή νορμαλ θωρακισμενη + ηλεκτρικο dead bolt, ομως το 2ο ευρωπαϊκο. Εννοειτε την πιο φτηνη του Σιαμο ή γενικοτερα? Εχετε να προτεινετε καποια? Το αυτοματο κλειδωμα δεν γινεται με ηλεκτρικη κλειδαρια? το ηλεκτρικο dead bolt τι προσφερει? 2ο ευρωπαικο ειναι καποια εγγυηση ποιοτητας?
mclein Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Στις 27/10/2018 στις 2:33 ΜΜ, norther είπε αν τοποθετηθουν με τρόπο που να μην έχει πρόσβαση εύκολη στη κλειδαρια ? δηλαδή απο τη μεριά που ειναι η κλειδαρια να είναι πολυ κοντά ο τοίχος? ισα να χωράει το κλειδι? ή και σε αυτά σαν τα παλιού τύπου βάζοντας ενα λεπτό φύλλο αλουμινίου ανοιγει ? εγω θα αγοραζα τακο με ριγωτο προφιλ κλειδιου ή κλειδι ασφαλειας. 5 ώρες πριν, souperdooper είπε Εννοειτε την πιο φτηνη του Σιαμο ή γενικοτερα? Εχετε να προτεινετε καποια? Το αυτοματο κλειδωμα δεν γινεται με ηλεκτρικη κλειδαρια? το ηλεκτρικο dead bolt τι προσφερει? 2ο ευρωπαικο ειναι καποια εγγυηση ποιοτητας? την πιο φθηνη γενικα. του Σιαμο δεν ειναι στις πιο φθηνες αλλα το αντιθετο. αυτοματο κλειδωμα = ηλεκτρονικο σεναριο με πλακετα. κλειδαρια κανονικη με ηλεκτρικο κυπρι & προσθετος ηλεκτροπυρος. ηλεκτροπυρος κινεζος φθηνος = μεχρι 200€-300€ / ηλεκτροπυρος κινεζος ευρωπαϊκων προδιαγραφων 600€~700€
gasgounis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Καλησπερα, μετακομιζω σε ενοικιαζομενο διαμερισμα που εχει ξυλινη εξωπορτα. Εχω διαβασει αρκετες σελιδες αλλα θα θεσω τα δικα μου ερωτημα για να αποφυγω παρανοησεις. Να μεταφερω τον αφαλο σε πορτα ασφαλειας δεν γινεται, σωστα; Αξιζει να παρω κατι αρκετα καλο και να το παρω μαζι μου οταν μετακομισω; για πολλους και διαφορους λογους δεν σκοπευω να μεινω αρκετο καιρο εκει. Εχει διαφορα αν ειναι μονογλωσσο ή αν ειναι με πυρρους; Με τη ιδιοκτηρια ειπαμε να αλλαξω κλειδαρια και να το αφαιρεσω απο το ενοικιο. Αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο ποσο ειναι διατεθειμενη να μου κσλυψει αυτη. Εγω ειμαι διατεθειμενος, εφοσον γινεται να δωσω και 150 200 ευρω εφοσον μπορω μετα να το μεταφερω αλλου. ΥΓ ειναι πολυκατοικια αλλα χωρις κεντρικη εισοδο, οποτε οποιος φτασει στο κτιριο μπορει να ανεβει κατευθειαν στους οροφους και να ειναι εξω απο το καθε διαμερισμα. Μπορειτε να μου προτεινετε συγκεκριμενες λυσεις για κυλινδρο (και κλειδαρια ή και defender)στα €200, στα €150 και €100? Εκτος απο αλλαγη κυλινδρου, τι αλλο μετρο προτεινετε; προκειμενου να αισθανομαι ασφαλης ειμαι διατεθειμενος να δωσω χρηματα. Απλα αν δεν μιλαμε για 20 ευρω αλλα για παραπανω, θα ηθελα να το παρω μαζι μου και οχι να το χαρισω στην ιδιοκτητρια.
