Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόρτες ασφαλείας (?) , το νου σας στην εγκατάσταση και τι θα συμφωνήσετε με τον εκάστοτε πωλητή

http://www.eleftheria.gr/λάρισα/item/202628-αδίστακτοι-κλέφτες-ξήλωσαν-πόρτες-και-ρήμαξαν-σπίτια.html

Εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας, όχι με μπετόν περιμετρικά της κάσας, αλλά με αφρό πολυουρεθάνης. 

273450e28a98a39eb3d34d40eff95a77_XL.jpg

2.jpg

• Like 1
  • Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο νήμα. Ήθελα να μου προτείνετε αλλαγή κλειδαριάς στην θωρακισμένη tesio που έχω σπίτι μου σίγουρα 20ετιας. Οικονομικά θέλω να κινηθώ γύρω στα 250 με 300 μαξ υπολογιζοντας ομως και το ποσό της τοποθέτησης στην τιμή. 

https://imgur.com/xeCH9jL

Επεξ/σία από panos_1986
Δημοσ.
Μόλις τώρα, panos_1986 είπε

Καλησπέρα στο νήμα. Ήθελα να μου προτείνετε αλλαγή κλειδαριάς στην θωρακισμένη tesio που έχω σπίτι μου σίγουρα 20ετιας. Οικονομικά θέλω να κινηθώ γύρω στα 250 με 300 μαξ υπολογιζοντας ομως και το ποσό της τοποθέτησης στην τιμή. 

https://imgur.com/xeCH9jL

τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα στην περιπτωση σας.

θα πηγαινα σε omega plus κυριως λογω περιορισμου στους κυλινδρους.

μιας κ κατα τη γνωμη μου θα χρειαστει κυλινδρος διαστασης 35/50 για να ταιριαξει σωστα & ομορφα το εκαστοτε defender.

κοστος Omega Plus με μαγγανιο, διακοσμητικα, εργασια = 300€ + φπα

τυπικο κοστος για σοβαρες κλειδαριες κυλινδρου

Los + Iseo R50 + Bd200 + εργασία + διακοσμητικά = 275€ + φπα

Los + Evva ICS + Bd200 + εργασία + διακοσμητικά = 315€ + φπα

Los + Kaba ExperT + Bd200 + εργασία + διακοσμητικά = 345€ + φπα

εννοειται οτι μπορει να γινει αλλαγη και σε τυπικο μοτιβο :

Los + Iseo R6 + Bd200 + εργασία + διακοσμητικά = 250€ + φπα

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, villasg είπε

Πόρτες ασφαλείας (?) , το νου σας στην εγκατάσταση και τι θα συμφωνήσετε με τον εκάστοτε πωλητή

http://www.eleftheria.gr/λάρισα/item/202628-αδίστακτοι-κλέφτες-ξήλωσαν-πόρτες-και-ρήμαξαν-σπίτια.html

Εγκατάσταση πόρτας ασφαλείας, όχι με μπετόν περιμετρικά της κάσας, αλλά με αφρό πολυουρεθάνης. 

273450e28a98a39eb3d34d40eff95a77_XL.jpg

2.jpg

Όπως γράφει το άρθρο "Στην πρώτη διάρρηξη, οι κλέφτες μπήκαν στη μονοκατοικία όταν η πόρτα, όπως και το κάσωμα, υποχώρησαν από τις κλωτσιές." Μια σωστά τοποθετημένη πόρτα ακόμα και με αφρό, δεν θα υποχωρούσε με κλωτσιές. Αν είχε μόνο αφρό, τότε αλλάζει το πράγμα. Επειδή όμως έχω δει αρκετές τοποθετήσεις θωρακισμένων στη Λάρισα, έχουν θέμα. Μέχρι και βίδωμα κάσας στον τοίχο σαν να είναι κούφωμα είδαμε.

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!! Σε tesio πόρτα αν μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι θέλει 30-50 ή κάτι άλλο. Και αν το 30-50 έχει κάποια διαφορά το το 50-30. Έτσι όπως φαίνεται η πόρτα από την εσωτερική πλευρά έχει ένα πλαίσιο περίπου 2-3 χιλιοστά που έχει συμπεριληφθεί στη μέτρηση και πρακτικά αλλοιώνει το πραγματικό πάχος της πόρτας για λίγο. Εξωτερικα το πλαίσιο είναι σαν φλούδα περίπου 1 χιλιοστό. Θέλω να βάλω και μαγνητικό defender αν παίζει κάποιο ρόλο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

IMG-848829f58b2fb598b43e7432a78f821b-V.jpg

IMG-56e5e7f0fabea87d54493e2fe3090613-V.jpg

IMG-85daeeca20310a6d03f1526b7a44a92f-V.jpg

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Tsouskas είπε

Καλησπέρα σας!! Σε tesio πόρτα αν μπορείτε να επιβεβαιώσετε ότι θέλει 30-50 ή κάτι άλλο. Και αν το 30-50 έχει κάποια διαφορά το το 50-30. Έτσι όπως φαίνεται η πόρτα από την εσωτερική πλευρά έχει ένα πλαίσιο περίπου 2-3 χιλιοστά που έχει συμπεριληφθεί στη μέτρηση και πρακτικά αλλοιώνει το πραγματικό πάχος της πόρτας για λίγο. Εξωτερικα το πλαίσιο είναι σαν φλούδα περίπου 1 χιλιοστό. Θέλω να βάλω και μαγνητικό defender αν παίζει κάποιο ρόλο . Ευχαριστώ εκ των προτέρων. 

