mclein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Dvs είπε Καλημέρα, για πόρτες αλουμινίου, και πιθανόν με διαφορετική διάσταση κυλίνδρου, μπορουμε να βρουμε κάποια σοβαρή λύση για 2 πορτες με το ίδιο κλειδί; Δηλαδή με 1 κλειδί να έχουμε 2 αφαλούς για 2 διαφορετικές πόρτες διαστασεις κυλινδρων ; 1 ώρα πριν, surf80 είπε Καλημερα στη παρεα. Μια προταση για κλειδαρεια,αφαλο και defender θα ηθελα για την παρακατω πορτα. Περιπου εως 150€ Ευχαριστω. εχεις προσωπικο μηνυμα για μια ιδεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
turbakiasss Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 50 λεπτά πριν, mclein είπε διαστασεις κυλινδρων ; Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω μία 30x30 & μία 30x45 και σκέφτομαι κάτι σε agb 9000. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 8 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω μία 30x30 & μία 30x45 και σκέφτομαι κάτι σε agb 9000. δε γινεται σε 9000 / δεν μας δινουν μπιλιες ελευθερα για να φτιαξουμε το συνδιασμο. 56 λεπτά πριν, turbakiasss είπε Αυτό με ενδιαφέρει και εμένα. Έχω μία 30x30 & μία 30x45 και σκέφτομαι κάτι σε agb 9000. θα μου απαντησουν σε λιγο απο Ιταλια μηπως μπορεσουν να μας το στειλουν με κουριερ. μεινε στο θεμα σημερα / αυριο, θα σου απαντησω το κοστος για 30χ30 + 30χ50. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dvs Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα μετρήσω και θα επανέλθω Αλλιώς θα βάλουμε κάτι και θα εξέχει απο την μέσα πλευρά να κρεμάμε και κανένα ρούχο :-) Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Dvs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
swayback Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/10/2018 στις 10:21 ΠΜ, pintourikio είπε @swayback Οκ περί κυλίνδρων,defender και κλειδαριά έχω σχεδόν αποφασίσει. Το μόνο που μένει είναι η πόρτα. 1) επειδή ανέβηκε το κόστος με το μοντέλο steeldoor, το μοντέλο dura είναι καλό? Το μοντέλο rock της portablock με ποιο από τα 2 αυτά συγκρίνεται ( steeldoor, dura)? 2) Απλά είμαι λίγο μπερδεμένος με το κατάστημα της steeldoor. Μου φάνηκε πολύ λίγα και ψιλό παλαιολιθικά τα σχέδια πορτών και με πολύ λίγες επιλογές χρωμάτων. Και δεν έχει πουθενά αξιολογήσεις (ούτε στο ψιλοπεθαμενο fb τους). Γνωρίζουμε κάποιον που να έβαλε πόρτα απ' εκεί? 3) Η πόρτα μου βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο ( για να βραχεί πρέπει να βρέχει και να φυσάει πολύ, αλλιώς δεν βρέχεται) είναι μονόδρομος η επένδυση αλουμινίου ή μπορώ να διαλέξω και κάτι άλλο για να είμαι καλυμμένος? (Ανεβαίνει πολύ το κόστος με το αλουμίνιο) ΥΓ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια. 1. Αν και η Rock έχει και οριζόντιους κοιλοδοκούς, δεν νομίζω έχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την Dura. Φαίνεται αρκετά ενισχυμένη και αυτή. Το θέμα είναι πόσο σου την αφήνουν. Πχ η Rock, έχει αναφερθεί ότι κάνει περίπου 850-900€ με Cisa Revo+Cisa AP4S+Cisa Defender και περίπου 1000-1050€ με Cisa Revo+Cisa RS3S+Cisa Defender. Θα απέφευγα τον Cisa AP4S. Την Dura, μαζί με EVVA 4KS και Disec BD200 (ή ακόμα καλύτερα με το Diamond BKD250), πόσο σου την αφήνουν; 2. Δοκίμασε να στείλεις στον @themis_81 να σου πει για την εμπειρία που είχε με SteelDoor πολύ πρόσφατα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στις 16/10/2018 στις 10:21 ΠΜ, pintourikio είπε @swayback Οκ περί κυλίνδρων,defender και κλειδαριά έχω σχεδόν αποφασίσει. Το μόνο που μένει είναι η πόρτα. 1) επειδή ανέβηκε το κόστος με το μοντέλο steeldoor, το μοντέλο dura είναι καλό? Το μοντέλο rock της portablock με ποιο από τα 2 αυτά συγκρίνεται ( steeldoor, dura)? 