mclein Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, gasgounis είπε Καλησπερα, μετακομιζω σε ενοικιαζομενο διαμερισμα που εχει ξυλινη εξωπορτα. Εχω διαβασει αρκετες σελιδες αλλα θα θεσω τα δικα μου ερωτημα για να αποφυγω παρανοησεις. Να μεταφερω τον αφαλο σε πορτα ασφαλειας δεν γινεται, σωστα; Αξιζει να παρω κατι αρκετα καλο και να το παρω μαζι μου οταν μετακομισω; για πολλους και διαφορους λογους δεν σκοπευω να μεινω αρκετο καιρο εκει. Εχει διαφορα αν ειναι μονογλωσσο ή αν ειναι με πυρρους; Με τη ιδιοκτηρια ειπαμε να αλλαξω κλειδαρια και να το αφαιρεσω απο το ενοικιο. Αλλα δεν ξερω μεχρι ποιο ποσο ειναι διατεθειμενη να μου κσλυψει αυτη. Εγω ειμαι διατεθειμενος, εφοσον γινεται να δωσω και 150 200 ευρω εφοσον μπορω μετα να το μεταφερω αλλου. ΥΓ ειναι πολυκατοικια αλλα χωρις κεντρικη εισοδο, οποτε οποιος φτασει στο κτιριο μπορει να ανεβει κατευθειαν στους οροφους και να ειναι εξω απο το καθε διαμερισμα. Μπορειτε να μου προτεινετε συγκεκριμενες λυσεις για κυλινδρο (και κλειδαρια ή και defender)στα €200, στα €150 και €100? Εκτος απο αλλαγη κυλινδρου, τι αλλο μετρο προτεινετε; προκειμενου να αισθανομαι ασφαλης ειμαι διατεθειμενος να δωσω χρηματα. Απλα αν δεν μιλαμε για 20 ευρω αλλα για παραπανω, θα ηθελα να το παρω μαζι μου και οχι να το χαρισω στην ιδιοκτητρια. φωτογραφιες της πορτας, παρακαλω !!!
gasgounis Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, mclein είπε φωτογραφιες της πορτας, παρακαλω !!! Δεν γνωριζω ποια μερα θα παω στο σπιτι. Οταν παω τραβαω φωτογραφιες και επαμερχομαι. 1
DragonFighter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημέρα.Ψάχνω μηχανισμό για πόρτα πολυκατοικίας με αυτόματο κλείδωμα και ξεκλείδωμα από κάρτα και κινητό. Υπάρχει ήδη η πόρτα με απλό μηχανισμό απασφάλισης αφαλού, η κλειδαριά έχει 4 πύρους και η γλώσσα βρίσκεται κάτω από τους πύρους. Εκτός από το Iseo Fiam X1R - έκδοση SMARΤ έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον; Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από DragonFighter
mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, DragonFighter είπε Καλημέρα.Ψάχνω μηχανισμό για πόρτα πολυκατοικίας με αυτόματο κλείδωμα και ξεκλείδωμα από κάρτα και κινητό. Υπάρχει ήδη η πόρτα με απλό μηχανισμό απασφάλισης αφαλού, η κλειδαριά έχει 4 πύρους και η γλώσσα βρίσκεται κάτω από τους πύρους. Εκτός από το Iseo Fiam X1R - έκδοση SMARΤ έχετε να προτείνετε κάποιον άλλον; αν υπαρχει κλειδαρια κυλινδρου, μπορεις να δεις ολους τους κυλινδρους που ειναι ηλεκτρονικοι. επισης, για την τοποθετηση της X1R εχουν ενημερωσει οτι λογικα θα καταργηθει ο κατω ή ο επάνω πυρος ;
DragonFighter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι δεν μου το έχουν πει, γιατί καταργείται; 4 πύρους βλέπω στην φωτογραφία. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από DragonFighter
mclein Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, DragonFighter είπε Όχι δεν μου το έχουν πει, γιατί καταργείται; 4 πύρους βλέπω στην φωτογραφία. της πορτας ο πυρος θα καταργηθει, οχι της κλειδαριας. η κλειδαρια ειναι διπλασια σε μεγεθος απο το κανονικο !
DragonFighter Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Μισό γιατί έχω μπερδευτεί. Να μια φωτογραφία της πόρτας. Τι θα καταργηθεί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις