Προς το περιεχόμενο

Πόρτες ασφαλείας - Κλειδαριές Ασφαλείας (Να κλειδώνετε τις πόρτες ασφαλείας VOL. 2)

swayback

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις ‎18‎/‎8‎/‎2018 στις 5:24 ΜΜ, nvnight είπε

Μόλις επέστρεψα από leroy όπου και έριξα παραγγελία για αυτήν των 299€! Τελευταία ημέρα της προσφοράς από όσο μου ειπαν. τέλικα προσφέρουν και υπηρεσία επιμετρησης πέρα από εγκατάστησης οπότε πάει και το άγχος αυτό.

Περα από τον κύλινδρο k22, μόνο ζήτημα είναι ότι η κλειδαριά εν τέλει είναι securemme και όχι cisa. Ρώτησα ποιο είναι το ακριβές μοντέλο και με κοίταξαν σα να ζήτησα τη ρίζα του 5678... ζήτησα να ρωτήσουν το εργοστάσιο και να με ενημερώσουν. Λέτε να χρειαστεί εν τέλει και κλειδαρια?

Στις ‎18‎/‎8‎/‎2018 στις 7:15 ΜΜ, nvnight είπε

Το μόνο που ανέφερε ήταν "... με καταπέλτη και μικρό κλειδι.."

Τεσπά, ευχαριστώ @mclein, όταν με το καλό εγκατασταθεί θα το δουμε!

Επιστρέφω στο θέμα καθώς έγινε η εγκατάσταση προ δεκαημέρου και σε γενικές γραμμές - πάντα λαμβάνοντας υπόψη το (μειωμένο) κόστος - είμαι ευχαριστημένος.
Εν τέλέι, η πόρτα ήρθε με κλειδαριά securemme (άγνωστο ποιά?), το εικονιζόμενο securemme defender και κύλινδρο securemme EVO Κ64 ( με σφραγισμένα τα 5 κλειδιά + κάρτα με κωδικό).

Κάπου εντός του νήματος έχει πάρει το μάτι μου οτι ο Κ64 δεν έχει και τις καλύτερες περγαμηνές. Η ερώτηση λοιπόν είναι πόσο ανασφαλές είναι το τρέχων setup για τη περιοχή του Πειράιά?

Επειδή μάλλον είναι, ποιές εναλλακτικές σε κύλινδρο έχουμε με ένα μέσο budget 60ε-80ε?

IMG_20181003_183129.jpg

IMG_20181003_183042.jpg

Επεξ/σία από nvnight
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 ώρες πριν, mclein είπε

α) οταν εισαι απ'εξω απο την πορτα, τσεκαρεις αν ανοιγει με φορά προς τα δεξια ή αριστερά.

β) μολις μαθεις αν ειναι δεξια ή αριστερή η πορτα, ξεβιδωνεις το διακοσμητικο & το χερουλι απο μεσα.

γ) ερχεσαι face2face με το κουτακι του συνδιασμου. θα χρειαστεις ενα μακρυλαιμο κατσαβιδι & ισως ενα μυτοτσιμπιδο.

δ) αφου το ξεβιδωσεις με προσοχη & δε σου πεσουν οι βιδες μεσα στην πορτα, βγαζεις το κουτι.

ε) κουμπωνεις το καινουριο, βιδωνεις τις βιδες παλι με αρκετη προσοχη και χωρις να τις σφιξεις σα να μην υπαρχει αυριο.

στ) δοκιμαζεις μεσα / εξω και αφου ολα ειναι κομπλε, βιδωνεις ροζετα & χερουλι.

-----------------------------------

Securemme_Securmap_25.jpg

Εισαι απιθανος!! 👍👍

Μολις εν τελει ξεμπερδεψω με τα μαστορια και ερθει η ωρα να μπω, θα ασχοληθω και με αυτο! Εαν κολλησω καπου θα ξαναποσταρω!

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, nvnight είπε

Επιστρέφω στο θέμα καθώς έγινε η εγκατάσταση προ δεκαημέρου και σε γενικές γραμμές - πάντα λαμβάνοντας υπόψη το (μειωμένο) κόστος - είμαι ευχαριστημένος.
Εν τέλέι, η πόρτα ήρθε με κλειδαριά securemme (άγνωστο ποιά?), το εικονιζόμενο securemme defender και κύλινδρο securemme EVO Κ64 ( με σφραγισμένα τα 5 κλειδιά + κάρτα με κωδικό).

Κάπου εντός του νήματος έχει πάρει το μάτι μου οτι ο Κ64 δεν έχει και τις καλύτερες περγαμηνές. Η ερώτηση λοιπόν είναι πόσο ανασφαλές είναι το τρέχων setup για τη περιοχή του Πειράιά?

Επειδή μάλλον είναι, ποιές εναλλακτικές σε κύλινδρο έχουμε με ένα μέσο budget 60ε-80ε?

IMG_20181003_183129.jpg

IMG_20181003_183042.jpg

k22 πήρες, οχι k64.

Επεξ/σία από mclein

1 ώρα πριν, mclein είπε

k22 πήρες, οχι k64.

Από το κλειδί το λες mclein? Γιατί εγώ το ξεσφραγισα και είμαι 99% σίγουρος ότι έγραφε k64. K22 που είχα δεν είχε αυτό το κλειδί. Πρέπει να έχω κρατήσει τη συσκευασία,σίγουρα έχω τη κάρτα οπότε θα το κοιτάξω πάλι.

Αν είναι εν τέλει κ64, που κυμαίνεται η ασφάλεια? (Αν είναι κ22 τα λόγια είναι περιττά)

1 ώρα πριν, nvnight είπε

Από το κλειδί το λες mclein? Γιατί εγώ το ξεσφραγισα και είμαι 99% σίγουρος ότι έγραφε k64. K22 που είχα δεν είχε αυτό το κλειδί. Πρέπει να έχω κρατήσει τη συσκευασία,σίγουρα έχω τη κάρτα οπότε θα το κοιτάξω πάλι.

Αν είναι εν τέλει κ64, που κυμαίνεται η ασφάλεια? (Αν είναι κ22 τα λόγια είναι περιττά)

o k64 εχει πορτοκαλι κλειδια. ο k22 εχει πρασινα.

επισης, στα λεφτα που αγοραστηκε η πορτα ηταν δεδομενο οτι θα μιλαγαμε για το πακετακι της securemme (κυλινδρος / defender / κλειδαρια) !!!

11 λεπτά πριν, mclein είπε

o k64 εχει πορτοκαλι κλειδια. ο k22 εχει πρασινα.

επισης, στα λεφτα που αγοραστηκε η πορτα ηταν δεδομενο οτι θα μιλαγαμε για το πακετακι της securemme (κυλινδρος / defender / κλειδαρια) !!

Σίγουρα έχεις δίκιο, εμπιστεύομαι τις γνώσεις σου στο θέμα περισσότερο από το '99% σίγουρος' το δικό μου.😛

Στα χρήματα αυτά εννοείται πως περίμενα τα βασικά και γι'αυτό μου φάνηκε καλύτερο ότι (νόμιζα) μπήκε κ64.

Εν τέλει, με bugdet 60€-80€ τι καλό κύλινδρο θα έβλεπα?

Ευχαριστώ

Καλησπερα, για προσθετη κλειδαρια σε ξυλινη πορτα να προτιμησω με μονοκομματη γλωσσα ή με 3-4 πυρους?
Επισης ποια οικονομικη κλειδαρια? ειμαι αναμεσα σε CISA ASTRAL OA310, HUGO GR4S, HUGO GR 5S.
Το budget ειναι γυρω στο 50αρικο, βαρια 60 και για τα δυο.

9 ώρες πριν, nvnight είπε

Σίγουρα έχεις δίκιο, εμπιστεύομαι τις γνώσεις σου στο θέμα περισσότερο από το '99% σίγουρος' το δικό μου.😛

Στα χρήματα αυτά εννοείται πως περίμενα τα βασικά και γι'αυτό μου φάνηκε καλύτερο ότι (νόμιζα) μπήκε κ64.

Εν τέλει, με bugdet 60€-80€ τι καλό κύλινδρο θα έβλεπα?

Ευχαριστώ

80€ - DCK, η καλυτερη δυνατη λυση σ'αυτα τα λεφτα.

9 ώρες πριν, lefos21 είπε

Καλησπερα, για προσθετη κλειδαρια σε ξυλινη πορτα να προτιμησω με μονοκομματη γλωσσα ή με 3-4 πυρους?
Επισης ποια οικονομικη κλειδαρια? ειμαι αναμεσα σε CISA ASTRAL OA310, HUGO GR4S, HUGO GR 5S.
Το budget ειναι γυρω στο 50αρικο, βαρια 60 και για τα δυο.

πεταμενα λεφτα, καλυτερα κανε κατι που σ'αρεσει...

θα πηγαινα σε πυρους & οχι μονοκοματη γλωσσα.

• Like 1

4 ώρες πριν, mclein είπε

80€ - DCK, η καλυτερη δυνατη λυση σ'αυτα τα λεφτα.

πεταμενα λεφτα, καλυτερα κανε κατι που σ'αρεσει...

θα πηγαινα σε πυρους & οχι μονοκοματη γλωσσα.

Το φαντάστηκα οτι θα πάμε για dck, τον είχαμε βάλει Πατήσια το καλοκαίρι και είμαι αρκετά ήσυχος.

Μια γρήγορη ματιά που έριξα, δεν τον βρήκα σε κάποιο μαγαζί με το στρογγυλό κλειδί αλλά τη προηγούμενη έκδοση του με το τετράγωνο (εκτός και αν απλά χρησιμοποιούν παλιά φωτό).

Επίσης, δεν τον είδα πουθενά στα 80ε, αναφέρεσαι +ΦΠΑ?

32 λεπτά πριν, nvnight είπε

Το φαντάστηκα οτι θα πάμε για dck, τον είχαμε βάλει Πατήσια το καλοκαίρι και είμαι αρκετά ήσυχος.

Μια γρήγορη ματιά που έριξα, δεν τον βρήκα σε κάποιο μαγαζί με το στρογγυλό κλειδί αλλά τη προηγούμενη έκδοση του με το τετράγωνο (εκτός και αν απλά χρησιμοποιούν παλιά φωτό).

Επίσης, δεν τον είδα πουθενά στα 80ε, αναφέρεσαι +ΦΠΑ?

80€ + φπα, ναι !

παιζει κ64 σε ιντερνετικα καταστηματα πολυ φθηνα επισης. το ιδιο και agb9000 που ειναι εξισου αξιοπιστος.

• Thanks 1

12 ώρες πριν, italos17 είπε

Cisa revo pro + rs3s + bd200 είναι αξιόλογος συνδυασμός;;;

Καλος ειναι , αλλα παντα σε συναρτηση με την τιμη στην οποια στον προσφερουν αυτο το συνδιασμο ( αν δε τα κανεις μονος σου ) .
Ποσο σου ζητανε για αυτα μαζι με τοποθετηση ?
Απο εκει θα βγει εαν ειναι καλος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...