2) Απλά είμαι λίγο μπερδεμένος με το κατάστημα της steeldoor. Μου φάνηκε πολύ λίγα και ψιλό παλαιολιθικά τα σχέδια πορτών και με πολύ λίγες επιλογές χρωμάτων. Και δεν έχει πουθενά αξιολογήσεις (ούτε στο ψιλοπεθαμενο fb τους). Γνωρίζουμε κάποιον που να έβαλε πόρτα απ' εκεί? 3) Η πόρτα μου βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο ( για να βραχεί πρέπει να βρέχει και να φυσάει πολύ, αλλιώς δεν βρέχεται) είναι μονόδρομος η επένδυση αλουμινίου ή μπορώ να διαλέξω και κάτι άλλο για να είμαι καλυμμένος? (Ανεβαίνει πολύ το κόστος με το αλουμίνιο) ΥΓ. Σας ευχαριστώ πολύ για όλη την βοήθεια. Καλησπέρα , πρόσφατα έβαλα εγώ πόρτα από τον Steel Door ( όλη η επικοινωνία έγινε με τον Κύριο Γιάννη Αναγνωστοπουλο που είναι στο κατάστημα του Φαλήρου κατά κύριο λόγο ) Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από την επικοινωνία και από την εγκατάσταση και το πόσο προσεκτικοί ήταν σε όλα . Επειδή υπήρχε μια ιδιομορφία γιατί έπρεπε να "αντιγράψουν" την πόρτα που προϋπήρχε έγιναν όλα χωρίς κανένα παράπονο . Ειδικά στο θέμα δικής μου επιλογής defender - κυλίνδρου είναι αρκετά ευέλικτος ( σημαντικό για εμένα γι'αυτο και τον επέλεξα ) Με την βοήθεια από εδώ των mclein και swayback κατέληξα σε evva 4ks - Cls5 Defender και σαν κλειδαριά μπήκε mottura που τον βόλευε καλύτερα και δεν αρνήθηκα . Σου προτείνω να πας από εκεί και να μιλήσεις απευθείας μαζί του . Εγώ έβαλα αυτή https://www.steeldoorhellas.com/index.php/en/using-joomla/halandri-2/submenu11 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pintourikio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2018 20 ώρες πριν, themis_81 είπε Καλησπέρα , πρόσφατα έβαλα εγώ πόρτα από τον Steel Door ( όλη η επικοινωνία έγινε με τον Κύριο Γιάννη Αναγνωστοπουλο που είναι στο κατάστημα του Φαλήρου κατά κύριο λόγο ) Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος και από την επικοινωνία και από την εγκατάσταση και το πόσο προσεκτικοί ήταν σε όλα . Επειδή υπήρχε μια ιδιομορφία γιατί έπρεπε να "αντιγράψουν" την πόρτα που προϋπήρχε έγιναν όλα χωρίς κανένα παράπονο . Ειδικά στο θέμα δικής μου επιλογής defender - κυλίνδρου είναι αρκετά ευέλικτος ( σημαντικό για εμένα γι'αυτο και τον επέλεξα ) Με την βοήθεια από εδώ των mclein και swayback κατέληξα σε evva 4ks - Cls5 Defender και σαν κλειδαριά μπήκε mottura που τον βόλευε καλύτερα και δεν αρνήθηκα . Σου προτείνω να πας από εκεί και να μιλήσεις απευθείας μαζί του . Εγώ έβαλα αυτή https://www.steeldoorhellas.com/index.php/en/using-joomla/halandri-2/submenu11 Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν επιτρέπεται τι τελική τιμή σου έκανε στο περίπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Εκτός από το θέμα ότι όντως είναι ελάχιστοι αυτοί που κάνουν τοποθέτηση με τσιμέντο κι εκτός από το θέμα κλειδαριάς-κυλίνδρου-defender υπάρχει λόγος γενικά κάποιος να δώσει χρήματα για μια πόρτα με too much θωράκιση? Δηλαδή θα έρθει κάποιος με τροχό η άλλα βαριά εργαλεία σε μια περιοχή με πολύ κόσμο, δεν λέω για ΒΠ ή εξοχικά...Προφανώς αν έχει να τα διαθέσει κάποιος δικιά του τσέπη είναι αλλά δεν είναι κάπως περιττό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themis_81 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, pintourikio είπε Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Αν επιτρέπεται τι τελική τιμή σου έκανε στο περίπου? Δεν ειμαι ακριβως ενδεικτικη τιμη γιατι κρατησα τις επενδυσεις και τα διακοσμητικα χαρουλια κλπ απο την προηγουμενη πορτα οποτε αντιστοιχα εκοψε απο την τιμη . Το ιδανικο ειναι να μιλησεις με τον ιδιο για το τι ακριβως θελεις . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, john_petrucci7 είπε Εκτός από το θέμα ότι όντως είναι ελάχιστοι αυτοί που κάνουν τοποθέτηση με τσιμέντο κι εκτός από το θέμα κλειδαριάς-κυλίνδρου-defender υπάρχει λόγος γενικά κάποιος να δώσει χρήματα για μια πόρτα με too much θωράκιση? Δηλαδή θα έρθει κάποιος με τροχό η άλλα βαριά εργαλεία σε μια περιοχή με πολύ κόσμο, δεν λέω για ΒΠ ή εξοχικά...