IMG-848829f58b2fb598b43e7432a78f821b-V.jpg

IMG-56e5e7f0fabea87d54493e2fe3090613-V.jpg

IMG-85daeeca20310a6d03f1526b7a44a92f-V.jpg

ειναι ξεκαθαρα 30x50. ενδεχομενως και 30x45 να ταιριαζει αν γλιτωνεις καποια σοβαρα χρηματα με μικροτερη διασταση.

μπορεις να τοποθετησεις οποιο defender της disec θελεις χωρις κανενα προβλημα. αν τοποθετησεις αλλης μαρκας, μας λες ποιας & θα σου πουμε.

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, swayback είπε

Μπορεί να μπει όποιος κύλινδρος θες στην πόρτα του Σιάμου (με εξαίρεση κάποιους κυλίνδρους που έχουν στρογγυλό κλειδί και θέλουν στρογγυλό ρότορα στο defender), αρκεί πάντα ο κύλινδρος που θες να βάλεις, να έχει την ίδια διάσταση με αυτόν που βάζει ο Σιάμος. Δηλαδή 30-50(80mm) ή 35-50(85mm).

Οπότε βεβαιώσου πρώτα για τη διάσταση.

Γιώργο πόσο πάει αυτή η δουλειά; 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 26ska είπε

Γιώργο πόσο πάει αυτή η δουλειά; 

οσο κανει ο κυλινδρος που θα επιλεξεις :D  

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mclein είπε

οσο κανει ο κυλινδρος που θα επιλεξεις :D  

Ο κύλινδρος υπάρχει στην παλιά πόρτα! 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, 26ska είπε

Ο κύλινδρος υπάρχει στην παλιά πόρτα! 

τι θελεις να κανεις ; στειλε μου πμ :D:P 

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και καλως σας βρηκα

Βρήκα αυτό το θεμα γιατι νοίκιασα ένα σπίτι που ειναι ισογειο και θα θελα να ρωτησω τι μπορώ να κανω επιπλεον μιας και η εξωτερικη πορτα έχει ένα κλειδι που θα μπορούσε ο προηγούμενος νοικαρης πχ να έχει βγαλει αντικλείδι.
Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορούσα να βάλω defender η δευτερη κλειδαριά σε αυτή την πόρτα?

IMG_20180613_171116-min.jpg

IMG_20180613_171126-min.jpg

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostisger είπε

Καλησπέρα σας και καλως σας βρηκα

Βρήκα αυτό το θεμα γιατι νοίκιασα ένα σπίτι που ειναι ισογειο και θα θελα να ρωτησω τι μπορώ να κανω επιπλεον μιας και η εξωτερικη πορτα έχει ένα κλειδι που θα μπορούσε ο προηγούμενος νοικαρης πχ να έχει βγαλει αντικλείδι.
Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορούσα να βάλω defender η δευτερη κλειδαριά σε αυτή την πόρτα?

IMG_20180613_171116-min.jpg

IMG_20180613_171126-min.jpg

α) αλλαγη συνδιασμου με 70€ και παραλαβη 3 νεα κλειδια.

β) αλλαγη της κλειδαριας & πολλη υπομονη γιατι μπορει να μην εχω δει σε χειροτερη κατασταση πορτα τα τελευταια 4 χρονια...απο 150€ αυτο το σεναριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τελευταιο update μιας απο τις καλυτερες ομαδες οσον αφορα την κατασκευη διαρρηκτικών.

αφορα κλειδαριες securemme μετα το 2010, δηλαδη με το νεου τυπου συνδιασμο : 

https://www.youtube.com/watch?v=tO163ITbTLM

Επεξ/σία από mclein
  • Sad 1
Δημοσ.

Εδώ στην επαρχία μάλλον ζούνε σε άλλη χώρα. Siamo atros 1200euro, golden door 1700 euro, Μονής θωρακισης 900 euro . 3 προσφορές σήμερα. Μάλλον θα αφήσω την ξύλινη όπως έχει.

• Sad 1
Δημοσ.

Κι εγώ ρώτησα σε 2 καταστήματα στη Θεσσαλονίκη για κύλινδρο και defender και οι τιμές είναι από άλλον πλανήτη σε σχέση με όσα διαβάζουμε εδώ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...