Προφανώς αν έχει να τα διαθέσει κάποιος δικιά του τσέπη είναι αλλά δεν είναι κάπως περιττό? Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την τοποθέτηση με τσιμέντο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Alejandro είπε Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για την τοποθέτηση με τσιμέντο... Εννοείς ότι εν μέρει κι αυτό είναι περιττό?? Ντάξει τα ξύλα της κάσας βγαίνουν σχετικά εύκολα πιστεύω...μια λαμαρίνα θ'ακουστεί όμως και πρέπει και να ξέρεις που κόβεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 35 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Εννοείς ότι εν μέρει κι αυτό είναι περιττό?? Ντάξει τα ξύλα της κάσας βγαίνουν σχετικά εύκολα πιστεύω...μια λαμαρίνα θ'ακουστεί όμως και πρέπει και να ξέρεις που κόβεις εκτος που γενικα δε βγαινει κανεις εξω να δει τι συμβαινει / εποχες & περιοδους που λειπει κοσμος δεν παιρνει και κανεις χαμπαρι τι συμβαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Εννοείς ότι εν μέρει κι αυτό είναι περιττό?? Ντάξει τα ξύλα της κάσας βγαίνουν σχετικά εύκολα πιστεύω...μια λαμαρίνα θ'ακουστεί όμως και πρέπει και να ξέρεις που κόβεις Τα ξύλα βγαίνουν, τα σίδερα που είναι στον τοίχο, πώς θα τα κόψει; Μόνο μια φορά έχω ακούσει για ξήλωμα κλειδωμένης πόρτας από την κάσα. Σε κτίριο που στεγάζει γραφεία. Επεξ/σία 19 Οκτωβρίου 2018 από Alejandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Ισχύει αυτό που λες @mclein γενικά ότι δεν ασχολούμαστε με τους γύρω μας αλλά πιστεύω το όλο ξήλωμα μιας κάσας από τη θέση της και ασχολίας με λαμαρίνα αποτελεί σπάνιο φαινόμενο. Εσύ που είσαι στο δρόμο και βλέπεις πράγματα καλό θα είναι να ρίξεις ένα φως στην υπόθεση αν έχεις δει γενικά τέτοια περιστατικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 18 λεπτά πριν, john_petrucci7 είπε Ισχύει αυτό που λες @mclein γενικά ότι δεν ασχολούμαστε με τους γύρω μας αλλά πιστεύω το όλο ξήλωμα μιας κάσας από τη θέση της και ασχολίας με λαμαρίνα αποτελεί σπάνιο φαινόμενο. Εσύ που είσαι στο δρόμο και βλέπεις πράγματα καλό θα είναι να ρίξεις ένα φως στην υπόθεση αν έχεις δει γενικά τέτοια περιστατικά το σιγουρο ειναι οτι απο τους ανθρωπους που φοβουνται μην τους διαρρηξουν / ξυλοκοπησουν & ζητουν δυνατες πορτες, τελικα στ'αληθεια κινδυνευει ενα 20% ~ 30%. ο λογος ειναι απλος : 2 τυποι ανθρωπων βαζουν σουπερ πορτες & ζητουν σοβαρες τοποθετησεις / αυτοι που εχουν λεφτα, οπλα, ναρκωτικα κλπ & αυτοι που εχουν οικογενειες. οπως καταλαβαινεις ενα ζευγαρι με 1-2-10 παιδια δεν εχει πρακτικα αναγκη μια πορτα ανω των 1000€-1200€ και κανεις δε θα ενδιαφερθει για τις tv κ τα laptop που εχουν μεσα... ομως ενας τυπος με ρολογια, χρυσαφια, γυναικες, χρηματοκιβωτιο, οπλοκιβωτιο = κινδυνος διαρκης ακομη και χτισμενος μεσα ! υπαρχουν δεδομενα μεχρι 150 κρουσματα την ημερα στην αττικη απο παραβιασεις σπιτιων / αυτοκινητων. στα 70 με 100 δεν υπηρχε καμια προληψη για μετρα ασφαλειας. στα υπολοιπα : εχουμε αυτους με τις παλιες θωρακισμενες, τις παλιες ξυλινες ή αλουμινιου, τους δεν κλειδωνω, τους ανθρωπους που πιστεψαν οτι με 350€ μπορουν να κανουν καλυτερα τη δουλεια απο μια απλη ξυλινη πορτα κ μερικες κατηγοριες ακομη. οι υπερβολες ποτε δε βοηθουν. ο καθενας κρινει τις αναγκες του. απο την πρωτη μερα που γραφω εδω, επαναλαμβανω το πολυ απλό : ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ. ολες οι πορτες ανοιγουν, οπως ολοι οι τοιχοι πεφτουν & ολα τα μεταλλα λιωνουν. αλλος δινει 150€ και αλλος δινει 350€. ειναι χαζο ο πρωτος να πιστευει οτι εχει την ιδια ποιοτητα με το δευτερο αλλα το ιδιο χαζο ειναι κι αυτος μετα 350€ να πιστευει οτι ποτέ & με κανενα τροπο δε θα ανοιχθει η πορτα του αν γινει στοχος. 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις